Autor Wątek: W poprzednim odcinku  (Przeczytany 49538 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
W poprzednim odcinku
« dnia: Maj 24, 2012, 23:05:19 »
Zapraszam do dyskusji o ostatnich odcinkach! ;)
Jeśli "plan A" nie zadziała, alfabet ma jeszcze 31 innych liter. Nie martw się.

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
Odp: W poprzednim odcinku
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 29, 2012, 19:52:04 »
Dzisiejszy odcinek - nuda. Jak większość niedawnych odcinków PM, niestety.
Zachwyty Dagi i Błażeja nad jakże piękną, cudowną i uroczą Ewunią. Ile tego można słuchać? Sabina dzwoni zdenerwowana do Dagi, co było słychać w jej głosie, a ta pierwsze co robi po wejściu do niej to wydziera się jaką to Ewa miała "świetną" sesją. :olaboga: Już dzisiaj nawet Wadlewo było ciekawsze niż "Ewusia i Błażejuś", czyli wielka miłość...

Offline kasiuleńka

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 29, 2012, 22:15:44 »
Widzę że nic ciekawego mnie nie ominęło. A ta Daga to mnie drażni. Jak się wkurza to się drze jak opętana, jak się podnieca to też się drze. Czy ona nie potrafi normalnie mówić tylko musi krzyczeć?

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 29, 2012, 22:22:35 »
Nie ominęło, nie ominęło. Nuda, nuda i jeszcze raz nuda, jak już pisałam. Oj tak, Daga również mnie drażni. W dzisiejszym odcinku prawie każda rozmowa w której brała udział była przez nią wykrzyczana. Cytując pewną piosenkę - "Normalnie paaaaaaaaranoja!".

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 14, 2012, 17:40:50 »
Trzymajcie mnie, bo padnę. Ciągle ostatnio ta wieś i wieś. I jeszcze jakaś nowa dziełcha tego policjanta. O zgrozo znowu! Swoją drogą jak taki laluś mógł mieć takie powodzenie haha. Naprawdę mogliby poświęcić więcej czasu na ciekawsze wątki, szczególnie przed wakacjami...

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #5 dnia: Czerwiec 14, 2012, 17:56:00 »
Wieś i wieś macie racje porażka. Właśnie jak taki policjant mógł mieć takie powodzenie?  :laie_67: Ile on tych bab miał -,-'. No przecież teraz widza wynudzą i to co najlepsze to po wakacjach, żeby przyciągnąć widza. Zawsze tak było jest i będzie.  :zla: Widzę, że nie tylko mnie Daga irytuje nie tylko mnie..

Offline EdySziA

• Art's Souls
« Odpowiedź #6 dnia: Czerwiec 14, 2012, 18:58:38 »
Dokładnie. PO-RA-ŻKA! wymyślają już tak niesamowicie, że niedobrze się od tego robi.. że niby Rysiek był taki pożądany? <hahaha> dobre żarty!! ani to on charakterem nie przyciąga, ani wyglądem (szczerze mówiąc to on mnie bardziej odpycha) więc trudno nas do tego przekonać że on tyle bab miał:P a później jak się Wiktoria z nim gziła.. coś strasznego...  :th_0girl_impossible:

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #7 dnia: Czerwiec 15, 2012, 00:28:51 »
Podpisuję się pod postem Edi rękami i nogami! :D Nie wyobrażam sobie tego, żeby Rysiek miał aż takie powodzenie, co już nie pierwszy raz w serialu powtarzają. Jak już Edi pisała - ani charakterem, ani wyglądem nie zachwyca, więc jakoś nie widzę tego "powodzenia". Aczkolwiek Ryśka lubię i cieszę się, że Wiktoria przyjęła jego oświadczyny i nie wyjechała z "Makaroniarzem". Dla mnie jest to jeden z nielicznych wątków, które są w Waldewie ciekawe. :)

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #8 dnia: Czerwiec 15, 2012, 07:10:59 »
A ja w Wadlewie nie widzę ciekawych wątków. Jeszcze do niedawna w miarę interesująca była Malwina, a teraz?  smilie_girl_349 Nuuuda. Choć i tak nadal jest lepsza, niż ten nieszczęsny Rysiek i to, jak się Wiktoria rzuciła we wczorajszym odcinku na niego, bo niby takie powodzenie miał, mężczyznę w nim zobaczyła przez to, że kolejna laska się do niego dobierała. Słabe, oj słabe. Mam nadzieję, że teraz Wadlewa tak dużo, bo w odcinku finałowym ich wyeliminują i skupią się (w końcu!) na ciekawszych wątkach, postaciach...

