Hm...pewnie "szykują" następny trójkącik dla tego "największego" lovelasa -emkowego Casanovy
.
Lista jego łóżkowych "podbojów-zdobyczy" chyba dobija już do 10.
Ja doliczylam sie 7 kobiet:Teresa,Madzia,Sylwia,Mirka,Majka,Joanna i Iza
,ale ja widzialam mniej niz polowe z wszystkich pokazanych juz odcinkow, wiec calkiem mozliwe, ze o kilku kobietach nie wiem. 
Była jeszcze ta cała...Anka? Grana przez Weronikę Rosati. Niezbyt długi był to związek, ale jednak. No i mały epizod z tą wariatką, która potem więziła Grażynę. Poza tym nie wiem czy między nim a Olką coś było, ale dziewczyna wyraźnie miała chrapkę na Zduńskiego.
Była Anka, były bodaj dwa epizody "jednonocne" jak mieszkał w "Oazie" i spał z przygodnymi laskami coby chyba o Madzi zapomnieć czy coś, nie wiem strasznie to pogmatwane, no i ta cała..... Ewelina (?) co Grażynę porwała. Olka to raczej sprawa platoniczna, nasz "Kasa nowa" traktował ją raczej jak młodszą siostrę.
Czyli podsumowując:
Teresa, Madzia, nieznajoma 1, nieznajoma 2, Anka, Sylwia, Mirka, Ewelina, Aśka, Iza. Jak nic 10 wychodzi, a jeszcze chyba 30-tki nie osiągnął (w sensie wieku). Rany boskie, to ja przy nim się chowam do nory

Zaraz, a żona szefa myjni samochodowej co do niego zarywała? Czy tam nic nie było "teges-szmeges"?
Wygląda na to, że następne "drewno będzie grało z drewnem". 
A wiesz, że jak drewno o drewno dostatecznie długo pocierać to niezły ogień można rozpalić?