Autor Wątek: Małgorzata Pieńkowska/Robert Moskwa (M&Ar Forever)  (Przeczytany 527434 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Cukierek

• Czy te oczy mogą kłamać?
  • M&Ar-forever!
  • Wyróżnienia:
Odp: Małgorzata Pieńkowska/Robert Moskwa (M&Ar Forever)
« Odpowiedź #1845 dnia: Listopad 14, 2020, 16:44:27 »
Rzeczywiście bardzo sympatyczny odcinek i w sumie... najbardziej mnie urzekły sceny z dorastającą córką  <smiech>

Offline Miłka20

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #1846 dnia: Listopad 14, 2020, 17:18:48 »
Tata ma lepszy kontakt z córką niż własna matka :)
ale tak było wcześniej jak jeszcze grała Majka, chociaż przez myśl mi przeszło ze fajnie byłoby zobaczyc Maję jak ona poradziłaby sobie z tymi scenkami :) <smiech>

Offline Cukierek

• Czy te oczy mogą kłamać?
  • M&Ar-forever!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #1847 dnia: Listopad 14, 2020, 17:39:42 »
 Po tych przemyconych kosmetykach widać było, że to córeczka tatusia. I o dziwo Artur dobrze podchodzi do wychowania (np. Podtrzymuje zdanie Marysi co do życia makijażu ) , A przecież to jego pierwsze dziecko, więc doświadczenia brak, A Marysia już dwójkę synów wychowała

Offline MM

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #1848 dnia: Listopad 14, 2020, 18:19:27 »
Hej, pisze tu pierwszy raz.bardzo lubię wasze komentarze. Najbardziej z całej Emki lubiłam wątek M&Ar. Gdzieś ostatnio wyczytalam,że Pieńkowska i Moskwę łączył romans. Nie wierze w to za bardzo jednak wierze, że się lubią , są przyjaciółmi.ktos coś może słyszał na ten temat?

Offline adusia

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #1849 dnia: Listopad 14, 2020, 18:30:44 »
Odcinek bardzo sympatyczny, ostatnia scenka aż sie prosiła o chociaż szybki całus. Jakie normalne małżeństwo tak całuje się po policzkach no ale... jesteśmy juz przyzwyczajeni.  <mruga> Komentarz Agaty .. idealny. ,,czyli pół wieku." Zasugerowała właściwy wiek Marysi. ;D

Offline Sylwia_Kasia_Jot

• M&Ar-forever!
  • Broni Ci ktoś walczyć o marzenia?
    • https://www.facebook.com/Bardzo-lubię-pisać-szukam-Czytelników-1280838065307799/?eid=ARAyXA_cBKooQ7s8JaJGA--ZBEwwE0Wcs6spINFY-tJlSTTk9SKGlNIdnDLJlf5G-fzUNGu4_WRYGwdM
« Odpowiedź #1850 dnia: Listopad 15, 2020, 07:24:03 »
Odcinek dość miły i ciepły. Całowania ala Gorbaczow na spotkaniu sympatyków komunistycznej partii komentować nie będę, bo słów szkoda, mogli oszczędzić tej żenady i po prostu się przytulić - wyszłoby o wiele naturalniej.
Przykro tylko patrzy się na relacje matka - córka. Widać, że Pieńkowska jest zimna dla tej dziewczyny, zupełnie jakby była jej daleką ciotką, a nie najbliższą osobą. Aktorka ma chyba problem z graniem bliskości nie tylko cielesnej, ale i emocjonalnej. Szkoda, że ma przy tym tak wysokie mniemanie o sobie.
Czekam na dalsze sceny z jej dawną miłością, może być zabawnie z naszą "gorącą 60-tką" Grabiny  <skacze> <smiech>.
Robert Moskwa gra super, zupełnie tak jak z małą Majką. Jest ciepły, serdeczny i opiekuńczy. Bardzo fajna relacja. Czekam na więcej scen z ich udziałem. Są naturalne i naprawdę miłe.

