Autor Wątek: Fora dyskusyjne  (Przeczytany 14953 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mariatta

• Nowy użytkownik
  • *
Odp: Fora dyskusyjne
« Odpowiedź #15 dnia: Czerwiec 14, 2012, 14:19:52 »
Na koniec - o forach pisałam pracę maturalną, tzn. na ustny polski :D I dowiedziałam się różnych fajnych rzeczy, o! :)
Ciekawy temat wybrałaś, może napiszesz coś więcej o tym co się dowiedziałaś?

Offline Caliente

• Przyjaciel Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #16 dnia: Czerwiec 14, 2012, 14:36:20 »
O forach była w sumie tylko 1/3 pracy, ale poza takimi rzeczami bardziej teoretycznymi (np. że powstanie polskich forów internetowych w kształcie zbliżonym do obecnego datuje się na rok 1995, kiedy to powstał portal Wirtualna Polska), poznałam na przykłąd pojęcie "śmierć eksperta". Internauci, zamiast szukać porady u specjalistów, pytają o nurtujące ich sprawy w odpowiednim temacie na forum, gdzie niemal natychmiast pojawiają się dziesiątki komentarzy. Wymiana doświadczeń i informacji kreuje internetową mądrość zbiorową. Jak się nad tym zastanowić, to w sumie nihil novi, to dla nas już oczywiste, że pytamy o coś w internecie, prawda? A jednak jakoś wcześniej nie przyszło mi to do głowy.
Albo taka ciekawostka - jakiś reżyser, nazywał się Witold Świędnicki, postanowił stworzyć film pt. ?Dyskusja?, którego dialogi były cytatami z pewnego forum internetowego. Podobno (bo nie udało mi się dostać filmu i pooglądać) język internautów na tym forum był tak wulgarny i obcesowy, że wybrani do filmu aktorzy rezygnowali po zapoznaniu się z kwestiami, które mieli wypowiedzieć.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 14, 2012, 15:33:34 wysłana przez Caliente »
Każdy budował swoje życie albo je niszczył zgodnie z zasadami, które sam sobie narzucił. Albo które odrzucał.
Dla nikogo nie było ratunku.

Offline Mariatta

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #17 dnia: Czerwiec 14, 2012, 14:40:36 »
Albo taka ciekawostka - jakiś reżyser, nazywał się Witold Świędnicki, postanowił stworzyć film pt. ?Dyskusja?, którego dialogi były cytatami z pewnego forum internetowego. Podobno (bo nie udało mi się dostać filmu i pooglądać) język internautów na tym forum był tak wulgarny i obcesowy, że wybrani do filmu aktorzy rezygnowali po zapoznaniu się z kwestiami, które mieli wypowiedzieć.
A film powstał rozumiem? Ciekawe z jakiego forum te cytaty - znaczy o jakiej tematyce.

Offline Caliente

• Przyjaciel Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #18 dnia: Czerwiec 14, 2012, 15:33:13 »
Tak, film powstał, jakieś informacje można nawet o nim znaleźć, ale pooglądać już nie.
O seksie, bodajże. :)
« Ostatnia zmiana: Lipiec 03, 2012, 20:24:05 wysłana przez Caliente »
Każdy budował swoje życie albo je niszczył zgodnie z zasadami, które sam sobie narzucił. Albo które odrzucał.

Offline Caliente

• Przyjaciel Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #19 dnia: Lipiec 03, 2012, 20:25:56 »
Pozwalam sobie na post pod postem, bo inaczej chyba nie wyświetli się powiadomienie? Potem wyedytuję i połączę w jedno, obiecuję. ;)

Przypadkiem, szukając czegoś w googlach, znalazłam jakieś męskie forum. I aż muszę Wam je pokazać :D Klik!
Jakie ascetyczne, minimalistyczne! :D Jednak coś w tym jest, że mężczyźni zwracają uwagę tylko na treść, a kobiety także na oprawę tej treści. Chyba nie pisałoby mi się dobrze na forum które jest takie... sterylne?

Edit:
To forum jest fascynujące. :o "Depilacja torsu" obok "Bezinwazyjnego usuwania wgnieceń" :D Nie mogę. Mam zajęcie na cały wieczór. Mimo wszystko - Panie Boże, dziękuję, że nie jestem chłopcem.

