Autor Wątek: W poprzednim odcinku  (Przeczytany 48155 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
Odp: W poprzednim odcinku
« Odpowiedź #45 dnia: Październik 19, 2012, 17:43:40 »
Racja, Marek był mocną stroną tego odcinka, też tęskniłam za tym jak się czepiał Adama, ma wtedy fantastyczny ton głosu :D ale jak dla mnie pobiła go Aneta i jej reakcja na wieść, że ten występ ma mieć taki a nie inny charakter i potem jej mina jak panowie już weszli na scenę <haha>

A tak swoja droga, dziwne, ze Kinga nie poznala Adama na tej ulotce... Kto jak kto, ale ona chyba powinna, przeciez golym okiem mozna bylo zauwazyc, ze to on ;)
Zgoda, to było mega naciągane. Tak samo jak to, że nie poznała go, gdy wszedł na scenę i zaczął tańczyć, dopiero jak ściągnął bandamkę. No proooszę, to już była przesada ::) przecież to jej chłopak, ojciec jej dziecka, tak bliskich nam ludzi poznajemy chociażby byli tyłem odwróceni i 100 m przed nami. No ale nie, oczywiście ani Kindze, ani Majce, ani Anecie nie przyszło do głowy, że to on, choć wszystkie trzy wpatrywały się baaardzo uważnie w tych striptizerów.

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #46 dnia: Październik 19, 2012, 21:52:08 »
choć wszystkie trzy wpatrywały się baaardzo uważnie w tych striptizerów.
Tak bardzo uważnie, w szczególności nasza Anetka.  <haha>
Odcinek był genialny, najpierw Aneta nie no ja mam coś takiego oglądać. A potem "łał" i takie miny strzelała.
Chyba jak nam wszystkim, mnie też brakowało tego czepiania. Marek w czepianiu jest w prost najlepszy. Genialne!

Pozwolę sobie wtrącić trochę opinii do dzisiejszego odcinka. Zaskoczyło mnie to (I TO NAWET BARDZO), że Grzegorzowi, to się po prostu wyobraziło. Nie wiem co to miało być no, ale dobrze niech im będzie. Ja myślałam, że oni naprawdę się pocałowali, ale nie. W sumie to chyba dobrze, że jednak tak się nie stało. Chociaż i tak pewnie nie ujrzymy Grześka i Renaty razem..
Z kolei Aneta tu była świetna w rozmówce z Adamem. Nie no A&M dobrali się po prostu świetnie. Obaj mają niezłą gadkę. I te jej wypowiedzi do Adama. <haha>

Offline Anula

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #47 dnia: Październik 19, 2012, 22:06:51 »
A mnie się wydaje, że Grześkowi wcale się to nie przyśniło, tylko Grażyna chce żeby on tak myślał. Sądzę, że między nimi naprawdę do czegoś doszło, tylko Grażyna okłamała Grzegorza, bo nie chciała żeby miał wyrzuty sumienia i robł sobie niepotrzebne nadzieje ;-)
Anula :)

Offline Katakumba

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #48 dnia: Październik 19, 2012, 22:38:55 »
A mnie się wydaje, że Grześkowi wcale się to nie przyśniło, tylko Grażyna chce żeby on tak myślał. Sądzę, że między nimi naprawdę do czegoś doszło, tylko Grażyna okłamała Grzegorza, bo nie chciała żeby miał wyrzuty sumienia i robł sobie niepotrzebne nadzieje ;-)

Po dzisiejszym odcinku na poczatku trochę zbaraniałam, i juz sama nie wiedziałam czy między Grzegorzem a Grażyną coś zaszło, czy to jednak był sen. Potem obejrzałam jeszcze raz i doszłam do wniosku tak jak Ty Anula, że jednak Grażyna zrobiła Grześka w konia i nie chciała Go wpędzać w poczucie winy, przyznając mu rację co do wydarzeń z poprzedniej nocy :)

