Autor Wątek: W następnym odcinku  (Przeczytany 62486 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Anula

• Aneta&Marek
Odp: W następnym odcinku
« Odpowiedź #90 dnia: Październik 01, 2012, 13:57:14 »
Ale trzeba zauważyć, że Roberta również nie ma w czołówce. Czyli, że co Kinga miałaby być znomu sama, czy znajdzie sobie kolejnego faceta?
No chyba, że producenci robią to wszystko dla zmyłki, albo chcą nam zrobić miłą niespodziankę :-)
Anula :)

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #91 dnia: Październik 03, 2012, 16:40:17 »
Nie sądzę, żeby wyrzucili wszystkich tych, których nie ma w czołówce ;) Z połową postaci by się musieli pożegnać...

Błagam, tylko nie Grzegorz z Grażyną. BŁAGAM.
Jeśli "plan A" nie zadziała, alfabet ma jeszcze 31 innych liter. Nie martw się.

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #92 dnia: Październik 03, 2012, 17:19:20 »
Nie sądzę, żeby wyrzucili wszystkich tych, których nie ma w czołówce ;) Z połową postaci by się musieli pożegnać...
Ale nam nie chodziło o wszystkich, tylko o te bardziej główne postacie ;)
To, że odejdzie Renata jest już raczej przesądzone, tak samo jak to, że Grażyna będzie z Grzegorzem. Nie chodzi już nawet o tą czołówkę, ale przecież Renata zdradziła Króla, a wydaje mi się, że on nie należy do takich, którzy to wybaczają, także... ;)

Offline Anula

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #93 dnia: Październik 03, 2012, 19:11:48 »
A mnie się wydaje, że Grzegorz będzie poprostu potrzebował czasu i w końcu wybaczy Reni(przynajmniej mam taką nadzieję). No chyba, że całkiem im wszystkim odbije i połączą go z Grażyną, chociaż sama nie wiem czy by mi to aż tak bardzo przeszkadzało.
Dla mnie teraz i tak najważniejszym wątkiem jest Aurelia i Marian.

Offline EdySziA

• Art's Souls
« Odpowiedź #94 dnia: Październik 03, 2012, 19:24:29 »
No to raczej nie jest przypadek że w czołówce Grażyna pojawia się też z Grześkiem ;) ale nawet jeśli mają ich połączyć, no to jeszcze dużo czasu minie nim to się stanie :)

Dla mnie teraz i tak najważniejszym wątkiem jest Aurelia i Marian.

Ojj jak dla mnie ostatnio najgłupszy wątek. Co, Marianek nagle taki zazdrosny o Dorotkę? Z jakiej racji? Dobrze go Malwinka podsumowała, taki pies ogrodnika.. jak coś czuje do Makowskiej, to czemu ją odrzucił, gdy ta się mu przymilała? To już brak pomysłu ze strony scenarzystów po prostu...
No, a teraz niech się dzieje coraz lepiej między Sewerynem i Dorotką, a Marianek niech sobie przesiaduje w swojej szopie i ubolewa nad swoim życiem :D

Offline Anula

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #95 dnia: Październik 03, 2012, 19:39:14 »
Jak dla mnie to Dorotka mogłaby być z Sewerynem, nawet do siebie pasują. A ten wątek z zazdrością Mariana strasznie mnie wkurzył i choć raz zgodzę się z Malwiną: ,,no czy on nie widzi, jaki ma skarb w domu?''. Ale jednak mam wielką nadzieję, że Aurelia mu wybaczy, nie od razu oczywiście, niech się trochę Marianek pomęczy, to na drugi raz 10 razy się zastanowi zanim znowu zacznie się uganiać za innymi babami.

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #96 dnia: Październik 06, 2012, 22:34:07 »
1570
Bartek i Emilka nadal starają się o dziecko. Okazuje się, że Daga nie może zakończyć współpracy z Oskarem. Wedle umowy, którą podpisała, jest zobligowana uczestniczyć we wszystkich akcjach promocyjnych i kampaniach reklamowych jego firmy. Na plotkarskich portalach internetowych ukazują się informacje na temat rzekomego romansu Dagi z Oskarem. Izabela nie może skontaktować się z Igorem. Zaniepokojona tą sytuacją udaje się do jego mieszkania.

