Autor Wątek: W poprzednim odcinku  (Przeczytany 48120 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
Odp: W poprzednim odcinku
« Odpowiedź #105 dnia: Luty 19, 2013, 20:25:25 »
Tak, czy inaczej... przyszedł Fabian... i zaczęła się szopka. Ratunku! Okropieństwo. Zrobili taki melodramat z tej rozmowy o byłych, o doświadczeniu, o tym, że on musi wiedzieć... Żałosne. Brakowało mi tylko zachowania a'la Scarlett O'Hara z jej strony, bo jego ton głosu i melodia w tle zdecydowanie nasuwały najbardziej melodramatyczne melodramaty.

Uf, a już myślałam, że jestem jedyną, której "cudowna miłość" Fabiana i Patrycji się nie podoba :D Jako osobne postacie nie przeszkadzają mi aż tak, chociaż momentami albo irytują, albo tragicznie grają, ale jako w ogóle mi się nie podobają :D

teraz te anonimy, które swoją drogą, Malwinka chyba sobie sama załatwia, żeby być w centrum uwagi.. :D
Spoiler
Czytałam przed chwilą jakąś informacje, w której właśnie jest mowa o tym, że to Malwina sama sobie te anonimy wysyła, żeby Wiktoria jeszcze do Wrocławia nie wyjeżdżała :D A najlepsze jest to, że Rysiek podobno Florkowej w tym pomaga :D

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #106 dnia: Luty 20, 2013, 17:49:42 »
Hehehe, naprawdę nie rozumiem, czemu ja oglądam ten serial :P I to z własnej, nieprzymuszonej woli :P
Prawda? :D Też się nad tym zastanawiam, ilekroć znowu mnie coś podkusi i obejrzę jakiś odcinek. Jak niezmierzona musi być moja desperacja, by nie robić rzeczy pożytecznych, acz nieprzyjemnych, że się oddaję takim "przyjemnościom" jak oglądanie tych głupot :D

Serial ostatnio znów się stoczył, moim zdaniem brak jest ciekawych wątków. Już nawet sprawa Anety, którą przecież lubię, bardziej mnie bawi, niż przeraża. Kiedyś jakoś lepiej wychodziło scenarzystom budowanie napięcia, tworzenie dramatycznych wątków, scen. Teraz wszystko jest takie przerysowane, nienaturalne. Może dlatego, że wszystko już zaczynam postrzegać przez pryzmat innych durnowatych wątków (typu Wadlewo) i niczego w tym serialu nie potrafię traktować poważnie?

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #107 dnia: Luty 22, 2013, 15:16:14 »
Obejrzałam tylko 2 ostatnie odcinki, myślałam, że ten wątek kryminalny jest lepszy ale się myliłam, strasznie wszystko jest przerysowane i nawet nie uwierzycie, ale nie żałuję, że zaprzestałam oglądać, bo nawet Anety z Markiem mi się już nie podobają razem, jednak kiedyś to były czasy.  <serce>

Grzesiek i Grażyna... FUJ! Wiedziałam, że są razem, ale dla mnie to jest niepojęte, najpierw Błażej był z Sabiną, potem z Grażyną, teraz Grzesiek jest z Grażyną, jeszcze brakuje, żeby tylko związał się z Sabiną. Wątek wcale mnie nie zainteresował, a było ich całkiem sporo w tych odcinkach. Jakoś nie mogę na nich patrzeć, bo ja na przykład nie widzę między nimi miłości, albo chociażby chemii, nic kompletnie.

Offline mindreader

• Aktywny użytkownik
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #108 dnia: Luty 26, 2013, 22:40:49 »
Grzesiek i Grażyna... FUJ! Wiedziałam, że są razem, ale dla mnie to jest niepojęte, najpierw Błażej był z Sabiną, potem z Grażyną, teraz Grzesiek jest z Grażyną, jeszcze brakuje, żeby tylko związał się z Sabiną. Wątek wcale mnie nie zainteresował, a było ich całkiem sporo w tych odcinkach. Jakoś nie mogę na nich patrzeć, bo ja na przykład nie widzę między nimi miłości, albo chociażby chemii, nic kompletnie.
Ja mam odwrotnie. Lubię ich razem, cieszę się, że się zeszli... Nie mówię, że chemia w powietrzu świszcze, ale ona samotna, on samotny - a na dodatek w obrazku są dość przyjemni jak dla mnie. Byle im Karolek nie namieszał.

