Sesja dobrze zrobiona, zdjęcia trochę upiększane, ale bez przesady. Nikt Isi nie przerabiał ale delikatnie retuszował niedoskonałości. Ciekawie dobrane pozy, seksowne, dobrze wykorzystane światło.
Najbardziej podoba mi się zdjęcie NR 2 i 3 .
Isia dobrze wyszła, lubię ją w długich włosach. Wróciłaby do takich, pasują do niej. Idealny makijaż podkreślający kości policzkowe i usta. Brak mi uśmiech na twarzy, ale rozumiem że taka idea sesji. Ma świetną figurę, nie rozumiem dlaczego nie ma jej w seksownej sukience. Jest drobna i wcale nie przytyła. Nie ma czego się wstydzić, ale OK nie czepiam się

Z każdym wywiadem przekonuję się że, jest nie zwykła. Ma coś w sobie co przyciąga, jej wypowiedzi świadczą o tym że, ma ogromne doświadczenie życiowe. Widać że jest mądrą osobą, ale nie w taki wyuczony sposób, tylko tak w sobie ma. Niektórzy muszą na to pracować, a i tak nie osiągają takiej mądrości.
Czasami jak opowiada o sobie, czytam jakby ktoś mówił o mnie. Mamy podobny punkt widzenia i też często się zastanawiam się nad tym, co sprawiło że ktoś postąpił tak a nie inaczej. Lubię mieć poczucie że, żyję na scenie, trochę w chmurach, wówczas nie wszytko jest takie szare i ponure.
Podróżowania w samotności też nie lubię, ale jak widać można sobie z tym poradzić i nie bać się że się zgubię

Wszystko przede mną.
Hubuś to musi być super dzieckiem, wydaje mi się że, to on opiekuje się mamą, taki mały mężczyzna.
I z jednym się nie mogę zgodzić: " A i tak cała Polska ją kocha za łagodną i subtelną Martę Mostowiak z ?M jak miłość?." Nie kocham ją za Martę Mostowiak!! bardziej za to że nią nie jest.
Jeszcze jedno Isia nie prowadzi "Rezydencji Śmierci" hehe... tylko "Tajemnice rezydencji" fakt się pomylił

Czyli jeszcze program przed Nami