Autor Wątek: Spoilery  (Przeczytany 60582 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Anula

• Aneta&Marek
Odp: Spoilery
« Odpowiedź #150 dnia: Luty 23, 2013, 19:32:08 »
Justek zgadzam się z Tobą w 100-u %. Jak można tak niszczyć tę postać, strasznie jej współczuję. Kurcze ja nie wytrzymam tyle, żeby się dowiedzieć, jak to się skończy. Jak ja weekendu bez nich nie umiem wytrzymać :D
Anula :)

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #151 dnia: Luty 23, 2013, 19:51:16 »
Ile nowych postaci... ::) W Wadlewie oczywiście też, bo przecież gdyby tam co jakieś 2 tyg. nie pojawiał się ktoś nowy to byłby cud :P

Jak dla mnie za dużo i Fabiana i Patrycji i oczywiście Nikoli. Błagam, niech ona już zniknie! -.- :D

Marysia wygląda ślicznie, naprawdę ;) Dobrze, że będzie teraz pracowała w BarBarianie, przynajmniej będzie można ją częściej oglądać, bo jakby nie było jest jedną z głównych bohaterek i to właśnie ją i np. Kingę powinniśmy widywać częściej niż miliony innych pobocznych wątków ;)

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #152 dnia: Luty 23, 2013, 20:59:54 »
Boże czy ktoś umarł ? Takie to zdjęcie wesołe, że aż szkoda gadać.  (Anety i Marka) <papa>
Biedna Aneta co oni jej robią ? Przecież już było tak dobrze. Nie no z kim oni ją jeszcze zapoznają ? Kurde według nich ma widocznie za mało problemów.
Zdjęcie Marka ? Hmmm przypomina mi to za czasów kiedy przyjechał ten arab o rozwód od Teresy. Coś czuje, że nic nie będzie z tego mojego optymistycznego zakończenia i sobie pooglądamy scenki pogrzebowe.
Co do Marysi i Szymona?! Co to ma być?! Wiecie co ja tak zauważyłam u Anety i Marka jak jest dobrze to u Huberta i Marysi się wszystko wali. I na odwrót. No bo zobaczcie np. jak Anetę z Markiem Marysia przyłapała to u nich były ciche dni. No sama nie wiem może jestem przewrażliwiona?
« Ostatnia zmiana: Luty 23, 2013, 21:52:12 wysłana przez Donia »

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #153 dnia: Luty 24, 2013, 09:46:03 »
Duuuuużo Sabiny i Igora  <zauroczony> bardzo mi się to podoba, ale jednak nie chciałabym, żeby jeszcze brali ślub <haha> nie widzę Sabiny w roli żony, jeszcze jak się okaże, że będzie w ciąży to chyba padnę.

Podoba mi się nowy wystrój mieszkania Oli i Błażeja, jest taki naprawdę młodzieżowy i lepiej się prezentuje niżeli ten co był wcześniej, przynajmniej moim zdaniem. ;)

Nie wyobrażam sobie Grześka i Grażyny dalej razem, jeszcze jak pojawi si,ę Karol to co będą mieszkać we troje? Będą jadać wspólne śniadanka, obiadki? Wieczorem oglądać filmy i co spać też przepraszam będą we troje? <haha> Paranoja!

Za dużo Wadlewa, za dużo nowych osób się tam pojawi, no błagam! Dlaczego scenarzyści brnął w takie nudne, nic nie wnoszące do serialu wątki? Przecież plantacja marihuany to jakiś od czapy oderwany pomysł, scenarzyści mają chyba za bardzo wybujałą wyobraźnię i wychodzą potem z tego takie kwiatki.  <olaboga>
Genialna metamorfoza Wojtka, dawno się tak nie uśmiałam <haha>

Przepraszam w kogo wcieli się Magda Wójcik? W żonę kochanka Nikoli? Czy w dobrą wróżkę?

Bardzo się cieszę, że Majka będzie pracowała w BarBarianie i mam nadzieję, że będzie jej duuuużo, duuuużo więcej  <rumieniec> a fryzurę to ma uroczą!  <rumieniec>

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
« Odpowiedź #154 dnia: Luty 24, 2013, 11:15:18 »
Mnie jakoś fryzurka Marysi nie powala. Jaki warkocz i wywinięta grzywka. Nie.eee. W prostych jest dużo lepiej.

Karol, Grzesiek i Grażyna- trójkąt? Haha może jeszcze zamieszkają razem, bo gdzie się Karol podzieje :D

Więcej zdjęć mi się nie otwiera ;( Kto mi zrobi screena chociaż A&M?