Ucieszyła mnie obecność Anety (czemu nikt o tym nie napisał? mało brakowało, a bym to ominęła! :D), pewnie będzie kontynuowane to w następnym odcinku, bo jakoś nie wyobrażam sobie, aby po usłyszeniu takich słów od Pawła- nic nie zrobiła...

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #9 dnia: Czerwiec 15, 2012, 16:15:32 »
Choć i tak nadal jest lepsza, niż ten nieszczęsny Rysiek i to, jak się Wiktoria rzuciła we wczorajszym odcinku na niego, bo niby takie powodzenie miał, mężczyznę w nim zobaczyła przez to, że kolejna laska się do niego dobierała. Słabe, oj słabe.
W poprzednim poście wypowiadałam się co do przedwczorajszego odcinka, ale po obejrzeniu wczorajszego zgadzam się z Tobą, Justek. ;) Nie mam zielonego pojęcia, co Wiktoria widzi w Ryśku. Z całym szacunkiem - jak już pisałam - ale wyglądem to on raczej odpycha, a nie przyciąga. A to jak się na niego rzucała to już nawet śmieszne nie jest. To jest trochę żałosne. ;)

Offline EdySziA

• Art's Souls
« Odpowiedź #10 dnia: Czerwiec 15, 2012, 21:52:07 »
I jak Wam się podobała ta cała akcja z Rajmundem? :P Jeżeli on zdołał uciec, to już naprawdę serial będzie dla mnie bajką. W takiej akcji ten budynek powinien być otoczony, z każdej strony! No ale wyglądało na to, że uciekł...

Poza tym jakoś przepuszczałam, że Paweł skontaktował się z policją w tej sprawie. A co do policji, to w PM podoba mi się to, że pokazują realia policyjne - każdy policjant jest "najmądrzejszy" i "najważniejszy"..

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #11 dnia: Czerwiec 15, 2012, 23:20:34 »
Poza tym jakoś przepuszczałam, że Paweł skontaktował się z policją w tej sprawie. A co do policji, to w PM podoba mi się to, że pokazują realia policyjne - każdy policjant jest "najmądrzejszy" i "najważniejszy"..
Dokładnie. Zachowanie policjanta w dzisiejszym odcinku było dziwne. Nigdy nie przepadałam za Sandrą, ale jednak nie dziwię się, że się złościła na tego jakże mądrego "mundurowego". Wyglądało na to, jakby on miał to wszystko "w nosie". To co ona do niego mówi i to, że również od tego zależy czyjeś życie. ;)

Jak Rajmundowi uda się uciec to będzie po prostu śmiechu warte. :D Jak już mówiłaś, Edi - w takich akcjach budynek powinien być z każdej strony otoczony. :P

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #12 dnia: Czerwiec 16, 2012, 09:32:04 »
Będzie pościg za Rajmundem, który nie wiadomo jak się skończy, ale- tak jak piszecie- to chore! Tylu tych antyterrorystów tam było, a teraz pokazują ich w totalnie złym świetle, bo musieliby być kretynami, aby nie zabezpieczyć tego budynku bardzo dokładnie :P A moim zdaniem w takiej instytucji byle kto nie pracuje i na pewno wiele tego typu akcji już mieli...
Tak czy siak ja myślę, że go schwytają albo pozostawią tę sprawę do następnego sezonu, w sensie że dopiero we wrześniu będzie wzmianka o tym, że np. "x czasu później"- Aneta mówi Marysi i Hubertowi, że wszystko dobrze się skończyło itd. ;)

