A ja dzisiaj odkryłam fajne ćwiczenia na pośladki i uda
jak ćwiczyć uda i pośladki- jak szybko ujędrnić ciałoĆwiczenia nie są skomplikowane i całkiem przyjemnie się je robi, szkoda tylko, że trwają zaledwie sześć minut, ale zawsze można wykonać dwie serie. Od dzisiaj zaczęłam je robić i mam nadzieję, że za miesiąc będzie widać już jakieś efekty.

Ćwiczenia na pośladki (te co kiedyś podawałam) również robię, ale jak zrobiłam 50 to stwierdziłam, że jednak nie czuję aż tak bardzo ud, więc doszłam aż do 200, teraz przyjdzie mi tylko zwiększać co kilkanaście. Ćwiczonko naprawdę świetne! I niesamowicie po tych 200 czułam uda, łydki i pośladki.
Nożyce dodane przez Sandi również robiłam i mam nadzieję, że po tygodniu nie zaprzestanę ćwiczyć, tylko będę szła dalej.

W każdym bądź razie trzymajcie kciuki!
Próbowałam kilka razy, ale nie jestem w stanie polubić Ewy Chodakowskiej, sama nie wiem dlaczego, bo ćwiczenia ma naprawdę fajne i ciekawe.
Ćwiczenia ma fantastyczne,
Trening z gwiazdami i
Skalpel są moimi ulubionymi! Jak dojdę do lepszej formy to mam zamiar poważnie wziąć się za
Turbo spalanie, bo jak na razie to wytrzymuję jakieś 15 minut a potem padam zmęczona.
Fiołek zawsze np. jeżeli przeszkadza Ci jej gadanie czy głos, można ją wyciszyć a tylko powtarzać to co ona robi.