Autor Wątek: Aneta i Marek  (Przeczytany 68179 razy)

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
Odp: Aneta i Marek
« Odpowiedź #75 dnia: Luty 22, 2013, 16:14:00 »
. Jak widać w innych sytuacjach ryzykuje, a w tej nie potrafi?
No właśnie swoim życiem ryzykuje, a spróbowaniem mu zaufać nie może. Nie rozumiem tego..
Co robią z Anety ? Hmmm potwora? Pozwolę sobie tak to brzydko ująć. Było już tak dobrze, ale w "Pierwszej Miłości" nic nie trwa wiecznie. Powinni zmienić nazwę np "Pierwszy Kryminał, albo Kryminalna Miłość "   :D
Dobra Anetka długo była sama no okej, ale teraz jak już ma Marka który troszczy się o nią martwi i w ogóle to ona nie swoje "Mata Hari" (jak to Marek ujął) Co ona sobie nadal myśli, że Marek jej znów wybaczy, bo ona musiała to ukryć ze względu na to, że pójdzie do młodszej ? Ech dobra nie narzekam już  :P

Offline Klaudyna1108

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #76 dnia: Luty 22, 2013, 16:14:36 »
Ja nie mam zamiaru teraz zniechęcać się do aktorki tylko dlatego, że chwilowo czujemy do niej zniechęcenie. Aneta Pałkowska a Maria Pakulnis to wielka różnica więc nie zamierzam jej przez to teraz nie lubić. Zobaczycie, że dobrze się to skończy i wszyscy będą szczęśliwy. Nie uważacie, że ona teraz za to co robi to płaci? Mówię teraz jak cierpi, bo jest zestresowana tym wszystkim? Ona w domu z Markiem oszukuje i kłamie a potem wychodzi to tego Filipowa i dosłownie dostaje po pysku. Więc to nie jest tak,że ona nie zasługuje na miłość, bo ma konsekwencje za to, że kłamie. Martwi się o innych i dlatego czuję do niej sympatię. Zobaczycie, że jak się to wszystko rozwiąże to znowu będziemy się  cieszyć ich szczęściem.
« Ostatnia zmiana: Luty 23, 2013, 10:44:30 wysłana przez Klaudyna1108 »

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #77 dnia: Luty 22, 2013, 16:19:09 »
Przecież ja nie powiedziałam, że ja przestaje lubić, albo zniechęcać się do Pani Marysi. Przez jakieś tam rzeczy w PM. Po prostu wkurza mnie jej postać i tyle. Źle to ujęłam przepraszam.   :D
No zobaczymy zobaczymy, wróżką nie jestem, ale pewnie będzie, że Marek jej wybaczy i znów będzie wielkie szczęście A&M. A potem znowu nic i nic...

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #78 dnia: Luty 22, 2013, 16:22:00 »
Ja aktorkę nadal bardzo lubię i cenię ;) nic się w tej kwestii nie zmieniło, po prostu jej bohaterka akurat teraz działa mi na nerwy.
Aneta Pałkowska a Maria Pakulnis to wielka róznica więc nie zamierzam jej przez to teraz nie lubić.
Nigdy nie porównywałam Anety do p.Marysi. ;)

Ona w domu z Markiem oszukuje i kłamie a potem wychodzi to tego Filipowa i dosłownie dostaje po pysku. Więc to nie jest tak,że ona nie zasługuje na miłość, bo ma konsekwencje za to, że kłamie.
A ja uważam, że poprzez kłamstwo, poprzez oszukiwanie na każdym kroku Aneta na dzień dzisiejszy nie zasługuje na Marka, jak można być z osobą, która jest z nami nie szczera? która boi się powiedzieć prawdę? która non stop udaje, non stop coś kręci? Związek buduje się na zaufaniu, na wzajemnym zaufaniu, a Aneta okłamując Marka pokazuje, że mu nie ufa, proste. ;)

