Tak, Ania Dąbrowska to akurat artystka przez większe "a", ale śpiewała Ciechowskiego (czyli wzór niedościgniony) i obawiam się, że to czy czy owak zostanie szeroko skomentowane. Całkiem możliwe, że na niekorzyść.
A Tobie się podobało? Akurat, że zostanie skrytykowane, to wiem, ale mnie np. się podobało. Inna sprawa, że ja się na muzyce nie znam za bardzo... raczej ją odbieram duszą, sercem i innymi takimi moimi... a strona techniczna, czy tam czy się powinno, czy nie, czy dobrze, czy nie, w to nie wnikam... Inna sprawa, że dobrze, że akurat Ciechowskiego ktoś przypomniał, bo jego nie mogło zabraknąć... i w sumie lepiej, że Ania, a nie np. Feel, czy Brzozowski.

Była i moja Magda. Jest i Krystyna Prońko... Jest super!

Co prawda liczyłam po cichutku na "Ach panie, panowie, czemu ciepła nie ma w nas...", ale to najwyżej sobie puszczę do snu.
Ale ten Gawliński od Urke i Baśki też? Ja go uwielbiam i może już nie wzdycham sobie tak, jak kiedyś, ale muzycznie wracam. Tylko no... wolę starszy repertuar

Ta blondi to właśnie Mela, która mnie nie przekonuje

Post Merge: [time]Czerwiec 16, 2013, 23:49:43[/time]
Ech, myślałam, że Krysia Prońko zarzuci "Psalmem" czy choćby poleczy chwilę. 
Zrobiła miks.. i poleczyła przez chwilę

Ale generalnie wolę jak wyjdzie np. taka Magda i zaśpiewa Okularników, niż takie wszystko... i nic.