Autor Wątek: Pamiętniki Wampirów  (Przeczytany 59226 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline szyszata

• crazy shipper
  • Aktywny użytkownik
Odp: Pamiętniki Wampirów
« Odpowiedź #150 dnia: Czerwiec 08, 2012, 13:44:59 »
Klaus się pojawi w 2x21, miesza dużo, ale polubiłam go nawet jego akcent już nie jest dla mnie siarczysty, że mogłabym zabić kogoś. ;) Mi się on podoba z Caroline!
Spoiler
Ten rysunek, co jej naszkicował ołówkiem, ona z koniem. To było takie romantyczne..  smilie_girl_301
“Well, it seems to me that the best relationships - the ones that last - are frequently the ones that are rooted in friendship. You know, one day you look at the person and you see something more than you did the night before. Like a switch has been flicked somewhere. And the person who was just a friend is… suddenly the only person you can ever imagine yourself with.”

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #151 dnia: Czerwiec 08, 2012, 13:45:39 »
Zapewne pamiętacie tą scenę, nie? W to nie wątpię. :D
To "zdziwko" Eleny, potem jak na siebie patrzyli, tak w ogóle to Damon świetnie prowadzi, ale w końcu miał czas się wyćwiczyć.  :D Prześlicznie zatańczyli ten taniec. Lubię powracać myślami do tej sceny. Wtedy tak naprawdę zaczęło się trochę ocieplać między Deleną.
Tylko szkoda, że Elena wszystko zepsuła. :(
Omomom!  smilie_girl_301

Moja ukochana scena z 1x19! Tak mi się wryła w pamięć ta scena, ża momentalnie zapamiętałam i numer odc i tytuł i wszystko ;D Jak puścili tą muzykę, a oni zaczęli tańczyć to poczułam od nich taką chemię, że miałam ochotę piszczeć z radości :) Zdecydowanie jedna z moich ulubionych Delenowych scen  smilie_girl_159

Ostatnio mnie wzięło na shipp Klaus&Caroline.. myślę gdyby dali im szansę na pewno coś by z tego urosło! Caroline zmieniłaby jego nastawienie na świat i na wszystkich innych, a po pierwsze nie był by sam.
http://www.youtube.com/watch?v=yOqLbloeAMM&list=LL6hPbcrnNdjSwmwvEfNkMKA&feature=mh_lolz
Uwielbiam ten filmik! Jest taki realny? Oj taak!  smilie_girl_159
Kocham ten filmik!  smilie_girl_159
Duży plus ma początek, wzięty z tej fajnej sceny :) A w ogóle to mówiłam to już 1000 razy. Kocham Klaroline! Klaus jest przy niej taki słodki, że jej.... :)

Tej, powiedzcie, kiedy Klaus się pojawia? Bo ja się naprawdę nie mogę doczekać. Tak gadacie o nim i gadacie. Pojawi się jeszcze w 2 sezonie, czy dopiero w 3?
Tak jak powiedziały dziewczyny, pojawi się w 2 sezonie, ale praktycznie na końcu... ;) Pierwsze skrzypce, razem ze swoją familią gra w 3 sezonie  smilie_girl_356

+

kolorek jest mega! bierzemy  :D

Offline szyszata

• crazy shipper
  • Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #152 dnia: Czerwiec 08, 2012, 13:55:17 »
Kocham Klaroline! Klaus jest przy niej taki słodki, że jej....:)
Nie gniewałabym się gdyby oni byli razem.  smilie_girl_124 Szczerze mówiąc jakoś główne pary mnie nie jarają tzn. Delena i Stelena, ale właśnie drugoplanowe są takie ciekawe i dzieje się coś konkretnego. Zasady w parach drugoplanowych jest "wóz, albo przewóz" i to lubię, bo Elena się zdecydować nie może! A nie chce patrzeć na załamanego Damona, no i Stefana, ale bardziej będzie mi żal Damona..

Kolorek jest wyśmienity i pragnę go, aby odziewał mój nick!  smilie_girl_149
“Well, it seems to me that the best relationships - the ones that last - are frequently the ones that are rooted in friendship. You know, one day you look at the person and you see something more than you did the night before. Like a switch has been flicked somewhere. And the person who was just a friend is… suddenly the only person you can ever imagine yourself with.”

Offline Fiołek

• VolleyGirl
  • Zaawansowany
    • Volley Flash
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #153 dnia: Czerwiec 08, 2012, 14:01:05 »
Dzięki za odpowiedź w związku z Klausem. Będę czekać niecierpliwie.  ;)

Cytat: sandi
Moja ukochana scena z 1x19! Tak mi się wryła w pamięć ta scena, ża momentalnie zapamiętałam i numer odc i tytuł i wszystko ;D Jak puścili tą muzykę, a oni zaczęli tańczyć to poczułam od nich taką chemię, że miałam ochotę piszczeć z radości :) Zdecydowanie jedna z moich ulubionych Delenowych scen  smilie_girl_159
O tak! Też, oczywiście, ją uwielbiam. Jak oglądałam, to miałam tak wielkiego banana na twarzy, że hoho. W sumie mogłabym się w tym momencie popłakać ze szczęścia. Naprawdę wtedy nieźle się wczułam.

