Autor Wątek: W poprzednim odcinku  (Przeczytany 90732 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mintek

• Ekspert
  • Polski faszysta
  • Wyróżnienia:
Odp: W poprzednim odcinku
« Odpowiedź #195 dnia: Wrzesień 18, 2013, 08:57:22 »
Łukasz... Kolejny, który daje sobie wejść na głowę. Zuza go oszukiwała, kręciła nim jak chciała, okradła jego babcię, a on po paru tygodniach jej wspaniałomyślnie wybacza i kocha i zaraz sobie spijaliby sok z dzióbków.
A właśnie, miałem o nim też napisać. Czy obecni faceci z "eMki" to już totalne "ciapy" bez krzty honoru? Jakoś kiedyś było inaczej - choćby taki Stefan - niby taki safanduła, chłopek-roztropek - a jak Jolka mu prysnęła tuż przed ślubem, a potem z podkulonym ogonem przyszła i prosiła o "jeszcze jedną szansę" - to ten powiedział z uśmiechem acz stanowczo "Nie wchodzi się 2x do tej samej rzeki". Można? Można.
Tutaj Łukasza szczególnie piętnuję, bo chłopak miał czarno na białym. Widział, że go puszcza w trąbę równo i "przy świetle dziennym", że okradła matkę Andrzeja, że ją szantażowała, że w ogóle była dla niego bezczelna, wrzeszczała z byle powodu - i po tym wszystkim robią sobie "śmichy-chichy". Nie, no... A co jak co - w "czystość" intencji tej całej Zuzy to ja już nie uwierzę.
"Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem. Możesz być lepszy ale gołąb i tak poprzewraca figury, nasra na szachownicę i będzie się cieszył, że wygrał"

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #196 dnia: Wrzesień 24, 2013, 15:31:30 »
Trzeba przyznać, że aktora do roli gwałciciela dobrali idealnie. Wyjątkowo źle mu z oczu patrzy  <tak>
Biedny Marek, na tego to same nieszczęścia spadają  <placze> Nie dość, że musiał się zmierzyć w dylematem, którą  babkę wybrać ...z tego rozedrgania miał dwie naraz...to teraz jedna wrabia go w dziecko, a drugiej boi się powiedzieć na czym stoi ;) Pewnie czeka aż ciąża sama zniknie, co zresztą nastąpi wkrótce. Po prostu grabiński Hiob <placze>
Tylko siostra, ona jedna jeszcze potrafi go potrzymać na duchu, poprawić trochę komplementów.
Baśka w wydaniu: "do rany przyłóż",  jest tak żałosna, że aż śmieszna.  :D

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #197 dnia: Wrzesień 24, 2013, 16:58:31 »
Zombie (jak to mawia o Marku mój tata) jest już denerwujący. Choć żal mi go było jak się dowiedział, że ciąża jest zagrożona. Widać było, że się przejął.
Ale z drugiej strony - dorosły facet, a nie ma jaj i rani tylko Ewę w tym wszystkim, którą przy okazji podziwiam za cierpliwość.

Baśka... ach i owszem! Dobra ciociunia się znalazła. Komiczne to było. Choć jakby się jej nie znało i nie wiedziało o co biega, to faktycznie taka miła, stara ciocia.

Długo nie mogłam się zabrać do skrobnięcia czegokolwiek o odcinku bo rozwaliła mnie końcówka. Żałość jak nie wiem co.
Jeden - znajdę go!
Druga - Ty go znajdziesz, a ja zabiję!

Śmiech na sali.
Nie przeglądaj forum anonimowo :) Dołącz do nas, zarejestruj się już dziś ;) Zapraszamy <komputer>

Offline Mintek

• Ekspert
  • Polski faszysta
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #198 dnia: Wrzesień 25, 2013, 06:40:18 »
Zombie (jak to mawia o Marku mój tata) jest już denerwujący. Choć żal mi go było jak się dowiedział, że ciąża jest zagrożona. Widać było, że się przejął.
Ale z drugiej strony - dorosły facet, a nie ma jaj i rani tylko Ewę w tym wszystkim, którą przy okazji podziwiam za cierpliwość.
A najlepszy tekst do Anki bodajże walnął - "Cały czas staram się postępować odpowiedzialnie". Padłem.

