Autor Wątek: Pamiętniki Wampirów  (Przeczytany 59211 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
Odp: Pamiętniki Wampirów
« Odpowiedź #135 dnia: Czerwiec 07, 2012, 19:30:27 »
:th_girl_haha: Jak uzależnienie, nie?
No ba! ;D

Dalarica każdy kocha. Nie ma innej opcji. Oni są cudowni razem i mogę to powtarzać za każdym razem :)
Spoiler
Ta scena był taka smutna... ale do końca pokazała, że są prawdziwymi przyjaciółmi.

To jak Damon go "zabił" a potem się zaprzyjaźnili i później znów go zabił - Alaric się obraził!
To było fajne:D
Mhahaha, no ba! Oni byli niemożliwi ;D I te fochy Rica potem  ;D
Ja to się w ogóle z Rica już śmiałam, że biedny potem co 2 odcinek ginie, jak nie z rąk wrogów to Damona, bo... go wkurzył :laie_67:

W ogóle chciałabym się z Wami podzielić tyloma filmikami :D Kocham buszować po YT :D
Część dam takich, co na ifilmie dawałam, coby nie zaginęły w akcji. Ale może potem się w to pobawimy jak Fiołek będzie mogła z nami komentować :)

Ale dla przypomnienia sexi Damon nie zaszkodzi ;D Nie ma spoilerów ;D
http://www.youtube.com/watch?v=J7yqn6Khlrs&feature=related

i nasze wampirki z odcinka jak spotykają się na kolacji (nie mogłam z ich nienagannych manier podczas tej kolacji i ich tekścików, spojrzeń ;D)
GIFEK ;D

Offline Fiołek

• VolleyGirl
  • Zaawansowany
    • Volley Flash
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #136 dnia: Czerwiec 07, 2012, 19:35:54 »
Ja też bym chętnie pobuszowała po YT, ale nie chcę sobie robić spoilerów, także jak podrzucicie coś bezspoilerowego to obejrzę bardzo chętnie, a nawet skomentuję.

Sexi Damon rządzi -  smilie_girl_301
Dlaczego on jest taki fajny? I przystojny? ::) Normalnie aż się chce oglądać. Ach!

W ogóle, ludzie, którzy robią tak świetne filmiki są wspaniali. Szacun dla nich. A może któraś z Was coś takiego tworzyła, bądź tworzy?

Offline Malinowa

• Damonowa ?
  • Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #137 dnia: Czerwiec 07, 2012, 19:36:23 »
Fiołek dziękuję za wyjaśnienie. smilie_girl_046
Co do grupy to ja się zgadzam   smilie_girl_149 Fajnie by było coś takiego stworzyć :th_0girl_dance:

Zobaczysz w trzecim sezonie co ona mu zrobi (Elena Damonowi)  :( Taki mi go żal a on zasługuje na nią bardziej niż Stef!
Jenna Alaric - szkoda, że zrobią to co zrobią bo naprawdę do siebie pasują smilie_girl_321

sandi ja też mam tyle filmików ale zaczekajmy na Fiołeczka ;)
Rick miał zawsze pecha :laie_67:
It's not just that she makes him a better person. She does, but, he changes her too. Damon challenges her, surprises her. He makes her question her life, beliefs. Stefan is different. His love is pure and he'll always be good for her. Damon is either the best thing for her or the worst.-Rose?

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #138 dnia: Czerwiec 07, 2012, 19:46:02 »
Ja też bym chętnie pobuszowała po YT, ale nie chcę sobie robić spoilerów, także jak podrzucicie coś bezspoilerowego to obejrzę bardzo chętnie, a nawet skomentuję.
Ja Cię doskonale rozumiem, dlatego nie chcę nawet kusić ;D Poczekamy, aż skończysz oglądać. Do 4 sezonu zdążymy oblecieć wszystkie fajne filmiki wzdłuż i wszerz ;D

W ogóle, ludzie, którzy robią tak świetne filmiki są wspaniali. Szacun dla nich. A może któraś z Was coś takiego tworzyła, bądź tworzy?
Ja nie. Ja tak mega podziwiam tych ludzi, którzy to robią... Niektórzy są naprawdę niesamowici. Robią takie filmiki, że tylko zbieram szczenę z podłogi ;) Siedzieć, wycinać poszczególne sceny, żeby były fajnie dobrane, dobierać efekty, muzykę... To nie jest wcale proste. A niektórzy są w tym mistrzami :)

Malinowa ...ale i tak wiemy, że Ric kocha Damona ;D Z wzajemnością! ;D   smilie_girl_301
A gif świetny heheh ;D

Offline Malinowa

• Damonowa ?
  • Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #139 dnia: Czerwiec 07, 2012, 19:53:36 »
sandi Masz rację! Niektórzy robią boskie filmiki smilie_girl_159
Te sceny, muzyka i to jeszcze idealnie dopasowanie. Wow :th_0girl_dance:
Oczywiście, że oni się kochają. Bardziej niż ktokolwiek inny  ;D

Co za piosenka! Kocham ten serial właśnie za tak idealnie dopasowane piosenki ?
http://www.youtube.com/watch?v=Vtp-p7qFI2I
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 07, 2012, 20:07:33 wysłana przez Malinowa »
It's not just that she makes him a better person. She does, but, he changes her too. Damon challenges her, surprises her. He makes her question her life, beliefs. Stefan is different. His love is pure and he'll always be good for her. Damon is either the best thing for her or the worst.-Rose?