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #155 dnia: Luty 24, 2013, 11:31:46 »
Mnie jakoś fryzurka Marysi nie powala. Jaki warkocz i wywinięta grzywka. Nie.eee. W prostych jest dużo lepiej.
Właśnie, o co chodzi z tą wywiniętą grzywką? Okropnie to wygląda, a oni czeszą tak Marysię i Kingę. Wydaje mi się, że w wyprostowanych włosach obydwie bohaterki wyglądałyby o wiele lepiej.

Offline Anula

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #156 dnia: Luty 24, 2013, 12:02:56 »
Boże czy ktoś umarł ? Takie to zdjęcie wesołe, że aż szkoda gadać.  (Anety i Marka) <papa>
Biedna Aneta co oni jej robią ? Przecież już było tak dobrze. Nie no z kim oni ją jeszcze zapoznają ? Kurde według nich ma widocznie za mało problemów.
Zdjęcie Marka ? Hmmm przypomina mi to za czasów kiedy przyjechał ten arab o rozwód od Teresy. Coś czuje, że nic nie będzie z tego mojego optymistycznego zakończenia i sobie pooglądamy scenki pogrzebowe.
Co do Marysi i Szymona?! Co to ma być?! Wiecie co ja tak zauważyłam u Anety i Marka jak jest dobrze to u Huberta i Marysi się wszystko wali. I na odwrót. No bo zobaczcie np. jak Anetę z Markiem Marysia przyłapała to u nich były ciche dni. No sama nie wiem może jestem przewrażliwiona?

Jullcia, miałam podobne myśli, gdy zobaczyłam to zdjęcie. Tak jechałam przez te wszystkie strony i nie widziałam żadnego zdjęcia Anety i Marka, czy nawet jej samej. Aż tu nagle natrafiłam na to jedno i dało mi to jakąś nadzieję. Niby nie są na nim szczęśliwi, ale przynajmniej możemy liczyć na to, że nie wyrzucą ich wątku tak od razu i całkowicie, tylko dojdzie jeszcze może do kilku spotkań.
A co do tego szczęścia obu par, to też to zauważyłam, jeszcze wczoraj, jak oglądałam sobie odcinki z początku związku Anetki i Marka. No ale przecież nie może być tak, że 2-ie pary na raz będą szczęśliwe. scenarzyści po prostu uwielbiają wszystko psuć, tylko zastanawiam się czemu zawsze u najlepszych par wszystko musi się walić?  >:(
Anula :)

Offline Fenikks

• DM Fan
  • Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #157 dnia: Luty 24, 2013, 13:06:35 »
Ej, no ale nie mówcie o tym, że scenarzyści dopiero teraz zapoznają Anetę z Wekslerem. Oni się już przecież znają dobrze. To poniekąd w wyniku intrygi Anety, Grażyny i Artura Karol trafił za kratki! Aneta i Karol byli kiedyś wrogami. Ciekawe dlaczego teraz się spotkają.

Karol po wyjściu z więzienia mógłby mścić się na wielu osobach w tym nie tylko na Igorze, ale też na Anecie, Arturze, czy Izabeli. Ciekawe czy wszystkim poza Igorowi już odpuścił.

Ja bym się tam nie martwił tymi nowymi postaciami w Wadlewie - mówię wam, że pojawią się na góra 10 odcinków i znikną. Co innego nowe postaci w wątku wrocławskim np. siostra i szwagier Adama (grany przez znanego z Hotelu 52 Jakuba Mazurka  :) ) - oni pewnie zostaną na dłużej.

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #158 dnia: Luty 24, 2013, 13:12:36 »
Wiem, Fenikks, bardzo dobrze pamiętam akurat ten wątek, bo Grażyna Weksler to moja ulubiona postać w serialu, a wtedy jeszcze łączono ją z Błażejem, więc znam te odcinki i wiem jak Karol trafił do więzienia. Nie uważasz jednak, że to trochę przesada, aby teraz dorzucać Anecie jeszcze problemy z Wekslerem? Bo tak jak mówisz- znajduje się ona w gronie osób, które wsadziły go za kratki, więc nie wierzę, aby ich spotkania miały teraz wymiar towarzyski, no wiesz, ploteczki przy kawie to raczej nie będą :P A ledwie skończył się wątek Pałkowskiej z dwoma gangsterami, więc nie wiem po co teraz dorzucają Wekslera.

Offline Fenikks

• DM Fan
  • Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #159 dnia: Luty 24, 2013, 13:29:20 »
Wiem, Fenikks, bardzo dobrze pamiętam akurat ten wątek, bo Grażyna Weksler to moja ulubiona postać w serialu, a wtedy jeszcze łączono ją z Błażejem, więc znam te odcinki i wiem jak Karol trafił do więzienia. Nie uważasz jednak, że to trochę przesada, aby teraz dorzucać Anecie jeszcze problemy z Wekslerem? Bo tak jak mówisz- znajduje się ona w gronie osób, które wsadziły go za kratki, więc nie wierzę, aby ich spotkania miały teraz wymiar towarzyski, no wiesz, ploteczki przy kawie to raczej nie będą :P A ledwie skończył się wątek Pałkowskiej z dwoma gangsterami, więc nie wiem po co teraz dorzucają Wekslera.

