Autor Wątek: Dominika Ostałowska  (Przeczytany 89251 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
  • "Nie potrzebuje marzeń, jestem spełniona" D.O.
Odp: Dominika Ostałowska
« Odpowiedź #120 dnia: Wrzesień 18, 2012, 15:42:59 »
Uwielbiam!!!!!! Kocham!!!! Aaaaaa!  <skacze>

Takiej Isi mi brakowało! Takiej pięknej, zmysłowej, młodej, seksownej! To jest dokładnie to, na co czekałam!  <zakochany>
Brakuje mi tylko jednego, bo wszystko inne, czyli uśmiech, ładna fryzura, kolor włosów, tajemniczość, zagadkowość, jest świetne.. tylko gdzie nogi? Zamiast tych firankowych spodni jakaś mini  <tak> ^^

Mimo wszystko jestem meeega zadowolona i opłacało się czekać o miesiąc za długo na tą niespodziankę.

Nasza Isia to bardzo mądra kobieta  ;D

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline Ann

• Aktywny użytkownik
  • I w?nn? be somebody.
« Odpowiedź #121 dnia: Wrzesień 18, 2012, 16:00:18 »
Ona ma już zdjęty aparat, tak? To mi brakuje szczerego prawdziwego uśmiechu, żeby w końcu pokazała swoje pełne uzębienie to by było fenomenalnie. I generalnie doszłam do wniosku, że do Dominiki pasują SPODNIE nawet bardziej niż spódniczki, spódnice, biorąc pod uwagę jej styl to sukmany, zasłony czy inne tam dziwactwa. Wystarczy dobre połączenie i jest pięknie. A no i jak dla mnie to te 5 zdjęć to stanowczo za mało, choć każde z nich wyraża co innego, różni się. A no i Dominika jest na tych zdjęciach strasznie drobniutka i szczuplutka. Generalnie ona jest na tych zdjęciach szalenie seksowna, i na większości z nich się wypina. Takiej Dominiki dawno nie było, chyba ostatni raz pozytywnie zaskoczyła też w "Gali" w czasach gdy grała mroczną Reginę. KOOOOOOCHAM JĄ! <zauroczony>

Offline Agueda

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #122 dnia: Wrzesień 18, 2012, 18:44:25 »
Sesja dobrze zrobiona, zdjęcia trochę upiększane, ale bez przesady. Nikt Isi nie przerabiał ale delikatnie retuszował niedoskonałości. Ciekawie dobrane pozy, seksowne, dobrze wykorzystane światło.
Najbardziej podoba mi się zdjęcie NR 2 i 3 .

Isia dobrze wyszła, lubię ją w długich włosach. Wróciłaby do takich, pasują do niej. Idealny makijaż podkreślający kości policzkowe i usta. Brak mi uśmiech na twarzy, ale rozumiem że taka idea sesji. Ma świetną figurę, nie rozumiem dlaczego nie ma jej w seksownej sukience. Jest drobna i wcale nie przytyła. Nie ma czego się wstydzić, ale OK nie czepiam się  <buziak>

Z każdym wywiadem przekonuję się że, jest nie zwykła. Ma coś w sobie co przyciąga, jej wypowiedzi świadczą o tym że, ma ogromne doświadczenie życiowe. Widać że jest mądrą osobą, ale nie w taki wyuczony sposób, tylko tak w sobie ma. Niektórzy muszą na to pracować, a i tak nie osiągają takiej mądrości.
Czasami jak opowiada o sobie, czytam jakby ktoś mówił o mnie. Mamy podobny punkt widzenia i też często się zastanawiam się nad tym, co sprawiło że ktoś postąpił tak a nie inaczej. Lubię mieć poczucie że, żyję na scenie, trochę w chmurach, wówczas nie wszytko jest takie szare i ponure.
Podróżowania w samotności też nie lubię, ale jak widać można sobie z tym poradzić i nie bać się że się zgubię  <placze> Wszystko przede mną.
Hubuś to musi być super dzieckiem, wydaje mi się że, to on opiekuje się mamą, taki mały mężczyzna.

