Autor Wątek: Marta i Andrzej  (Przeczytany 52220 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline qwerty500410

• You can kiss my decision as it's walking out the door
  • Użytkownik
  • **
Odp: Marta i Andrzej
« Odpowiedź #75 dnia: Październik 08, 2012, 15:21:00 »
Nawet bardzo ŚWIERZE! shame on you Katakumba!!!

No to zaskoczyła mnie Gośka, ale dobrze, że tak zrobiła. Marta w końcu się dowie, że to nie święty Wiki jej pomógł tylko jej przesłodki mężunio ;) Dobrze! 940... W sumie nie tak daleko.
You can kiss my decision as it's walking out the door

Offline Katakumba

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #76 dnia: Październik 08, 2012, 15:36:07 »

W pośpiechu pisałam <hahaha>  (wszystko wypatrzą... <jezyk>)

No to zaskoczyła mnie Gośka, ale dobrze, że tak zrobiła. Marta w końcu się dowie, że to nie święty Wiki jej pomógł tylko jej przesłodki mężunio ;)

Otóż to :D

Offline qwerty500410

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #77 dnia: Październik 08, 2012, 15:56:57 »

W pośpiechu pisałam <hahaha>  (wszystko wypatrzą... <jezyk>)

No to zaskoczyła mnie Gośka, ale dobrze, że tak zrobiła. Marta w końcu się dowie, że to nie święty Wiki jej pomógł tylko jej przesłodki mężunio ;)

Otóż to :D

hahaha, żebyś wiedziała, że wszystko wypatrzą! :D

Dobrze, że chociaż będzie chwila szczęścia i radości przed tym cudownym odnalezieniem się syna Andrzejka. Mam nadzieję, że matka tego chłopca (Ewa Bukowska ma ją grać? ) wróci po to, aby dzieciak poznał ojca, a nie po to, żeby rozwalić małżeństwo M&A.

Offline Katakumba

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #78 dnia: Październik 08, 2012, 18:07:00 »
Mam nadzieję, że matka tego chłopca (Ewa Bukowska ma ją grać? ) wróci po to, aby dzieciak poznał ojca, a nie po to, żeby rozwalić małżeństwo M&A.

Nie była bym taka pewna, patrząc na poczynania scenarzystów, że nie spróbuje namieszać i nie zechce wrócić do Andrzeja :-\
Póki co, trza się cieszyć żę sie pogodzą i będzie chwila sielanki przed kolejna burzą... <jupi>

Offline Ann

• Aktywny użytkownik
  • I w?nn? be somebody.
« Odpowiedź #79 dnia: Październik 08, 2012, 18:33:49 »
Ma ktoś już nowy ŚS? Są jakieś ładne zdjęcia po pogodzeniu?

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #80 dnia: Październik 08, 2012, 20:16:47 »
Aaaaaaaaaaa! <jupi>

Bardzo mnie ta wiadomość ucieszyła! Gośka stanie na wysokości zadania, zastanawia mnie tylko skąd będzie wiedzieć o tym, że to Andrzej pomógł Ani... Teraz będę czekać na odcinek 940 z nadzieją, że po drodze będzie jeszcze trochę scen z ich udziałem :D

A otóż i zdjęcia ze strony Mjm:

I w finale: Marta oraz Andrzej! Zakochani porozmawiają w końcu na "neutralnym gruncie".

I na nowo poczują, czym jest prawdziwa miłość...

Chciałam kupić. Ale nigdzie nie było...
Jeśli "plan A" nie zadziała, alfabet ma jeszcze 31 innych liter. Nie martw się.

Offline Somebody

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #81 dnia: Październik 08, 2012, 20:22:00 »
Aaaaaaaaaaa! <jupi>

Bardzo mnie ta wiadomość ucieszyła! Gośka stanie na wysokości zadania, zastanawia mnie tylko skąd będzie wiedzieć o tym, że to Andrzej pomógł Ani... Teraz będę czekać na odcinek 940 z nadzieją, że po drodze będzie jeszcze trochę scen z ich udziałem :D

Gośka dowie się o wszystkim od wspólnika Andrzeja, Wernera.

A co do zdjęć: nic ciekawego : jedno zdjęcie sióstr i jedno w sypialni, znane z kulis.

Offline qwerty500410

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #82 dnia: Październik 08, 2012, 20:22:37 »
Chciałam kupić. Ale nigdzie nie było...

Rozkupili jak się dowiedzieli o Martusi i Jędrusiu :D

Offline Katakumba

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #83 dnia: Październik 08, 2012, 20:27:57 »
[Rozkupili jak się dowiedzieli o Martusi i Jędrusiu :D

Doszłam do wniosku że następnym razem przejrzę przed zakupem... Miałam nadzieję że będzie chociaż jakieś nowe zdjęcie jak to zazwyczaj jest w ŚS, a tu lipa... :zla:

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #84 dnia: Październik 08, 2012, 20:31:13 »
Gośka dowie się o wszystkim od wspólnika Andrzeja, Wernera.
No chyba, że :D

A co do zdjęć: nic ciekawego : jedno zdjęcie sióstr i jedno w sypialni, znane z kulis.
Ja tam zdjęcia sióstr nie widzę, tylko Andrzeja z Martą spacerujących nad jeziorem :D

Katakumba, serio, nie ma żadnych zdjęć? W takim razie dobrze, że nigdzie tego ŚS nie było, bo pewnie nabrałabym się tak jak i Ty...

