Autor Wątek: Spoilery  (Przeczytany 60718 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
Odp: Spoilery
« Odpowiedź #75 dnia: Październik 23, 2012, 20:16:03 »
PARANOJA. Tomeczek jest aż tak bardzo elokwentny, żeby kupić dom na licytacji? No bez przesady, czytać chyba potrafi. Dobra bajka, nie powiem...
Scenarzyści czasem powinni zastanowić się nad tym co piszą, a skoro mają pisać takie głupoty to już lepiej żeby nie pokazywali Żukowskich.

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #76 dnia: Październik 26, 2012, 22:50:31 »

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #77 dnia: Październik 26, 2012, 23:29:23 »
Najbardziej nie mogę się doczekać scen z Igorem i Sabiną ;)

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #78 dnia: Październik 28, 2012, 15:16:47 »
Mnie zaciekawil watek Kaski i Gabrysi, przeciez z poczatku sie (bardzo) nie lubili, a teraz mieliby byc para? :D Moze byc ciekawie, aczkolwiek watek Igora i Sabiny tez sie niezle zapowiada, mimo, ze wolalabym jednak, zeby Sabina byla z Radkiem ;)

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #79 dnia: Październik 28, 2012, 20:58:17 »
Mnie Kaśka i Gabrysia akurat w ogóle nie interesuje. W ogóle nadmiar Kaśki i jego dziecinnego zachowania mnie ostatnio drażni, a sama Gabrysia to już w ogóle jakoś nie przypadła mi do gustu :P Sabina i Radek to wiadomo, też bym chciała :) Ale jak się nie ma co się lubi... to i Sabina z Igorem ok :) Wydaje mi się, że to naprawdę będzie fajny wątek.

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #80 dnia: Październik 28, 2012, 21:05:24 »
Mnie też właśnie Kaśka ostatnimi czasy irytuje i praktycznie w ogóle nie śmieszy. Kiedyś to była taka fajna, ciepła postać, a teraz robią z niego totalnego kretyna. Chciałabym żeby wrócił jeszcze Kaśka ze Stefani...cudni byli! Za to związkowi Kaśka&Gabryśka mówię zdecydowane nie, nie pasują do siebie ani trochę i mam nadzieję, że scenarzystom nie wpadnie do głowy połączenie ich.

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #81 dnia: Listopad 02, 2012, 14:58:27 »
Zwiastun kolejnych odcinków

Nie podoba mi się Szymon, o!

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #82 dnia: Listopad 02, 2012, 15:14:31 »
Nie podoba mi się Szymon, o!
Podbijam.
Jaki on się stanie nachalny i bezczelny w swoim zachowaniu.
Oj Szymon, a było tak fajnie :>

+ fajnie, że będzie Artur i Igor&Sabina ;)

Offline Fenikks

• DM Fan
  • Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #83 dnia: Listopad 02, 2012, 23:34:14 »
Mnie też nie podoba się najbardziej zachowanie Szymona w tym zwiastunie. On od początku jest postawiony na złej pozycji, bo jest tym trzecim, kimś kto pakuje się z butami do poukładanego, ustabilizowanego życia dwójki szczęśliwych ze sobą ludzi jakimi są Marysia i Hubert. Sam w sobie nie jest zły i może gdyby nie było Huberta, albo gdyby Majka była wolna i obaj mieli do niej równe szanse, to nawet bym mu kibicował. Najbardziej mnie wkurzają ludzie kibicujący parze Marysia/Szymon. Zdradzenie Huberta z Szymonem przecież juź totalnie pogrąży postać Marysi.

Ciekawe sceny szykują się z Izą i Stolarczykiem. W ogóle wątek Igora jest teraz najciekawszy. Czekam też na sceny z Arturem, Kingą i Adamem. Fajnie, że Artur został włączony do ich wątku. Ja tam perypetie Kaśki naprawdę lubię. Jego wątek komediowy jest naprawdę przyjemny w oglądaniu, czego nie mogę powiedzieć o perypetiach np. Ryśka w Wadlewie. Najgorszy wątek to zaś dla mnie obecnie Mikser/Daga/Oskar. Nuuudy...