I z jednym się nie mogę zgodzić: " A i tak cała Polska ją kocha za łagodną i subtelną Martę Mostowiak z ?M jak miłość?." Nie kocham ją za Martę Mostowiak!! bardziej za to że nią nie jest.

Jeszcze jedno Isia nie prowadzi "Rezydencji Śmierci" hehe...  tylko "Tajemnice rezydencji" fakt się pomylił :)
Czyli jeszcze program przed Nami  <szczerzy_sie>
 <serduszko>
"Wychodzę z założenia, że lepiej nie mieć założeń, bo przecież i tak wszystko może się wywrócić do góry nogami" D.O.

Offline El

• Ekspert
  • zagubiona w czasie...
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #123 dnia: Wrzesień 18, 2012, 19:49:03 »
Sesja dobrze zrobiona, zdjęcia trochę upiększane, ale bez przesady. Nikt Isi nie przerabiał ale delikatnie retuszował niedoskonałości. Ciekawie dobrane pozy, seksowne, dobrze wykorzystane światło.
Najbardziej podoba mi się zdjęcie NR 2 i 3 .
Chyba więcej niż delikatnie, skoro w tej sesji jest mało rozpoznawalna <jezyk>

Ale sesje fotograficzne mają to do siebie, że zdjęcia są "podkolorowane".

Czy aktorka nie mogłaby się na tej właśnie "powzorować"?
Styl trafiony w dziesiątkę. Taki z lat 40-50. A Pani Dominika przypomina mi trochę piękną, zmysłową Ritę Hayworth  (po zamianie koloru włosów) <szczerzy_sie>
Możemy nosić chińskie ciuchy, jeździć czeskimi autami, patrzeć w japońskie telewizory, gotować w niemieckich garnkach hiszpańskie pomidory i norweskie łososie. Co do kultury, to jednak wypadałoby mieć własną.
Andrzej Sapkowski

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
« Odpowiedź #124 dnia: Wrzesień 18, 2012, 21:57:08 »
Co tu dużo gadać - Dominika w tej sesji po prostu kipi seksem! Wulkan! Kwintesenja kobiecości! Taka Isia, którą chciałabym widywać, hamm.. zawsze? Nie, raczej nie.. Jest cudownie i pięknie, ale gdyby tak było zwykle, to pewnie moja reakcja i zachwyt byłby mniejszy. A tak to napawam się każdym tym zdjęciem z osobna coraz bardziej i bardziej. Uwielbiam w tych zdjęciach absolutnie wszystko! Fotograf doskonale ukazał piękno Dominiki - delikatność, tajemniczość, seksapil - to jej atuty. Wszystko to widać na tych fotografiach. Jedna wielka magiaaaa!  <serce>

Dla mnie Dominika jest idealna i nie ma żadnych niedoskonałości  <zakochany> Jestem zakochana po uszy  <rumieniec>

Nic dziwnego, że Hubert jak na swój wiek jest bardzo mądry.. po kimś to ma - po mamusi  <serduszko>

Warto czekać na takie chwile jak ta dzisiaj  <tancze>

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline Mintek

• Ekspert
  • Polski faszysta
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #125 dnia: Wrzesień 19, 2012, 07:17:08 »
Kto oglądał wczoraj "Kulisy..."? Gdy pani Ostałowska się wypowiadała, dał się zauważyć fakt, że ma zęby koloru.... dosłownie ciemnobrązowego, jakby jej gniły, albo jakby mnóstwo paliła. Aż mnie zemdliło. Zauważyłyście?
"Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem. Możesz być lepszy ale gołąb i tak poprzewraca figury, nasra na szachownicę i będzie się cieszył, że wygrał"

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #126 dnia: Wrzesień 19, 2012, 07:56:48 »
Kto oglądał wczoraj "Kulisy..."? Gdy pani Ostałowska się wypowiadała, dał się zauważyć fakt, że ma zęby koloru.... dosłownie ciemnobrązowego, jakby jej gniły, albo jakby mnóstwo paliła. Aż mnie zemdliło. Zauważyłyście?