U mnie Kaśka powoli zaczyna się rozkręcać. A Mason biedny jej uwierzył. Będzie się działo.
A Caroline - po prostu jestem nią zachwycona. Od kiedy stała się wampirem widać jej kompletną przemianę, szczególnie po szczerej rozmowie z matką.

Mi też się baaaaardzo podoba ten krrrrrrrrrwisssssssty kolorek!  smilie_girl_124
Jeszcze karolina i Malinowa coś na ten temat powiedzą, ustalimy nazwę grupy i możemy złożyć wniosek do MG i Admina.  ;)

Offline karolina0255

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #154 dnia: Czerwiec 08, 2012, 14:20:33 »
Mi się wszystko podoba :) Chcę się z wami podzielić moją ulubioną sceną z 2 sezonu :) Dam w spoiler, bo Fiołek nie doszła do tego odcinka.
Wszyscy powinni uczyć się tańczyć od Kaśki <3

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #155 dnia: Czerwiec 08, 2012, 16:02:16 »
U mnie Kaśka powoli zaczyna się rozkręcać. A Mason biedny jej uwierzył. Będzie się działo.
Ja tam Masona nie lubiłam :P
I STRASZNIE lubię scenę, jak Damon go torturował... Był okropny...  :-X I tak się nad nim znęcał, a jak dowiedział się, że Mason robi to wszystko dla Kaśki i wierzy w jej miłość to jej... ten jego prześmiewczy ton i wzrok psychopaty. I jak bez mrugnięcia okiem wyrwał mu serce. Ostro.

Kaśka tańcząca fajna fajna ;)

I mam dla Was kilka różnych bonusików z neta

Co do S&K. Hahaha ;D
Swoją drogą, ten ship też lubię ;) Choc jest specyficzny. Najbardziej lubiłam jak pokazywali ich w retrospekcjach. I...
Spoiler
scena jak Klaus osuwa się na rękach Stefana, było czuć, że jednak w jakiś sposób to przeżywa.

Teraz jeden z moich ulubionych, nie mogłam jak to pierwszy raz zobaczyłam, dokładnie moje myśli podczas oglądania  :th_girl_haha:
Nie umieszczam w spoilerze, bo to nic nie zdradza, nawet ja teraz nie pamiętam apropo czego to było. Ot, takie tam elenowe przemyślenia.
no jakbym siebie widziała! ;D

I na końcu dla Was epicka mina Stefcia z idealnym podpisem!

:hahaha:

Offline szyszata

• crazy shipper
  • Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #156 dnia: Czerwiec 08, 2012, 16:10:56 »
Taki taniec to ja na balu odprawiałam..  :laie_67:

Niech tylko nam założą grupę! Będę taka szczęśliwa, że szok!  smilie_girl_149 smilie_girl_124

I właśnie wszem, i wobec pokochałam na zabój Klausa i Caroline..  smilie_girl_301
Spoiler
Teraz Klaus jest w ciele Tylera i jak blond wampirzyca się o tym dowie nie będzie w skowronkach.. Ale Klaus chyba na tym zyska i to bardzo dużo zyska! Pewnie na samym początku nie będzie chciał ujawniać, że nie jest młodym Lockwoodem. ;D

Wybaczcie, ale do cytowania nie mam nerwów..  :th_0girl_hysteric:

Ahahaah, przeboska mina!  smilie_girl_101 I ten napis, idealnie pasuję! :D

Offline Malinowa

• Damonowa ?
  • Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #157 dnia: Czerwiec 08, 2012, 19:29:38 »
Co do kolorku ja teżżżżżżż się zgadzam  smilie_girl_149
Aniu:
Spoiler
Na początku z tego co czytałam. Będzie w ciele Tylera, lecz na krótko. Caroline strasznie się wnerwi jak dowie się, że ją oszukał. I coś jeszcze było, że Klaus będzie tego BARDZO żałował  :laie_67:
Mam nadzieję na Klaroline w 4 sezonie, ale taką prawdziwą. A nie K w ciele Tylera :th_0girl_dance:

A co do tego jak Klaus
Spoiler
"umiera" w rękach Stefana: Widać było, że jest mu (Stefanowi) przykro.
It's not just that she makes him a better person. She does, but, he changes her too. Damon challenges her, surprises her. He makes her question her life, beliefs. Stefan is different. His love is pure and he'll always be good for her. Damon is either the best thing for her or the worst.-Rose?