Masz rację, to lekka przesada, ale można się pocieszać tym, że Weksler nie jest aż takim zbirem jak ten cały Filipow i raczej nie zorganizuje porwania Majki, czy Julki (choć niby kiedyś groził, że zrobi coś córce Artura, ale powątpiewam, czy by się do tego posunął).

Jeszcze co do wątku Marka i Anety to cieszy mnie to, że pojawi się po długiej nieobecności Antek.

Ciekawi mnie też gdzie się podziała inna stała postać - Izabela...

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #160 dnia: Luty 24, 2013, 15:24:46 »
A tak w ogóle co stało się z Izabelą, bo jakoś nie przypominam sobie jej wątku (tzn końcówki nie pamiętam) ale szkoda, że teraz się nie pojawia, bardzo chciałam żeby połączyli ją z Arturem.  <zauroczony>

Jeszcze co do wątku Marka i Anety to cieszy mnie to, że pojawi się po długiej nieobecności Antek.
O taaaak! Antosia uwielbiam i nie zapominajmy, że to w sumie dzięki niemu Aneta związała się z Markiem.  <rumieniec>

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #161 dnia: Luty 24, 2013, 15:30:06 »
bardzo chciałam żeby połączyli ją z Arturem.  <zauroczony>
Coś mi się wydaje, że nasi scenarzyści mają inny pomysł na Artura, i chcą go połączyć znów z Kingą po tych ostatnich rzeczach ten wyjazd Adama? W sumie to chyba coś pokręciłam, bo gubię się w tym serialu  <olaboga>
A co do Izabeli i Artura ? - Genialny pomysł !

O taaaak! Antosia uwielbiam i nie zapominajmy, że to w sumie dzięki niemu Aneta związała się z Markiem.  <rumieniec>
Antoś wspaniały człowiek ! Coś czuję, że i tym razem będzie musiał wkroczyć do akcji.  :D

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
« Odpowiedź #162 dnia: Luty 24, 2013, 15:33:45 »
A jak Antek wkroczy do akcji to będzie śmiech. Antoś nie umie być poważny, albo inaczej jego powaga zawsze wychodzi śmiesznie :)

Właśnie gdzie się podziała Iza. Tworzyła z Grażą fajną parę przyjaciółek i nagle prysła...

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #163 dnia: Luty 25, 2013, 20:21:51 »
Antka uwielbiam!  <zauroczony>

Macie może możliwość wstawienia nowego artykułu o PM ze ŚS? Bo niestety w moich kilku kioskach było malutko tego numeru i już nie ma i nie mam jak przeczytać jak to będzie z Majką i Szymonem. :(

Offline Fenikks

• DM Fan
  • Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #164 dnia: Luty 26, 2013, 18:39:53 »
Niestety nie mam możliwości zeskanować, ale przeczytałem ten artykuł w kiosku i mogę go pokrótce streścić:

- Marysia nie zdradzi Huberta umyślnie!
- Pewnego wieczoru Szymon i Filip (w tej roli Jakub Mazurek) - szwagier Adama a mąż Beaty pójdą na imprezę, podczas której Kmieciński wyzna koledze, że wciąż czuje coś do Marysi.
- Filip i Szymon postanowią złożyć Majce niezapowiedzianą wizytę. Ta będzie zdegustowana widokiem mocno podpitych mężczyzn i postanowi wyprosić ich z mieszkania.
- Niestety Majka zapomni zamknąć drzwi... Rankiem obudzi się w swoim łóżku zupełnie naga (Huberta akurat nie będzie tamtej nocy w domu). Wokół znajdzie swoje porozrzucane ubrania.
- Hubert znajdzie w pościeli rzemyk należący do Szymona, a Marysia niebawem zacznie przypominać sobie zdarzenia tamtej feralnej nocy... Nie będzie jednak pewna tego, czy noc spędzona z Szymonem była snem czy jawą.

Zobaczymy te wydarzenia w połowie kwietnia. Producentka zdradziła, że wyjaśnienie tej zagadki ma być dla widzów nie lada niespodzianką.

Z innych newsów wyczytanych w ŚŚ: do obsady dołączy Krzysztof Kwiatkowski znany z roli Artura w serialu "Hotel 52". Wcieli się on w postać młodego lekarza - Natana Wójcika. Natanowi wpadnie w oko Sabina i chłopak mocno namiesza w jej związku z Igorem!