Według mnie to aparat, ale mogę się mylić...

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
« Odpowiedź #127 dnia: Wrzesień 19, 2012, 15:40:35 »
To jest aparat  <hahaha> Nie wiem jak można było tego nie zauważyć. Po prostu Dominika ma ciemne gumki. Kulisy były kręcone już dawno, bo aktualnie Dominika nie ma już go na zębach  <szczerzy_sie>

Offline Somebody

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #128 dnia: Wrzesień 21, 2012, 22:45:39 »
Najnowsza sesja zdjęciowa udowadnia, że Dominika Ostałowska jest naprawdę piękną kobietą, szkoda tylko, że aktorka o tym w ostatnim czasie zapomniała, sprawiając wrażenie "zaniedbanej".  A już gwoździem do trumny była ta przykrótka fryzura, która zrobiła z niej taką staro-maleńką. Dodała sobie przez to niepotrzebnie kolejnych kilka lat. <olaboga>

W ramach suplementu: sesja zdjęciowa dla "Gali" odbywała się we wnętrzach barokowego pałacu w Otwocku Wielkim, a w wersji papierowej magazynu, zdjęć z Dominiką Ostałowską jest więcej.
Na jednym z nich pozuje np. z dobermanem, dlatego JEJ szczególnym wielbicielkom polecam wersję papierową dwutygodnika. <tak>
Kreacje, w których występuje D.O to propozycje m.in. Macieja Zienia i Gosi Baczyńskiej.

A co do wywiadu, jak zwykle ma COŚ do powiedzenia, co wcale nie jest tak oczywiste, kiedy się czyta wywiady jej kolegów z branży.

Martwi mnie tylko jedno, pani Ostałowska tak stawia na asertywność, uważając że jej brak to wada, że nie dostrzega, że jej ukochany syn Hubcio może mieć w niedalekiej przyszłości niezłe kłopoty. To, że koledzy przyszli wcześniej niż to było umówione, to chyba jeszcze nie powód, by ich nie wpuścić do domu, nawet, jeśli mały Hubert miał coś innego do zrobienia.

Dla mnie to jest jednak jakaś idiotyczna sytuacja, że trzyma się 10- letnie dzieciaki dwie godziny przed domem ( bo przyszli 2 godziny za wcześniej ), a mama się jeszcze cieszy, że synuś  taki stanowczy w swoim postanowieniu i furtkę otworzy jak przyjdzie pora.

Offline El

• Ekspert
  • zagubiona w czasie...
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #129 dnia: Wrzesień 22, 2012, 12:42:37 »
Martwi mnie tylko jedno, pani Ostałowska tak stawia na asertywność, uważając że jej brak to wada, że nie dostrzega, że jej ukochany syn Hubcio może mieć w niedalekiej przyszłości niezłe kłopoty. To, że koledzy przyszli wcześniej niż to było umówione, to chyba jeszcze nie powód, by ich nie wpuścić do domu, nawet, jeśli mały Hubert miał coś innego do zrobienia.

Dla mnie to jest jednak jakaś idiotyczna sytuacja, że trzyma się 10- letnie dzieciaki dwie godziny przed domem ( bo przyszli 2 godziny za wcześniej ), a mama się jeszcze cieszy, że synuś  taki stanowczy w swoim postanowieniu i furtkę otworzy jak przyjdzie pora.

Fakt, zabrzmiało jakby pospólstwo przyszło do jaśnie państwa na audiencję, tylko, że z podniecenia wynikającego z tak ważnego wydarzenia nie zwrócili uwagi, że przyszli za wcześniej. Panicz gości nie przyjął, bo asertywność mu na to nie pozwalała.