Za to młoda Wekslerówna się dorobiła - ma tego swojego czułego i delikatnego chłopaka, z którym jej się wreszcie udało. Wiecie, co on knuje? Było to powiedziane?

W ogóle jaka tragi(komi)czna końcówka... biedna Marysia, na pewno ją zastrzelili - zwłaszcza patrząc na reklamę jakiejś gazety, z której to w każdych reklamach bije news, że spędzi noc z Szymonem. Ech. No ale... Hubcio ładnie pokazał strach, złość, bezsilność, panikę i inne takie :P

Za to Anety szczerze nie lubię. Nie wiem, co zrobiłabym na jej miejscu, ale... wystawianie małego chłopca? Seriously? Narażanie na niebezpieczeństwo Marysię i jej rodzinę? No kurde... powinna po tym wszystkim zniknąć z ich życia i się więcej nie pokazać :P A pewnie skończy się tak, że jej wybaczą i znowu będą się kochać nad życie. Norma.

Aaaaa... no i Wadlewo :D Rzadko mi się tam cokolwiek podoba, ale tym razem było ok. ;D Nawet dość słodkie mieli sceny :P

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #109 dnia: Marzec 07, 2013, 22:37:24 »
Ha! :D To jednak temu chciał Kaśka tak koniecznie się z Dagą spotkać, żeby ją z Mikserem ponownie zeswatać :D Nie wpadłabym na to, ba, już nawet zaczęłam wierzyć, że on do niej coś czuje, a tu takie zaskoczenie :D Po obejrzeniu zwiastuna nie byłam zbyt przekonana do tego wątku, ale muszę przyznać, że nawet fajnie to wyszło ;)

A tak ogólnie, to Rysiek jest irytujący. -.- Nie mam pojęcia co Wiktoria w nim widzi, naprawdę... :P

Offline mindreader

• Aktywny użytkownik
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #110 dnia: Marzec 15, 2013, 22:15:35 »
Po obejrzeniu zwiastuna nie byłam zbyt przekonana do tego wątku, ale muszę przyznać, że nawet fajnie to wyszło ;)
Ja wciąż mam uraz po gołej klacie Kaśki...
A tak całkiem serio - nawet gdyby scenarzyści wpadli na najlepszy pomysł na świecie i nawet, gdyby Kaśka był najciekawszą postacią w serialu, to i tak nie przekonałby mnie w najmniejszym stopniu. Nie wiem, co ten pan robi w obsadzie, zwłaszcza tak długo... irytuje mnie okrutnie.

Post Merge: Marzec 15, 2013, 22:17:55
Podobnie jak irytuje mnie Sabina i ten mężczyzna jej życia.
Irytuje mnie niemalże każdy. Dzisiejszy odcinek z trudem przełknęłam. :D Mogliby jakoś tak... ciekawiej to prowadzić.

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #111 dnia: Marzec 15, 2013, 23:53:58 »
Podobnie jak irytuje mnie Sabina i ten mężczyzna jej życia.
Irytuje mnie niemalże każdy. Dzisiejszy odcinek z trudem przełknęłam. :D Mogliby jakoś tak... ciekawiej to prowadzić.
Dokładnie tak, zgadzam się w 100%. ;)
Igora po dzisiejszym odcinku nie mogę już oglądać, naprawdę. Jego zachowanie, sposób bycia i właściwie to wszystko jest nie do "przełknięcia". Tak samo jak ostatnimi czasami Sabina. Szkoda, że Daga jednak nie uświadomiła jej, jaki jest Igor... Lubię Sabinę, chociaż obecnie jest irytująca, ale chciałabym, żeby tak szybko jak weźmie ślub z wielce Igorkiem, tak szybko się z nim rozstała. A on mógłby zniknąć po prostu ;)

Offline mindreader

• Aktywny użytkownik
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #112 dnia: Marzec 19, 2013, 00:03:14 »
Jaki dzisiejszy odcinek był nudny... Nie było w nim nic, na czym warto oko zawiesić. Perypetii chłopców mam dość, chociaż nigdy specjalnie w te problemy nie wnikałam.