Offline Kompaktowa

• Art's Souls
    • Artistic Souls
« Odpowiedź #20 dnia: Lipiec 03, 2012, 20:46:24 »
Aaaa, Sara! Dzięki! :D
To jest nas dwie, które mają zajęcie na wieczór, niah niah! ;D
Oprawa graficzna jak dla mnie beznadziejna, ale tak jak mówisz coś w tym jest.
Weszłam i zostaję. Pierwsze co rzuciło mi się w oczy "Seks/Związki" z punktu widzenia mężczyzny, tak?! WCHODZĘ W TO!  :th_0girl_dance:

Mam zajęcie na cały wieczór. Mimo wszystko - Panie Boże, dziękuję, że nie jestem chłopcem.
Mamo, dziękuję, że jestem Marceliną, a nie Marcelem!  :chanteuseyz8: Piona!  :-*

Offline Caliente

• Przyjaciel Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #21 dnia: Lipiec 03, 2012, 20:53:04 »
Pierwsze co rzuciło mi się w oczy "Seks/Związki" z punktu widzenia mężczyzny, tak?! WCHODZĘ W TO!  :th_0girl_dance:

DOKŁADNIE! :D Też od razu tam poleciałam i czytam, czytam...
Czytam też czego mężczyźni nieznoszą w kobietach i póki co dowiedziałam się, że mężczyźni nie lubię grubych, chudych, z małymi piersiami, z dużymi piersiami, z przesadnym makijażem, z brakiem makijażu i z niepomalowanymi paznokciami w stopach. :D
Bardzo pomocne. :D

Offline Kompaktowa

• Art's Souls
    • Artistic Souls
« Odpowiedź #22 dnia: Lipiec 03, 2012, 20:59:54 »
Czytam, czytam i... fecepalm! ;D
I to niby kobiety są skomplikowane? Trolololo! Guzik prawda! :P
Najbardziej rozbroiło mnie to: Czego nie znoszę w kobietach - koński uśmiech (tak, że 70% to dziąsła a 30% to zęby)  :laie_67:
Ale urwał! Sara, dawaj tutaj Jak powiększyć penisa? zerknij na dwa pierwsze posty!  :laie_67: :laie_67:

Offline Caliente

• Przyjaciel Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #23 dnia: Lipiec 03, 2012, 21:12:11 »
Jakiś pan zgrabnie podsumował wątek o którym mówiłam w poprzednim poście. Przeczytajcie:

Jak mnie moja obecność na tym forum cieszy. W życiu nie czytałem czegoś równie zabawnego. Moje bycie czytaczem forum MH to właściwie doświadczenie socjologiczne. Jako mężczyzna bądź co bądź dojrzały, przynajmniej metrykalnie, dowiedziałem się bowiem, że kobieta chcąca być partnerką faceta żyjącego w duchu MH powinna być niską brunetką o blond włosach ale dość słusznego wzrostu (kurduple wyglądają niepoważnie przy rosłych samcach osiągających nawet do 175 cm). Powinna być doświadczona i po przejściach bo z taką jest o czym porozmawiać, będąc jednocześnie nastoletnią dziewicą bo taką można jeszcze czegoś nauczyć. Powinna być szczupłą krótkowłosą pięknością o długich włosach i obfitych kształtach bo anorektyczki są odpychające, z dużym D w biuście ale takim biuście , który zgrabnie mieści się w jednej męskiej dłoni. Kobieta taka nosząc delikatne jedwabne seksowne pończochy i ładne wieczorowe suknie do szpilek powinna charakteryzować się sportowym bezpretensjonalnym stylem i chociaż makijaż wieczorowy jest jak najbardziej OK ? my kochamy delikatność i naturalność odrzucając stanowczo owłosienie nad górną wargą. Nie może być głupia bo to pociąga za sobą denerwującą tendencję do chichotu i rżenia ale nie może tez być mądra bo to go peszy. Swemu mężczyźnie ma przygotować na kolację coś lekkiego bo nienawidzimy bab, które żrą jak świnie, ale jednocześnie tłustego i mięsnego bo on z kolei lubi se podeżreć. Napasłszy delikwenta, kobieta owa powita go u drzwi sypialni. Naga w samej sukni zapiętej bo ma być trudno ale za to rozpiętej bo chłop nie znosi pruderii. Mężczyzną należy łomotnąć o podłogę bo w MH nie znosimy konwencji a dopiero potem zaprosić do łóżka. Jako, że faceci z tego forum lubią być zaskakiwani, należy na nich wylać miód, szampana, ze dwa słoiki oliwek i truskawki a następnie wyjadać to z apetytem chichocząc dziewczęco ale zarazem inteligentnie. W między czasie dysząc ciężko choć z figlarną lekkością, należy mieć orgazm albo dla bezpieczeństwa ze dwa bo on nie lubi oziębłych. Pamiętać jednocześnie należy, że to jego orgazm jest tu wartością nadrzędną i priorytetową więc nie ma co się nadmiernie popisywać uniesieniem.

