Autor Wątek: You Can Dance  (Przeczytany 15917 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Zołza;)

• Gość
Odp: You Can Dance
« Odpowiedź #15 dnia: Maj 31, 2012, 13:53:02 »
Briana na początku nie zauważałam... dlaczego? Bo był taki mega skromny!!  :th_0girl_curtsey: I powiem Wam szczerze, że stopniowo przekonywał mnie do siebie... a teraz jestem w jego tańcu już niemal zakochana! Wypraszam sobie, że jest nijaki?! Żeby był jakiś ma płakać do kamery? Opowiadać o biedzie? O tym jak długo i ciężko trenuje? Czyli krótkim słowem podsumowania- brać na litość?! smilie_girl_289 Nie no... dość już takich uczestników mieliśmy i nadal mamy w tej edycji! Facet jest skromny, utalentowany, lekki jak piórko i moim zdaniem właśnie ma tą osobowość bo zachował swoją prywatność, siebie. Anka zmieniła się bardzo (łącznie z wyglądem) i moim zdaniem gra. Natomiast Brian jest w moich oczach szczery i prawdziwy... takich ludzi powinniśmy stawiać za wzór młodzieży i swoim dzieciom! :) smilie_girl_149

Offline Mycha

• Laurkowi
  • Laurkowi krejzole ?
« Odpowiedź #16 dnia: Maj 31, 2012, 14:34:03 »
O, to, to. Też nie ufam Ance. Gra taką milutką, fajniutką, jak to było już tutaj wspomniane. A przecież podczas castingów pokazała zupełnie inną swoją odsłonę. I wydaje mi się, że tamta Ania była prawdziwa. A teraz to jest czysta gra, udawanie kogoś, kim nie jest. Jej uśmiech jest nieszczery.
I nie da się zaprzeczyć, że dziewczyna umie tańczyć. Ba, robi to świetnie. Ale po castingach pozostał niesmak. Niesmakiem jest też to, jak obecnie się zachowuje. Nienaturalnie, gra po prostu. I nie przekonuje mnie do siebie kompletnie.

Brian za to jest zupełnie inny. Chociaż tak jak też było tutaj już wspomniane, osobowością pozostawał w cieniu. Ale to program o tańcu. A tańcem niewątpliwie się wyróżnia. I zasługuje na wygraną, bez dwóch zdań.

Miałam dwóch faworytów. Igor - Odpadł wczoraj, cóż. I tak jest dla mnie zwycięzcą. I wierzę w to, że wiele osiągnie. Drugim był Mateusz. Przekonywał mnie i przemawiał do mnie w 100%. I mam ogromną nadzieję, że w kolejnej edycji będę mogła znów patrzeć, na jego taniec.  smilie_girl_301
Swoją drogą to muszę przyznać, że jak dla mnie to w tej edycji panowie byli od wiele lepsi od dziewczyn. A z dziewczyn to kibicowałam siostrom Zwierzyńskim. Obydwie miały coś w sobie. Ale chyba jednak bardziej była za Aśką. :)

Teraz trzymam kciuki za Briana. Mam nadzieję, że to on wygra.  :th_0girl_dance:

Offline EdySziA

• Art's Souls
« Odpowiedź #17 dnia: Maj 31, 2012, 15:32:37 »
A z dziewczyn to kibicowałam siostrom Zwierzyńskim. Obydwie miały coś w sobie. Ale chyba jednak bardziej była za Aśką. :)

A daj spokój. Aśka jak dla mnie była bardzo fałszywa.. na casting przyszła tylko po to, żeby ZNÓW pokazać swojej siostrze, Magdzie, że to ona jest najlepsza we wszystkim! Oczywiście nie było to powiedziane wprost, ale nie trudno było się domyślić. I ona też później już udawała taką milutką, że niby kibicuje Magdzie, ale tak naprawdę to pewnie cały czas była pewna że zajdzie dalej niż ona.. i bardzo dobrze, że się przejechała i odpadła szybciej...

Offline Mycha

• Laurkowi
  • Laurkowi krejzole ?
« Odpowiedź #18 dnia: Maj 31, 2012, 15:39:57 »
Kilka odcinków, nagrań z za kulisów przegapiłam i być może dlatego tego nie zauważyłam. Po prostu patrząc na taniec, bardziej przemawiała do mnie Aśka, niż Magda. Oczywiście nie ujmując niczego Magdzie. Jak kiedyś któryś z jurorów wspomniał, Magda osiągnęła największy progres. Pięknie się rozwinęła.

