Autor Wątek: Spoilery  (Przeczytany 60626 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Fenikks

• DM Fan
  • Użytkownik
  • **
Odp: Spoilery
« Odpowiedź #120 dnia: Styczeń 26, 2013, 11:43:01 »
Ten facet to chyba Filipow - przeciwnik Rajmunda, który chce porwać jego syna.

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #121 dnia: Styczeń 26, 2013, 17:22:45 »
No okej, a skąd oni się znają? Było coś wcześniej o tym, że Aneta i Filipow ze sobą jakoś współpracowali...? Przecież zawsze było wiadomo o znajomości Anety i Rajmunda, więc skąd teraz ten Filipow się wziął? :P  Zresztą widać, że Aneta go zna, bo jej mina jak zobaczyła zdjęcie mówiła sama za siebie. Tylko skąd... Ja nic nie kojarzę z wcześniejszych odcinków, te wątki gangsterskie nie dla mnie :D Może oni mieli coś wspólnego z jej synem kiedyś też?

Offline Fenikks

• DM Fan
  • Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #122 dnia: Styczeń 26, 2013, 17:36:41 »
O tym Filipowie nie było nic wcześniej w serialu. To całkiem nowa postać i nie wiem skąd Aneta może go znać.
A Rajmund występował w pierwszych stu odcinkach chyba, był kochankiem Anety i szefem Pawła, kiedy ten pracował na szambiarce.

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #123 dnia: Styczeń 26, 2013, 17:47:58 »
Aha, okej dzięki. Czyli to nowa postać. Myślałam, ze może ja po prostu o czymś nie wiem ;) O Rajmundzie wiem, że miał kiedyś bliższe kontakty z Anetą ;)

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #124 dnia: Styczeń 26, 2013, 18:15:05 »
A mi się wydaje, że skądś już tego Filipowa znam, tyle, że nie wiem skąd :D Chociaż możliwe, że pomyliłam go z jakąś inną postacią. :D

Ani Fabian i Patrycja, ani tym bardziej Daga, Mikser i Oskar nie zachęcają mnie do oglądania dalszych odcinków.
Mnie również. Nie rozumiem co ludzie widzą w wątku Patrycji i Fabiana, mnie oni momentami strasznie irytują, on w szczególności :P A Patrycja pomimo tego, że jest lepsza niż na początku i tak ma w sobie coś takiego dziwnego, denerwującego :P

Offline Anula

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #125 dnia: Styczeń 26, 2013, 18:29:02 »
A mnie tam Patrycja z Fabianem jakoś specjalnie nie przeszkadzają. Wątek Dagi mi się też troszeczkę przejadł, jednak jestem ciekawa, co z nią dalej będzie. Martwię się też o Anetę, czy nic jej się nie stanie przez tych gangsterów. Nie rozumiem trochę czemu tak wszystkim przeszkadza wątek Wadlewa, ja tam go lubię. To jest takie oderwanie od miasta i pokazanie problemów trochę innych ludzi, nie mówiąc już o tym, że postacie wadlewskie są bardzo sympatyczne :-)
Anula :)

Offline Fenikks

• DM Fan
  • Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #126 dnia: Styczeń 26, 2013, 21:21:30 »
Ja lubię postaci wadlewskie (zwłaszcza Śmiałka, Aurelię, Wojtka i Wiktorię) i nie miałbym nic przeciwko Wadlewu, gdyby te wątki były nieco mniej absurdalne i nie takie epizodyczne! Teraz to praktycznie co tydzień mamy tam inny, bzdurny najczęściej wątek (ten z osiołkiem przebił wszystko). Z chęcią pooglądałbym jakieś problemy w związku Malwiny i Wojtka, albo Mariana i Aurelii tylko, żeby one nie były spowodowane jakąś głupią przyczyną (jak jakieś chrapanie np. :D). No i niepotrzebnie scenarzyści mnożą w Wadlewie rozmaite postaci epizodyczne. Po co jakiś Boguś, Cyprian Novak, para z osiołkiem? Przecież mamy już wystarczająco dużo wadlewskich stałych postaci (Marian, Aurelia, Bartek, Emilka, Mirek, Malwina, Wojtek, Wiktoria, Rysiek) oraz drugoplanowych (Makowska, Seweryn, Celina, Roman, Łazanek, Tosia), z którymi można byłoby tworzyć ciekawe wątki.

