Autor Wątek: Newsy i ciekawostki dotyczące serialu  (Przeczytany 80386 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
  • "Nie potrzebuje marzeń, jestem spełniona" D.O.
Odp: Newsy i ciekawostki dotyczące serialu
« Odpowiedź #105 dnia: Grudzień 20, 2012, 19:44:53 »
Nie no Hubuś jest uroczy! Nie mogę się doczekać, jak scenarzyści poprowadzą jego postać i jak się mały zaprezentuje. On i Isia razem na ekranie...hmm.. może być ciekawie. Zobaczymy co z tego wyjdzie  :D Mam nadzieję, że nie kolejny dodatkowy nudny wątek, bo tych ostatnio w serialu nie brakuje  :(

PS Ann, skąd to zdjęcie z Isią w twoim avantarze?

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline Ann

• Aktywny użytkownik
  • I w?nn? be somebody.
« Odpowiedź #106 dnia: Grudzień 20, 2012, 20:07:34 »
Zdjęcie jest najprawdopodobniej z jakiegoś fan clubu Dominiki na Facebooku. Nie pamiętam dobrze. Tylko tyle, że na pewno to zdjęcie jest z próby czy też spektaklu (Czy jakoś tak) "Iluzji".
Ja też nie mogę się doczekać, tego wątku. Wreszcie Budzyńscy będą mieć coś swojego, bo ostatnio pokazują ich pobocznie. Mnie natomiast martwią stylizacje Marty, miało być lepiej, a jest koszmar. O ile góra dość fajna, to kotara - spódnica. Koszmar. Boże najzwyklejsze jensy by były lepsze. No i Marta będzie zazdrosna. Mam nadzieję, na fajnie miłe dla oka sceny A&M <zakochany>

Offline Ann

• Aktywny użytkownik
  • I w?nn? be somebody.
« Odpowiedź #107 dnia: Styczeń 13, 2013, 13:09:19 »

Uploaded with ImageShack.us

Zwrócie uwagę na widoczny brzuszek Kingi? Czyżby "mały" Zduński w drodze? Czy to tylko takie złudzenie?

Offline grant1

• M&Ar-forever!
  • Carpe diem
« Odpowiedź #108 dnia: Luty 16, 2013, 21:44:33 »
No cóż ..."Elektryzujący" tytuł artykuliku http://superseriale.se.pl/seriale/m-jak-milosc-kot-gustaw-stracil-role-przez-kasie-cichopek_307041.html#add_comment_form
"Szok! Kot Gustaw miał być nową gwiazdą M jak Miłość".  <hahaha>
No nie, to tylko świadczy o "kondycji" i serialu i jego "tfórców" <smiech>
Fakt, to jest tabloid, ale czytając ten tytuł i artykulik, można się zdrowo uśmiać!!!
Swoją drogą powinni zostawić w obsadzie kota, a pozbyć się Cichopkowej, a przy okazji pokusić się o zastąpienie jeszcze paru "interesujących" aktorskich "gwiazd" innymi, miłymi zwierzątkami..A na współscenarzystów zatrudnić P.Gucwińskich. Od razu zrobi się ciekawiej w eMce ;D

Offline El

• Ekspert
  • zagubiona w czasie...
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #109 dnia: Luty 16, 2013, 21:52:19 »
No cóż ..."Elektryzujący" tytuł artykuliku http://superseriale.se.pl/seriale/m-jak-milosc-kot-gustaw-stracil-role-przez-kasie-cichopek_307041.html#add_comment_form
"Szok! Kot Gustaw miał być nową gwiazdą M jak Miłość".  <hahaha>
No nie, to tylko świadczy o "kondycji" i serialu i jego "tfórców" <smiech>
Fakt, to jest tabloid, ale czytając ten tytuł i artykulik, można się zdrowo uśmiać!!!
Swoją drogą powinni zostawić w obsadzie kota, a pozbyć się Cichopkowej, a przy okazji pokusić się o zastąpienie jeszcze paru "interesujących" aktorskich "gwiazd" innymi, miłymi zwierzątkami..A na współscenarzystów zatrudnić P.Gucwińskich. Od razu zrobi się ciekawiej w eMce ;D

<smiech> <smiech> <smiech>

Padłam i długo nie wstanę <smiech>
Możemy nosić chińskie ciuchy, jeździć czeskimi autami, patrzeć w japońskie telewizory, gotować w niemieckich garnkach hiszpańskie pomidory i norweskie łososie. Co do kultury, to jednak wypadałoby mieć własną.
Andrzej Sapkowski

Offline Ann

• Aktywny użytkownik
  • I w?nn? be somebody.
« Odpowiedź #110 dnia: Luty 22, 2013, 01:42:22 »

Uploaded with ImageShack.us
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 07, 2013, 16:19:28 wysłana przez Ann »

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #111 dnia: Kwiecień 11, 2013, 19:36:41 »
Anny - mogłabyś zeskanować artykuły? ;)

Swoją drogą - jeśli wróciliby do siebie, byłoby to strasznie naciągane :/
Nie przeglądaj forum anonimowo :) Dołącz do nas, zarejestruj się już dziś ;) Zapraszamy <komputer>

Offline Ann

• Aktywny użytkownik
  • I w?nn? be somebody.

