Autor Wątek: Szpilki na Giewoncie (od 24 do 31 sierpnia)  (Przeczytany 21015 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
Odp: Szpilki na Giewoncie (od 24 do 31 sierpnia)
« Odpowiedź #15 dnia: Sierpień 24, 2013, 20:49:27 »
Gorzej tylko, że w szpilkach trzeba było dreptać, a to już za wygodne nie jest ;)

Ale to już nie zagraża życiu ;) Chociaż.... :D

Apropo tego, kurde nie wiem czy to prawda czy tylko moja wyobraźnia, ale mam wrażenie, że Ewka jest córką tego Jędrka.

Też to podejrzewam, ale to tym bardziej potwierdza, że cała rzecz miała miejsce dawniej niż 25 lat temu.

Tak, tak jest zasadnicza, wie czego oczekuje od pracowników, ale ja wcale się im nie dziwię, że się buntowali, w końcu przyjeżdża ktoś obcy, kto od razu chce rządzić i od razu burzy ich poukładany świat

Poukładany, ale ledwo ciągnący świat. To się mogło skończyć o wiele gorzej. A tu proszę, Ewa łapie kontakt. Daje kolejną szansę, z narażeniem kariery niszczy umowy ;D
Bartek jest super  <serduszko> a Eliza to świnia  <tak>
Aha, i Aneta też jest w porządku, w przeciwieństwie do Anity  <jezyk>

Mam nadzieje, że Ewa szybko wróci do Zakopca ;)
Już się nie mogę doczekać pierwszej randki z Bartusiem:)

Offline Maleńka

• Przyjaciel Forum
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #16 dnia: Sierpień 24, 2013, 20:53:52 »
Macie dobre podejrzenia co do Jędrka ;)

A pojawiła się już Lucynka? :D
Nie przeglądaj forum anonimowo :) Dołącz do nas, zarejestruj się już dziś ;) Zapraszamy <komputer>

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #17 dnia: Sierpień 24, 2013, 21:01:09 »
Luśka znaczy?
Co to się obie z Basią pobiły?
Grzesiek, co za dupek! "To nie jest tak jak myślisz" ::) Tekst mógłby lepszy wymyślić  ::) Brawa dla Anetki za porysowanie autka, wypasionego autka Grzesia  ;D (wszystkie Anetki to fajne dziewczyny  ;D <zawstydzony> ).
Bartek był już żonaty? A buuuu  <placze> <jezyk>

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #18 dnia: Sierpień 24, 2013, 21:56:04 »
Macie dobre podejrzenia co do Jędrka ;)
A jednak ;D Jean, my to mamy nosa  <skacze>

Poukładany, ale ledwo ciągnący świat. To się mogło skończyć o wiele gorzej. A tu proszę, Ewa łapie kontakt. Daje kolejną szansę, z narażeniem kariery niszczy umowy ;D
Bartek jest super  <serduszko> a Eliza to świnia  <tak>
Aha, i Aneta też jest w porządku, w przeciwieństwie do Anity  <jezyk>
Fakt, ledwo można powiedzieć wiązali koniec z końcem ale jednak jakoś im szło, pod górę ale jakoś dawali radę. Bardzo dobrze, że Ewa załapała kontakt początkowo z Arturem a później z pozostałymi! ;)
Eliza brrr ;D co za kobieta. Jak Kunę uwielbiam tak Eliza działa mi na nerwy <haha>
Anita to ... aż szkoda pisać, to samo Grzesiek. Aneta za to to jest babka! Nie dość, że wspiera Ewkę to jeszcze jest prawdziwą przyjaciółką, a i samochód Grześkowi wspaniale porysowała  <zez>

Offline Maleńka

• Przyjaciel Forum
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #19 dnia: Sierpień 24, 2013, 22:18:34 »
Tak! Bartek był żonaty... Tak naprawdę jest bo żona mu nawiała chyba do Stanów... Ale wróci! I mam nadzieję, że będziecie jej nie znosić tak samo jak ja :P

Lucynka to żona Jędrka! Świetnie zagrana postać. W IV serii to ona z Anielą trzymają jakoś poziom tego serialu. Przypominają nam o dawnych "Szpilkach..." ;)
Nie przeglądaj forum anonimowo :) Dołącz do nas, zarejestruj się już dziś ;) Zapraszamy <komputer>

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #20 dnia: Sierpień 24, 2013, 22:28:17 »
Mnie to się imiona mieszają. Niby miała być Anita a wyszła Diana, to znaczy kochanka Grześka.  <olaboga>
Ewa denerwuje mnie teraz, że daje jakąkolwiek szansę Grześkowi...po tym jak przespała się z Bartkiem (co, szczerze mówiąc, myślałam, że nastąpi później <jezyk>).
Nie wiem jakie są  prawdziwe intencje Artura. Czy nadal myśli, że coś zdziała by Ewka była  z nim czy już serio robi za prawdziwego przyjaciela?  <mysli>