Nie wiem czy zwróciliście uwagę, ale mignęła tam Jowita! :D Ja tam się cieszę, że znów wraca. Wg mnie to ciekawa i niejednowymiarowa postać tak samo jak Igor.

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #84 dnia: Listopad 03, 2012, 00:43:59 »
Ciekawe sceny szykują się z Izą i Stolarczykiem. W ogóle wątek Igora jest teraz najciekawszy. Czekam też na sceny z Arturem, Kingą i Adamem. Fajnie, że Artur został włączony do ich wątku. Ja tam perypetie Kaśki naprawdę lubię. Jego wątek komediowy jest naprawdę przyjemny w oglądaniu, czego nie mogę powiedzieć o perypetiach np. Ryśka w Wadlewie. Najgorszy wątek to zaś dla mnie obecnie Mikser/Daga/Oskar. Nuuudy...
Zgadzam sie w 100%! ;)

Mnie interesuje strasznie jaka bedzie reakcja wszystkich na to, ze Sabina jest z Igorem. Nie sadze, ze beda zyczyc im szczescia, bardziej wydaje mi sie, ze minie duzo czasu zanim to zaakceptuja... Jesli wczesniej Sabina sie z nim nie rozstanie, bo co z tego, ze wyglada, iz sie zmienil, jak niedlugo moze znow byc taki jak dawniej? :P Dobrze by bylo, jakby jednak naprawde sie zmienil, pomimo tego, iz wole Sabine z Radkiem, ktorzy moim zdaniem tworzyli fajna pare i nie rozumiem dlaczego scenarzysci wszystko zepsuli. ;)

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #85 dnia: Listopad 03, 2012, 19:11:15 »
Mnie też nie podoba się najbardziej zachowanie Szymona w tym zwiastunie. On od początku jest postawiony na złej pozycji, bo jest tym trzecim, kimś kto pakuje się z butami do poukładanego, ustabilizowanego życia dwójki szczęśliwych ze sobą ludzi jakimi są Marysia i Hubert. Sam w sobie nie jest zły i może gdyby nie było Huberta, albo gdyby Majka była wolna i obaj mieli do niej równe szanse, to nawet bym mu kibicował.
No nie ma szczęścia, ale cóż...To, że życie postawiło go od początku na złej pozycji nie usprawiedliwia jego zachowania. Marysia ma Huberta, ma Julkę, ma w pełni ustabilizowane życie, a on się wpieprza dosłownie w sam środek, na chama! Naprawdę powinien sobie dać spokój, bo sam sobie szkodzi ;)

Nie wiem czy zwróciliście uwagę, ale mignęła tam Jowita! :D Ja tam się cieszę, że znów wraca. Wg mnie to ciekawa i niejednowymiarowa postać tak samo jak Igor.
Mignęła...niestety ;D Nie potrafię jej polubić, nawet jako czarnego charakteru :P

Offline Ann

• Aktywny użytkownik
  • I w?nn? be somebody.
« Odpowiedź #86 dnia: Listopad 04, 2012, 19:22:40 »
Będzie się działo! <olaboga>
Ja natomiast mam straszne rozterki co do Szymona, bo podoba mi się zarówno na zewnątrz jak i od środka <buja_w_oblokach>. To dobry chłopak jest. Nie ma łatwo w życiu. I w dodatku nieszczęśliwie się zakochuje w dziewczynie z przeszłością, która jest w stabilnym związku i w dodatku ma dziecko. Ciężka sprawa, zakochać jest się łatwo, miłość nie wybiera, a jemu akurat wpadła w oko Majka. I straszne mi go szkoda, bo na razie nie zdaje sobie sprawy z tego co robi, bo z jednej strony on tak do końca nie wie co robi. Nie chce z premedytacją zniszczyć związku Marysi, jednak uczucie jest od niego silniejsze. Jedyne co mnie drażni to, że kolejny fajny facet zakochał się akurat w Majce, której nie lubię. Modlę się tylko o to, żeby scenarzyści ich nie związali i okazało się, że "Szymon chodził, chodził i wychodził". Marysia drugiego takie Huberta nie znajdzie. A poza tym straciła by już kompletnie w oczach widza, po tym co wyczyniała z Pawłem.
Czytałam streszczenia, i wychodzi na to, że Szymon będzie się bujał z Olą. No i znowu mnie krew nagła zalewa. Bo też mi ona do niego nie pasuje. Niby fajna, mądra dziewczyna dobra, ale ona już w ogóle mi do niego nie pasuje. Poza tym miałaby pecha jak stąd do Ameryki: Najpierw zakochała się w Robercie, który z kolei kochał się w Kindze, teraz "zakocha się" w Szymku, który stracił głowę dla siostry, jej poprzedniej konkurentki? Trochę to skomplikowane. Nie znalazłam jeszcze odpowiedniej bohaterki, która mogła by jak dla mnie stworzyć związek z Szymonem. Ciągle poszukuje dla niego ideału, ale takiego wolnego, w serialu raczej nie ma.    <wsciekly>

