Autor Wątek: Aneta i Marek  (Przeczytany 68155 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
Odp: Aneta i Marek
« Odpowiedź #90 dnia: Luty 23, 2013, 08:50:00 »
Oczywiście, że Aneta popełniła (i to drugi raz) błąd, ukrywając wszystko przed Markiem. Teraz dodatkowo dochodzi sprawa Marysi i jej rodziny, bo co prawda również nie wierzę, aby działała przeciwko nim, to jednak chyba musi mieć świadomość tego, że może im się stać krzywda. Niepotrzebnie tylko będzie siebie tak bardzo o to obwiniała, bo przecież wystarczyło poprosić kogoś o pomoc, kogokolwiek, chociażby tego policjanta, który pomagał przy poprzedniej sprawie. Anetę jednak wolą kreować na jakąś bohaterkę od siedmiu boleści :P Na swoich barkach dźwiga ciężar połowy Wrocławia, cały świat przestępczy raptownie się nią zainteresował.

Jednak scena z odcinka, kiedy wyznali sobie miłość...no mnie jednak dała nadzieję na to, że się nie rozstaną. Przyjrzyjcie się uważnie zachowaniu Marka, on przecież nie jest idiotą, moim zdaniem doskonale wie, że Aneta znów coś przed nim ukrywa, że ma jakieś tajemnice. Dlatego tak dopytuje, dlatego stara się być przy niej, bo może wie, że tak samo jak ostatnio, tak i teraz dowie się o wszystkim dopiero jak będzie mógł. Jest smutny z tego powodu, ale mimo wszystko ją kocha, więc nie wierzę, że pozwoli jej odejść.
Mam taką nadzieję, bo patrząc na scenę ze zwiastuna, gdy Pałkowska mówi mu, że nie mogą być razem...oj, będzie łzawo, coś czuję :(

Offline Klaudyna1108

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #91 dnia: Luty 23, 2013, 10:42:17 »
Mam nadzieję, że Aneta chociaż się popłacze jak się będzie z nim rozstawała a nie udawała taką twardą.

A co do Marysi i Huberta to mnie wkurza ,że oni zawsze są tacy niewinni a zwłaszcza Marysia. A o tym ,że oni mieli przed nią tajemnice i to pierwsi to już zapomniano? Brak zaufania itd. Aneta przynajmniej zrobiła to dla ich dobra a oni? Po to żeby nikt nie wiedział, bo im będzie przeszkadzał. Marysia zawsze musi być taka święta. Mam jednak nadzieję ,że Marek będzie za Anetą a nie za Marysią.

Offline patrycja2904

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #92 dnia: Luty 23, 2013, 12:11:52 »
W ogóle się z tobą nie zgadzam !! Oczywiscie obydwoje mieli przed sobą tajemnice, więc Aneta nie jest taka święta, Ty poprostu nie lubisz Marysi i dlatego tak o niej zle mówisz, a ty myślisz że Marek będzie po stronie Anety po tym jak ona z nim zerwała? to się grubo myslisz, nie oglądałam jeszcze tych odcinków jeszcze ale wyobrażam sobie. I Jeszcze jak [color]marek[/color] budował jej szafe to wielka paniusia jeszcze oczekiwała spokoju , Czasami ona mnie wkurza !!

PATRYCJA2904 :)                                                                                                                                                           

Na przyszłość prosiłabym, żeby Twoje posty były troszkę mniej "agresywne". Każdy może mieć przecież inne zdanie niz Twoje, ale nie ma potrzeby, żeby od razu "naskakiwać" ;) Donia
« Ostatnia zmiana: Luty 23, 2013, 19:38:16 wysłana przez Donia »

Offline Klaudyna1108

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #93 dnia: Luty 23, 2013, 12:27:52 »
Widzę,że masz coś do niej ogólnie jako do osoby a nie bezpośrednio do postaci. Jeżeli masz coś do powiedzenia miłego to posty są tutaj bardzo mile widziane ale jeżeli masz pisać w ten sposób to wogóle nie pisz. Każdy ma swoje zdanie ale można trochę delikatniej.

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #94 dnia: Luty 23, 2013, 12:30:26 »
Może i Marek podejrzewa, że po raz kolejny Aneta go oszukuje, bo przecież ostatnim razem Aneta tez zawsze wykręcała się bólem głowy, złym samopoczuciem. Ale mnie jej zachowanie bardzo przeszkadza, nie lubię jak para, która jest razem ma przed sobą tajemnice, wielokrotnie pisałam, że związek musi opierać się na zaufaniu i na szczerości, Marek jest z nią szczery, a ona nie potrafi zdobyć się na odwagę i powiedzieć mu prawdy. Przecież on i tak nie spotkałby się z tym Filipowem, ani nic, po prostu wspierałby Anetę najlepiej jak mógł, byłby przy niej i na każdym kroku pokazywałby, że nie jest sama.

