Autor Wątek: Newsy i ciekawostki dotyczące serialu  (Przeczytany 26668 razy)

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
Odp: Newsy i ciekawostki dotyczące serialu
« Odpowiedź #60 dnia: Luty 17, 2015, 19:51:58 »
Pewnie tak, choć wcześniej nie było tego na oficjalnej stronie M jak miłość. Dzięki, Basiu. No i cóż, świetnie. :D
Swoją drogą... czy tylko ja zauważyłam, że Tamara Arciuch i Jacek Kopczyński mówią skrajnie różne rzeczy? Ona, że nie ma między nimi chemii, on - że jest. Ona, że Anna nie dopuści Wernera zbyt blisko, on - że Anna się zaangażuje. To sobie pogadali. <haha>
Jeśli "plan A" nie zadziała, alfabet ma jeszcze 31 innych liter. Nie martw się.

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #61 dnia: Marzec 04, 2015, 12:06:02 »
Nie przeglądaj forum anonimowo :) Dołącz do nas, zarejestruj się już dziś ;) Zapraszamy <komputer>

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #62 dnia: Marzec 04, 2015, 12:53:47 »
Zniknie wyłupiasta Basia? <mysli>
Tam zaraz seksbomba - facet się chce wkręcić na dłuższy pobyt :)
To może teraz wreszcie nadejdzie czas Madzi? <mysli> Chociażdo 40-tki mają oni chyba z 5 lat jeszcze <mysli>

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #63 dnia: Marzec 09, 2015, 15:48:47 »
http://www.swiatseriali.pl/seriale/m-jak-milosc-383/news-m-jak-milosc-budzynski-ma-bialaczke,nId,1684362
Ileż to nieszczęść spada na jedną rodzinę. A dodatkowo - czemu nie będzie mógł przekazać wiadomości Marcie? Grabina leży za oceanem? Nie ma telefonów?
Nie przeglądaj forum anonimowo :) Dołącz do nas, zarejestruj się już dziś ;) Zapraszamy <komputer>

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #64 dnia: Marzec 09, 2015, 16:22:40 »
Chodzi chyba o to, że takie rzeczy trudno jest przekazywac przez telefon. Hmm, chyba nie każdy tak  potrafi:"Marta, wracaj domu, mam raka" :) Trzeba na żywo, na osobności i nie żeby zaraz wszyscy wiedzieli.
Nie mogę tego zrozumieć -dlaczego Jędruś akurat? <placze> Nie można było kogoś innego - nawet Marty? :P Ale czym sięja martwię - na 100% w Warszawie mieszka jego genetyczny bliźniak (może nawet Sonia - ok przesadziłam  <smiech>)

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #66 dnia: Marzec 10, 2015, 12:09:16 »
Jestem bardziej wściekła na Tomka teraz niż na Rudą <histeryk> Po cholerę tam lazł skoro jej powiedział wcześniej, że nie jest im już po drodze. Nie przylazłby to Ruda by wzięła ten ślub.Owszem to na zasadzie "z braku laku dobry kit" i dlatego współczucia dla tego tam Roberta. Do tego to miała być taka pokazówka. I owszem, ślub z innym nie gwarantuje, że ktoś czyli Ruda przestanie być na zawsze Tomkowym Marzeniem...no ale samo branie rozwodu by trochę spowolniło nieuniknioną kolej rzeczy. A tak...on przylazł pod kościół, ona wylazła z kościoła...to teraz nic tylko prosto do łóżka.
Inne rzeczy w tym tekście dotyczące kwestii ślubu kościelnego  pomijam, bo ręce opadają.

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #67 dnia: Marzec 11, 2015, 09:24:15 »
Ja nie wiem po co na siłę ciągną ten wątek. Po co wprowadzili do serialu Joaśkę? Myślałam, że będzie ona nową "Gosią", podmienioną aktorką, a nie zupełnie nową postacią. Ręce opadają.

Ale z innej beczki ;)
http://mjakmilosc.tvp.pl/foto/fotostory/idac-za-glosem-serca-141994/
Myślę, że fani Adama i Ani tylko na to czekali :D
I mam nadzieję, że Maria pogoni Artura w diabły... przynajmniej na jakiś czas.

Offline Meg

• Zaawansowany
« Odpowiedź #68 dnia: Marzec 12, 2015, 16:59:56 »

I mam nadzieję, że Maria pogoni Artura w diabły... przynajmniej na jakiś czas.
Raczej wątpliwe żeby pogoniła ;D

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #69 dnia: Marzec 18, 2015, 13:20:51 »
http://www.swiatseriali.pl/seriale/m-jak-milosc-383/news-m-jak-milosc-asia-wyzna-milosc-tomkowi,nId,1699521

No nie, no nie! Czy już nie czas ostatecznie podziękować Rudej? A tu Tomek odnawia romansik? Litości :(

Offline Meg

• Zaawansowany
« Odpowiedź #70 dnia: Marzec 29, 2015, 15:36:54 »
Ciekawostka z życia p Moskwy właśnie odpadł z Celebrity Splash, przegrał z Julką Wróblewską między innymi  <hahaha>