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #87 dnia: Listopad 04, 2012, 21:19:01 »
Czytałam streszczenia, i wychodzi na to, że Szymon będzie się bujał z Olą. No i znowu mnie krew nagła zalewa. Bo też mi ona do niego nie pasuje. Niby fajna, mądra dziewczyna dobra, ale ona już w ogóle mi do niego nie pasuje.
O, widze, ze nie tylko ja tak uwazam ;) I dla mnie oni w ogole do siebie na pasuja, sa kompletnymi przeciwienstwami. Szymon jest szalony, ma w sobie zycie, a Olka to takie "cieple kluchy". Jak juz Ann stwierdzila, niby jest madra i dobra, ale to nie wystarcza. :D Dobrze by bylo, gdyby scenarzysci ich nie polaczyli, tylko wymyslili jakas ciekawa dziewczyne dla Szymona, ktora by do niego naprawde pasowala i z ktora moglby stworzyc ciekawa pare ;)

Offline Ann

• Aktywny użytkownik
  • I w?nn? be somebody.
« Odpowiedź #88 dnia: Listopad 04, 2012, 21:48:25 »
Niby lubię tą Olę, no bo co można do niej mieć? Ogólnie jest w porządku w stosunku do wszystkich. Taka malutka, niewinna. Taka dziewczynka z zapałkami. Z Robertem zresztą też nie potrafiłam jej przetrawić. Jak dla mnie to najlepszy duet tworzyła z Mikserem Uzupełniali się nawzajem. To była ich pierwsza prawdziwa miłość, a wiadomo że do pierwszych miłości zawsze się wraca, dlatego niech ich znów połączą. Nie obraziłabym się.
Ogólnie to strasznie nie lubię takich sytuacji jak do jednej bohaterki podbija kilku niby różnych, ale fajnych facetów.

Jak w przypadku Kingi. Od początku serialu to jest moja ulubiona bohaterka. Szczęśliwa jest z Adamem, no i okej, chociaż jak pojawia się Robert na horyzoncie to nie mogę się na nich napatrzeć <serduszko> Ale teraz chyba scenarzyści chcą spełnić moje największe marzenie połączenia Kingi i ARTURA. (W końcu nie na darmo rozbudowali jego rolę właśnie w wątku Kingi&Adama. Płoszajski też się wypowiedział, że "W sezonie 2012/2013 jego postać będzie blisko Kingi.. a także jej mężczyzny i dzieci, a reszta dopiero się pisze.."). I znowu będę mieć dylemat bo ja uwielbiam Artura uwielbiam Kingę, ale wiem jaki jest Artur i wiem, że mimo tego że są tak dobrymi przyjaciółmi on może ją skrzywdzić, a Adam ma swoje kłopoty, ale jest jej wierny. Natomiast Arturowi spodoba się takie rodzinne życie, i równie szybko znudzi.
Nie lubię takich dylematów.

Zdecydowanie po Kindze, moim number 1 jest Sabina&Igor <buja_w_oblokach> Tutaj trafili idealnie. Ale to już rozpiszę jak ja na dobre się zejdą.

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #89 dnia: Listopad 04, 2012, 22:57:36 »
Okladka nowego numeru "Swiata Seriali"

Eee, jakiego wypadu w gory? Pierwsze slysze o czyms takim, a w streszczeniach rowniez nic na ten temat nie przeczytalam. Kompletnie nic z tego nie rozumiem. :D