Długo nie mogłam się zabrać do skrobnięcia czegokolwiek o odcinku bo rozwaliła mnie końcówka. Żałość jak nie wiem co.
Jeden - znajdę go!
Druga - Ty go znajdziesz, a ja zabiję!

Śmiech na sali.
Dokładnie. Niech się przy nich schowa patos znany z amerykańskich filmów klasy "B" :D
"Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem. Możesz być lepszy ale gołąb i tak poprzewraca figury, nasra na szachownicę i będzie się cieszył, że wygrał"

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #199 dnia: Wrzesień 25, 2013, 07:24:43 »
Wczorajszy odcinek był trochę lepszy od poniedziałkowego.
Ale!
Rudą Uleńkę wytargałabym za kudły. Niech się nie wtrąca w sprawy dorosłych (dobra wiem, kibicuję Ewie dlatego mnie to drażni, pewnie gdybym kibicowała Ance to jeszcze bym Ulce przyklasnęła).
Anka - strasznie perfidna osoba. Te jej miny podczas rozmowy z Ewą, ta wyższość w głosie. Okropna kłamczucha.

Inny wątek - Marcinek i Żyleta... Ależ mieli oboje piękne miny jak się ujrzeli w mieszkaniu Gośki i Tomka. Boskie to było. Tylko dlaczego Marcinek chciał wrócić i "dać sobie z wujkiem po razie?". A za co Tomek ma obrywać? Za to, że się mu Rudzielec narzuca?
Nie przeglądaj forum anonimowo :) Dołącz do nas, zarejestruj się już dziś ;) Zapraszamy <komputer>

Offline Mintek

• Ekspert
  • Polski faszysta
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #200 dnia: Wrzesień 25, 2013, 07:38:42 »
Tak, Ulka wybitnie irytująca z tym wpieprzaniem się tam gdzie nie powinna. A jeszcze zadzwoniła do drugiej mądrej, Natalki, oby tylko razem jakiejś żałosnej intrygi nie wysmażyły.

No i w końcu doczekaliśmy - Ruda pokazała nam po praz pierwszy siebie w postaci innej niż ta wymemłana, wystraszona kobiecina - przy przesłuchiwaniu Irka po prostu rządziła ;)

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #201 dnia: Wrzesień 25, 2013, 15:57:49 »
Rudą Uleńkę wytargałabym za kudły. Niech się nie wtrąca w sprawy dorosłych (dobra wiem, kibicuję Ewie dlatego mnie to drażni, pewnie gdybym kibicowała Ance to jeszcze bym Ulce przyklasnęła).

To tam można komukolwiek kibicować w tym trójkącie? Podziwiam szczerze.  <szczerzy_sie>

Offline Mintek

• Ekspert
  • Polski faszysta
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #202 dnia: Wrzesień 26, 2013, 06:44:18 »

To tam można komukolwiek kibicować w tym trójkącie? Podziwiam szczerze.  <szczerzy_sie>
W ogóle w tym serialu już nie bardzo jest komu kibicować tak w ogóle...

Offline Nieprzenikniona

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #203 dnia: Wrzesień 27, 2013, 14:09:36 »
Zgadzam się z Mintkiem, w tym serialu powoli już nie ma komu kibicować. Może jeszcze Kasi i Marcinowi.  <mysli> Widzowie chcieliby, aby ta para się zeszła: http://archiwum.mjakmilosc.tvp.pl/117984/pocalunki-marcina.html?val=117985 ;).
Spoiler
Zwłaszcza, że niedługo Kinga zdradzi Piotrka. To już drugi raz, omg. http://archiwum.mjakmilosc.tvp.pl/119946/kulisy-koniec-malzenstwa-zdunskich.html
Wątek z gwałtem nawet mi się podobał, chodzi mi o to, że zgrabnie poprowadzony. Dobrze, że nie pokazali, jak Janka wraca do zdrowia, tylko od razu 2 miesiące później. Szkoda dziewczyny, bo żadna kobieta nie zasługuje na gwałt. Wg mnie, to, że chce ukarać tego faceta, jest normalne, tym bardziej, że policja jest taka nieporadna. Paweł sam się pakuje w kłopoty, ale go rozumiem. Jestem ciekawa, jak dalej potoczy się ten wątek i co dalej zrobi gwałciciel, który już podejrzewa, że Paweł go szuka.  <niecierpliwy>