Offline Patrycjaa

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #1851 dnia: Listopad 15, 2020, 15:29:46 »
Hej, pisze tu pierwszy raz.bardzo lubię wasze komentarze. Najbardziej z całej Emki lubiłam wątek M&Ar. Gdzieś ostatnio wyczytalam,że Pieńkowska i Moskwę łączył romans. Nie wierze w to za bardzo jednak wierze, że się lubią , są przyjaciółmi.ktos coś może słyszał na ten temat?
Witaj w naszych skromnych progach. ;) Zachęcam do przejrzenia nas od początku, na pewno znajdziesz kilka informacji na temat tej dwójki. ;)

Sylwio, a według mnie z "nową" Basią idzie jej trochę lepiej. Weźmy pod uwagę np. ich pierwszą wspólną scenę, tę w kuchni z Arturem, Lenką, Miśkiem i bliźniaczkami. Na moje oko wypadła całkiem naturalnie. Ale to może dlatego, że dziewczyna jest starsza, bardziej obyta z kamerą. Dlatego ma do niej mniejszy dystans. Albo nie usłyszała jeszcze, że "córeczce" lepiej gra się z "tatą", tak jak to było z Majką i jakąś rozmową w PnŚ. <hahaha> A te ostatnie sceny odebrałam po prostu jako, że Marysia jest tym surowszym rodzicem. Od początku Baśka to córunia tatunia. Tuż po tym, jak Marysia wyszła za Artura nigdy z jej ust nie padło chyba, że chciałaby mieć z nim dziecko. Tylko, że jest jej przykro, że tego dziecka mu nie da. Myślę więc, że tak też kreują ją jako matkę w stosunku do małej. Chciała uszczęśliwić Artura, nie chodziło o pragnienie kolejnego dziecka czy nawet dziecka własnie Z NIM, chodziło o dziecko DLA NIEGO. Nawet jeśli scenarzyści nie ukazują mojej wizji, bo chyba, aż tak dogłębnie nie analizują tego co piszą <hahaha> to tak sobie myślę, że tym jak prowadzą ich relacje świetnie się w to wpisują.

Dobrze mi tutaj, dobrze mi tutaj z Tobą...

Offline Meg

• Zaawansowany
« Odpowiedź #1852 dnia: Listopad 15, 2020, 19:25:10 »
Nie łączył ich romans na pewno. Pieńkowska dla Moskwy jest za stara  <smiech> <smiech> on lubi młodsze  ;D znają się od mnóstwa lat bo obydwoje z Wrocławia pochodzą- tam chyba razem w teatrze grali.

Offline Meg

• Zaawansowany
« Odpowiedź #1853 dnia: Listopad 15, 2020, 19:28:46 »
Gwoli ścisłości Pieńkowska i Moskwa są z tego samego rocznika 1965. To tylko stwierdzenie faktu i nic więcej.
Tylko kobieta rocznik 55 a mężczyzna to dwie bajki i to czasami odległe  <smiech> <smiech>

Offline Patrycjaa

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #1854 dnia: Listopad 15, 2020, 21:08:09 »
"Koniec małżeństwa Marysi i Artura. Nakryje żonę na pocałunkach z Jackiem" KLIK!

Jeeezusie, ale ktoś z redakcji superaka popłynął. <hahaha>
Nie łączył ich romans na pewno. Pieńkowska dla Moskwy jest za stara  <smiech> <smiech> on lubi młodsze  ;D znają się od mnóstwa lat bo obydwoje z Wrocławia pochodzą- tam chyba razem w teatrze grali.
Poza tym ona woli operatorów/reżyserów...  ;D O ile dobrze kojarzę to było coś z Malcem? Czy to tylko ploteczka w sumie? <mysli> W każdym razie do słabości do operatorów sama przyznała na Domówce u Koroniewskiej. ;D

Offline Meg

• Zaawansowany
« Odpowiedź #1855 dnia: Listopad 16, 2020, 06:57:45 »
"Koniec małżeństwa Marysi i Artura. Nakryje żonę na pocałunkach z Jackiem" KLIK!

Jeeezusie, ale ktoś z redakcji superaka popłynął. <hahaha>
Poza tym ona woli operatorów/reżyserów...  ;D O ile dobrze kojarzę to było coś z Malcem? Czy to tylko ploteczka w sumie? <mysli> W każdym razie do słabości do operatorów sama przyznała na Domówce u Koroniewskiej. ;D
Nie ploteczka.Malec zaliczył w emce kilka aktorek-Ostałowską,Sydor,Pieńkowską- to oficjalne dane a ile w rzeczywiśtości  <mysli> <mysli>

Offline MM

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #1856 dnia: Listopad 16, 2020, 09:31:35 »
Nie ogladalam emki z jakies 10 lat, wczoraj obejrzalam kilka scen M&Ar  z najnowszych odcinkow i musze powiedziec, ze fajni sa. Tacy bardziej wyluzowani, zabawni. Pocalunki pozostawiaja nadal duzo do zyczenia, zero ruchu ust  <buziak>
Brak peruki na plus ale na Boga mogliby ja jakos uczesac.

