Autor Wątek: Dominika Ostałowska  (Przeczytany 89242 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Marciocha

• Pink Cadillac
Odp: Dominika Ostałowska
« Odpowiedź #105 dnia: Wrzesień 10, 2012, 19:20:26 »
Mnie w mojej poprzedniej wiadomości nie chodziło o to żeby Dominika wyglądała idealnie, gdzież tam, ideały są nudne! Chodziło mi o to, że Dominiki stylizacje w MJM zamiast jej upiększać często ją poprzydzają. :( Tutaj, na tych zdjęciach, pochodzących z 75. urodzin Teresy Lipowskiej i z 12. urodzin (;)) MJM wygląda ładnie, kwitnąco. Piękny kolor włosów, same włosy ułożone bardzo fajnie, przede wszystkim promienny uśmiech i Dominika już wygląda sto razy lepiej. :) Tak niewiele jej...i nam trzeba. Wygląda bardzo mlodzieńczo i świeżo. Nawet nie potrzebuje jakiegoś nocnego makijażu. NASZA GWIAZDA!!! :D

Offline Agueda

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #106 dnia: Wrzesień 12, 2012, 17:54:58 »
No, ślicznie ślicznie. Kochana jest  <serduszko> Oczka ma takie ładne, ciepłe spojrzenie... eh eh wystarczy...

Isia chyba za bardzo przejęła się rolą ambasadorki ID, czarny strój, bluzka z krzyżem, skórzana kurtka. Ale podoba mi się takie wcielenie Dominiki  <ok> Dodaje jej tajemniczości  <mruga>

Na końcu strony jest wywiad z Isia  <mruga>
http://superseriale.se.pl/seriale/m-jak-milosc-dominika-ostalowska-czyli-marta-budzynska-nie-chce-odejsc-z-m-jak-milosc-wideo_278496.html
"Wychodzę z założenia, że lepiej nie mieć założeń, bo przecież i tak wszystko może się wywrócić do góry nogami" D.O.

Offline El

• Ekspert
  • zagubiona w czasie...
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #107 dnia: Wrzesień 12, 2012, 21:02:10 »
Mnie na przykład stroje pani Dominiki nie podobają się. I na zdjęciach, które Ann podała także.
Te szerokie, plisowane spodnie mają się nijak do skórzanej, prostej kurtki. Spodnie robią z "dołu" sylwetki aktorki dziwaczną "napompowaną" formę. Wszystko "ciężkie", czarne, ponure, smutne, czego nawet ten promienny uśmiech nie zatuszuje. Za to lat dodaje.
Z bojówkami ciut lepiej. Włosy - kolor od biedy może być, ale sama fryzura beznadziejna, ja na to mówię "trzy piórka na krzyż". Już lepiej byłoby gdyby przystrzygła "po męsku".

Dlaczego ona nie nosi zwiewnych sukienek, czy pastelowych żakietów? Pasowałyby do tego niemal dziewczęcego uśmiechu.

Możemy nosić chińskie ciuchy, jeździć czeskimi autami, patrzeć w japońskie telewizory, gotować w niemieckich garnkach hiszpańskie pomidory i norweskie łososie. Co do kultury, to jednak wypadałoby mieć własną.
Andrzej Sapkowski

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
  • "Nie potrzebuje marzeń, jestem spełniona" D.O.
« Odpowiedź #108 dnia: Wrzesień 12, 2012, 21:09:32 »
Isia chyba za bardzo przejęła się rolą ambasadorki ID, czarny strój, bluzka z krzyżem, skórzana kurtka. Ale podoba mi się takie wcielenie Dominiki  <ok> Dodaje jej tajemniczości  <mruga>

Taak, tylko żeby jeszcze zechcieli ją jako, podkreślam, PROWADZĄCĄ program pokazać, to byłoby super, świetnie i w ogóle  <haha> 

Dlaczego ona nie nosi zwiewnych sukienek, czy pastelowych żakietów? Pasowałyby do tego niemal dziewczęcego uśmiechu.

Czasem zdarza jej się założyć pastelowy żakiet, ale to raz na rok? <smutny> Ale ja Isieczkę lubię za całokształt. Za to jaką wspaniałą jest aktorką, jak potrafi zaskoczyć, zainteresować widza. To, co mnie w niej najbardziej urzeka to właśnie ta naturalność, prostota. Dominika ma delikatną urodę i maluję się na "nieumalowaną", co wygląda, moim zdaniem, fajnie i jeśli o to chodzi to nic bym nie zmieniła. Strój strojem, zdarzają się wpadki.. dość często, ale te bojówki i bluzka z krzyżem akurat przypadła mi do gustu. Może kolory za ciemne, ale nie jest źle  :) Napewno lepiej niż w firance.

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline El

• Ekspert
  • zagubiona w czasie...
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #109 dnia: Wrzesień 12, 2012, 21:31:52 »
To, co mnie w niej najbardziej urzeka to właśnie ta naturalność, prostota. Dominika ma delikatną urodę i maluję się na "nieumalowaną", co wygląda, moim zdaniem, fajnie i jeśli o to chodzi to nic bym nie zmieniła.
No i właśnie te "ciężkie" stroje nie pasują zupełnie do jej typu urody. Ma dużo w sobie naturalnej kobiecości. A tymi dziwacznymi strojami wszystko psuje.