Offline Katakumba

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #85 dnia: Październik 08, 2012, 20:45:50 »
Ja tam zdjęcia sióstr nie widzę, tylko Andrzeja z Martą spacerujących nad jeziorem :D

Some. chodziło o ŚS :D

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
  • "Nie potrzebuje marzeń, jestem spełniona" D.O.
« Odpowiedź #86 dnia: Październik 09, 2012, 15:52:06 »
Dużo się tu działo ostatnio i nie bardzo nadążam za newsami  ;D

Z tego co wyczytałam, Marta pogodzi się z Andrzejem i to za sprawą Gośki? No to mam kolejny powód, by nie lubić tej bohaterki  <smiech> Żart. Chcę by Martusia była w końcu szczęśliwa, a jak się okazuje Andrzejek - niestety- jest tym, którego pani sędzia naprawdę pokochała.

Nie rozumiem dlaczego wybrano akurat tę aktorkę do roli matki Hubusia. Nie znoszę jej. Jest okropnie sztuczna i plastikowa. Teraz to nie wiem jak zniosę otoczenie, które formułuje się wokół mojej ulubienicy. Aktorzy, których nie trawię pomieszani z tymi, których wręcz ubóstwiam. Ciężko zjadliwe to będzie  ;D

A ma ktoś skan tego ŚS?

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline El

• Ekspert
  • zagubiona w czasie...
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #87 dnia: Październik 09, 2012, 20:08:08 »

Nie rozumiem dlaczego wybrano akurat tę aktorkę do roli matki Hubusia. Nie znoszę jej. Jest okropnie sztuczna i plastikowa. Teraz to nie wiem jak zniosę otoczenie, które formułuje się wokół mojej ulubienicy. Aktorzy, których nie trawię pomieszani z tymi, których wręcz ubóstwiam. Ciężko zjadliwe to będzie  ;D

A ma ktoś skan tego ŚS?

Bez przesady, w końcu to absolwentka PWST. Beztalencia by raczej nie wypuścili z dyplomem. Ba! Nie przeszłaby nawet roku studiów.
A styl gry aktorskiej ma podobny do stylu męża. To ich znak rozpoznawczy.

Gdzieś wyczytałam (niestety chyba w niezbyt ambitnej prasie, której nawet tytułu nie pamiętam), że Andrzej nie będzie wiedział o synu.
Możemy nosić chińskie ciuchy, jeździć czeskimi autami, patrzeć w japońskie telewizory, gotować w niemieckich garnkach hiszpańskie pomidory i norweskie łososie. Co do kultury, to jednak wypadałoby mieć własną.
Andrzej Sapkowski

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #88 dnia: Październik 09, 2012, 20:17:22 »
Gdzieś wyczytałam (niestety chyba w niezbyt ambitnej prasie, której nawet tytułu nie pamiętam), że Andrzej nie będzie wiedział o synu.
Uff. W takim razie nie do końca tracę wiarę w scenarzystów. Tak jak już mówiłam, gdyby Andrzej był tak bardzo zżyty z Anią i kochał ją jak własną córkę, a swojego prawdziwego syna, o którym by wiedział, miałby gdzieś, byłoby to bardzo niekonsekwentne prowadzenie postaci. Domyślam się, że mimo wszystko to popsuje nieco relacje Andrzeja i Marty, i sporo namiesza w ich życiu, ale mam nadzieję, iż nie będzie to powód do ponownego rozpadu związku, skoro mecenas nie był świadom tego, że jest ojcem.

Offline El

• Ekspert
  • zagubiona w czasie...
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #89 dnia: Październik 09, 2012, 20:39:16 »
Sam fakt posiadania syna nie powinien namieszać. Marta byłaby skończoną idiotką, gdyby miała Andrzejowi za złe coś, co miało miejsce dawno temu, kiedy się jeszcze nie znali. Być może dawna kochanka okaże się zołzą i to ona będzie mieszać w tym garnku. Babka kiedyś miała skok w bok, pojawiło się dziecko, nie mówi o tym kochankowi, wrabia w ojcostwo męża, a gdy ten odchodzi dowiadując się o wszystkim nagle ponownie pojawia się w życiu mecenasa i czyni aluzje względem prawdziwego ojca. Tak nie postępuje... hmm... porządna kobieta.
Możemy nosić chińskie ciuchy, jeździć czeskimi autami, patrzeć w japońskie telewizory, gotować w niemieckich garnkach hiszpańskie pomidory i norweskie łososie. Co do kultury, to jednak wypadałoby mieć własną.
Andrzej Sapkowski