Autor Wątek: Newsy i ciekawostki dotyczące serialu  (Przeczytany 26669 razy)

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
Odp: Newsy i ciekawostki dotyczące serialu
« Odpowiedź #30 dnia: Maj 06, 2014, 12:28:06 »
Ale mieszają z tą Gośką  :) Od razu powinni ją uśmiercić i  do widzenia. bez jaj...kolejna aktorka i kolejna postać ::)
A to małżeństwo Pawła - może i potrwa dłużej ale dłużej jak do 40-tki na pewno nie, bo wtedy wkracza Madzia  <pompony>
Dałabym wszystko, żeby to dziecko zniknęło z ekranu..ale cóż...

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #31 dnia: Maj 19, 2014, 10:01:10 »
http://www.swiatseriali.pl/seriale/m-jak-milosc-383/news-m-jak-milosc-michal-umrze-a-malgosia-przepadnie-bez-wiesci,nId,1428110

Coraz lepiej  :D Mam nadzieję, że to już ostateczna wersja i nie będzie zmartwychwstań, zombich i tym podobnych rzeczy.

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #32 dnia: Maj 19, 2014, 10:41:10 »
Matko jedyna. Po co tyle zamieszania? Nie można było zwyczajnie podmienić aktorki i tyle?
Chore.
Nie przeglądaj forum anonimowo :) Dołącz do nas, zarejestruj się już dziś ;) Zapraszamy <komputer>

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #33 dnia: Czerwiec 02, 2014, 12:35:50 »
http://www.swiatseriali.pl/seriale/m-jak-milosc-383/news-m-jak-milosc-madzia-wraca-bedzie-biala-sukienka,nId,1435266

40 lat minęło jak jeden dzień.... ::)

Z jednej strony mam dość wyłupiastej Baśki, a z drugiej jeszcze bardziej dość robienia przez scenarzystów z Pawełka Don Juana. Ot co :P

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #34 dnia: Czerwiec 03, 2014, 18:19:58 »
Nie śledzę serialu regularnie, ale żałuję, że Madzia nie rozbije związku Ali i Pawła :P Przeciwko Ali nic nie mam (no może poza tym, że to nudna kobieta raczej), ale to jedyny sposób, aby pozbyć się tej rozpieszczonej, wszechobecnej Basi. Inaczej mamy szansę, że zastąpi ona wścibską Mostowiakową i zacznie układać życie nie tylko swojej matce i Pawłowi, ale również pozostałym bohaterom.
A Madzię zawsze lubiłam. Wiem, wiem, to niepopularne tutaj, ale dla mnie to wesoła, ciekawa postać z charakterem i jedyna kobieta, którą Zduński kochał. Żadnego jego związku nie rozwaliła, dlatego dziwi mnie kolejny news, że powrót Madzi, że coś rozwali, stanie na drodze miłości. Bzdura! To Pawełek nie potrafi się jej oprzeć i zawsze wybiera ją. Dlatego mogliby ich w końcu połączyć i byłby spokój...

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #35 dnia: Czerwiec 04, 2014, 09:32:53 »
Nie jesteś odosobniona w swojej sympatii do Magdy. Ja też ją lubię. Wnosi tyle świeżości do serialu :)
Ala jest skromna, miła, sympatyczna, ale tak naprawdę to ja nie widzę tu uczucia jakiegoś wielkiego. Raczej dwoje ludzi połączonych na siłę, przez małego dzieciaka.
Tylko coś mi się wydaje, że ta biała sukienka niekoniecznie może być dla Madzi.
Nie przeglądaj forum anonimowo :) Dołącz do nas, zarejestruj się już dziś ;) Zapraszamy <komputer>

Offline Mintek

• Ekspert
  • Polski faszysta
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #36 dnia: Czerwiec 04, 2014, 11:28:14 »
A ja Magdy nie lubię. Kiedyś ją lubiłem. Odkąd trwa ta chora sytuacja, gdy to Magda się zjawia jak deus ex machina dokonuje spustoszeń w aktualnym związku Pawła i przepada jak kamień w wodę, to nie mogę się na nią patrzeć.
Ta ich "erotyczna tylko przyjaźń" mnie mdli. No i jeszcze to pakowanie się jej w kłopoty - w większości na własne życzenie.

Z drugiej strony - już wolałbym, żeby to z Magdą Paweł stanął na dywanie w USC - jak sobie pomyślę o tym straszliwym dzieciaku z wytrzeszczonymi gałąmi....... brrr...
"Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem. Możesz być lepszy ale gołąb i tak poprzewraca figury, nasra na szachownicę i będzie się cieszył, że wygrał"

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #37 dnia: Czerwiec 04, 2014, 12:38:54 »
Biedna jest ta wyłupiasta Basia - nikt jej nie lubi  :P
Mnie Magda własnie wkurza  z tych samych powodów. A właściwie scenarzyści z tym, co z nią robią. Szczerze mówiąc to myślałam, że szpitalny ślub dojdzie do skutku i wreszcie się to skończy - pojawiam się i znikam i pojawiam...

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #38 dnia: Czerwiec 04, 2014, 13:04:31 »
Sukienka może i nie Basi, ale nawet jeśli Ali i nawet jeśli do ślubu dojdzie - to i tak nie wróżę świetlanej przyszłości temu związkowi. Scenarzystom kiedyś się skończą głupie pomysły z wyłupiastą w roli głównej i wykopią ją razem z matką, tak jak wykopywali już niezliczoną ilość partnerek Zduńskiego. W końcu i tak będzie z Magdą (choć po drodze jeszcze będzie miał kilka innych, bo Madzia zniknie albo znajdzie sobie kogoś).

