Autor Wątek: Miłosne niepowodzenia Pawła  (Przeczytany 14270 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
Miłosne niepowodzenia Pawła
« dnia: Sierpień 26, 2012, 22:59:45 »
W poprzednim sezonie mieliśmy okazję zobaczyć wspaniały rozkwit miłości, jak i pierwsze kłótnie oraz poważniejsze kryzysy w małżeństwie Pawła i Joanny.
Niestety bliżej już do rozpadu tego małżeństwa. Nie ma coś Paweł szczęścia w miłości. Czy zapowiadany powrót Madzi to zmieni?
Nie przeglądaj forum anonimowo :) Dołącz do nas, zarejestruj się już dziś ;) Zapraszamy <komputer>

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
Odp: Miłosne niepowodzenia Pawła
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 30, 2012, 21:55:59 »
Tralalalalala <tancze>
Spoiler

Dziś same dobre wiadomości do mnie docierają, także... Taki to mój entuzjazm :D
Strasznie się cieszę, że znów ich coś będzie łączyło, a na dziewięćdziesiąt procent będzie, widać to w ZWIASTUNIE NOWEGO SEZONU, zwłaszcza w ostatniej scenie ;D
Jeśli "plan A" nie zadziała, alfabet ma jeszcze 31 innych liter. Nie martw się.

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 31, 2012, 07:58:53 »
Tekst Magdy do Joanny...  <hahaha>
Ach - za ten ostry język uwielbiam Madzię  <serduszko> Bardzo dobrze, że coś się będzie znowu między nimi rodzić. Pasują do siebie  <o_tak>
Nie przeglądaj forum anonimowo :) Dołącz do nas, zarejestruj się już dziś ;) Zapraszamy <komputer>

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 01, 2012, 09:47:43 »
Ach - za ten ostry język uwielbiam Madzię  <serduszko> Bardzo dobrze, że coś się będzie znowu między nimi rodzić. Pasują do siebie  <o_tak>
A już myślałam, że tylko ja mam takie podejście do tej pary!  <haha> Mimo, iż schodzili się i rozchodzili ja nadal uważam, że powinni być razem! kto jak kto ale oni bardzo do siebie pasują i widać tą chemię, czego w przypadku Pawła i Aśki mi zabrakło. Chyba powrócę do oglądania chociaż urywek z Magdą i Pawłem.  <haha>

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 02, 2012, 21:41:25 »
A już myślałam, że tylko ja mam takie podejście do tej pary!  <haha> Mimo, iż schodzili się i rozchodzili ja nadal uważam, że powinni być razem!
Też myślałam, że jestem takim odludkiem :D
Ale kiedyś w kulisach MjM przedstawiano powrót Magdy i Joanna Koroniewska powiedziała, że wszyscy wiedzą, iż jest sporo osób lubiących parę Paweł-Magda i że "może wreszcie się doczekają?", bo jeszcze wszystko jest możliwe ;D
Jeśli "plan A" nie zadziała, alfabet ma jeszcze 31 innych liter. Nie martw się.

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #5 dnia: Wrzesień 02, 2012, 21:58:28 »
A już myślałam, że tylko ja mam takie podejście do tej pary!  <haha> Mimo, iż schodzili się i rozchodzili ja nadal uważam, że powinni być razem!
Też myślałam, że jestem takim odludkiem :D
Jak to dobrze, że my prawie zawsze myślimy tak samo, to samo nam się podoba i to samo nam się nie podoba!  <haha>
ALE! Madzia i Paweł  <zauroczony> koniec końców muszą być razem! Aśki nie lubiłam, Majkę jako tako, ale Madzia... to jest to!  <serduszko>

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #6 dnia: Wrzesień 02, 2012, 22:14:44 »
I ja po raz kolejny zgadzam się z Klaudią i Kiki. Jeżeli chodzi o serialowe pary to jeszcze chyba nie było, żeby nasze zdania się różniły <haha>
Madzia i Paweł do siebie pasują, i koniec! Aśkę lubiłam, ale do czasu. A teraz jak Madzia wróci to Paweł musi się za nią brać! <hahaha>
Należy im się w końcu.