Offline szyszata

• crazy shipper
  • Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #158 dnia: Czerwiec 08, 2012, 20:05:19 »
Klaus&Caroline
Spoiler
Kto by się nie wnerwił, ale myślę że może to coś zaowocować! Bo Tyler jest dla Caroline taki za dziecinny? Kochał ją, bo kochał, ale ja jednak myślę, że Klaus to lepsza partia dla niej! ;) Niech 4 sezon przyniesie Nam piękne relacje między nimi!  smilie_girl_124

edit.
Fiołku, nie patrzaj bo spoilery! :D
Filmik Caroline&Klaus..  smilie_girl_159
Że kocham tą piosenkę, to sceny są idealnie połączone i wyszedł fantastyczny obrazek, który dał wyśmienitą całość, co gratuluję autorowi!  :clapping: A tak wprawdzie szkoda, że nie było takich scen między Nimi. Wiem, wiem za dużo wyrządził, ale jednak.. Przy niej jest taki inny, jakby ten zły Klaus się, ulotnił i narodził się całkiem inny człowiek.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 08, 2012, 20:53:06 wysłana przez szyszata »

Offline Fiołek

• VolleyGirl
  • Zaawansowany
    • Volley Flash
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #159 dnia: Czerwiec 09, 2012, 08:56:34 »
Ja tam Masona nie lubiłam :P
I STRASZNIE lubię scenę, jak Damon go torturował... Był okropny...  :-X I tak się nad nim znęcał, a jak dowiedział się, że Mason robi to wszystko dla Kaśki i wierzy w jej miłość to jej... ten jego prześmiewczy ton i wzrok psychopaty. I jak bez mrugnięcia okiem wyrwał mu serce. Ostro.
Dokładnie. W sumie Mason był taki... dziwny. Dla mnie raczej obojętny, bo wiedziałam, że i tak Damon mu nie popuści i go zabije. Czułam to.
smilie_girl_120 O matko! Jaka ja jestem przez ten internet bezduszna!

Teraz jeden z moich ulubionych, nie mogłam jak to pierwszy raz zobaczyłam, dokładnie moje myśli podczas oglądania  :th_girl_haha:
no jakbym siebie widziała! ;D
Widziałam ten obrazek kiedyś na kwejku, ale nie wiedziałam o co chodzi i wczoraj, jak tak się dzieliłyśmy tymi gifami poszukiwałam i poszukiwałam, ale... nie znalazłam.
Kocham ten obrazek!  smilie_girl_124
- And Damon;D
Nie wytrzymam.

Ale zawsze jak Elena mówi o swojej miłości i przyjaźni, zawsze tam gdzieś przedziera się Damon, czy to dosłownie, czy w kontekście. Nie ma po prostu innej możliwości. Damon jest wszędzie i nic tego nie zmieni. W  końcu wszyscy go kochają.

I na końcu dla Was epicka mina Stefcia z idealnym podpisem!

:hahaha:
Nie mogę! :th_girl_haha: Epicka fotka i epicki podpis...

Offline Inka

• Art's Souls
  • Rizzoli& Isles, NCIS, CSI:NY, Lekarze ?
Odp: Ogólnie o serialu
« Odpowiedź #160 dnia: Lipiec 20, 2012, 17:22:58 »
Ja skończyłam VD oglądać jakoś w połowie 2 serii. Chyba zatrzymałam się na odcinku 30 czy 31. Ale jak już wspomniałam, mam zamiar jak najszybciej wziąć się w garść i obejrzeć resztę odcinków.  ;D

To chyba moja nowa tapeta.  smilie_girl_231

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #161 dnia: Lipiec 20, 2012, 17:30:17 »
30/31? Czyli, że 8/9 2 serii, tak? ;)

Ja cię już dopilnuję, żebyś się wzieła i obejrzała. Jeszcze tyle odcinków przed tobą, fajnie ci :D Ja tu muszę zdychać do 12 października! Nienawidzę ich za to, że tyle trzeba czekać  smilie_girl_356

A tapetka pierwsze klasa, ten Damon... ja już znam ten uśmieszek  smilie_girl_356

Offline Inka

• Art's Souls
  • Rizzoli& Isles, NCIS, CSI:NY, Lekarze ?
« Odpowiedź #162 dnia: Lipiec 20, 2012, 18:30:13 »
30/31? Czyli, że 8/9 2 serii, tak? ;)

Ja cię już dopilnuję, żebyś się wzieła i obejrzała. Jeszcze tyle odcinków przed tobą, fajnie ci :D Ja tu muszę zdychać do 12 października! Nienawidzę ich za to, że tyle trzeba czekać  smilie_girl_356

Tak, 8/9 2 serii. :D
Od poniedziałku się biorę i oglądam, obiecuję! :)

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #163 dnia: Lipiec 20, 2012, 18:56:45 »
Trzymam za słowo :D

Będę Cię tu wypatrywać  :) Ale fajnie, dział trochę odżyje  :)  To miłego ogladania już życzę na zapas :D

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #164 dnia: Listopad 21, 2012, 18:03:52 »
Kochani, przykro nam bardzo, ale podjęłyśmy decyzję, że dział zostanie z powrotem zwinięty jedynie do tematu... Aktywność była znikoma, żeby nie powiedzieć, że ostatnio wręcz zerowa. Mamy jednak nadzieję, iż ten mały kącik zachęci Was do dalszych rozmów, które będzie mogli prowadzić w kameralnym, zacisznym miejscu - i być może brak tego rozdrobnienia pomoże Wam się po raz kolejny zmobilizować do dyskusji <usmiech>
Jeśli "plan A" nie zadziała, alfabet ma jeszcze 31 innych liter. Nie martw się.