Autor Wątek: Pamiętniki Wampirów  (Przeczytany 59235 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
Odp: Pamiętniki Wampirów
« Odpowiedź #105 dnia: Czerwiec 06, 2012, 23:11:13 »
Malinowa
Spoiler
Matt będzie grał w innym serialu, więc odszedł. Ewentualnie może będzie pojawiał się na jakieś epizody krótkie w osobie ducha, tak jak ostatnio Jeremu ;) Ale to właściwie nie wiadomo.

szyszata - czyli, że skończyłaś? Po ostatnim odcinku pisz wrażenia :D

A co do Eleny
Spoiler
Ja nadal uważam, że była denerwująca i mogłaby się wreszcie zdecydować. Na pewno nie jest to prosty wybór, ale ona przecież się nimi bawi... Kocha Stefana, lata do Damona. Raz go całuje, innym razem odpycha...  :-X

Offline szyszata

• crazy shipper
  • Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #106 dnia: Czerwiec 06, 2012, 23:53:37 »
Jutro odcinek finałowy, więc definitywnie skończę.  :D

Spoiler
Trochę racji jest, że nadal kocha Stefana ze wzajemnością, a i tak lata do Damona obściskiwać się. Myślę, że ona w ten sposób chciała upewnić się w swoich przekonaniu, że bardziej kocha Stefa, ale sama spostrzegła że nie może ich obu stracić, po prostu kocha ich i na razie nie potrafi wybrać. Jestem ciekawa 4 sezonu!  smilie_girl_149
Alaric/Matt
Spoiler
Chcę go przynajmniej jako ducha, aby się pokazał! Przynajmniej, please!  smilie_girl_308
“Well, it seems to me that the best relationships - the ones that last - are frequently the ones that are rooted in friendship. You know, one day you look at the person and you see something more than you did the night before. Like a switch has been flicked somewhere. And the person who was just a friend is… suddenly the only person you can ever imagine yourself with.”

Offline karolina0255

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #107 dnia: Czerwiec 07, 2012, 09:47:37 »
Matt to chyba najnudniejsza postać tego serialu. Strasznie mnie swoimi decyzjami denerwował. Aktualnie przeżywam wielką miłość do Eljaży i myślę, że powinna się znaleźć jakaś kobieca, ludzka postać żeby w końcu mógł pokochać. A tak nawiasem widziałyście nowe fanowskie plakaty na 4 sezon ? Są świetne :) Jak chcecie to mogę tu pokazać :)

Offline szyszata

• crazy shipper
  • Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #108 dnia: Czerwiec 07, 2012, 13:31:22 »
Jak chcecie to mogę tu pokazać :)
Bardzo chętnie, tylko w spoiler i z chęcią zobaczę!  smilie_girl_149

Spoiler
Dla mnie Alaric nie był nudną postacią, ponieważ Damon dodał mu czegoś innego i razem w duecie byli idealni, choć na początku zbytnio za sobą nie przepadali, a nawet nienawidzili. Potem zbliżyli się do siebie i byli przyjaciółmi, jeden i drugi chciał uratować tego drugiego tylko potem nie okazywali tego, aby nie pokazać że się troszczą nawzajem. ;) Duetu Damon&Alaric, nie zapomnę!  smilie_girl_159
“Well, it seems to me that the best relationships - the ones that last - are frequently the ones that are rooted in friendship. You know, one day you look at the person and you see something more than you did the night before. Like a switch has been flicked somewhere. And the person who was just a friend is… suddenly the only person you can ever imagine yourself with.”

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #109 dnia: Czerwiec 07, 2012, 13:43:04 »
Fajnie, że rozmawiacie o dwóch innych postaciach ;D

Alaric to Alaric.
Matt to Matt.

A, że Matt to także imię aktora, który odgrywa rolę Alarica to inna sprawa. Ustalcie między sobą, o kim właściwie chciałyście porozmawiać :D

