Autor Wątek: W poprzednim odcinku  (Przeczytany 49546 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
Odp: W poprzednim odcinku
« Odpowiedź #120 dnia: Kwiecień 12, 2013, 23:17:58 »
Tego z Cyfrowym Polsatem nie widziałam, bo nie oglądam Wadlewa, ale Polsat ostatnio tak na chama reklamuje siebie i wciska reklamy innych firm. Przecież jakiś czas temu, jak Błażej pracował jako taksówkarz to przynajmniej z 3 razy reklamowali nawigację z Plusa - no ale tak, że już dosadniej się nie dało ;P
Co prawda nie przypominam sobie tych reklam Plusa, ale TA i TA reklama Cyfrowego Polsatu to według mnie naprawdę mistrzostwo :hahaha: Mogli tego chociaż aż tak perfidnie nie pokazywać, bo to lekka przesada :P

Szczerze mówiąc to w ogóle nie wierzę w szczerość przeprosin Mirki. Patrycja będzie później z pewnością żałowała, że jej uwierzyła. Zresztą Mirka jest naprawdę podła i nie mam pojęcia jak można się z taką osobą, jak ona, przyjaźnić oraz uwierzyć w to, że jej się tak nagle wszystko "odwidziało" i znowu chce być przyjaciółką Patrycji. ::)

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #121 dnia: Kwiecień 20, 2013, 23:52:04 »
Coś mi się wydaje, że to Filip dosypał Marysi coś do szklanki. On się kręcił tam, przy stole, przez chwilę. A ta chwila by na pewno wystarczyła na dosypanie jej czegoś... Ale no, nawet jeśli to on by to zrobił, to z jakiego powodu? Takie to dziwne trochę, ta cała sytuacja ;P

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #122 dnia: Kwiecień 30, 2013, 23:55:51 »
Męczy mnie trochę ta sytuacja, bo nikt tam nic nie pamięta, z drugiej strony nikt z nikim nie spał, ale z trzeciej strony winko, kieliszki i rzemyczek na stole obecne ;P Filip niby mógł to zrobić, ale właśnie... po co? Żeby tylko kłopotów im wszystkim narobić? ;P

Ostatnio najfajniejsze sceny to te z Kingą i Arturem. Kurczę, chciałabym, żeby znowu byli razem. Szczególnie, że do Adama nigdy nie pałałam wielką miłością.

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #123 dnia: Maj 01, 2013, 00:12:42 »
Ostatnio najfajniejsze sceny to te z Kingą i Arturem. Kurczę, chciałabym, żeby znowu byli razem. Szczególnie, że do Adama nigdy nie pałałam wielką miłością.
Byłoby świetnie, gdyby oni byli znowu razem. Według mnie Kinga cały czas coś czuje do Kulczyckiego, bo to, że on ją nadal kocha to wiadomo. Adam mi niby nie przeszkadza, ale jednak Artur to Artur :D A ta jego "Andżela" to po prostu porażka. Zarówno "aktorka", która wciela się w jej rolę, jak i sama postać. ;P

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #124 dnia: Maj 20, 2013, 17:00:36 »
Matko kochana, jak mi szkoda Sabiny... Wszystko, co najgorsze na nią właśnie spadło. Jeszcze to dziecko... <placze>
Mam nadzieję, że uda się jej jakoś z tego wszystkiego wyjść, że się pozbiera, że dojdzie do siebie - bo szkoda by było, gdyby przez takiego palanta nie potrafiła uporać się z własnym życiem.
Jeśli "plan A" nie zadziała, alfabet ma jeszcze 31 innych liter. Nie martw się.