Asertywność asertywnością, ale nie popadajmy w skrajności. Bo w końcu popadniemy... w samotność.
Możemy nosić chińskie ciuchy, jeździć czeskimi autami, patrzeć w japońskie telewizory, gotować w niemieckich garnkach hiszpańskie pomidory i norweskie łososie. Co do kultury, to jednak wypadałoby mieć własną.
Andrzej Sapkowski

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
« Odpowiedź #130 dnia: Wrzesień 22, 2012, 13:40:15 »
W ramach suplementu: sesja zdjęciowa dla "Gali" odbywała się we wnętrzach barokowego pałacu w Otwocku Wielkim, a w wersji papierowej magazynu, zdjęć z Dominiką Ostałowską jest więcej.
Na jednym z nich pozuje np. z dobermanem, dlatego JEJ szczególnym wielbicielkom polecam wersję papierową dwutygodnika. <tak>

Widziałam wersję papierową. Myślę, że każda fanka Isi ją ma  :) W końcu taka okazja nie zdarza się za często  <soczek>

Jeśli chodzi o włosy Dominiki, to myślę, że Dominika je ścięła, bo po prostu są już słabe. Dominika jest coraz starsza, włosy od ciągłego farbowania, prostowania, kręcenia są słabe i cienkie, a gdy są dłuższe to dodatkowo je obciąża, dlatego wydaję mi się, że stąd ta fryzura.

Wszystko idzie w lepszą stronę. Aparat zdjęty, kolor włosów odpowiedni, ubrania też nie są złe, makijaż okej.. może być już tylko lepiej  ;D

Offline Ann

• Aktywny użytkownik
  • I w?nn? be somebody.
« Odpowiedź #131 dnia: Wrzesień 23, 2012, 13:21:09 »

Uploaded with ImageShack.us

Na coś takiego warto było przeczekać 2 lata zaciskania zębów. UKLĘKNIJMY! <skacze>

Offline Marta1961

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #132 dnia: Wrzesień 23, 2012, 17:48:53 »
Jutro  <zakochany> gościem programu DZIEŃ DOBRY TVN będzie Dominika  <buja_w_oblokach>
http://dominikaostalowska.pl/kalendarium.htm

Offline Ann

• Aktywny użytkownik
  • I w?nn? be somebody.
« Odpowiedź #133 dnia: Wrzesień 23, 2012, 18:12:42 »
Ojej, Dominika staje się medialna co jakiś czas się gdzieś pokazuje. Ciekawe czym jutro zaskoczy.. Mam nadzieję, że będzie jakieś video bo o tej porze to ja mam jutro lekcje :<

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
« Odpowiedź #134 dnia: Wrzesień 23, 2012, 19:12:46 »
Kocham ten uśmiech! Za tym tęskniłam całe dwa lata!

Obawiałam się, że po zdjęciu aparatu będzie gorzej, bo przyzwyczaiłam się do tych Isi dużych zębów i kiełków na wierzchu, ale teraz jest cuudownie, pięknie, bosko, brak słów! Ona jest taka piękna, taka cudowna i taka naturalna, a ktoś śmiał ją na operacje plastyczną wysyłać. Chyba powinnien się najpierw zbadać, później popatrzyć na Dominikę i stwierdzić, że spadł z księżyca, bo jak dla mnie ta kobieta jest nipowtarzalnie i niebanalnie piękna  <zakochany> <zakochany> <zakochany>

Isia gościem "Dzień dobry TVN"??? Aaaaa!!!!! Jak ja uwielbiam takie informacje! Kocham za to moje życie, cieszę się, że Dominika jest moją ulubienicą i żałuję, że chodzę do szkoły, bo tego nie zobaczę, ale internet jest moim wybawieniem...mam nadzieje, że znajdę tam właściwy materiał  <serduszka> <serduszka> <serduszka>