Offline Mintek

• Ekspert
  • Polski faszysta
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #7 dnia: Wrzesień 03, 2012, 10:24:40 »
No pasują, pasują, sam byłem zły jak scenarzyści ich rozłączyli i zrobili akcje pod wspólnym tytułem "Niezapowiedziany powrót Madzi z Delty Dolnego Konga / chrzanienie o 'tylkoprzyjaźni-blablabla' / łóżko / moralniak". Oni byli OK - tak w sam raz - nie było tego cholernego miziania się na każdym kroku (Joaśka), jakichś natchnionych głupot (Majka), itp.
"Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem. Możesz być lepszy ale gołąb i tak poprzewraca figury, nasra na szachownicę i będzie się cieszył, że wygrał"

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #8 dnia: Wrzesień 03, 2012, 23:11:17 »
Są chwile, kiedy kolesia jest mi naprawdę szkoda, chociaż, jak pamiętam, za młodu zaliczał beztrosko panienki na zapleczu oazowym i raczej nie dbał co która czuje. Ale mniejsza z tym. Aśka jest "najlepsza" z wszystkich "pań Zduńskich". Prawdziwa pani na "s". Jej perfidia zaskakuje chyba Ją samą ::)
Ale przynajmniej teraz, jak sam stwierdził, z powodu baby nie będzie sobie strzelał w łeb. A skoro aktorka pokochała się znowu z produkcją i z braku innych propozycji zawodowych prawdopodobnie zostanie na dłużej...jest szansa, że wreszcie starszy Zduński będzie miał szczęście w miłości. Alleluja ;D

Offline Mintek

• Ekspert
  • Polski faszysta
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #9 dnia: Wrzesień 04, 2012, 06:45:47 »
Aśka jest "najlepsza" z wszystkich "pań Zduńskich". Prawdziwa pani na "s". Jej perfidia zaskakuje chyba Ją samą ::)
Gdzie tam, jaka tam "perfidia". Toż to głupie jak wiadro gwoździ. Przecież Jasiu nią steruje jak - nie przymierzając - ojciec Rydzyk swoją armią "Beretów", to on jej w inteligentny sposób podrzuca tematy, które Asieńka w twórczy sposób rozwija, uważając w swojej nieświadomości, ze to ona taka "mundra pani wytryniasz" :). Bez udziału Jasia prawdopodobnie nadal by się Zduńscy miziali i kiziali na każdym kroku. W sumie nie wiadomo co gorsze.
A skoro aktorka pokochała się znowu z produkcją i z braku innych propozycji zawodowych prawdopodobnie zostanie na dłużej...jest szansa, że wreszcie starszy Zduński będzie miał szczęście w miłości. Alleluja ;D
Jak to, to już nie odchodzi? To jak to teraz wymyślą? Po tym rozwodzie "skleją" ich z powrotem? W sumie nie takie rzeczy się w serialach zdarzały....
"Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem. Możesz być lepszy ale gołąb i tak poprzewraca figury, nasra na szachownicę i będzie się cieszył, że wygrał"

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #10 dnia: Wrzesień 04, 2012, 07:16:11 »
Ja myślałam, że to Anna M. się znowu pokochała z produkcją, a Agnieszka W. odchodzi ;)

Jean - miło Cię widzieć :*

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #11 dnia: Wrzesień 04, 2012, 07:36:47 »
Bo ja właśnie Muchę miałam na myśli w tym fragmencie :-)

Offline EdySziA

• Art's Souls
« Odpowiedź #12 dnia: Wrzesień 04, 2012, 21:00:23 »
Ale mi zepsuli Aśkę. Jestem wyjątkiem, bo ja uwielbiałam tę parę, nie tylko ze względu na sympatię do Agnieszki W, ale po prostu, miło mi się na nich patrzyło. A teraz to ja nie wiem co to jest.. Jan nią tak manipuluje, jakby sama rozumu nie miała.. ten, gdy znów zdobył Aśkę, już nie jest taki milutki, a ona, taka głupia i naiwna złapała się w jego sidła.. dlaczego?!

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #13 dnia: Wrzesień 04, 2012, 21:07:43 »
Bo jest głupia i naiwna, podziwia Jana za jego osiągnięcia naukowe, za siłę przebicia i nie widzi jaki jest naprawdę.
Naiwna, głupia istotka.
Bardzo bym chciała, żeby ją Jasiu na koniec kopnął w d... ;)

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #14 dnia: Wrzesień 04, 2012, 21:14:31 »
Ja Aśkę bardzo lubiłam na początku. A teraz? Co się w ogóle zrobiło z tą dziewczyną? Jakaś pusta lala, dla której nie liczą się uczucia męża? Jak ona się obnosi przez Pawłem, że jest z Janem.
Boże.. Madzia wracaj szybko!