Offline Klaudyna1108

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #79 dnia: Luty 22, 2013, 16:24:47 »
Jullcia! Nie przejmuj się haha nie mówiłam bezpośrednio do Ciebie  :D Mówiłam do tych wszystkich którzy teraz tak negatywnie o niej mówią, padły też słowa,że Maria nie umie grać, o to mi chodziło. Przez te chwilowe problemy, Aneta staje się dla nas potworem ale tak jak już mówiłam każdy bohater ma swoje lepsze i gorsze chwile- co oznacza,że niedługo Aneta będzie już tą lepszą postacią i znowu największy jej problem to będzie znalezienie apaszki  :D

W każdym związku musi być jakiś konflikt ZAWSZE. U nich jest akurat teraz, noi co zrobić? Ja to bym baaardzo chciała żeby Marek jej się oświadczył po to żeby sie już nie rozstali nigdy... No ale to znowu tylko marzenia raczej nie do spełnienia.
« Ostatnia zmiana: Luty 22, 2013, 17:28:04 wysłana przez Klaudyna1108 »

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
« Odpowiedź #80 dnia: Luty 22, 2013, 16:28:04 »
Nie uważacie, że ona teraz za to co robi to płaci?

Płaci, ale za przeszłość nie za przyszłość. Ona za to co teraz robi to dopiero zapłaci.

Offline Anula

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #81 dnia: Luty 22, 2013, 16:29:31 »
Pewnie, łatwo jest być happy, jak wszystko między nimi się układa i jest fajnie, ale jak coś się zaczyna psuć, to też nie należy zjeżdżać postaci z góry na dół, tylko starać się na to spojrzeć z drugiej strony- przynajmniej takie jest moje zdanie.
Na początku wszystkie byłyśmy takie zakręcone na punkcie Anety i Marka, a teraz co? Widzę, że niektóre z Was to by chciały, żeby Marek olał Anetę i żeby została sama. Ja nie uważam tego za dobre rozstrzygnięcie, bo po za tym, że ona nie mówi mu całej prawdy, to przecież nie robi(i nie chce robić nic złego). To, że współpracuje z Filipowem, to jest powód, żeby od razu ją skreslić? Po za tym, nie uznalabym tego za współpracę, bo Aneta robi wszystko, żeby mu utrudnić znalezienie Jakuba. Przecież nie powiedziała mu ani o spotkaniu z Sandrą, ani o tym, że Kuba wyjechał. Ryzykuje bardzo dużo, bo własne życie, żeby tylko uchronić swoich bliskich.
Ze streszczeń wiem, że Marysia straci do niej zaufanie, nie wiem czy Marek i Hubert też się całkowicie od niej odwrócą, ale mam nadzieję, że nie, bo Aneta przeszła w życiu wiele i do tej pory musi za to płacić.
Anula :)

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #82 dnia: Luty 22, 2013, 16:35:17 »
Klaudyna1108 staraj się nie pisać dwóch postów pod rząd, po prostu jeżeli chcesz coś jeszcze dodać, edytuj swoją poprzednią wiadomość i po kłopocie. ;)

Widzę, że niektóre z Was to by chciały, żeby Marek olał Anetę i żeby została sama. Ja nie uważam tego za dobre rozstrzygnięcie, bo po za tym, że ona nie mówi mu całej prawdy, to przecież nie robi(i nie chce robić nic złego). To, że współpracuje z Filipowem, to jest powód, żeby od razu ją skreslić? Po za tym, nie uznalabym tego za współpracę, bo Aneta robi wszystko, żeby mu utrudnić znalezienie Jakuba. Przecież nie powiedziała mu ani o spotkaniu z Sandrą, ani o tym, że Kuba wyjechał. Ryzykuje bardzo dużo, bo własne życie, żeby tylko uchronić swoich bliskich.
Widzę, że do mnie pijesz ;) mi nie chodzi o współpracę Anety z Filipowem i to nie powód dla którego chcę, żeby ta dwójka się rozstała, u mnie jest skreślona poprzez to, że NADAL ciągle okłamuje Marka, niech sobie współpracuje z kim chce, niech robi co chce, ale niech nie okłamuje tego biednego faceta, który by jej nieba przychylił. ;)
Aneta nie powiedziała Filipowowi, że Kuba wyjechał? Coś mi się wydaje, że powiedziała, że wyjechał gdzieś na wieś, ale mogę się mylić oczywiście.

