Oooo... Drodzy MG i Kiki dziękuję[my]!

Ale buzia się cieszy.

Zobaczycie, zrobimy wszystko, żeby nie powtórzyła się sytuacja z ifilmu. Będzie 4, na pewno emocjonujący, sezon i będzie o czym dyskutować.
Mamy 5 wątków - oprócz tego, tak samo jak dziewczyny, myślę, że warto utworzyć wątki dla każdego z sezonów - 1, 2, 3. (Ja aktualnie opanowałabym wątek z sezonem 2 i 3, więc... dla mnie sytuacja wygodniejsza.

)
A zamiast wątku ze spoilerami proponuję po prostu wątek "Sezon 4" i tam będzie można sobie swobodnie rozmawiać, a potem (jak już przyjdzie koniec września) komentować na bieżąco odcinki.
Wątek "Newsy" myślę, że też się przyda. I tam w sumie można by zmieścić wszystko - głosowania, zdjęcia i relacje z imprez... W sumie na początek artykuły i wywiady też by tam mogły być - zorientujemy się, gdyby zrobiło się zamieszanie, zawsze możemy wątki rozdzielić.
Mamy jeszcze "Relationships", no i ze swojej strony popieram dziewczyny - przydałby się jeden wątek "Elena, Stefan i Damon".

Jak zajdzie potrzeba to jeszcze "Pozostali bohaterowie" (mamy jeszcze wątek "Ogólnie o serialu", tak też można o nich pogadać).
Takie małe propozycje ode mnie.

Co sądzicie?
Toooo może... warto byłoby ustalić kwestię grupy i kolorku jeszcze przed końcem weekendu? Tym bardziej, że ja później wyjeżdżam...

Na grupę cała nasza 6 się zgodziła, co do kolorku krrrwissstego też.
Zapomniałam już, jakim to jestem typowym, nałogowym organizatorkiem, ale sobie przypomniałam, dlatego... przybywam z małą prezentacją.
[...]
Padł pomysł, żeby nasz kolorek był koloru krwi (bo wampiry), czyli krwisty. Poszperałam trochę w odcieniach czerwonego i znalazłam kolor właśnie o takiej nazwie.
krwisty - #CF2929

np. Malinowa Shanti sandi szyszata karolina0255 Fiołek
[...]
No i co z nazwą grupy?
Były "WampiroManiaczki" zaproponowane przez Karolinę i "Wampirki" przez Fiołka.

Ustalimy i możemy lecieć do Załogi po pozwolenie.

Dziewczęta, spinamy się i robimy z tego działu jak najsympatyczniejszy kącik.