Wadlewo... ech. Faktycznie, tragedia się stała z tymi włosami. Nałożenie ponownej farby, żeby odratować nie wchodzi przecież w grę... lepiej prowadzić wojnę gangów. Tfu rodzin.

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #113 dnia: Marzec 30, 2013, 14:59:51 »
Polubiłam Natana, fajnie by było, gdyby Sabina rzuciła w końcu Igora (naprawdę nie wiem jak ona z nim wytrzymuje) i zakręciła się obok pana doktora ;)

Co do Dominika i Patrycji/Fabiana. Trochę sztucznie wygląda dla mnie promowanie tej pomocy poprzez portale społecznościowe. Pokazali Patrycję jakby wpadła na jakiś mega odkrywczy pomysł, a chyba wiadomo, że teraz takie czasy, gdzie siła internetu jest duża i w takich sprawach zawsze warto to wykorzystać i każdy na to wpadnie ;)

Ola i Robert...no to love, nie! :D
Super, że są w końcu razem! To jest chyba moja ulubiona para :) Co prawda Ola według mnie trochę przesadza, bo na siłę pcha tego biednego Roberta w te konkursy i robi z niego modela, ale pewnie to się skończy tak, że on jej na końcu podziękuję i wyjdzie, że jednak miała nosa :P W każdym razie ja bym na pewno w pewnym momencie odpuściła, gdybym była na jej miejscu, bo sama bym nie chciała, żeby mnie ktoś na siłę gdzieś wypychał, jak ja nie chcę, więc tak to bym sobie przełożyła.. ale Ola jest uparta  <jezyk>

Offline EdySziA

• Art's Souls
« Odpowiedź #114 dnia: Kwiecień 01, 2013, 19:43:13 »
Ola i Robert...no to love, nie! :D
Super, że są w końcu razem! To jest chyba moja ulubiona para :) Co prawda Ola według mnie trochę przesadza, bo na siłę pcha tego biednego Roberta w te konkursy i robi z niego modela, ale pewnie to się skończy tak, że on jej na końcu podziękuję i wyjdzie, że jednak miała nosa :P W każdym razie ja bym na pewno w pewnym momencie odpuściła, gdybym była na jej miejscu, bo sama bym nie chciała, żeby mnie ktoś na siłę gdzieś wypychał, jak ja nie chcę, więc tak to bym sobie przełożyła.. ale Ola jest uparta  <jezyk>

Rany, a ja już mam dość Olki.. nie znoszę jej. na początku była okej, ale teraz już jakoś patrzeć na nią nie mogę.. a ta akcja z Robertem i tym modelingiem całym.. masakra.. i jeszcze Dadze powiedziała że "oni nie traktują tego serio", ale patrząc na jej zaangażowanie to ciężko w to uwierzyć.. jak w ogóle można tak kogoś "zmuszać" do czegoś, czego się nie chce? aa, bo ona tak bardzo chce żeby jej chłopak był sławny.. pff.. głupie dziewcze... :P
Sorki za wyrażenia, ale naprawdę irytuje mnie bars ta dziewczyna :P I mi ulżyło, no :P

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #115 dnia: Kwiecień 01, 2013, 20:29:58 »
Jak pisałam, w tej sprawie też uważam, że przesadza i może to irytować, ale ogólnie to ja ją dalej lubię ;)

Ale faktem jest, niby nie na serio, a tak się w to wkręciła... Najbardziej mnie zdenerwowała jak Roberta poganiała, kiedy on miał spotkanie służbowe (!), z tym klientem (którego zresztą "dzięki niej" stracił). I jej tłumaczenie "nie ten to inny, a konkurs jest teraz". To samo można powiedzieć o konkursie, a jednak praca to praca  ::)

Offline EdySziA

• Art's Souls
« Odpowiedź #116 dnia: Kwiecień 01, 2013, 21:13:35 »
Kurcze, musiałam przegapić piątkowy odcinek, bo nie kojarzę tej sceny.. ale skoro tak, no to świetnie Ola postępuje.. Robert narzeka na brak zamówień, a jak już coś się trafia to traci klienta.. super.. najważniejsze żeby były modelem..

