Autor Wątek: Spoilery  (Przeczytany 60581 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
Odp: Spoilery
« Odpowiedź #135 dnia: Luty 08, 2013, 22:12:09 »

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #136 dnia: Luty 09, 2013, 21:48:55 »
Beata - nowa postać w serialu "Pierwsza Miłość"

Eh, sama nie wiem co o tym sądzić. :P Kolejna nowa postać, trochę bez sensu, bo w PM są wątki i postacie, które mogłyby się częściej pojawiać, ale niby też lubię tą aktorkę i fajnie będzie ją znowu pooglądać :P Pożyjemy, zobaczymy :D

Offline Fenikks

• DM Fan
  • Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #137 dnia: Luty 10, 2013, 12:33:55 »
Ta aktorka jest fajna. Podobała mi się w "Bulionerach" i "Mamuśkach". To, że będzie w wątku Adama i Kingi oznacza, że pewnie zostanie na dłużej. Tylko postaci wprowadzane w Wadlewie typu Boguś, para z osiołkiem, czy pewnie teraz Justyna (a szkoda, bo ładna i fajna aktorka) występują przez max. 10 odcinków.

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #138 dnia: Luty 15, 2013, 19:26:08 »

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #139 dnia: Luty 19, 2013, 20:27:15 »
Wiemy kto i dlaczego wysyła Malwinie anonimowe pogróżki!!!

Pogróżki przesyłane do Malwiny są bardzo tajemnicze. Kto mógłby jej grozić w tak małej wsi? Justyna? Ta już wyjechała z Wadlewa? prawda jest naprawdę niesamowicie zaskakująca! Kobieta otrzymuje pogróżki? od samej siebie! Dlaczego?!

Wszyscy dobrze wiecie, że Malwina z Ryśkiem chcą zatrzymać Wiktorię w Wadlewie. Dziewczyna marzy o wielkiej karierze zawodowej we Wrocławiu? chce pójść drogą Justyny i walczyć o swoje marzenia! Ale jest Rysiek, któremu w Wadlewie jest bardzo dobrze? tylko tutaj może pracować jak chce, ma szanse na awans. Niedawno ślub, teraz rozstanie? Tak być nie może!

Malwina również chce zatrzymać siostrę na wsi, jednakże ta chce sięgnąć marzeń. Tak więc Malwa wraz z Ryśkiem wpadli na pomysł by zatrzymać najbliższą osobę? na litość! Kobieta sama sobie wysyła groźby, by w taki sposób zatrzymać Wiki w Wadlewie! Sama dziewczyna podjęła decyzję, że nie wyjedzie dopóki sprawa się nie wyjaśni? z czego Rysiek jest bardzo zadowolony! Od początku widzicie, że sama Malwina zbytnio nie przejmuje się groźnymi listami? w odróżnieniu od chociażby Wojtka, który jest bardzo przejęty. Sprawa oficjalnie wyjaśni się w 1654. odcinku. Czy wzruszona Wiktoria postanowi zostać w Wadlewie z mężem?

Offline EdySziA

• Art's Souls
« Odpowiedź #140 dnia: Luty 19, 2013, 20:45:14 »
Haha, wiedziałam :D od razu było widać że Malwa coś kombinuje.. nic się nie przejęła tymi anonimami.. no i jak dziś Wiki mówiła, że dopóki ta sprawa się nie wyjaśni, to ona zostanie w Wadlewie, to jakoś tak mi się to ładnie posklejało :) ale Rysiek.. że niby on od samego początku był w to zamieszany, czy dopiero po czasie Malwa go wtajemniczy w swój plan?

Offline Anula

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #141 dnia: Luty 19, 2013, 21:30:45 »
Mnie się wydaje, że Rysiek nic nie wie, bo za bardzo się wczuł. A ja zaczęłam coś podejrzewać, jak Malwina się przestraszyła, kiedy Rysiek powiedział, że sprawdzi odciski palców :D
Anula :)

Offline Anula

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #142 dnia: Luty 22, 2013, 16:53:00 »

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #143 dnia: Luty 23, 2013, 12:03:36 »
Malutki fragmencik okładki najnowszego numeru ŚS:

Nie mogę uwierzyć, że do tego dojdzie.  <olaboga>

Offline Fenikks

• DM Fan
  • Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #144 dnia: Luty 23, 2013, 12:46:19 »
Teraz za to banda małoletnich fanów serialu domagających się pary Marysia/Szymon chyba zaryczy z euforii. Ja nie wiem co może sie komuś podobać w kolejnej zdradzie Marysi. Poza tym jak nawet można zestawiać ze sobą szczeniackiego, nieodpowiedzialnego, myślącego tylko o zabawie Szymona z odpowiedzialnym, dojrzałym, gotowym poświęcić życie za rodzinę Hubertem? Niee, ale niektórzy tego nie zrozumieją, bo w ich mniemaniu Hubert to przecież nudziarz. ::)

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
« Odpowiedź #145 dnia: Luty 23, 2013, 14:41:29 »
O matko i córko, o zgrozo. A podobno TAK KOCHAŁA Huberta.
Jednak zdjęcie nie daje 100% pewności, czy tak będzie-jest znak zapytania. Czyli wzbudza szok, chęć przeczytania/ kupienia. A tu się później okaże, że w ostatnim momencie się Marysia ogarnie i powie stop. Chciałabym żeby tak właśnie było.

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #146 dnia: Luty 23, 2013, 14:58:53 »
A tu się później okaże, że w ostatnim momencie się Marysia ogarnie i powie stop. Chciałabym żeby tak właśnie było.
Bardzo bym chciała, żeby do niczego nie doszło! Naprawdę. Kiedyś chciałam, żeby Majka ponownie zeszła się z Pawłem, ale pogodziłam się z tym, że tak już nie będzie i chciałam i nadal chcę, żeby była już na zawsze z Hubertem, żeby tej dwójki nikt i nigdy mi nie rozdzielił, bo zastrzelę. Kto jak kto ale oni zasługują na szczęście, na prawdziwą miłość, po tym co przeszli, o! :)

Offline Anula

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #147 dnia: Luty 23, 2013, 18:04:46 »
Coś ciekawego dla wszystkich: http://pierwszamilosc10.pl/hit-ponad-200-zdjec-z-nowego-sezonu-pierwszej-milosci-nowe-postacie-watki-emocje-musisz-to-zobaczyc/

Niestety jest tylko jedno zdjęcie Anetki i Marka, i to na samym końcu :(... Miłego oglądania  :)

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
« Odpowiedź #148 dnia: Luty 23, 2013, 18:17:28 »
...."ślub Sabiny"....

Boże widzisz i nie grzmisz?!
Jak można tak zepsuć wątek?

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #149 dnia: Luty 23, 2013, 18:30:33 »
No te zdjęcia, jeśli chodzi o wątek Anety i Marka, przekonały mnie, że raczej na cudowne pogodzenie tak szybko nie mamy co liczyć. Ich jedno wspólne zdjęcie nie napawa nadzieją, Aneta ma taką minę, że... :P A te wcześniejsze zdjęcia Marka to już w ogóle, szczególnie to jak śpi w salonie na kanapie pod kocem, a Kinga patrzy na niego z taką litością, jakby właśnie współczuła mu tego, że go Aneta opuściła. I wcześniejsze zdjęcia z baru, jak Marek pije z Antkiem. To nie wróży raczej nic dobrego.
Poza tym co ja tam jeszcze widzę...Aneta z Wekslerem? No jeszcze znajomości z tym idiotą jej brakowało! Ech. Scenarzyści chyba naprawdę uwzięli się na tą Pałkowską.