Offline Mintek

• Ekspert
  • Polski faszysta
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #39 dnia: Czerwiec 04, 2014, 13:05:55 »
A za co ją lubić? Miesza, kręci, kombinuje - z tą swoją niewinną minką. Strach pomyśleć co będzie wyczyniać jak dorośnie.

Mnie najbardziej na linii Magda-Paweł wkurza ta ich niby "przyjaźń". Przy każdej okazji deklarują "Jesteśmy tylko dobrymi przyjaciółmi", ale samych razów "przyjacielskiego seksu" to już było sporo, do tego gdy są sami - ciągle jakieś aluzje, półsłówka, puszczanie oczek itp. Też byłbym za tym, żeby ich ożenili w końcu do diabła i koniec.

I też jestem zdania, że nawet jak będzie ślub Pawła z Alką - to tymczasowo. W końcu nie po to zjawił się ojciec małej, żeby miał się przyglądać, na 100% będą jakieś inby się odwalały.
Tyle dobrego, że tutaj ten związek jakoś tam się rozwijał z wolna (że podkręcany przez straszliwego dzieciaka to swoją drogą) - a nie tak jak z "panią wytryniarz" - zderzyli się na lodowisku i już wielka miłość...
"Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem. Możesz być lepszy ale gołąb i tak poprzewraca figury, nasra na szachownicę i będzie się cieszył, że wygrał"

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #40 dnia: Czerwiec 24, 2014, 10:20:03 »
http://www.swiatseriali.pl/seriale/m-jak-milosc-383/news-m-jak-milosc-joanna-koroniewska-powroci-do-serialu,nId,1446988

<smiech>
Chyba się kariera rachunkowa nie rozwija za dobrze :D W myśl zasady, że w każdej plotce jest ziarno prawdy miałaś Maleńka nosa.
To jak wróci kiedyś to będziemy mieć kolejny trójkącik....Ruda, niania i Gosia :P
Swoją drogą Tomek postąpi po chamsku, wierząc zapowiedziom. Te ciągłe wyznania miłości do pani prokurator a tu proszę - guzik to warte. Zjawia się niania podobna do Gosi, pewnie głównie z manierami, i zaraz leci jak lep do muchy  ::) Obrzydliwe.

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #41 dnia: Czerwiec 24, 2014, 10:38:03 »
Nie byłoby nic złego w tym, gdyby wróciła. Cały bezsens i żałość sytuacji tkwi w tym zarzekaniu się - że serial taki zły, że trzeba się rozwijać, nie można tkwić w jednym miejscu. Życie to nie tylko "M jak miłość", wszak zza zakrętu już wygląda kolejne wyzwanie - czy to aktorskie, czy jakiekolwiek inne. Trzeba ruszyć z miejsca! Problem tkwi tylko w tym, że nie każdy jest Małgorzatą Kożuchowską ;)

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #42 dnia: Sierpień 28, 2014, 21:08:22 »
http://www.swiatseriali.pl/seriale/m-jak-milosc-383/news-m-jak-milosc-chce-zabrac-dziecko-do-sekty,nId,1490675

W którym odcinku dowiadujemy się o śmierci Michała? Trzecim przed końcem serii, czwartym? Mniej więcej od tego czasu wiemy, że Gośka zniknęła ze szpitala. Dwa odcinki później na Okęciu pojawia się niania z dzieckiem, która już ucieka przed sektą. Przed sektą, o której bardzo dużo wie (jak będziemy się mogli przekonać niebawem). Nadspodziewanie szybki rozwój wypadków...

Nie mogę się już doczekać tej nowej serii - przynajmniej na tym się można po wyżywać.

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #43 dnia: Wrzesień 08, 2014, 09:52:19 »
News, który mnie zastrzelił...
http://www.swiatseriali.pl/seriale/m-jak-milosc-383/news-m-jak-milosc-kinga-chce-rozwodu,nId,1494245

Zdrady sobie powybaczali a rozejdą się dlatego, że Piotruś jest pracoholikiem  :D
Od kiedy to Werner jest taki niewyrozumiały, żeby pracownikowi utrudnić "załatwienie" tak ważnej sprawy rodzinnej?  <mysli> Ileż to razy proponował Piotrusiowi, aby ten poszedł wcześniej do domu.   Na kiedy oni ten chrzest zaproponowali - na wtorek w południe?
To wszystko jest tak naciągane, że aŻ śmieszne ::)

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #44 dnia: Wrzesień 23, 2014, 08:14:50 »
Zobacz Mintku, jest wyjaśnienie zachowania Janki:

http://www.swiatseriali.pl/seriale/m-jak-milosc-383/news-m-jak-milosc-zniszczyl-jej-zycie,nId,1501378

Otóż ofiara gwałtu nie ma problemu z bliskością fizyczną. Może się bzykać na prawo i na lewo (najlepiej za dnia). Problem pojawia się w momencie kiedy chce się zaangażować w związek, więc wtedy gdy trzeba zaangażować więcej emocji...bo się okazuje, że facetom nie można ufać. Toż jest dopiero ciekawa teoria ::)