Offline szyszata

• crazy shipper
  • Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #110 dnia: Czerwiec 07, 2012, 13:46:30 »
Właśnie nie wiem czy Karo mówi o Matt'cie ex Caroline, czy Matt jako aktor wcielający się w rolę Alarica..  ::)
Ok, ja wypowiedziałam swoje zdanie o Ricku, za którym będę tęsknić!  :th_0girl157:

edit. Finał trzeciego sezonu.
Spoiler
W tej serii za dużo już płakałam, oj tak..  smilie_girl_238
Klaus nie umarł, tylko jego ciało Bonnie przemieniła dusze, lecz Tyler już nie wróci..  :th_0girl157:
Wspomnienia Eleny, ciotka Jenna jej rodzice to był taki fajny obrazek, szczęśliwa rodzina bez problemów i niebezpieczeństw.
I o rzesz w mordę! Damon poznał ją pierwszy! Pokłóciła się z Mattem i ona go spotkała, tylko znów wymazał jej wspomnienia o Nim, żeby nie pamiętała, a mogło potoczyć się wszystko całkiem inaczej. W ogóle teraz jestem rozdarta pomiędzy Stefanem, a Damon. Stef mocno kocha Elenę i widać, że jemu zależny na niej bez względu na cokolwiek! A Damon również! I sama teraz nie potrafię wybrać...
http://www.youtube.com/watch?v=IeOiTQaMr7w&feature=related
Ta piosenka doprowadziła moje oczy do łez..  smilie_girl_238
Retrospekcja wypadku jej wraz z rodzicami i jak Stefan chcę najpierw wyciągnąć ojca, a ten pokazuję aby uratował Elenę...
Natomiast Elena kazała uratować Matta, a ona sama umarła i dosłowny koniec żywota Alarica.  :th_0girl157:
Damon jaki zrozpaczony! Nie wierzący, że to się stało, że ona odeszła.
Rozmowa Jermego i Ricka..  :ysz:
I.. czy ta Meredith naprawdę jest psychiczna?! Ona nie chciała być przemieniona w wampira! Ona podjęła decyzję za Elenę, a co jeśli nie będzie chciała przejść przemiany?  ::)
Niby wybrała Stefana, ale tak naprawdę również kocha Damona! A jeśli podejmie decyzję wiecznego życia będzie musiała wybrać jednego z Nich.. na wieczność..

Damon: Where is she... Where is she?!   smilie_girl_238  smilie_girl_124
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 07, 2012, 15:03:34 wysłana przez szyszata »

Offline karolina0255

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #111 dnia: Czerwiec 07, 2012, 15:44:47 »
Ja mówiłam o smętnym ex Caroline i Eleny... Myśle, że fanowskich plakatów w spoiler dawać nie trzeba bo nie ma tam żadnych spoilerów. Więc oto i one:

Offline szyszata

• crazy shipper
  • Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #112 dnia: Czerwiec 07, 2012, 15:52:21 »
Ja mówiłam o smętnym ex Caroline i Eleny...
No to ja przepraszam wyjścia przed szereg, nie wiedziałam, że to chodzi o futboliste. :P

Ten pierwszy plakat jest mega!  smilie_girl_149 A ten drugi taki sobie, trochę się nie postarali. Mam rozumieć, że miało wyjść mrocznie? Nie wyszło, bo Elena/Nina wygląda tu jakby była naćpana, ale OK. Chcieli dobrze, ale trochę przedobrzyli. :P

Offline karolina0255

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #113 dnia: Czerwiec 07, 2012, 15:57:48 »
Dziewczyny! Możemy ubiegać się o stworzenie działu :) Tylko musimy mieć 10 osób chętnych. Wyczytałam to tu
http://dyskutuj.cba.pl/index.php?topic=124.0
Plakaty robili fani więc się nie dziwmy. A co myślisz o Elajży i Klausie Aniu ? Oraz o całej chorej rodzince Michealsonów? Ja uważam, że są dziwnie pokręceni...
Spoiler
Co za matka z Esther skoro chciała własne dzieci zabić :(

Offline szyszata

• crazy shipper
  • Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #114 dnia: Czerwiec 07, 2012, 16:07:18 »
Karo, możemy ubiec się o kolory nicków, ale dział Nam na razie nie jest potrzebny. Niech na razie kształci się ten wątek, zobaczymy później. ;)
Spoiler
Elijah jak dla mnie jest o wiele fajniejszy od Klausa, bo przynajmniej nie uparł się przy hybrydach i wielkiej zemście na matce. A Elijah to człowiek z klasą trochę jest łatwowierny, co było w przypadku prawie zabicia Klausa, on tylko powiedział, że nie wrzucił reszty rodziny do oceanu i od razu mu uwierzył choć nie przemyślał konsekwencji jakie mogą zaistnieć.. Przecież wbił mu ponownie sztylet!
I lubię Rebekę, niby jest trochę taka zabójcza jednak brakuję jej miłości rodzinnej, została jakby zdradzona przez Klasua.. A natomiast Esther, hm matka, która chce zabić własne dzieci.. Niby tylko Nik, a potem okazał się, że cała reszta pójdzie na 'wybicie'. Tego bym nie chciała. I tak Kluas siedzi w ciele Tylera, więc zanosi się, że on do Caroline będzie w takim razie gnał?  ::) I w ogóle chciałbym zobaczyć Elijaha z jakąś jego miłością, aby poznał co to jest uczucie po tylu wiekach. :D