Offline Anula

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #127 dnia: Styczeń 26, 2013, 22:06:24 »
Problemów w związkach było ostatnio aż nadto i mam nadzieję, że więcej nie będzie(a przynajmniej nie takich prowadzących do rozstania). Bo jak ostatnio prawie spowodowali rozstanie Aurelii i Mariana, to myślałam, że pozabijam. Za Malwiną średnio przepadam, ale jak Wojtek wyjechał, to zrobiło mi się jej szkoda. Ale fakt może i to wprowadzanie nowych postaci jest trochę denerwujące, bo z tymi stałymi da się coś fajnego stworzyć. Pewnie wprowadzają coraz to nowsze postacie, żeby się coś działo. Chyba w sumie już wolę to niż nagłe urwanie wątku wadlewskiego, jak to już kiedyś nasi kochani producenci uczynili.
Anula :)

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #128 dnia: Styczeń 28, 2013, 23:04:27 »
Daga uratuje Miksera przed sądem! Wrócą do siebie?!

Pomimo, że Daga i Mikser rozstaną się, dalej będą o sobie myśleć. Znów połączą ich problemy Miksera w BarBarianie. Chłopak nieumyślnie działał na niekorzyść baru, co zauważyła Gabrysia. Kinga będzie wściekła, chłopak stanie przed wizją wizyty w sądzie. Pobije oszusta! Z całej opresji uratuje go była już dziewczyna!

Jak dobrze wiecie, Daga rzuci Miksera dla Oskara. Chłopak odejdzie również z BarBariana, nie będzie miał już sił kłócić się z menadżerem Kaśką. Potem Gabrysia odkryje nieprawidłowości w papierach i stanie towaru, za który odpowiedzialny jest Mikołaj. Okazuje się, że Mikser odbierając od dostawcy alkohol, zawsze podpisywał faktury opiewające na dwie skrzynki więcej, niż rzeczywiście przyjął i na chwilę obecną brakuje tego nadprogramowego towaru! Gabryśka informuje o tym Kingę.

Oszukany i wściekły Mikser postanawia na własną rękę wymierzyć sprawiedliwość i atakuje dostawcę. Kinga jest zła, że pobił oszusta. Przez jego nieodpowiedzialne zachowanie, grozi im teraz sprawa w sądzie. Daga chce porozmawiać z Mikołajem na temat jego łobuzerskiego zachowania, ale ten oburzony mówi jej, że nie chce, by wtrącała się w jego życie. Dagmara postanawia pomóc mu w inny sposób ? sugeruje Kindze, bu sprawdziła zapis z monitoringu. Rada dziewczyny okazuje się zbawienna. Mikołaj czuje się w obowiązku podziękować Dadze. Po wspólnej rozmowie dochodzą do wniosku, że tęsknią za czasami, kiedy byli razem?

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #129 dnia: Styczeń 30, 2013, 00:13:34 »
MIRKA ROZBIJE ZWIĄZEK PATRYCJI I FABIANA!
Tego nie sposób było się spodziewać! Przez Mirkę Fabian zerwie z Patrycją!

Patrycja, wbrew prośbie Fabiana, szczegółowo opowiada Mirce o tym, co zdarzyło się między nią o Fabianem pod namiotami. Co najważniejsze, Pati zdradza swojej koleżance, że dla Fabiana był to pierwszy raz. Potem Fabian zabierze Patrycję na romantyczną randkę, na Ostrów Tumski, by na moście zawiesić kłódkę z ich wygrawerowanymi imionami ? na znak przypieczętowania ich związku.

Następnie Mirka rozpowie w całej szkole, że Fabian przeżył swój pierwszy raz z Patrycją, a potem powie Fabianowi, co jest tematem numer jeden w całej szkole. Chłopak będzie zażenowany i załamany postawą Patrycji, która pomimo obietnicy wyjawiła tajemnicę. Zaprzestaje spotkań z Patrycją, a dziewczyna ciągle nie wie o co mu chodzi.

W szkole Krystian i Mirka nie szczędzą Patrycji kąśliwych uwag na temat jej byłego chłopaka. Patrycja jest wstrząśnięta, nie rozumie dlaczego ją to spotyka, i to od najbliższej przyjaciółki? Dopiero Dominik mówi Patrycji, dlaczego Fabian się na nią obraził. Dziewczyna wysłuchuje kolegi i już wie, że jej związek rozpadł się przez Mirkę?