Offline Shanti

• Użytkownik
  • **
  • restless soul enjoy your youth.
« Odpowiedź #140 dnia: Czerwiec 07, 2012, 23:13:19 »
Ojej, ile stron dyskusji do przeczytania. Jutro nadrobię, dzisiaj jestem za bardzo zmęczona. ;D

W każdym razie jeśli chodzi o pomysł Fiołka o utworzeniu grupy fanów VD, to ja się oczywiście zgłaszam jako członek. :D

Offline Fiołek

• VolleyGirl
  • Zaawansowany
    • Volley Flash
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #141 dnia: Czerwiec 08, 2012, 08:50:22 »
Ooo... czyli mamy... 6 osób! :th_0girl_dance: To dalej ustalamy? Już mi się to podoba!

Shanti, rzeczywiście jest co nadrabiać... :D

Pamiętam, jak miałam taką wielką fazę na "Stargate" i "Stargate: Atlantis". Wtedy to po prostu siedziałam na YT  i nie przepuściłam żadnego filmiku.
Ale niektórzy to mają talent, czy do grafiki i tworzenia jakiś sklejek, czy to właśnie do filmów. Ja też zawsze siedzę, oglądam i... podziwiam. ::)

A muzyka to mocna strona wielu zagranicznych seriali, ale muszę przyznać, że w VD tworzy się po prostu cudo! Nie dość, że świetne sceny, to jeszcze przepiękna ścieżka dźwiękowa.  smilie_girl_124

Ric i Damon to po prostu jedna wielka, szalona miłość. Z naciskiem na "szalona". :D Nic ich nie rozdzieli. Gif cudowny. Wszystkie te dzieła sobie zapisuję.

Sandi, co do Tylera to już się wyjaśniło. :)

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #142 dnia: Czerwiec 08, 2012, 11:13:40 »
No chyba w dalszym ciągu kolor musimy ustalić :D

Może pobawimy się dalej w Dalaricowe gadżety? ;D

+
GIFEK,bo nie umiem tu zlinkować, żeby się pojawił i działał
  ;D

I zobrazujmy sobie kłótnie naszych kochanków, pierwsza scena z filmiku ;D Możesz oglądać Fiołek, tam nie ma nic takiego ;D
http://www.youtube.com/watch?v=Rvw6z04S3nw&feature=related

Alaric: (...) I thought we could take a look, see what we find.
Damon: Perfect! Give me the address.
Alaric: What so you can go without me? No, I don?t think so.
Damon: I?m not going with you, you tried to kill me!
Alaric: Yea, well you did kill me!

To wypowiadziane "YOU DID KILL ME" z taką pretensją!  ;D
Po prostu -->   smilie_girl_160 !  (tylko w liczbie mnogiej rzecz jasna ;D)

Offline Fiołek

• VolleyGirl
  • Zaawansowany
    • Volley Flash
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #143 dnia: Czerwiec 08, 2012, 11:33:28 »
Naturalnie, że w liczbie mnogiej...  smilie_girl_159

Dzięki za filmik - kurczę, zapomniałam już, jak to jest oglądać fanowskie filmiki... Ale sobie przypomniałam.  ;D I jestem pod wieeeeelkim wrażeniem talentu niektórych ludzi. A muzyczka też fajna.

Alaric&Damon GIF - też mi nie chciał się wstawić :)
Ach, i ta mina Damona! ::)

Alaric: (...) I thought we could take a look, see what we find.
Damon: Perfect! Give me the address.
Alaric: What so you can go without me? No, I don?t think so.
Damon: I?m not going with you, you tried to kill me!
Alaric: Yea, well you did kill me!
:th_girl_haha: Nie wierzę, oni są cudowni. Te ich kłótnie są takie... słodkie.

Ja sobie jeszcze pozwolę wstawić gifka Deleny... :-*

Zapewne pamiętacie tą scenę, nie? W to nie wątpię. :D
To "zdziwko" Eleny, potem jak na siebie patrzyli, tak w ogóle to Damon świetnie prowadzi, ale w końcu miał czas się wyćwiczyć.  :D Prześlicznie zatańczyli ten taniec. Lubię powracać myślami do tej sceny. Wtedy tak naprawdę zaczęło się trochę ocieplać między Deleną.
Tylko szkoda, że Elena wszystko zepsuła. :(

PS Obecnie jestem na 2x06;)

Offline karolina0255

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #144 dnia: Czerwiec 08, 2012, 11:34:20 »
Rozkminiałam ostatnio Elene i doszłam do wniosku, że braci kocha równie mocno i zwielką chęcią zrobiła by z tego trójkąt, ale nie chce słuchać gadania o tym, że jest taka jak Katherine i takie tam. Elena cały czas się stra udowodnić, że nie jest taka jak jej poprzedniczka lecz niestety jej to nie wychodzi... I kto na tym ciepi ? Damon. I co z tą grupą ? Może zróbmy konfe na gg ?