Panowie, a wam to się przypadkiem w dupach nie poprzewracało?

:D

Cyś, dwa pierwsze posty w podanym przez Ciebie temacie zasługują na wylądowanie na stronie głównej Mistrzów :D
Oraz masz rację - to niby MY jesteśmy skomplikowane?! Akurat.

Offline Kompaktowa

• Art's Souls
    • Artistic Souls
« Odpowiedź #24 dnia: Lipiec 03, 2012, 21:18:52 »
Bingo! :D
Już go lubię! Prefekcyjnie to opisał, strzał w samo sendo! ;D
Widać - poprzewracało im się w łbach. -.-

Cyś, dwa pierwsze posty w podanym przez Ciebie temacie zasługują na wylądowanie na stronie głównej Mistrzów :D
Otóż to! :P Do teraz się z tego śmieję.  :th_girl_haha:

edit:
Podobnie zareagowałam jak niejaki "romantyk".
Ja p*****le, skąd Ci ludzie mają wenę pisać takie żałosne tematy. . .

Offline Alden

• HaPi
« Odpowiedź #25 dnia: Lipiec 03, 2012, 21:21:35 »
Trololo ja mimo swych latek nie rozkminiłem i nigdy nie zrozumiem waszej psychiki :P  Ale i tak was lubię :*

Offline Caliente

• Przyjaciel Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #26 dnia: Lipiec 03, 2012, 21:43:26 »
Ale wiecie, to może jest pomysł na nowy temat? Mamy tutaj przedstawicieli obu płci, trochę nieproporcjonalnie, ale jednak... czemu nie mielibyśmy się nawzajem zapytać o nurtujące nas sprawy? ;)

Offline Kompaktowa

• Art's Souls
    • Artistic Souls
« Odpowiedź #27 dnia: Lipiec 03, 2012, 21:45:33 »
Jestem jak najbardziej na tak. ;)
Tylko jak miałby brzmieć taki temat? :P
W PC jest wszystko. ;D

Trololo ja mimo swych latek nie rozkminiłem i nigdy nie zrozumiem waszej psychiki :P  Ale i tak was lubię :*
Masz szczęście, hoho. ;)

Offline Caliente

• Przyjaciel Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #28 dnia: Lipiec 03, 2012, 21:56:06 »
W PC jest wszystko. ;D

...poza połową forumowiczów :D

Nie mam pojęcia jak powinien brzmieć. Może jakoś z przymrużeniem oka? Jak tytuł książki o różnicach pomiędzy przedstawicielami poszczególnych płci - "Dlaczego mężczyźni nie słuchają, a kobiety nie umieją czytać map"? ;) A w pierwszym poście wyjaśnienie do czego ów wątek służy - do przedyskutowania z drugą płcią tego, co zawsze chcieliśmy o nich wiedzieć.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 03, 2012, 22:19:54 wysłana przez Caliente »

Offline Kompaktowa

• Art's Souls
    • Artistic Souls
« Odpowiedź #29 dnia: Lipiec 03, 2012, 21:57:36 »
Jesteś mistrzem! :D
Piszę się na takowy wątek! :D
Tym bardziej, że mamy paru mężczyzn na forum. ;)
A wątek brzmi interesująco i mogą powstać ciekawe dyskusje. ;D
Dawaj w propozycjach co na to góra. ^^