Offline karolina0255

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #115 dnia: Czerwiec 07, 2012, 16:16:56 »
Anno:
Spoiler
Elijah był zakochany w pierwszej Petrovej Tati, od której pochodzi Katherine jej doppelganger i doppelganger Katherine Elena. Myśle, że dla niego nadawał by się człowiek z dość mocnym charakterem, ale bez przesady. Klaus to tylko o jednym gada więc można się zanudzić. Ale widać, że czuje coś do Caroline i ma szanse teraz zabłysnąć w ciele Tylera. Wracając do Elajży to myśle, że jakieś tam zainteresowanie okazuje Elenie, ale to tylko dlatego, że jest podobna do Tatji

Offline szyszata

• crazy shipper
  • Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #116 dnia: Czerwiec 07, 2012, 16:24:12 »
Spoiler
Wiem, że był zakochany w Tati, która była podoba do Eleny, ponieważ jest doppelganger'ką, ale chciałabym go zobaczyć z kimś innym jak układa sobie życie, także bym chciała zobaczyć takie coś z Rebeką, gdyby nie Klaus da się jej przemówić do rozumu i jest fajną dziewczyną! :)
Wolałam Klausa w swoim ciele, tym oryginalnym niż Tylerowskim.  smilie_girl_356 Klaus&Caroline ze sobą fajnie wyglądają i nawet pasują do siebie, bo jakoś młody Lockwood mi się znudził przy boku wampirzycy. :D

Offline karolina0255

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #117 dnia: Czerwiec 07, 2012, 16:30:21 »
Spoiler
Aniu chodzi ci o to żeby Elajża był z Bex? Ja kibicuje KLausowi i Caroline, bo mam nadzieje, że Caroline go zmieni na lepsze. Póki co chce, aby Elena dała sobie spokój z braćmi. Jak ona sobie to wszystko wyobraża? Że będzie ze Stefkiem, a Damon będzie na pocieszenwie?

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #118 dnia: Czerwiec 07, 2012, 16:34:32 »
No no, pierwszy plakat całkiem fajny, choć jak dla mnie są trochę za bladzi ;) Drugi natomiast strasznie dziwny... jakby z jakiegoś kompletnie innego filmu... Elena niepodobna ani do siebie ani do Kaśki... dziwny.

Spoiler
Wolałam Klausa w swoim ciele, tym oryginalnym niż Tylerowskim.  smilie_girl_356 Klaus&Caroline ze sobą fajnie wyglądają i nawet pasują do siebie, bo jakoś młody Lockwood mi się znudził przy boku wampirzycy. :D
Spoiler
Luz, wróci do siebie prędzej czy później :) A jaka Caroline będzie zła, uhuhu :D

Ja bym na razie z działem odpuściła. Nie chciałabym, żeby to przybrało postać taką jak na ifilmie. Czyli ruch na początku, a potem zastój w większości wątków, bo nie było aż tyle osób do pisania ;) Ale kolorek możnaby przemyśleć jeśli rzeczywiście się da bez tworzenia działu (nie czytałam regulaminu, więc nie wiem  ;) )

Offline szyszata

• crazy shipper
  • Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #119 dnia: Czerwiec 07, 2012, 16:36:14 »
Spoiler
Niech Elijhy znajdą kogoś i będę happy!  ;D Też myślę, że Klaus przy Caroline w jakimś stopniu zmienił, miłość wiele robi i zmienia niezależnie czy chcesz tego, czy też nie. ;) A Elenka musi dać sobie na wstrzymanie, bo Damon nie poradzi sobie z tym drugi raz, bo było podobnie z Kaśką, oboje ją kochali, ale ona bardziej chciała Stefana, więc go miała. W przypadku panny Gilbert trochę będzie ciężej, bo czeka ją przemiana i zostanie tym wampirem choć nie chciała, ale głupia Meredith musiała jej podać krew wampira, cóż..  ::) A, i chcę więcej Abby i Bonnie!
Bex to kto to? Mi to tak trzeba łopatą do głowy..  smilie_girl_101  :th_0girl_dance:

Sandi, jak mi wiadomo o kolor można zawalczyć bez działu. ;)