Autor Wątek: Odchudzanie  (Przeczytany 61931 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
Odp: Odchudzanie
« Odpowiedź #60 dnia: Luty 23, 2013, 14:39:45 »
Agnieszka, ja na Twoim miejscu bym się nie przejmowała, że jestem trochę szczuplejsza ;) Z czasem z reguły każdy przybiera troszkę tłuszczyku tu i ówdzie :D inni szybciej, inni wolniej, także nie ma co panikować.

Offline Maleńka

• Przyjaciel Forum
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #61 dnia: Luty 23, 2013, 15:49:07 »
Z wiekiem przybędzie, się nie martwcie :D
Nie przeglądaj forum anonimowo :) Dołącz do nas, zarejestruj się już dziś ;) Zapraszamy <komputer>

Offline Kompaktowa

• Art's Souls
    • Artistic Souls
« Odpowiedź #62 dnia: Luty 23, 2013, 15:49:52 »
Z wiekiem przybędzie, się nie martwcie :D
Czekam na to z niecierpliwością! :D

Offline Tess

• Pink Cadillac
« Odpowiedź #63 dnia: Luty 23, 2013, 18:58:29 »
A mnie przybyło, żeby nie powiedzieć wróciło.
Nie jest tego tyle ile było kiedyś ale w część rzeczy niestety się już nie mieszczę. I wiecie co? Nie jest mi z tym źle. Po raz pierwszy w życiu nie mam z tego powodu wielkich kompleksów. Pewnie, że chce wrócić do starej wagi, ale jak mi się to nie uda to tragedii nie będzie.

Niestety cierpi na tym mój kręgosłup. Od jakiegoś czasu notorycznie mnie boli. Cóż, jak się powiększało to wszystko...i teraz trzeba to dźwigać.

Obiecałam sobie, że znowu zacznę chodzić na siłownię. Idealnie widać po mnie skutki siedzącej pracy. Jem tyle samo - no może trochę częściej wieczorem coś skubnę. Ale brak ruchu niestety jest coraz bardziej widoczny. Także trzeba wprowadzić plan w życie - siłownia 2 razy w tygodniu. :D

Offline Maleńka

• Przyjaciel Forum
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #64 dnia: Luty 23, 2013, 19:29:59 »
Dobra - jak kręcić hula-hopem bo mi kompletnie nie idzie :(
Nie przeglądaj forum anonimowo :) Dołącz do nas, zarejestruj się już dziś ;) Zapraszamy <komputer>

Offline china doll

• HaPi
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #65 dnia: Luty 23, 2013, 19:39:26 »
Mam podobnie jak eM - na wadze ubyło tylko 2 kg, ale widzę po sobie, że jest lepiej. Dziś w nagrodę kupiłam sobie parę rzeczy.  :D

Jak byłam mała to była taka nasza główna podwórkowa zabawa i też przez długi czas mnie męczyło, że nie umiem. Ale się zaparłam, dużo próbowałam i wciągnęłam przyjaciółkę, żeby mnie nauczyła. Stanęła obok mnie, pokazała i poszło od razu ładniej. Tobie radzę to samo.  ;)

Offline Maleńka

• Przyjaciel Forum
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #66 dnia: Luty 23, 2013, 20:56:56 »
Kupiłyśmy z przyjaciółką jakiś czas temu, ona chyba w ogóle nic nie robi.
Ja wsypałam kaszę jęczmienną by zrobiło się nieco cięższe, ale i tak nie idzie mi :( A pamiętam, że jak byłam mała to super mi szło.
Ech... Ale powiem, że tyle razy dziś próbowałam, że i tak się zmęczyłam :P

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #67 dnia: Luty 23, 2013, 21:48:28 »
Pierwszy trening z Ewą Chodakowską właśnie za mną! :D Jestem z siebie strasznie dumna, że wytrwałam do końca, chociaż w między czasie chciałam kilka razy to wszystko wyłączyć :D

Offline Sylwia

• Aktywny użytkownik
  • #siatkówka
    • Siatkówka najpiękniejszym sportem
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #68 dnia: Luty 23, 2013, 22:04:30 »
Doniu, a co ćwiczysz? Ja od 1 stycznia skalpel, powalających efektów nie ma, bo mega zdrowo się  nie odżywiam, nikt nie będzie dla mnie specjalnie gotował, ale staram się. :)

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #69 dnia: Luty 24, 2013, 00:13:32 »
Doniu, a co ćwiczysz?
Te 6 minutowe treningi, składające się z kilku części, z tej strony ;)

Offline EdySziA

• Art's Souls
« Odpowiedź #70 dnia: Luty 24, 2013, 10:55:00 »
Kurde, jakoś wkurza mnie ta Chodakowska, ale tak dużo ludzi chwali jej ćwiczenia że chyba muszę się przemóc :P i też spróbuj skalpel :)

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
« Odpowiedź #71 dnia: Luty 24, 2013, 11:02:16 »
Ech... Ale powiem, że tyle razy dziś próbowałam, że i tak się zmęczyłam :P

Maleńka ciężko to wytłumaczyć. Z jednej nogi na drugą trzeba przenosić ciężar ciała. Ja przynajmniej tak robię. Próbuj dalej-jak widzę na próbach też się męczysz, więc jest dobrze :)

Kurde, jakoś wkurza mnie ta Chodakowska
I mnie. Pani Chodakowska doprowadza mnie do mdłości, jak ją oglądam. Nie mogę się do niej przekonać. I nie oszukujmy się-Pani jest mądra, płaska, bo ćwiczy prawdopodobnie kupę lat, więc po paru tygodniach nie będziemy wyglądać jak ona. :)

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #72 dnia: Luty 24, 2013, 11:15:58 »
Mnie też jakoś denerwuje i wolałabym inną otoczkę tych ćwiczeń, ale wczoraj postanowiłam się przemóc i pierwszy raz sobie z nią poćwiczyłam ;)
Chyba się dzisiaj zmierzę i zobaczę czy naprawdę po miesiącu/dwóch będą takie efekty, jak niektóre dziewczyny przedstawiają. Tylko sęk w tym czy się zmobilizuję, żeby ćwiczyć te 3 (przynajmniej!) razy w tygodniu :D

Offline Kompaktowa

• Art's Souls
    • Artistic Souls
« Odpowiedź #73 dnia: Luty 24, 2013, 11:42:16 »
Kurde, jakoś wkurza mnie ta Chodakowska, ale tak dużo ludzi chwali jej ćwiczenia że chyba muszę się przemóc :P i też spróbuj skalpel :)
Warto się przemóc! ;) Moje dwie koleżanki na animacji są po tych ćwiczeniach i bardzo sobie chwalą, ponadto na wiosnę chcą się zabrać za nie drugi raz, więc z tego wynika, że jest jakiś efekt. ;D

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #74 dnia: Luty 24, 2013, 15:21:52 »
Skoro te ćwiczenia z Chodakowską są skuteczne to i ja dzisiaj się przemogę i jakoś bardziej zmobilizuje, bo idzie WIOSNA! ;D
Kiedyś ćwiczyłam ABS 6 i były efekty, ale jakoś po 20 dniach mi się znudziło i zaprzestałam <haha>