1571
Wszyscy martwią się o Tosię, która spadła z drzewa. Emilka i Bartek postanawiają zaopiekować się dziewczynką do powrotu jej rodziców. Daga denerwuje się, że media wałkują temat jej rzekomego związku z Oskarem. Czuje się bezsilna. Tymczasem Oskara bawi ta sytuacja. Wkrótce Mikser dowiaduje się o plotkach. Izabela martwi się o Igora. Jego stan stabilizuje się. Mężczyzna zeznaje, że Stolarczyk był sprawcą napadu.

1572
Oskar oświadcza, że nie zdementuje plotek o romansie z Dagą. Uważa, że szum medialny pomoże wypromować nową kolekcję i namawia Dagę, żeby udawali, że są razem. Próbuje nawet przekonać do swojego planu Miksera. Daga jest załamana postawą Oskara. Błażej postanawia rzucić studia. Uważa, że traci czas zajmując się czymś, co go nie interesuje. Chce zostać taksówkarzem. Stolarczyk zostaje schwytany przez policję.

1573
Media rozpowszechniają plotki o wyprowadzce Miksera i jego rozstaniu z Dagą. Grzegorz jest zmartwiony decyzją Błażeja o porzuceniu studiów, ale musi ją zaakceptować. Daga i Oskar udzielają wywiadu. Całują się na wizji. Mikser jest zszokowany. Dzieci wyśmiewają się ze Zbyszka. Hubert staje w jego obronie. Dochodzi do wniosku, że jego sąsiad jest nieszkodliwy i zaczyna mu współczuć.

1574
Hubert jest przejęty problemami Zbyszka. Zaczyna dostrzegać, że na Szymonie i jego rodzinie spoczywa wielka odpowiedzialność. Mikser urządza Dadze awanturę. Jest wściekły z powodu jej pocałunku z Oskarem, nie może też zrozumieć, jak ona może się dobrze czuć w tej sytuacji. Mówi Dadze, że musi wybrać, na czym jej bardziej zależy. Bartek i Emilka martwią się, że ich starania o dziecko dotąd nie przyniosły efektu. Jadą na badania do Wrocławia.

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #97 dnia: Październik 07, 2012, 08:12:03 »
Sprawa Dagi jakoś mnie nie rusza, zawsze było wiadome, że jest łasa na kasę, na sławę, a jak dostała taką szansę to nie straci jej tylko przez to, że Mikołaj będzie temu przeciwny. Może to i lepiej, nie lubiłam jej jako dziewczyny Mikołaja, a teraz może scenarzyści pomyślą o ponownym połączeniu Miksera z Olką? ;D Niby dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi, ale byli rewelacyjną parą i przez cały czas ich do siebie ciągnęło.

Największa żenada tych streszczeń: Błażej taksówkarzem. Co oni zrobili z tą postacią?!  ::)

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #98 dnia: Październik 07, 2012, 10:07:08 »
No tak, bo przecież teraz będą chcieli połączyć Roberta z Kingą... ::) W takim wypadku nie miałabym nic przeciwko, żeby Olka była z Mikserem. Zastanawia mnie tylko jeden fakt - dlaczego scenarzyści znów próbują rozwalić połowę par? To naprawdę zaczyna wyglądać jakby kompletnie nie mieli pomysłów na poszczególne wątki. Dlatego właśnie serwują mam Modę na sukces, gdzie każdy z każdym po kilka razy. Poza tym ani słowa o Anecie i Marku... Nie podoba mi się to.
Jeśli "plan A" nie zadziała, alfabet ma jeszcze 31 innych liter. Nie martw się.