Jeżeli masz coś do powiedzenia miłego to posty są tutaj bardzo mile widziane ale jeżeli masz pisać w ten sposób to wogóle nie pisz. Każdy ma swoje zdanie ale można trochę delikatniej.
Klaudyna bez przesady! :) Forum jest miejscem gdzie wszyscy mogą pisać i nie zawsze muszą być to cukierkowe opinie, nie zawsze wszyscy musimy się ze sobą zgadzać, bo przecież każdy z nas może mieć inny pogląd na daną sprawę. ;)

Offline patrycja2904

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #95 dnia: Luty 23, 2013, 12:35:57 »
Widzę,że masz coś do niej ogólnie

Nie mam nic do niej tylko czasami mnie wkurza sami przyznajcie że czasami zle robi , ale tym razem sie zgadzam z tobą klaudyna1108 , robi to wszystko dla ich bezbieczenstwa :)

:o <smiech>PATRYCJA2904
« Ostatnia zmiana: Luty 23, 2013, 19:38:48 wysłana przez Donia »

Offline Klaudyna1108

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #96 dnia: Luty 23, 2013, 12:37:54 »

Każdy napisał coś negatywnego i w porządku ale post Patrycji był trochę za ostry nie uważasz? Poza tym napisałam przecież- 'Jeżeli masz coś do powiedzenia nie miłego to trochę delikatniej' nie powiedziałam,że ma w ogóle nie wyrażać opini. To jest róznica  ;)

Gdyby Aneta mu powiedziała moim zdaniem on napewno by nie pozwolił żeby ona dalej chodziła sobie na spotkania z Filipowem, napewno by zrobił coś co mogło by wprowadzić jeszcze większy chaos i niebezpieczeństwo. Marek jest strasznie naiwny wierząc w te bóle głowy, w końcu ile może boleć głowa? Powinien ją chociażby wysłać do lekarza albo coś. No są różne poglądy na tą sytuacje i różne sposoby myślenia

Offline Anula

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #97 dnia: Luty 23, 2013, 12:57:51 »
A ja wypowiem się teraz co do tego wyjazdu Anety i ich rozstania. Pokojarzyłam parę faktów i wydaje mi się, że ona wcale nigdzie nie wyjedzie. W necie jest wyraźnie napisane, że Marysia straci zaufanie do Anety i dlatego nie będzie chciała z nią dłużej pracować, a po co miałaby odchodzić z galerii jeżeli Aneta by wyjechała i i tak by jej tam nie było? Fakt, później w streszczeniach nie ma nic więcej o Anecie i to też może dać do myślenia, ale wydaje mi się, że Marek ją za bardzo kocha, żeby pozwolić jej od tak odejść  <buja_w_oblokach>
Anula :)

Offline Mańka

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #98 dnia: Luty 23, 2013, 13:02:45 »
chwilę mnie tu nie było i tyle postów! szczerze ja dalej wierzę w to, że będą razem i tak zgadzam się z niektórymi, że Aneta momentami jest denerwująca, ale jej przeszłości nie zmienimy :) jak każdy aktor może mieć też lepsze i gorsze dni i jej granie za każdym razem jest inne :) Ja osobiście p. Pakulnis bardzo lubię, cenię, zarowno za to jaką jest aktorką, ale też jaką jest osobą. Mnie np nieraz Marysia (Aneta Zając) denerwuje swoją grą, ale to są też pamietajmy o tym sceny, których oni nie wymyslają i nakierowywani są przez scnearzystów i reżyserów. Caly watek kryminalny według mnie został wprowadzony żeby podnieśc oglądalnośc- w końcu głowna bohaterka zostaje porwana :) A że Aneta tu odgrywa istotną rolę- od początku była zamieszana w takie sprawy i musimy się już w tym pogodzić. Dla mnie teraz najważniejsze jest teraz to co się rozwinie w przyszłych odcinkach- wiemy, że Aneta i Marek się rozstają, tylko co zrobią po rozłące, już nie jest pewne. Lubię Anetę, bo zawsze starała się pomóc Marysi i była dla niej jak matka. Mam nadzieje, że Marek nawet jeśli będzie miał do niej żal, to ją zrozumie i będzie walczył. Zgadzam się, związek powinien opierać się na zaufaniu, ale własnie mi się wydaje, że Aneta nie chciała i nie chce, żeby Marek zrobił coś niebezpiecznego- wiemy,że chcialby ją bronić  <serce>, a z Filipowem przecież nie ma co zadzierać i Aneta to bardzo dobrze wie. Ja dalej ich uwielbiam, nawet jeśli się rozstaną to czekam tylko na odcinek kiedy się pogodzą, bo nie wyobrażam sobie inaczej i mam nadzieje, że tak własnie będzie :)  <buja_w_oblokach>