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #117 dnia: Kwiecień 01, 2013, 22:54:18 »
Kurcze, musiałam przegapić piątkowy odcinek, bo nie kojarzę tej sceny..
...albo to już poniedziałkowy odcinek, bo ja jak nadrabiam odcinki to lecę po całości i już łącznie z premierowym oglądam ;P a potem nie wiem co było w jakim odcinku już i czasem mogę palnąć jakiegoś małego scenowego spoilera ;P

No, w każdym razie Ola zachowuje się jak się zachowuje.
Jestem tylko ciekawa czy rzeczywiście da mu spokój po tym konkursie czy dalej będzie męczyć, bo będzie uważała, że świetnie wypadł. Albo on sam się wkręci, bo czuję, że to do tego może zmierzać :P

Co do innych wątków...
Niech Sabina rzuci Igora w diabły! Najgorsze, że chyba tak czy siak zdążą wziąć ślub i pewnie dopiero potem coś wyjdzie. Swoją drogą ja na samym początku jak Sabina pomagała Igorowi się podnieść i wyciągała go z tego złego stanu psychicznego to uwierzyłam mu, że naprawdę coś do niej poczuł i może naprawdę się zmieni... Eh, naiwna byłam i nawet nie potrzebowałam do tego zakochania się w Igorze, jak Sabina ;P A Igor to taka świnia, no taki bezczelny typ, jak sobie wszystko wymyślił... Nie mogę na niego patrzeć już. Ani zdzierżyć jego zachowania.

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #118 dnia: Kwiecień 11, 2013, 23:28:14 »
Czy ktoś jeszcze ogląda PM? :D Jeśli nie to najwyżej będę sama ze sobą dyskutowała. :D

Najlepszym momentem dzisiejszego odcinka była z pewnością reklama Cyfrowego Polsatu :hahaha: Takich reklam jakiegoś produktu, jak ta w dzisiejszym i jednym z ostatnich odcinków, co Marian biegł powiedzieć wszystkim, że telewizję wyłączają, to to ja jeszcze nie widziałam ;D

Tak poza tym to Filip(?), mąż Beaty, jest strasznym chamem. Szkoda, że Kinga mu w twarz nie dała, jak jej zaczął mówić, że to ona coś Beacie nagadała, naprawdę szkoda ;)

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #119 dnia: Kwiecień 12, 2013, 12:01:42 »
Ja oglądam ;)

Tego z Cyfrowym Polsatem nie widziałam, bo nie oglądam Wadlewa, ale Polsat ostatnio tak na chama reklamuje siebie i wciska reklamy innych firm. Przecież jakiś czas temu, jak Błażej pracował jako taksówkarz to przynajmniej z 3 razy reklamowali nawigację z Plusa - no ale tak, że już dosadniej się nie dało ;P

Filip na szczęście pewnie wyjedzie teraz i zostanie sama Beata, u Szymona ;) Chyba, że go zostawią i będzie się kłócił z Hubertem i Sandrą o te pieniądze, co to się mu należą...

Ja nie mogę zrozumieć tej nietykalności Kaśki - wkurza mnie to od jakiegoś czasu. Facet wiecznie marudzi, pyskuje swoim przełożonym, trzeba go błagać, żeby coś zrobił (w pracy! płacą mu za to...), wszyscy się z nim męczą i co? i nic. Czy on kurcze jest jakimś udziałowcem w tej firmie albo synem szefa, że go nie mogą po prostu zwolnić jak się opierdziela? Rozumiem, że to ich kolega i wszyscy go znają i wiedzą jaki jest, ale przecież on non-stop przegina, a oni go traktują jak jakiegoś nietykalnego  ::) Denerwuje mnie to.