Offline Skowronek

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #1857 dnia: Listopad 16, 2020, 17:11:22 »
Witaj w naszych skromnych progach. ;) Zachęcam do przejrzenia nas od początku, na pewno znajdziesz kilka informacji na temat tej dwójki. ;)

Sylwio, a według mnie z "nową" Basią idzie jej trochę lepiej. Weźmy pod uwagę np. ich pierwszą wspólną scenę, tę w kuchni z Arturem, Lenką, Miśkiem i bliźniaczkami. Na moje oko wypadła całkiem naturalnie. Ale to może dlatego, że dziewczyna jest starsza, bardziej obyta z kamerą. Dlatego ma do niej mniejszy dystans. Albo nie usłyszała jeszcze, że "córeczce" lepiej gra się z "tatą", tak jak to było z Majką i jakąś rozmową w PnŚ. <hahaha> A te ostatnie sceny odebrałam po prostu jako, że Marysia jest tym surowszym rodzicem. Od początku Baśka to córunia tatunia. Tuż po tym, jak Marysia wyszła za Artura nigdy z jej ust nie padło chyba, że chciałaby mieć z nim dziecko. Tylko, że jest jej przykro, że tego dziecka mu nie da. Myślę więc, że tak też kreują ją jako matkę w stosunku do małej. Chciała uszczęśliwić Artura, nie chodziło o pragnienie kolejnego dziecka czy nawet dziecka własnie Z NIM, chodziło o dziecko DLA NIEGO. Nawet jeśli scenarzyści nie ukazują mojej wizji, bo chyba, aż tak dogłębnie nie analizują tego co piszą <hahaha> to tak sobie myślę, że tym jak prowadzą ich relacje świetnie się w to wpisują.

Mi również podobały się sceny Marysi z "nową" Basią. Widać że dziewczyna ma doświadczenie w pracy przed kamerą. Jak dla mnie nie ma się do czego przyczepić ;)

Offline Patrycjaa

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #1858 dnia: Listopad 16, 2020, 21:38:53 »
Nie ogladalam emki z jakies 10 lat, wczoraj obejrzalam kilka scen M&Ar  z najnowszych odcinkow i musze powiedziec, ze fajni sa. Tacy bardziej wyluzowani, zabawni. Pocalunki pozostawiaja nadal duzo do zyczenia, zero ruchu ust  <buziak>
Brak peruki na plus ale na Boga mogliby ja jakos uczesac.
No czas faktycznie zdziałał na ich korzyść, pomimo ostatnich zawirowań z fryzurą Marysi.
<hahaha> Jeeezu, całe szczęście, że zdecydowali się zdjąć jej to z głowy. W ogóle teraz o wiele lepiej wyglądają niż wtedy, młodziej, z taką świeżością, też luzem właśnie.

Nie ploteczka.Malec zaliczył w emce kilka aktorek-Ostałowską,Sydor,Pieńkowską- to oficjalne dane a ile w rzeczywiśtości  <mysli> <mysli>
Ano czyli dobrze mi świtało. ;D Że też tyle ich dało się złapać... Widocznie każda, która skorzystała zachwalała i to kusiło kolejne koleżanki. <hahaha>

Streszczenie 1546:
Przyjaźń Jacka i Marii odżywa, ale oboje wciąż niepokoją się o stan zdrowia Teresy. A seniorka wyznaje nagle Rogowskiej największy sekret syna... Poza tym Maria martwi się o Basię – bo czuje, że córka coraz bardziej się od niej oddala.
No halo... W końcu się zorientowali, że w ich relacji coś mocno nie gra? <soczek>

Offline Miłka20

• M&Ar-forever!
« Odpowiedź #1859 dnia: Listopad 17, 2020, 06:32:23 »
 Napisze tak, scenariusz zmienia się wraz z naszym forum 😂😂 hahahahah
Racja, w koncu ktos to zauwazyl ze Marysia jest taka obojetna wobec małej Basi....