A ja własnie jestem wielką fanką Jagody! Ma taki głos, że mnie osobiście powala, chociaż akurat w ostatnim odcinku "Nie proszę o więcej" niezbyt jej wyszło. Ale poprzednie występy były mega. Też byłam za Maią i nadal żałuję, że jej nie ma, ale może to i lepiej, jej minki wiecznie zbiedzonej dziewczynki mnie po prostu doprowadzały do szału, mam alergię na takie rzeczy.
Ja za to nie rozumiem fenomenu Arka, nie mogę po prostu go słuchać, jego głos mnie tak drażni, że omijam jego występy na yt, bo po prostu nie, nie, nie. Zdecydowanie wolę prawdziwe męskie głosy, jak np. Ernesta.
Ale wiedziałam, że nie przejdzie Michał, bo Arek ma dużo fanów (nadal nie wiem czemu

).
Jeśli chodzi o Mateusza i Kasię, jasne, Mateusz super, ale Kasia.. Dlaczego oni zrobili z niej wyuzdaną, zimną dziewczynę. Nie dziwię się, że bije od niej chłód, z takim wizerunkiem scenicznym

Na castingu była zupełnie inna, była sobą.
No i Ernest i Marzena.. Ah, Marzenka od poprzedniego liva mnie totalnie zachwyciła, teraz też, ale Ernest pokazał w końcu że potrafi coś więcej niż tylko "chrypić" (co i tak mi w zupełności wystarczało

) ale tutaj najbardziej mi było szkoda, że jedno z nich musiało odpaść. Ich duet był fantastyczny, najlepszy od czasu bitwy Marty Maksimiuk i Mai Lasoty.