Płaci, ale za przeszłość nie za przyszłość. Ona za to co teraz robi to dopiero zapłaci.
I to słono zapłaci.

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
« Odpowiedź #83 dnia: Luty 22, 2013, 16:39:43 »
Widzę, że niektóre z Was to by chciały, żeby Marek olał Anetę i żeby została sama.

Ja raczej nie che, ale się nie zdziwie jeśli tak będzie. I to będzie tylko jej wina.

To, że współpracuje z Filipowem, to jest powód, żeby od razu ją skreslić? Po za tym, nie uznalabym tego za współpracę, bo Aneta robi wszystko, żeby mu utrudnić znalezienie Jakuba. Przecież nie powiedziała mu ani o spotkaniu z Sandrą, ani o tym, że Kuba wyjechał.

Jak to nie powiedziała? Przecież mówiła, że Marysia z dziećmi wyjechała. No chyba, że mi się przyśniło....

Offline Anula

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #84 dnia: Luty 22, 2013, 16:45:09 »
Nie pije tylko do Ciebie Klaudia, tylko tak ogólnie, bo sądzę, że nie należy od razu skreślać Anety przez to co teraz robi :). A co do tego powiedzenia Filipowowi, to zrobiła to dopiero później, przez telefon. Ale wcześniej spotkała się z Sandrą, która jej to powiedziała.

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #85 dnia: Luty 22, 2013, 16:48:14 »
Widzę, że niektóre z Was to by chciały, żeby Marek olał Anetę i żeby została sama.
Ja raczej nie che, ale się nie zdziwie jeśli tak będzie. I to będzie tylko jej wina.
Nie ja oczywiście tego nie chce i nigdzie tego raczej nie podkreśliłam. Po prostu jestem zdenerwowana zachowaniem Anety i to na tyle.

I to słono zapłaci.
No przekonamy się co będzie dalej, ale raczej nic miłego jej nie spotka.

Offline Klaudyna1108

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #86 dnia: Luty 22, 2013, 23:01:15 »
 Coś miłego dla wszystkich, zawsze fajnie powspominać :)
https://www.youtube.com/watch?v=0_NfqRF_7YQ&feature=youtu.be

Offline Anula

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #87 dnia: Luty 22, 2013, 23:09:12 »
To jest piękne, no przecież oni nie mogą się rozstać  <buja_w_oblokach>...

Prosiłabym jednak o troszkę dłuższe wiadomości niż tzw. "jednolinijkowce" ;)
« Ostatnia zmiana: Luty 22, 2013, 23:16:17 wysłana przez Donia »

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #88 dnia: Luty 23, 2013, 00:46:00 »
Aż tak strasznie Anety nie skreśliłam, ale jednak w moich oczach troszkę straciła. Naprawdę liczyłam, że ta pierwsza sprawa z Rajmundem, z Andrzejem czegoś ją nauczyła i naprawdę bardzo żałuję, że tak scenarzyści na dzień dzisiejszy zepsuli tą postać. Przecież jej wątek mógłby być inaczej poprowadzony, a to, że by powiedziała o wszystkim Markowi, myślę, że nie stałoby się to przyczyną mniejszej oglądalności, a tak po raz kolejny zrobili z niej coś a'la czarny charakter. :(

Offline Anula

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #89 dnia: Luty 23, 2013, 00:52:12 »
Mnie też się to średnio podoba, ale staram się chociaż troszkę ją zrozumieć. Ale, jak tak dzisiaj sobie obejrzałam ten filmik na yt i zobaczyłam początki ich miłości, jak to wszystko wtedy było jeszcze takie niewinne, to mi się tak szkoda ich zrobiło, a najbardziej Anety, bo teraz zrobili z niej taką podłą kobietę  :(.