Offline Mintek

• Ekspert
  • Polski faszysta
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #204 dnia: Wrzesień 30, 2013, 07:25:15 »
Jestem ciekawa, jak dalej potoczy się ten wątek i co dalej zrobi gwałciciel, który już podejrzewa, że Paweł go szuka.  <niecierpliwy>
Jestem pewien, że jak zwykle dobrze się skończy, Zduńskie mają "immunitet" na wszystko. Przecież nawet jak kiedyś w łeb sobie strzelał, to kula ominęła głowę po łuku ;)

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #205 dnia: Wrzesień 30, 2013, 23:56:08 »
Nie ma czegoś takiego jak związek bez zobowiązań   
Ryż wyciąga wilgoć

Już dla samych tych stwierdzeń warto było poświęcić 25 minut swojego życia (bo jeszcze nie skończyłam oglądać  :D).
Bardzo mi się podoba jak Kaśka  gasi Marcina. Ogromnie się cieszę, że wstąpiło w nią odrobinę życia. Nie wiem tylko po co się upadla i przyznaje do swojego uczucia do tegoż don juana. Ten wątek właściwie mogliby ciągnąć...on nie chce, potem ona nie chce, potem jemu się odechciało i tak w kółko  <mruga>
Moim zainteresowaniem się będzie cieszył  <ok>
Wiekopomne wyznanie Marka wbiło mnie w fotel ;) Jeszcze szwagra powinien zaprosić na wódkę  <slucha>

Post Merge: Październik 01, 2013, 00:08:38
A jednak się zawiodłam na Kaśce. "Martwić się będziemy później". Ręce opadają :P

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #206 dnia: Październik 01, 2013, 07:23:23 »
Mina Agnieszki jak zobaczyła Kaśkę z Marcinem - mistrzostwo!

Ale od początku - czy nadal Jean twierdzisz, że Anna z główką ma wszystko w porządku? Do tego dziwne zrządzenie losu, bo przecież biologiczną rodziną nie są, ale Ulka zaczyna iść w ślady ciotki. Tak samo rąbnięta! Nie lubię tej dziewuchy, drażni mnie, a do tego wydaje się być strasznie zarozumiała.
Naprawdę szkoda mi w tym wszystkim Ewy :(

Wyznanie Kaśki w lesie było ekstra! Tak myślałam, że o to jej chodziło jak odeszła od Marcina po słowach, że wszystkie kobiety go rzucają. A seks potem, cóż... No fakt, niby chcieli tego oboje - ale to Kacha była stroną napierającą :P

Pawełek i Janka - no tak, spisek trwa nadal, bo oczywiście trzeba go znaleźć i... Nie wiem no, jakoś mnie już nie jara ten wątek.

Offline Mintek

• Ekspert
  • Polski faszysta
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #207 dnia: Październik 01, 2013, 07:38:53 »
Anka do końca normalna nigdy nie była, fakt, że nasz Casanova potraktował ją jak zabawkę - ale to nie umniejsza, że sama ma "za uszami". W dodatku jest niezłą manipulatorką - Ulkę już dawno przekabaciła.
Ewy faktycznie szkoda, ona jedna miała w miarę normalne intencje, no ale nie, Marunio musiał lawirować między jedną a drugą i narobił bigosu.

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #208 dnia: Październik 01, 2013, 10:44:33 »
Oczywiście, że nadal uważam, że Anka nie ma gorzej z głową, Marek (on i tylko on)  jest wszystkiemu winny a Ewie nie współczuję za grosz.  Ma czego chciała  :)

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #209 dnia: Październik 01, 2013, 16:59:10 »
Ktoś kto perfidnie kłamie w żywe oczy nie może nie mieć problemów z głową.