Offline Katakumba

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #99 dnia: Październik 07, 2012, 20:46:03 »
Denerwuje mnie jedna rzecz. Czy nie lepiej by było, gdyby w odcinku było kilka wątków a nie tak jak jest teraz, trzy na krzyż ciągnięte prawie cały tydzień. Nie miała bym nic przeciwko, gdyby jeszcze one były prowadzone z jakim kolwiek sensem. Bo teraz to jest takie masło maslane, nic z tego nie wynika i już niedobrze się robi... >:(

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
Odp: W nastęnym odcinku
« Odpowiedź #100 dnia: Październik 08, 2012, 07:05:42 »
Złapałam ŚS i napisałam to co mi wpadło w oko.. W 1587 odc. Aneta wpadnie w oko arabskiemu szejkowi. Marek będzie zazdrosny o ukochaną adorowaną przez bogacza-właściciela willi-szejka Abdullaha ai Rabeaaeh. Szczerze wam powiem, że ja jestem załamana i wkurzona. Co to ma być?
« Ostatnia zmiana: Październik 08, 2012, 08:17:08 wysłana przez Justek »

Offline Mańka

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #101 dnia: Październik 08, 2012, 10:56:23 »
też mam ten nr i powiem szczerze, że mnie to nie zdenerwowało! myślę, że przyda się troszkę zazdrości w tym związku, a Aneta mogłaby mieć każdego faceta, więc myślę, że na szejka nie zwróci uwagę, a nawet jeśli to tylko po to, żeby wzbudzić większą zazdrość. Oni się kochają i są już w tym wieku, że raczej przygód nie szukają- zresztą scenarzyści już trochę związków w tym sezonie rozbili, więc mam nadzieję, że tej pary nie rozbiją. Spokojnie, myślę, że to będzie raczej komiczny wątek:) <buja_w_oblokach> no mam taką nadzieję!

mnie bardziej zainteresowało streszczenie odcinka  1568, w którym: "Majka, Aneta i Kinga są świadkami erotycznego show Adama. " nie mogę się doczekać po 1. wspólnego wyjścia pań, a po 2 całej sytuacji. !! :)

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #102 dnia: Październik 08, 2012, 16:24:05 »
Aneta i arabski szejk <haha> O nie wieeeerzę! Jakiego oni mają dilera? Też chcę takiego! <haha> Pomysły scenarzystów tego serialu mnie kiedyś wykończą. Po prostu absurd goni absurd, ciekawe czy są gdzieś granice, bo myślałam, że Adam striptizer, Błażej taksówkarz i dziewczyna znaleziona na śmietniku to szczyt, ale...chyba jednak nie :D
Niemniej jednak jakie to by było śmieszne jakby Aneta została którąś z kolei żoną tego szejka, hahaha, wyobrażam to sobie <haha> Jednak nie wierzę w takie cuda, a zazdrość nikomu nie zaszkodzi, Markowi tym bardziej. Choć przyznam szczerze, że wolałabym odwrotną sytuację: Aneta zazdrosna o Marka. To byłby dopiero widok!

Za to wspólny wypad trio Aneta-Majka-Kinga cieszy mnie niemożliwie wręcz! Uwielbiam te ich babskie spotkanka.

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #103 dnia: Październik 08, 2012, 16:50:30 »
Czyli co jak Aneta ma być zazdrosna to Marek i Arabski szejk?  <haha>  Nie no, może to dobrze im zrobi taka mała zazdrość. Namówiłyście mnie. Jak to przeczytałam to myślałam, że mnie coś trafi. Wszystkie pary jakieś konflikt dziwne. 
Teeeż chcę takiego dilera, bo naprawdę, takie pomysły tylko w PM!  <haha>
Ale nie mogę się doczekać trzech pań  <zauroczony>

Offline Katakumba

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #104 dnia: Październik 08, 2012, 18:16:33 »
Aneta i arabski szejk <haha> O nie wieeeerzę! Jakiego oni mają dilera? Też chcę takiego! <haha>

No właśnie, podzieliliby się  <haha>

Myślę że przydało by się jakieś urozmaicenie w parze Aneta&Marek, ale od razu Szejk. W sumie po przejrzeniu dzisiejszego ŚS stwierdzam że chyba już mnie nic nie zdziwi :-\