Offline Ann

• Aktywny użytkownik
  • I w?nn? be somebody.
« Odpowiedź #13 dnia: Wrzesień 04, 2012, 17:21:00 »
Pierwszy odcinek po wakacjach to takie wprowadzenie, ale jak dla mnie to flaki z olejem.
Fajny wątek z Jagną, która nie akceptuje Emilki w roli żony jej jedynego syna. Ale nie mogę patrzeć na tą "wielką prawdziwą miłość", która narodziła się ni z gruszki, ni z pietruszki. Dla mnie to jest już "Moda na sukces", chociaż może to i dobre posunięcie bo po pierwsze: zarówno Emilia jak i Bartek mieli już tyle nieudanych związków za sobą, że aż żal oglądać następne. Po drugie: uniknięcie pojawiania się nowych bohaterów, i tak jest juuż ich sporo. No nic nie wiem, co by musieli wymyślić scenarzyści, żebym oglądała to z zapartym tchem bo ci bohaterowie już dawno się wypalili w moich oczach, ich najlepsze czasy dawno minęły. Teraz stali się nudni i monotonii, w dodatku przeniesieni do tego znienawidzonego Wadlewa. Ślub będzie taki z szałem, ale potem powieje nudą. Dla mnie Emilka była fajną postacią, na początku serialu kiedy to była taką głupiutką naiwną wieśniarą zakochaną w Andrzeju.
Co tam jeszcze było? Aaa, druga młoda para Wiktoria&Rysiek. Oni z kolei pasują do siebie jak gó**o do twarogu. Jak dla mnie to jest związek na pokaz i na siłę, Wiktoria się ustatkuje będzie wiodła spokojne życie u boku policjanta, który ją będzie kochał, szanował, bronił. Ale ona jest zupełnie z innej bajki to jest światowa dziewczyna nadaje się do miasta, i potrzebuje faceta, a nie takiej dupy wołowej.
Malwina- jak zwykle fenomenalna <serduszko> Jak ja ją lubię. Rudy to nie kolor to charakter. Świetna jest, ten jej głos, czepianie się. Ale ona zasługuje na szczęście, i niestety zazdrości Wiktorii.
Jagna - Szkoda mi jej. W gruncie rzeczy to jest fajna kobitka, ale na jej miejscu zachowała bym się identycznie. Rękami i nogami broniła bym, dziecko od takiego ożenku. Ma go tylko jednego. Nic dziwnego, że pragnie by mu się życie ułożyło. A jest nieciekawie. Dobry, przystojny chłopak, marzenie każdej kobiety. Wykształcony pan doktor. I co? Weźmie sobie pannę ze wsi, z nieciekawą przeszłością, po przejściach, z nie swoim dzieckiem na karku, "wdowa" po najlepszym przyjacielu. Eh, Jagno! Jestem z Tobą.
Patrycja&Kaśka&Radek- Nie wiem, czemu ale nie lubię tej dziewczyny denerwuje mnie i przewijałam. Jedyny plus to Kaśka <serduszko> Który jest przegigant, jego teksty miażdżą.
Marysia&Hubert&Marek- O tej scenie, już się chyba gdzieś wypowiadałam, więc nie powtarzam się. Jak dla mnie najlepsza scena z całego odcinka. Przedstawione takie normalne, zwykłe życie. No i mam nadzieję, że dziś pokażą rozmowę Majki i Anety. DLACZEGO ONA NIE CHCE JECHAĆ DO WADLEWA? Oto jest pytanie..

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #14 dnia: Wrzesień 04, 2012, 19:35:56 »
Oglądał może ktoś dzisiejszy odcinek? Był w nim tylko ślub czy wesele również? ;) Mam nadzieję, że w dzisiejszym odcinku wesele nie było pokazane, bo nie dość, że nie mogłam go obejrzeć o 18 to jutro powtórki również nie zobaczę (jak ja kocham mieć 9 lekcji ;x), a obecnie to może być jedyna ciekawa rzecz w serialu, więc chciałabym zobaczyć ;)