Fakt - było coś na początku. Magda mówiła, że przyszła do programu, żeby się przekonać, że ona też może coś osiągnąć, że zawsze to jej siostra była we wszystkim lepsza. Ale miałam wrażenie, że program coś tam w nich zmienił, któraś wspominała, że dzięki YCD się zaprzyjaźniły? :)

Tak czy inaczej obydwie już nie tańczą. Teraz pozostało już tylko kibicować finalistom :)

Offline Fiołek

• VolleyGirl
  • Zaawansowany
    • Volley Flash
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #19 dnia: Maj 31, 2012, 15:49:07 »
Ja bardziej kibicowałam Magdzie i w sumie cieszyłam się bardzo, że to ona trafiła do półfinału. Szkoda, że odpadła, w sumie chciałam, żeby doszła do finału.
Asia Zwierzyńska też wydawała mi się nieszczera. Na początku było wręcz pewne, że to ona dojdzie dalej, bo Magda cały czas tańczyła solówki i Asia też tego raczej się spodziewała. Że dojdzie dalej.
Może i siostry bardziej się do siebie zbliżyły w tym programie i to dobrze, ale zdecydowanie bardziej kibicowałam Magdzie.

Co do Ani Matlewskiej - cały czas mam w pamięci castingi i przez to jakoś nie mogę się do niej, jako do osoby, przekonać. Mam wrażenie, że jest dwulicowa. Talent taneczny ma wielki, przepięknie tańczy, bardzo miło się na to patrzy, ale... coś mi w niej nie pasuje.
Dlatego teraz już szczerze kibicuję Brianowi. Jego wczorajsza solówka,  duet - nic dodać, nic ująć. Najwyższy poziom. Tego nie da się inaczej skomentować. Uwielbiam go!  smilie_girl_301 Życzę mu jak najlepiej.

Offline Kompaktowa

• Art's Souls
    • Artistic Souls
« Odpowiedź #20 dnia: Maj 31, 2012, 16:35:13 »
Tutaj każda z nas ma podobne zdanie co do Ani, Matlewską a jednak cała Polska Ją kocha, bo skądś ta ilość smsów się bierze.
Myślę, że ludzie kochają Ją za to jaka jest w PROGRAMIE i za talent, który niewątpliwie ma, a nie patrzą wstecz.
Z drugiej strony liczę na trzeźwe umysły widzów, konsekwencję i glosowanie na Briana! :th_girl_hideface:

Co do sióstr, to zgodzę się z koleżankami powyżej.
Ja również odniosłam takie wrażenie, że to Joasia zawsze była ta "dobra", a Magda wręcz przeciwnie.
Cieszę się, że młodsza Zwierzyńska wyszła zza tła straszej siostry, rozwinęła skrzydła i pokazała jak latać, ot co.
Magda, jest zdolną bestią, do tego wydaję się być normalną "ziomalką", życzę Jej jak najlepiej! ;)

Offline Inka

• Art's Souls
  • Rizzoli& Isles, NCIS, CSI:NY, Lekarze ?
« Odpowiedź #21 dnia: Czerwiec 02, 2012, 19:43:46 »
Co do Ani- mam takie wrażenie jak większość. W odcinkach na żywo nie pokazuje swojej prawdziwej twarzy. Nie można zaprzeczyć, że brak jej talentu, bo ma go baaaardzo dużo. Na jej taniec przyjemnie się patrzy, ale nie umiem zapomnieć jej oblicza z castingów.
Ale widać, że Polacy muszą ją lubić, skoro tak wiele osób na nią głosuje. Ale i tak liczę na to, że Brian wygra.  :th_0girl_dance:
Jeśli chodzi o siostry Zwierzyńskie, od początku wolałam Magdę. Aśka chyba przyszła do programu pokazać siostrze, że ona też może się dostać i tak trochę zrobić jej może na złość. Widać było, że Asia nie cieszyła się za bardzo, kiedy na warsztatach jakiś trener ją wyróżnił, powiedział, że świetnie tańczy. A Magda cieszyła się z każdego sukcesu siostry. Dla mnie Magda była po prostu naturalniejsza.  :th_0girl_curtsey:

Offline Kompaktowa

• Art's Souls
    • Artistic Souls
« Odpowiedź #22 dnia: Czerwiec 06, 2012, 13:49:42 »
Już za kika godzin dowiemy się kto został zwycięzcom tej edycji YCD! :D
Oj, robi się gorąco... :P

Ale i tak liczę na to, że Brian wygra.  :th_0girl_dance:
No, to jest nas dwie, które na to liczą! Mocno kibicuję chłopakowi, niech zgarnie nargodę! Należy mu się. ;)

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #23 dnia: Czerwiec 06, 2012, 14:14:14 »

Ale i tak liczę na to, że Brian wygra.  :th_0girl_dance:
No, to jest nas dwie, które na to liczą! Mocno kibicuję chłopakowi, niech zgarnie nargodę! Należy mu się. ;)

W takim razie już 3 osoby ja też jestem za Brianem. :) Naprawdę świetnie tańczy. Nie mówię, że Ania nie umie tańczyć, bo też jest dobra w tym co robi. Ale jakoś od początku jej za bardzo nie lubiłam. Myślałam, że siostra dojdzie do finału a jednak Ania ma swoich wielbicieli ;)

Offline Fiołek

• VolleyGirl
  • Zaawansowany
    • Volley Flash
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #24 dnia: Czerwiec 06, 2012, 15:59:49 »
Ja jestem czwarta i myślę, że na pewno znalazłby się jeszcze ktoś.  ;)
Bardzo trzymam kciuki za Briana, mam nadzieję, że wygra.