Na dzisiaj dość  <jezyk>

Offline Maleńka

• Przyjaciel Forum
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #21 dnia: Sierpień 24, 2013, 22:32:12 »
Artur ma czyste intencje. Naprawdę jest prawdziwym przyjacielem :) Potem się okaże, że w Ewce to on się na pewno nie kocha ;)

Oj tak! Jeśli chodzi o Ewkę i dawanie szansy Grześkowi to miałam ją ochotę za to udusić. To zupełnie niepotrzebny wątek, ale przecież muszą namieszać nim ta dwójka się zejdzie na stałe ;)
Bo dla mnie oni zawsze już będą razem, niezależnie od tego co się stało w IV serii ;)

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #22 dnia: Sierpień 25, 2013, 18:13:38 »
Bo dla mnie oni zawsze już będą razem, niezależnie od tego co się stało w IV serii ;)

Nie mów mi tylko, że to będzie coś na zasadzie "każda baba od Bartka ucieka"  <wsciekly>

Offline Maleńka

• Przyjaciel Forum
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #23 dnia: Sierpień 25, 2013, 18:32:28 »
Nie chcę zdradzać szczegółów, bo nie chcę Ci psuć oglądania.
Ale moim zdaniem rozegrali to najgorzej jak mogli...
Zrobili z niej... No co tu dużo mówić - złą kobietę, egoistkę, ech.
Ale oglądaj, oglądaj :) Trzy serie warto ;)

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #24 dnia: Sierpień 25, 2013, 18:37:58 »
Maleńka, a co się wydarzy w IV sezonie? Napisz proszę i wrzuć w spoiler :) Oglądałam serial do III sezonu, a potem jak dowiedziałam się, że będzie bez głównej bohaterki, bez mojej ulubionej bohaterki (Basi) i bez Miśka...to stwierdziłam, że nie dam z siebie głupka zrobić :P Nie cierpię takich akcji. Nie cierpię jak chce się coś na siłę robić, dla kasy ewidentnie, no bo serial bez głównej bohaterki wokół której wszystko się kręciło, której nawet sam tytuł dotyczył - to jakieś żarty.

Niemniej "Szpilki..." bardzo miło wspominam, ot taki serialik...żeby czas zabić, żeby się uśmiechnąć, oko nacieszyć pięknymi widokami, dobrymi aktorami - w sam raz. Najbardziej lubiłam Basię, mamę Ewy - to dzięki tej roli poznałam lepiej i pokochałam Katarzynę Gniewkowską  <zauroczony> ale Ewę też, głównie za jej wyrazisty charakter, za bycie kobietą z miasta z cechami góralki :D i za to, że z Bartkiem tworzyli takie wybuchowe połączenie. Nie byli uroczą i słodką parką, a dwojgiem uparciuchów.

Offline Maleńka

• Przyjaciel Forum
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #25 dnia: Sierpień 25, 2013, 18:47:03 »
Niech będzie, proszę ;)
Spoiler
Pamiętam jak przez mgłę, ale wyjdzie na to, że Ewka poroni i wyjedzie z matką do USA a z Bartkiem chyba nie będzie chciała się kontaktować, albo on nie będzie mógł dostać wizy czy coś.
Serial oprze się za to na 4 babkach - blondynce, która pojawiła się w III serii, Dianie, Anecie i takiej jeszcze jednej, piosenkarce, która zagnie parol na naszego Bartusia, on się oczywiście w niej też zakocha no i się to tak skończy.
Aneta będzie z Grześkiem, Diana z Patrykiem, blondynka z Wieczorkowskim :P (nie pamiętam ich imion) no i Xenia z Bartkiem...

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #26 dnia: Sierpień 26, 2013, 19:23:37 »
Tak! Bartek był żonaty... Tak naprawdę jest bo żona mu nawiała chyba do Stanów... Ale wróci! I mam nadzieję, że będziecie jej nie znosić tak samo jak ja :P
Czyli żona Bartka to będzie taki typowy czarny charakter <haha> znając polskie seriale to będzie mieszać między Bartkiem a Ewką, knuć i takie tam <haha>

Spoiler
Że niby Aneta ta koleżanka (przyjaciółka!) Ewki będzie z Grześkiem?

Offline Maleńka

• Przyjaciel Forum
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #27 dnia: Sierpień 26, 2013, 20:08:56 »
Spoiler
Tak! Ale oczywiście i Anetę Grzesiek zdradzi, a ona mu oczywiście wybaczy :P
Głupia ta IV seria i tyle.

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #28 dnia: Sierpień 26, 2013, 21:19:39 »
Spoiler
O matko ... Grzesiek to kurde powinien być wykastrowany.  <zez> Jakoś ta IV seria nie zapowiada się za ciekawie, więc nie wiem czy się na nią skuszę, ale z pewnością obejrzę wszystkie odcinki, w których występuje Magda. ;)

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #29 dnia: Sierpień 27, 2013, 15:56:17 »
Jako, że nie oglądałam jeszcze "Szpilek..." zamierzam zacząć. <jezyk> Na czym się zatrzymałyście, dziewczyny? <usmiech>
Jeśli "plan A" nie zadziała, alfabet ma jeszcze 31 innych liter. Nie martw się.