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #49 dnia: Październik 20, 2012, 09:24:33 »
Niestety po obejrzeniu tego odcinka doszłam do takiego samego wniosku jak Wy, dziewczyny. A nawet jeśli nie doszło do tego pocałunku rzeczywiście to prędzej czy później dojdzie, Grażyna przez cały czas trwania tej rozmowy wyraźnie pokazywała, że Grzesiek nie jest jej obojętny, podrywała go po prostu! Zwłaszcza ten tekst, że to bardzo miłe, że coś takiego mu się przyśniło. Co jest odrobinę dziwne, bo przecież on się ze swoją ukochaną rozstał 2 dni temu (!), a ona już. Bez sensu. Moim zdaniem coś z tego będzie, a wczorajszy i dzisiejszy odcinek to tylko sugestia i chęć zmylenia widza. Niestety....  :'(

Offline Emilka

• Nowy użytkownik
  • *
  • Kocham ją mojego chłopaka <3
« Odpowiedź #50 dnia: Październik 20, 2012, 20:15:57 »
Właśnie, Emilka chciała miec dziecko starają się o dziecko z Bartkiem,ale nie wiadomo dokładnie wyniki badania w Wrocławiu :)

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #51 dnia: Październik 20, 2012, 20:57:15 »
Ja uwierzyłam, że jednak między Grażyną i Grzegorzem nic nie doszło, ale jednak stwierdzam, że rzeczywiście może być tak, jak piszecie... Grażyna mogła przecież Króla najzwyczajniej w świecie okłamać... Sądzę tak jak Justek, że między nimi coś będzie, co mi się bardzo nie podoba, bo lubiłam Grzegorza oraz Renatę jako parę i nadal nie rozumiem, dlaczego scenarzyści chcą się jej pozbyć... ::)

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #52 dnia: Październik 20, 2012, 21:00:26 »
(...) i nadal nie rozumiem, dlaczego scenarzyści chcą się jej pozbyć... ::)
Dokładnie, tego też nie potrafię pojąć. Pamiętam bardzo dobrze ten wywiad z aktorką, wcielającą się w postać Renaty, jeszcze z okresu wakacyjnego bodajże. Mówiła że jej postać była zawsze taka idealna, nie przytrafiało się jej nic ciekawego, ale wkrótce widzowie będą mogli ujrzeć Renatę w dosyć dramatycznych zdarzeniach. Nie spodziewałam się wtedy, że chodzi o coś tak banalnego jak pozbycie się bohaterki z serialu...

Offline Katakumba

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #53 dnia: Październik 21, 2012, 02:16:18 »
Coś mi się widzi, że jak zaczęli modzić między Grzegorzem a Grażyną to i ułożą ciąg dalszy tej historii. Niestety Ja takiego obrotu spraw nie kupuję. Scenarzystom na serio brakuje pomysłów   <olaboga>

Offline Mańka

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #54 dnia: Październik 21, 2012, 09:25:52 »
gdyby nie to, że Grażyna była z Błażejem, to ich związek by mi się bardzo podobał, no ale są pewne granice, macie racje. ale ten odcinek, co Grzeciek był pijany, to mi się podobał, nie powiem <skacze> i jeszcze docinki Anety w stosunku do Adama- choć widać było, że w pewien sposób chce mu pomóc- albo jak powiedziała o Kindze, że "przejdzie jej"- mi się to podobało. Szkoda, że np nie pokazali jak Aneta i Marek razem mu docinają, no ale wszystko przed nami- myślę, że Kinga się prędko nie wyprowadzi. :buzki:

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #55 dnia: Październik 29, 2012, 19:36:42 »
Szkoda mi Bartka. Przykre, ze musiał się dowiedzieć, że jest bezpłodny. Najbardziej szkoda mi się go zrobiło jak mówił o tym, że jest ginekologiem, wie wszystko o ciąży, a sam nie może mieć dzieci i nigdy nie zostanie tatą... :( Potrzebne na pewno będzie mu teraz wsparcie Emilki, choć jej też nie będzie łatwo. Kurcze, to jest zawsze takie przykre jak się pomyśli o tym, że tyle ludzi nie chce mieć dzieci, a wpada albo też zabija/porzuca dzieci, a drugie tyle bardzo chce, a nie może mieć własnych.