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #125 dnia: Maj 22, 2013, 00:00:50 »
Mnie również jest strasznie szkoda Sabiny. Na pewno ciężko będzie jej po tym wszystkim dojść do siebie i pewnie potrwa to długo czasu, ale z pomocą przyjaciół i rodziny się jej to uda. Mam taką nadzieję. ;)

Poza tym to Radek zachowuje się bardzo dziwnie. Według mnie on widział jak ktoś zabija Igora i został zastraszony przez tego kogoś. Bo jakoś nie wierzę, żeby on to mógł zrobić. W winę Grzegorza również nie wierzę. Wiem, że spotkał się z Kaczmarczykiem w dniu jego śmierci, ale jakoś nie wyobrażam sobie, żeby on mógł to zrobić. On jest na pozór spokojnym człowiekiem i raczej nie dopuścił by się takiego czynu, ale przecież pozory mylą, także no... Jest i będzie ciekawie ;)

A pani policjantka prowadząca śledztwo jest tak sztuczna, że się w głowie nie mieści. Oglądać jej się nie da, naprawdę :D

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #126 dnia: Maj 28, 2013, 19:56:16 »
Zadziwia mnie Fabian - co się z nim porobiło, kompletnie mu odbiło przez nowe, "cudowne" towarzystwo... Jak on się w ogóle zachowuje. Podrzucać (do niedawna najlepszemu) koledze narkotyki? On chyba nie zdawał sobie do końca sprawy z tego co robi.

Szkoda, że Patrycji nie po drodze związać się z Dominikiem. Fajny z niego chłopak.

Z Radkiem coraz ciemniej... Jego wspominki tak pokazali jakby nieumyślnie spowodował jego śmierć - jakby przy bójce Igor niefortunnie upadł/uderzył się i zmarł. Gdyby przyszedł i zobaczył Igora już martwego to by to powiedział wprost, a on cały czas kręci, we wspominkach był przestraszony, w tamtym odcinku już w ogóle cały był roztrzęsiony i nieswój. No ciekawe czy to tak było ;)

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #127 dnia: Maj 31, 2013, 00:06:19 »
Wiem, że "nie życzy się drugiemu co tobie nie miłe", ale nawet cieszy mnie, że Fabian, Mirka i Krystian mieli wypadek. Może wreszcie się ogarną, bo ich obecne zachowanie jest naprawdę żałosne. Już wolałam normalnego, nudnego Fabiana, niż takiego jak jest teraz... Kompletnie mu odbiło, jak już Sandi napisała.

Sytuacja z Kaśką i wężem miała zapewne być śmieszna, a dla mnie była taka sobie. Właściwie to ten wątek się nawet zbyt interesująco nie zapowiada, ot kolejny dziwny wymysł scenarzystów ;P

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
« Odpowiedź #128 dnia: Maj 31, 2013, 15:38:17 »
Oj tak ten wątek z wężęm był kompletnie nijaki. Co to miało pokazać to nie wiem.
Za to Szymon w przebraniu drzewa  <smiech>. Wyglądał komicznie.
Wypadek-no cóż, szkoda młodzieży z jednej strony, ale z drugiej dobrze. Może im wreszcie coś do głowy dojdzie. Zachowanie Fabiana to już kompletna porażka. Nie dość, że się dał namówić na wzięcie samochodu, to jeszcze pozwolił pijanej Mirce wsiąść za kierownicę. Ah.... dzieciaczek.

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #129 dnia: Czerwiec 04, 2013, 18:42:22 »
Właśnie obejrzałam na ipli dzisiejszy odcinek i muszę przyznać, że widok Anety w mieszkaniu Żukowskich sprawił, że poczułam się jak za starych dobrych czasów :D Przypomniałam sobie jak bardzo lubię, gdy tam jest i jak bardzo tęsknię za nią i za Markiem jako parą. Mam nadzieję, że w następnym odcinku będą mieli jakieś w miarę miłe sceny, bo jednak dzisiejsze stwierdzenie, że to nawet lepiej, że Marka nie ma...noo, nie było zbyt optymistyczne :D Dlatego jak tylko dodadzą następny odcinek- zaraz lecę oglądać!

Poza tym fajnie, że Majka już się nie gniewa na Anetę, cudowna z nich para przyjaciółek :) I znów wspomnienia odżyły! Wspomnienia czasów, gdy Aneta była dla Marysi jak matka, szczególnie gdy Marysia była w ciąży, gdy miała problemy sercowe. Zawsze mogła na Anetę liczyć i oby tak już było zawsze.