Offline Fiołek

• VolleyGirl
  • Zaawansowany
    • Volley Flash
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #145 dnia: Czerwiec 08, 2012, 11:40:22 »
Możemy zrobić konferencję, może wtedy poszłoby nieco sprawniej, ale skoro to tak ważna ustalenia to musiałybyśmy być wszystkie. ;)
Jakby co, jestem do dyspozycji.  :)

Co do Eleny, to ja to będę rozkminiać potem, bo jeszcze trudno mi się na ten temat wypowiedzieć. Na razie nienawidzi Damona, a on cierpi (tzn. biorąc pod uwagę etap oglądania, na którym jestem).

Offline szyszata

• crazy shipper
  • Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #146 dnia: Czerwiec 08, 2012, 12:27:47 »
Obecnie drogie dziewczyny za Wami nie nadążam! Zostawić Was na chwilę to nie jest dobry pomysł!  :th_girl_haha:

Nazwa grupy zaproponowana przez Fiołka - Wampirki , jest bardzo dobra. Mi się podoba i wydaję się taka pozytywna. :)

Ostatnio mnie wzięło na shipp Klaus&Caroline.. myślę gdyby dali im szansę na pewno coś by z tego urosło! Caroline zmieniłaby jego nastawienie na świat i na wszystkich innych, a po pierwsze nie był by sam.
http://www.youtube.com/watch?v=yOqLbloeAMM&list=LL6hPbcrnNdjSwmwvEfNkMKA&feature=mh_lolz
Uwielbiam ten filmik! Jest taki realny? Oj taak!  smilie_girl_159
“Well, it seems to me that the best relationships - the ones that last - are frequently the ones that are rooted in friendship. You know, one day you look at the person and you see something more than you did the night before. Like a switch has been flicked somewhere. And the person who was just a friend is… suddenly the only person you can ever imagine yourself with.”

Offline Fiołek

• VolleyGirl
  • Zaawansowany
    • Volley Flash
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #147 dnia: Czerwiec 08, 2012, 13:25:37 »
Tej, powiedzcie, kiedy Klaus się pojawia? Bo ja się naprawdę nie mogę doczekać. Tak gadacie o nim i gadacie. Pojawi się jeszcze w 2 sezonie, czy dopiero w 3?

Zapomniałam już, jakim to jestem typowym, nałogowym organizatorkiem, ale sobie przypomniałam, dlatego... przybywam z małą prezentacją. ;)

Kiki, za uprzejmą prośbą, podała mi kody szesnastkowe normalnych kolorów naszych nicków:
Nowy użytkownik  #3399CC
Użytkownik  #6666CC
Aktywny użytkownik  #993300
Zaawansowany  #660000
Ekspert  #330000
[...]
Czyli tak...
Aktywny użytkownik:
Zaawansowany:
Ekspert:
(Admin ma z kolei kolor taki mocno czerwony) np. Kiki

Padł pomysł, żeby nasz kolorek był koloru krwi (bo wampiry), czyli krwisty. Poszperałam trochę w odcieniach czerwonego i znalazłam kolor właśnie o takiej nazwie.

krwisty - #CF2929

np. Malinowa Shanti sandi szyszata karolina0255 Fiołek

Czyli pewien pogląd już mamy. Jak chcecie, na wikipedii i na wielu innych stronach są podane różne odcienie danych kolorów.

Koniec i przepraszam. ;D

PS Czy takie posty zaliczają się do OffTopu? W sumie ustalamy ważne rzeczy, więc mam nadzieję, że nie. :-*

Offline szyszata

• crazy shipper
  • Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #148 dnia: Czerwiec 08, 2012, 13:31:10 »
Fiołku nie przejmuj się, też tak mam z organizacją!  :th_girl_haha:

Odcień krwisty jest w sam raz, sama myślałam nad takim, no wampir to od razu krew mi się kojarzy i nie tylko mi. Więc mój nick w tym kolorku wygląda przepięknie!  smilie_girl_301

Nie offem, to nie może być ponieważ tą są sprawy organizacyjne, więc musimy gdzieś to zamieścić. Nie mamy działu, aby to sprawniej poszło. ;)
“Well, it seems to me that the best relationships - the ones that last - are frequently the ones that are rooted in friendship. You know, one day you look at the person and you see something more than you did the night before. Like a switch has been flicked somewhere. And the person who was just a friend is… suddenly the only person you can ever imagine yourself with.”

Offline Shanti

• Użytkownik
  • **
  • restless soul enjoy your youth.
« Odpowiedź #149 dnia: Czerwiec 08, 2012, 13:41:21 »
Fiołek, Klaus jako Klaus pojawia się i miesza już w drugim sezonie, aczkolwiek który to dokładnie odcinek, nie pamiętam. Ale najbardziej epickiego sceny z nim to dopiero trzeci sezon. ;D
Spoiler
- Turn it off!, uratowanie Caroline, Rebeckah i cała reszta. :D

A jeśli chodzi o kolor myślę, że ten krwisty jest w porządku. :)