A to już dzisiaj.  ;D Nie mogę się doczekać. Poprzedniej edycji jakoś tak specjalnie nie oglądałam, bo po prostu YCD mi się znudziło, ale dobrze, że miałam tą przerwę, bo teraz z większą chęcią powróciłam do tego programu.

Offline Kompaktowa

• Art's Souls
    • Artistic Souls
« Odpowiedź #25 dnia: Czerwiec 06, 2012, 16:06:05 »
Mnie również ta edycja jakoś szczególnie przypadła do gustu. ;)
Nie wiem nawet czym to jest spowodowane. Pewnie talentami zgromadzonymi w programie.
Boję się, że ludzie z litości będą głosować na Anię, do tego ma dziewczyna wielki talent i to będzie takim motorkiem do wysyłania na Nią smsów.
Z drugiej strony liczę na obywateli tego kraju i mam nadzieję, iż docenią kto ma wygrać - Brian! :D

Offline EdySziA

• Art's Souls
« Odpowiedź #26 dnia: Czerwiec 06, 2012, 16:22:19 »
Ja też tę edycję śledzę praktycznie od początku do końca, ale to dlatego, że w końcu mam TVN w swoim telewizorze  :hahaha: Jak dla mnie to oboje mają równe szanse, ale chyba bardziej cieszyłabym się z wygranej Briana, bo jak już wspominałam, Anka na początku zniechęciła mnie do siebie...i kurcze pamiętam że w jakimś filmiku przed występem, gdzie chodziło o odejście Mateusza Sobecko, Ania się oczywiście rozpłakała nad jego sprawą i ona tam obiecała, że jak wygra, to pomoże Mateuszowi finansowo.. no cóż.. jeżeli to okaże się prawdą, to chyba zmienię o niej zdanie, ale tak naprawdę to pewnie znów widzów nabrała na swoje dobre serduszko;)

Offline Kompaktowa

• Art's Souls
    • Artistic Souls
« Odpowiedź #27 dnia: Czerwiec 06, 2012, 16:28:37 »
pamiętam że w jakimś filmiku przed występem, gdzie chodziło o odejście Mateusza Sobecko, Ania się oczywiście rozpłakała nad jego sprawą i ona tam obiecała, że jak wygra, to pomoże Mateuszowi finansowo.. no cóż.. jeżeli to okaże się prawdą, to chyba zmienię o niej zdanie, ale tak naprawdę to pewnie znów widzów nabrała na swoje dobre serduszko;)
Tak? Było coś takiego? ;) Musiałam coś ominąć. ;D
Jeeej, do byłoby naprawdę ładnie z Jej strony. Szkoda mi było Mateusza. Cholernie szkoda, ale myślę, że uda mu się jeszcze wybić.
Mnie tylko intryguje skąd Ania ma tylu fanów? Do licha! smilie_girl_308
Walka będzie zacięta, ale pewnie będą mówić, iż są przyjaciółmi bla bla bla... Niech walczą i wygra lepszy! smilie_girl_122

Offline Pat Mariah

• Laurkowi
« Odpowiedź #28 dnia: Czerwiec 06, 2012, 21:17:14 »
No i jak większość - jestem za Brianem. Emocje, emocje, jeszcze raz emocje - to już za 15 minut... uh! :D
Taniec Briana jest dla mnie poezją i liczę na niego od początku.

Ale nie powiem - Ania też mnie już nie raz, nie dwa, a więcej razy zachwyciła swoim tańcem. Ma talent i to ostatnie, co by jej można odmówić. Co do charakteru - wydaje mi się, że to o czym wspomniała Edyś - stałoby się prawdą. Myślę, że Ania faktycznie by podzieliła się wygraną, albo raczej wspomogła finansowo - leczenie Mateusza. Byłoby to naprawdę w porządku! Lubię ją, trochę mnie irytuje, ale lubię.

Nie zmienia to jednak faktu, że kibicuję Brianowi! :D

Offline EdySziA

• Art's Souls
« Odpowiedź #29 dnia: Czerwiec 06, 2012, 22:50:27 »
haha, ale Patka dała strzała z kichnięciem! :D Najlepszy moment dzisiejszego odcinka! ;D No i co.. emocje rosną, zaraz się dowiemy wszystkiego.. kurcze, a ja ciągle mam mieszane uczucia.. ale chyba ktokolwiek by nie wygrał, nie byłabym zawiedziona i to chyba najważniejsze.. ;) bo mimo wszystko coś mnie do Ani ciągnie i bardzo podoba mi się jej taniec..

edit: BRIAAAAAAAN!!!!  smilie_girl_321 no, i super jest :D