Offline asia

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #56 dnia: Listopad 21, 2012, 19:35:43 »
A ja powiem tak:
spodobał mi się wątek Szymona. Fakt, mógłby zrozumieć "nie" Marysi, bo zdaje się, że do tej pory tego nie zrobił, ale ma fajne poczucie humoru i chciałabym, żeby mu się ułożyło. Bardzo fajnie dziś zresztą śmiali się razem z Hubertem z (i tu mam problem z imieniem, mam na myśli tego tancerza - męża <?> Kingi>. Poza tym chłopak ma świetnie podejście do brata! :D
Spodobał mi się też inny nowy wątek - Fabiana. Co prawda nie uwielbiam Patrycji, ale tak się przejęła tym Fabianem...
No i to dziś powiedziała "najpierw się śmialiśmy, a później płakaliśmy na jej pogrzebie"...
A Fabian to nie wiem od kiedy (od zawsze?) nie może znaleźć kontaktu z rówieśnikami, więc czekam, aż się to zmieni. Bo jestem ciemna i ogólnie to nie wiem, ale on na tym czacie to z Patrycją pisze i o tym nie wie, tak? Ta rozmowa na czacie to też niezła była.
- pogadałbyś?
- no... pogadałbym...
- ok. ale później, bo teraz idę.
"miło" :)
Ale też nie jestem zachwycona chwilowym urwaniem wątku Sabiny.
Julian i pani Celinka... Jak dla mnie dość ciekawa historia.

I zamiast się uczyć, to czekam na kolejny nowy odcinek. Yeah.
"Może brakować mi słów, ale nie własnego zdania"

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #57 dnia: Listopad 21, 2012, 23:12:21 »
Nie macie wrażenia, że zachowanie Dominika i całej tej paczki to poziom gimnazjum? Wiadomo, że różni ludzie są w różnych miejscach, ale o takim poniżaniu to się jak już gdzieś w gimnazjum słyszy, a nie w liceum, gdzie ludzie powinni być jednak już troszkę bardziej dojrzali.

Cieszę się, że wrócił wątek Ola/Robert! Jestem ciekawa jak ona zareaguje na jego propozycję. Chciałabym, żeby byli razem chociaż nie zdziwię się, jak pomimo żywienia do niego cały czas uczucia odmówi i powie, że chyba nie pamięta co jej mówił jakiś czas temu...  :(

Wkurza mnie za to, że wracają do postaci Sandry. Bezsensu...

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #58 dnia: Listopad 22, 2012, 00:04:45 »
Wkurza mnie za to, że wracają do postaci Sandry. Bezsensu...
Zgadzam się. Strasznie nie cieszy mnie jej powrót, nie dość, że pewnie znowu będą przez nią wielkie problemy to jeszcze będziemy musieli oglądać Huberta, który zaczął mnie irytować... Chociaż w scenach z Szymonem i Adamem był fajny, taki wyluzowany i w ogóle, a nie jak prawie zawsze nudny, chętnie bym takie sceny częściej oglądała. ;)

Wątek Wadlewa akurat w kilku ostatnich odcinkach naprawdę fajny, chociaż to zasługa głównie aktorki wcielającej się w rolę Celiny, bo te wszystkie sceny, na czele z tą gdy zobaczyła ten portret, były przez nią świetnie zagrane ;)

A ten nowy kolega Patrycji strasznie przypomina mi Dominika z "Sali samobójców", nie tylko z wyglądu... :P

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #59 dnia: Listopad 26, 2012, 19:02:02 »
Fajnie się Król-ewna Ola zabawiła. Obudziła się biedna z tatuażami, kiedyś może się w ciąży obudzić i się wtedy bunt skończy. Ale to ekstremum. przede wszystkim nie wiem, co jej Robert powiedział czy zaproponował (wszakże wróciłam do oglądania dzisiaj  ;D)
Nie wiedziałam, że Grażyna z Grzegorzem już na takim etapie jest. Buuu, myślałam, że będą jakieś podchody, powolny rozwój sytuacji...:(
Jedno jest pewnie - Grażynka plus wino równa się łagodniejszy Grześ. W sumie racja, że w pewnym momencie trzeba dzieciom dać szansę popełniania własnych błędów.