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #113 dnia: Kwiecień 11, 2013, 20:27:56 »
Taki numer to był do tej pory chyba tylko w Dynastii  :D
No chyba, że jeszcze w "Modzie na sukces" wchodzili dwa razy do tej samej rzeki :)

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #114 dnia: Kwiecień 11, 2013, 20:46:32 »
Tak, jasne, kocha Tomka, kocha dzieci i nagle ot tak - ucieknie do byłego męża...

Litości... Serio druga Moda na sukces się robi ;)
Nie przeglądaj forum anonimowo :) Dołącz do nas, zarejestruj się już dziś ;) Zapraszamy <komputer>

Offline grant1

• M&Ar-forever!
  • Carpe diem
« Odpowiedź #115 dnia: Kwiecień 11, 2013, 20:57:12 »
Hm...odnoszę takie wrażenie, że P.Puchała&Co ma takie "ambicje", żeby eMka była taką polską odmianą "Mody na sukces", niestety... <flaga> Tylko wychodzi im to raczej średnio, a właściwie to nieudolnie.  <smiech>
A Myszkę wiadomo,"spylą" do USA z Michałem, bo to chyba najdalszy kierunek od Grabiny, "ciekawe" jak serialowej Myszy uda się załatwić amerykańska wizę, bo przecież Amerykańcy tego obowiązku wizowego dla naszych jeszcze do tej pory nie znieśli... <smiech> Pewnie Michał ją przemyci w bagażu podręcznym. <smiech> No, ale w eMce nie ma rzeczy niemożliwych do załatwienia, na zasadzie:"zadzieram kiecę i lecę..." :D
A dzieci są w tym przypadku zupełnie Myszy, a tym bardziej Michałowi, do "szczęścia" niepotrzebne, zresztą Ruda Żyleta z ochotą zajmie się osamotnionym Tomusiem-Dużą Wargą i porzuconomi dzieciątkami.
Oczyma wyobraźni widzę już ten "lament" Luckowej Barbary, nad postępkiem nierozważnej córeczki, dogryzanie mężowi, na zasadzie, jak ty rozpuściłeś tą naszą córeczkę i oczywiście ubolewanie nad "ciężkim" losem ukochanego zięciunia.

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #116 dnia: Kwiecień 11, 2013, 20:59:27 »
A Michał ma obywatelstwo amerykańskie?
Jeśli tak to szybki rozwodzik, szybki ślubik i wiza gotowa ;) Przecież nie rozdzielą małżeństwa :P

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #117 dnia: Kwiecień 11, 2013, 21:23:09 »
Oczyma wyobraźni widzę już ten "lament" Luckowej Barbary, nad postępkiem nierozważnej córeczki, dogryzanie mężowi, na zasadzie, jak ty rozpuściłeś tą naszą córeczkę i oczywiście ubolewanie nad "ciężkim" losem ukochanego zięciunia.

Basia niech się lepiej zajmie swoim ukochanym synkiem, którego ona rozpuściła, bo  uczciwy to on teraz jest tylko z nazwy :P
Zejście się Michała z Gośką to totalna głupota. Jeszcze jak sobie przypomnę co ten Michał wyprawiał za czasów Napiórkowskiego, z tym Grzegorzem itd. Tak więc Tomek to jest naprawdę fajny koleś ( pomimo jednego Marzenia) i naprawdę jego początki z Gośką wspominam bardzo miło. Pamiętam jak podziwiałam go za cierpliwość...

Offline grant1

• M&Ar-forever!
  • Carpe diem
« Odpowiedź #118 dnia: Kwiecień 11, 2013, 21:30:14 »
Wydaje mi się, że emkowy Michał to nawet w tym USA został spłodzony przez Zenona Ł. i tam też się urodził..
Zresztą on dosyć często w serialowej rzeczywistości "kursował" do tej "Hameryki", więc problemu wizowego raczej nie miał, co wskazywałoby na posiadanie przez niego obywatelstwa USA. :D
A tym rozwodem Myszy z T.-Dużą Wargą, to żaden problem, wszystko można załatwić przez prawników, a tych przecież w rodzinie M. nie brakuje...
Tak jakoś, to tą dziatwę Mostowiakom raczej nie udało się wychować na "porządnych" ludzi.  ;) , ale zięciów to trochę im przy okazji "wpadło" do rodziny.   :D

Offline El

• Ekspert
  • zagubiona w czasie...
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #119 dnia: Kwiecień 11, 2013, 21:30:25 »
A Myszkę wiadomo,"spylą" do USA z Michałem, bo to chyba najdalszy kierunek od Grabiny, "ciekawe" jak serialowej Myszy uda się załatwić amerykańska wizę, bo przecież Amerykańcy tego obowiązku wizowego dla naszych jeszcze do tej pory nie znieśli... <smiech> Pewnie Michał ją przemyci w bagażu podręcznym. <smiech> No, ale w eMce nie ma rzeczy niemożliwych do załatwienia, na zasadzie:"zadzieram kiecę i lecę..." :D
E tam, to się odbędzie w ramach międzynarodowego projektu wymiany obywatelskiej - Dżejn zagości na stałe w Polsce, a Margaret zapuści korzenie w USA. Nawet rodzinnie bilans wyjdzie na zero <okularnik>
Możemy nosić chińskie ciuchy, jeździć czeskimi autami, patrzeć w japońskie telewizory, gotować w niemieckich garnkach hiszpańskie pomidory i norweskie łososie. Co do kultury, to jednak wypadałoby mieć własną.
Andrzej Sapkowski