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #99 dnia: Luty 23, 2013, 13:10:14 »
A ja myślę, że dlatego nie ma nic o nich w streszczeniach, bo ich sprawa zostanie "rozwiązana" jeszcze przed końcem sezonu. Pamiętacie jak było z ich ostatnimi spięciami? Przecież później też nie było nic na ten temat w streszczeniach, a jednak ładnie się pogodzili. Wydaje mi się właśnie, że gdyby Aneta miała gdzieś wyjechać to coś by już napisali w streszczeniach, jakieś zmiany by ukazali: czy to w wątku Anety, czy nawet Marka. A tymczasem nie ma o tym ani słowa, więc ja jestem dobrej myśli :)

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #100 dnia: Luty 23, 2013, 13:10:33 »
Gdyby Aneta mu powiedziała moim zdaniem on napewno by nie pozwolił żeby ona dalej chodziła sobie na spotkania z Filipowem, napewno by zrobił coś co mogło by wprowadzić jeszcze większy chaos i niebezpieczeństwo.
Może i by zrobił, może i by zrobił coś głupiego, ale z pewnością gdyby Aneta powiedziała do czego zdolny jest Filipow to by do niego nie poszedł, Anetę też by do niego nie puścił, zostałyby tylko kontakty telefoniczne. Swoją drogą Aneta mogła powiedzieć o wszystkim temu policjantowi - Kacprowi, przecież zna się na takich typach i z pewnością jakoś starałby się jej pomóc, a tak jest w tym wszystkim sama, a nie! Przepraszam jest z tą pożal się Boże Sandrą, która notabene strasznie mnie denerwuje i irytuje, czekam aż tylko zniknie z serialu.

Lubię Anetę, bo zawsze starała się pomóc Marysi i była dla niej jak matka.
Aneta była jak matka dla Majki, więc nie dziwię się, że Marysia jakoś będzie chciała się po tym wszystkim od niej odciąć, jakoś zerwać z nią kontakt, bo bądź co bądź traktowała Anetę jak matkę, jak najlepszą przyjaciółkę, której ufała, a tu taaakie rozczarowanie.

Offline Mańka

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #101 dnia: Luty 23, 2013, 13:13:52 »
mam w sumie nadzieję, że nawet jeśli początkowo będzie miała żal, to później będzie brakować jej Anety i jakoś to wszystko się między nimi pomyślnie ułoży  <tak>  jak dla mnie one są zbyt blisko ze soba, żeby było inaczej! Optymistka! <serce>

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #102 dnia: Luty 23, 2013, 13:16:15 »
Myślę, że Aneta będzie musiała się trochę napracować, żeby odzyskać zaufanie Marysi, Marka i Huberta, coś mi się wydaje, że tak łatwo to jej nie będzie ;)
Ale jeżeli już odzyska ich zaufanie, odzyska ich miłość to wydaje mi się, będzie to szanowała, bardziej niż teraz!  <rumieniec>

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
« Odpowiedź #103 dnia: Luty 23, 2013, 14:28:10 »
Miejmy nadzieję, że tak właśnie będzie. Aneta powinna już dawno szanować to co ma.

Przyjrzyjcie się uważnie zachowaniu Marka, on przecież nie jest idiotą, moim zdaniem doskonale wie, że Aneta znów coś przed nim ukrywa, że ma jakieś tajemnice. Dlatego tak dopytuje, dlatego stara się być przy niej, bo może wie, że tak samo jak ostatnio, tak i teraz dowie się o wszystkim dopiero jak będzie mógł.

Myślę, że masz rację. Ale z drugiej strony jednak uważam, że nie powinna Aneta się tak zachowywać. Już raz ukrywała przed Markiem sytuację z Andrzejem.

Co do rozstania, tak humorystycznie, gdzie Aneta znajdzie taką drugą garderobę? :D

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #104 dnia: Luty 23, 2013, 14:36:16 »
Co do rozstania, tak humorystycznie, gdzie Aneta znajdzie taką drugą garderobę? :D
<haha> na kanapie w galerii <haha>
Przecież tak na dobrą sprawę nigdy nie pokazali jej mieszkania, zawsze pokazywana była w galerii, restauracji, BarBarianie czy u Marka. Biedna kobieta wcześniej mieszkała pewnie w galerii <haha> swoją drogą ma tam bardzo ładnie. ;D
Ale to tak śmiechem żartem, a na poważnie, to gdzie była wzmianka, że Aneta ma wyjechać? Przeoczyłam coś? :(