Pewnie i tak po jakimś czasie się pogodzą i będą znów razem, to jest do przewidzenia ;)

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #130 dnia: Styczeń 30, 2013, 11:29:38 »
(...)
Tego nie sposób było się spodziewać! Przez Mirkę Fabian zerwie z Patrycją!
(...)
Nie no, w ogóle! Szokujący fakt ;D

Jakoś szczególnie nie fascynuje mnie ta sytuacja. Tak jak mówisz, najpierw zerwą, potem się pogodzą i życie dalej będzie płynąć ;)

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #131 dnia: Styczeń 31, 2013, 19:44:44 »
Marysia (Aneta Zając) przejdzie metamofrozę! I w wyglądzie i w życiu!
W marcu na fanów Pierwszej Miłości czeka spora niespodzianka! Właśnie w tym miesiącu serialowa Marysia przejdzie metamorfozę! Nie tylko w wyglądzie, ale również w pracy!

Marzec będzie przełomowy w życiu serialowej Marysi. Serialowa postać przejdzie metamorfozę ? będzie miała nową fryzurę, ale rozpocznie również pracę w BarBarianie! Kinga mianuje swoją kuzynkę menadżerką, co na pewno zaskoczy Kaśkę i Gabrysię. Teraz to Marysia będzie nimi rządziła, co jednoznaczne jest z ciętym dowcipem i sprzeczkami z Kaśką.

Krótkie czy średnie włosy to już historia. Marysia po sporej przerwie ponownie pokaże się nam z długimi, pięknymi blond włosami. Aneta Zając już od kilkunastu dni chodzi w nowej fryzurze, a w telewizji na efekty trzeba będzie jeszcze trochę poczekać ? do marca.

Czyj to był pomysł?
- Kto ma do czynienia z kobietą Baranem, ten wie, że sama decyduje o sobie. Jednak w tym wypadku to produkcja zaproponowała zmianę długości włosów. Ucieszyłam się. Moją zgodę dostali natychmiast.

Co chciałaś uzyskać? Co ta zamian dla Ciebie oznacza?
- Każda wizyta u fryzjera, po której kobieta wygląda diametralnie inaczej niż zanim usiadła na fryzjerskim fotelu, zazwyczaj wiąże się z tym, co się aktualnie u niej dzieje i co jej w duszy gra. Mnie teraz bliżej do poświęceń, ale i do szaleństw. Do bycia matką, ale także do bycia kobietą. Nie wiem, co to oznacza. W każdym razie tak przekraczam 30-tkę.

Jak się czujesz w nowej fryzurze? Jak zareagowali bliscy i przyjaciele? Mocno zaskoczeni?
- Rodzina zaskoczona na plus, przyjaciele mam nadzieję, że szczerze mówili, jest super. A ja cieszę się, że fryzjerzy potrafią czynić cuda.

Kiedy ostatni raz miałaś długie włosy? Co jeszcze chciałabyś zmienić w swoim wizerunku? Masz pomysł na kolejne szaleństwo?
- Włosy ścięłam jakiś rok temu w porywie buntu. Nie chce do tego wracać. Pomysłów na kolejne szaleństwa nie mam, bo chcę, by to życie je przyniosło.

Jak będzie ta nowa Marysia?
- Marysia Radosz za sprawą scenariusza w ?Pierwszej miłości? rozpoczyna pracę w Barbarianie. Nie ma żadnego doświadczenia, a musi sobie poradzić ze wszystkim, nawet z Kaśką. Więcej nie zdradzę, zapraszam do oglądania serialu.

ZDJĘCIA: 1 2 3 4

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #132 dnia: Luty 01, 2013, 19:46:43 »
ZWIASTUN

Ta cała Nikola jest rzeczywiście jakaś dziwna, ciekawe o co może chodzić z tymi jej kłamstwami... :P

Offline Ann

• Aktywny użytkownik
  • I w?nn? be somebody.
« Odpowiedź #133 dnia: Luty 02, 2013, 00:10:42 »
Na moje oko, albo ma dzieciaka, albo jest prostytutką, ewentualnie jakieś problemy rodzinne, psychiczne, lub choroba..

Offline kasiuleńka

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #134 dnia: Luty 02, 2013, 10:31:22 »
Na 99% to luksusowa prostytutka    <haha>