Ja nie mówię, że aktorki nie lubię. Wprost przeciwnie. Chociaż w eMce bardzo, ale to bardzo nie podoba mi się jej gra, to jednak pamiętam parę ról, którymi mnie zachwyciła.

Możemy nosić chińskie ciuchy, jeździć czeskimi autami, patrzeć w japońskie telewizory, gotować w niemieckich garnkach hiszpańskie pomidory i norweskie łososie. Co do kultury, to jednak wypadałoby mieć własną.
Andrzej Sapkowski

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
« Odpowiedź #110 dnia: Wrzesień 13, 2012, 18:24:58 »

Ja nie mówię, że aktorki nie lubię. Wprost przeciwnie. Chociaż w eMce bardzo, ale to bardzo nie podoba mi się jej gra, to jednak pamiętam parę ról, którymi mnie zachwyciła.

Dlatego lepiej skupić się na tych rolach godnych uwagi, a MjM puścić w niepamięć  :D

Do Dominiki mam ogromną słabość i nie potrafię wyobrazić sobie mojego życia, gdyby jej w nim nie było. Chcąc nie chcąc jest ona większą jego częścią.. i kompletnie mi to nie przeszkadza, wręcz przeciwnie. Cieszę się, że jest ktoś, kogo podziwiam, szanuję i uwielbiam i o kim marzę, śnię itd. Cudowne uczucie  <buja_w_oblokach> Może dziecinne, ale w końcu jestem dzieckiem  :D

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline Marciocha

• Pink Cadillac
« Odpowiedź #111 dnia: Wrzesień 13, 2012, 18:49:47 »
Ja tam uważam, że nawet w MJM Dominika tworzyła do pewnego momentu bardzo udaną aktorską kreacje. :)

Offline Somebody

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #112 dnia: Wrzesień 13, 2012, 19:42:19 »
No i właśnie te "ciężkie" stroje nie pasują zupełnie do jej typu urody. Ma dużo w sobie naturalnej kobiecości. A tymi dziwacznymi strojami wszystko psuje.

Nic dodać, nic ująć.

Przy całej sympatii do aktorki, uważam, że ubiera się koszmarnie, nawet, jeśli zdarzyło jej się wyglądać kilka razy dobrze.
Odnoszę wrażenie, że ona wręcz nie chce pokazać swojej kobiecości, a robi wszystko, by podkreślić niedoskonałości.
Taki sadomasochizm modowy uprawia.  <olaboga>

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
« Odpowiedź #113 dnia: Wrzesień 13, 2012, 20:48:47 »
Ja tam uważam, że nawet w MJM Dominika tworzyła do pewnego momentu bardzo udaną aktorską kreacje. :)

Właśnie, do czasuu... nie wiem w sumie kiedy ten moment się zakończył, ale z pewnością na początku serialu gra Dominiki była najlepsza: czasy Jacka, Rafała... popsuło się jakoś znacznie później...to chyba koło tego, jak Isia z czarnych włosów przechodziła do blondu  ;D

Offline Ann

• Aktywny użytkownik
  • I w?nn? be somebody.
« Odpowiedź #114 dnia: Wrzesień 17, 2012, 14:41:14 »
Spoiler

Uploaded with ImageShack.us

Offline qwerty500410

• You can kiss my decision as it's walking out the door
  • Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #115 dnia: Wrzesień 17, 2012, 16:38:02 »
Mój ulubiony cytat z tych kulis: "Co prawda kocha się pomimo wszystko, a nie za coś... ale jak się czasem trafi za coś to też jest miło" ;-)
You can kiss my decision as it's walking out the door

Offline Ann

• Aktywny użytkownik
  • I w?nn? be somebody.
« Odpowiedź #116 dnia: Wrzesień 17, 2012, 20:51:14 »
Z każdym kolejnym wypowiadanym słowem Dominiki, jest mi miło <tancze>

Offline Miłka

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #117 dnia: Wrzesień 17, 2012, 22:37:43 »

Offline qwerty500410

• You can kiss my decision as it's walking out the door
  • Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #118 dnia: Wrzesień 17, 2012, 22:57:29 »
woooho! Ale sesja! :O Gdyby nie tytuł, bym nie poznała!

Teraz wiem skąd piosenka Kimbry na stronie Isi haha ;)
You can kiss my decision as it's walking out the door

Offline Ann

• Aktywny użytkownik
  • I w?nn? be somebody.
« Odpowiedź #119 dnia: Wrzesień 18, 2012, 14:57:41 »
Odważna sesja. Piękna Dominika, fajny wywiad, jakie mądre "dojrzałe" słowa, Opowieści z życia wzięte o Hubciu jeeej on będzie ideałem <serduszko> Jak to miło chociaż raz opisać całokształt w samym superlatywach.
Ps. Wiem, że zdjęcia są piękne no bo to sesja, retusz i tak dalej. Ale w takim kolorze blond i w takiej długości włosów Isi do twarzy. <zakochany>