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #130 dnia: Czerwiec 04, 2013, 19:29:32 »
Taak, Aneta i Marysia. To jest to! Bardzo fajnie było zobaczyć taką znów mocną przyjaźń, właśnie jak za starych czasów. Także ten tydzień chyba plus. Jestem z tego zadowolona.  ;) Oby więcej takich scen. Moe teraz niech Marysia zrobi coś z Anetą i żeby pomyślała o Marku, np?  :D
Co do Anetki w Marka mieszkaniu... ale mi się smutno zrobiło. Wszystko wróciło, i to samo jak Justek też za nimi tęsknie, noo. Niech oni coś z nimi robią. Pomyśleć, że jeszcze tylko 3 dni.  :(
Obejrzałam następny odcinek na ipli i mam takie hmmm... mieszane uczucia ? - Ale to nie ten wątek.  :D

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #131 dnia: Czerwiec 09, 2013, 01:34:35 »
Haaalo, co tutaj tak cicho? Nikt nie oglądał finałowego odcinka tego sezonu? ;)

Wiem, że się powtarzam i mówiłam to już wiele razy, ale ja cały czas twierdzę, że Radek nie zabił Igora. Aczkolwiek w jednym muszę się z tą, momentami niesamowicie irytującą, policjantką zgodzić - Radek nie mówi jej wszystkiego co wie. Widać, że on coś ukrywa i boi się to powiedzieć... Tylko właśnie dlaczego? :P

Eh, tyle ciekawych spraw pozostało do rozwiązania, a tu ponad dwa miesiące przerwy... Nie lubię tego, o! :D

Offline Anula

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #132 dnia: Czerwiec 09, 2013, 10:34:10 »
W pełni się z Tobą zgadzam Donia. Dla mnie też jest niemożliwe, żeby Radek zrobił coś takiego, przypuszczam, że mógł to zrobić Weksler. Po tym wszystkim to on najbardziej rozdmuchał tą sprawę i zaczął tak dziękować Grzegorzowi, jakby chciał od siebie odwrócić uwagę.
A co do Marysi i Anety, to bardzo się cieszę, że znów są takimi przyjaciółkami, jak kiedyś. Jak zobaczyłam Anetę z Julką takie przytulone na tej kanapie i jeszcze, jak pocieszała Majkę, to aż mi się łezka w oku zakręciła  <buja_w_oblokach> .
Myślę, że na razie Aneta z Markiem nie wrócą do siebie, aczkolwiek mam nadzieję, że w późniejszym czasie będą chcieli dać sobie szansę  <na_poduszce>.
Anula :)

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #133 dnia: Czerwiec 09, 2013, 10:38:03 »
Ja bardzo żałuję, że postać Anety została wykorzystana tylko po to, aby udowodnić oszustwa Beaty i Filipa. Naprawdę miałam nadzieję, że może pojawi się na dłużej w życiu...no, przede wszystkim Marka :D ale mimo to świetnie było ją zobaczyć, oby teraz wspierała Majkę jak najczęściej.

Poza tym obejrzałam finał, bo miałam nadzieję, że wszystko się wyjaśni. Ale oczywiście scenarzyści "Pierwszej Miłości" muszą być oryginalni i pozostawili maksymalnie dużo wątków pootwieranych. Naprawdę myślą, że to wywoła aż tyle emocji? Bo moim zdaniem nie. Jest to jeden z najnudniejszych finałów, a i zapowiedź przyszłych odcinków nawet w MjM jest lepsza :P

Offline Sylwia

• Aktywny użytkownik
  • #siatkówka
    • Siatkówka najpiękniejszym sportem
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #134 dnia: Czerwiec 09, 2013, 14:32:57 »
No właśnie, nie obejrzałam finałowego odcinka, ponieważ 7. czerwca praktycznie o tej samej godzinie był mecz. Gdzie mogę zobaczyć ostatni odcinek ? :)