Autor Wątek: Aneta i Marek  (Przeczytany 68196 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
Odp: Aneta i Marek
« Odpowiedź #45 dnia: Luty 18, 2013, 08:49:39 »
Od bardzo długiego czasu nie oglądam już regularnie PM, ba nie oglądam w ogóle bo czas mi na to nie pozwala, jedynie czytam streszczenia i oglądam zwiastuny  <haha> Ale pozwolę się odnieść do pewnej poruszonej kwestii.  <tancze>

Aneta nigdy nie paliła się do tego związku.
Nie możemy powiedzieć, że Aneta nigdy nie paliła się do tego związku, bo to nie prawda! Aneta paliła się do niego, chciała być Markiem, ale bała się tego wszystkiego, bała się przyszłości z nim, bała się reakcji Kingi, Majki. To po pierwsze, a po drugie jak ktoś już wspomniał, Aneta była bardzo długo sama, nie miała ładnego faceta, w nikim nie miała takiego oparcia jakie mogłaby mieć w Marku. A dodatkowo potem była dosyć niefortunna sytuacja ze zdjęciami Teresy, które Marek rzekomo bardzo często ogląda - i Aneta postanowiła się wycofać, nie chciała być jak gdyby na zastępstwo.
Swoją drogą to były piękne czasy, nie zapomnę jak z niecierpliwością czekało się na kolejny odcinek, jak snułyśmy przypuszczenia jak może być, a raczej jak chciałyśmy, żeby było <haha> prawda Kiki?  <haha>
Coś mi się wydaje, że w wakacje nadrobię wszystkie odcinki, bo zaczyna strasznie mi brakować naszej pary.  <haha> To będą intensywne wakacje.  <tancze>

Offline Klaudyna1108

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #46 dnia: Luty 18, 2013, 13:21:49 »
Jak się kogoś kocha to się nie patrzy na nic tylko w tym momencie jest ważna tylko ta jedna osoba. Oczywiście , że Aneta się bała , że Marek będzie znowu z Teresą ale to powinna była z nim porozmawiać, pozwolić mu żeby wyznał, że to ona była dla niego najważniejsza- bo tak było. Ona tylko powiedziała , że nie jest gotowa na zajęcie miejsca Teresy i koniec. Potem jak już byli razem to widać było, że jej zależało czego dowodem była przeprowadzka i te wszystkie czułe scenki ale jak w jej życiu pojawiły się problemy to Marek zszedł na drugą półkę. Już raz się sparzyła kiedy mu nie powiedziała o synu to dlaczego teraz robi to samo? Przecież wie jakie będą konsekwencje.

Offline Anula

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #47 dnia: Luty 18, 2013, 13:22:43 »
Ja bym tak nie mogła. Strasznie się wciągnęłam w ten serial, zwłaszcza teraz, jak są takie ciekawe odcinki, to nie mogę przegapić ani jednego  <o_tak>
Anula :)

Offline Klaudyna1108

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #48 dnia: Luty 18, 2013, 13:31:00 »
Ja bym tak nie mogła. Strasznie się wciągnęłam w ten serial, zwłaszcza teraz, jak są takie ciekawe odcinki, to nie mogę przegapić ani jednego  <o_tak>

Ja tak samo. Przyznam, że niektórzy bohaterzy w ogóle mnie nie interesują- najbardziej oczywiście ciekawi mnie Aneta i Marek- ale i tak oglądam żeby być na bieżąco, bo czasami dowiadujemy się o nich dużo rzeczy mimo iż nie ma ich nawet w odcinku- po prostu dowiadujemy się od Marysi czy innych bohaterów. Na ipli są odcinki, które są puszczane dopiero następnego dnia( jakby ktoś nie wiedział to można już obejrzeć na ipli dzisiejszy odcinek a po dzisiejszym odcinku będzie dodany już jutrzejszy.) także ja oglądam ile tylko mogę.
« Ostatnia zmiana: Luty 19, 2013, 00:13:29 wysłana przez Klaudyna1108 »

Offline Klaudyna1108

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #49 dnia: Luty 19, 2013, 21:44:17 »
Właśnie obejrzałam scenę, w której Filipow bije Anetę. Muszę powiedzieć, że tylko Marka tam brakowało do obrony. Szkoda, że scenarzyści nie zrobili z niego takiego księcia z bajki i szkoda, że nie mógł wtedy przy niej być. Strasznie szkoda mi Anety w tej scenie. Nic biedna nie zrobiła, robi wszystko co każe jej ten cały Filipow i tak jej się dostaje. Przykro patrzeć na takie sceny. Pierwszy raz widziałam ją jak tak cierpiała.

Offline Anula

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #50 dnia: Luty 19, 2013, 23:02:02 »
Mnie też było taaak szkoda Anetki, odkąd zobaczyłam zwiastun jutrzejszego odcinka, to zaczęłam się o nią naprawdę bać  :ysz:

Offline Klaudyna1108

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #51 dnia: Luty 20, 2013, 21:14:42 »
Scena z Anetą i Markiem w odcinku 1651 baaardzo mnie wzruszyła. Nie będę pisać dlaczego, bo wiem że nie wszyscy oglądali ale jestem zadowolona ze scenarzystów. Po prostu się poryczałam. Narazie tylko tyle powiem.

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #52 dnia: Luty 20, 2013, 21:16:25 »
Klaudyna zawsze swoje wrażenia odnośnie następnych odcinków możesz pisać i ukrywać w spoilerze. ;)

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #53 dnia: Luty 20, 2013, 21:17:41 »
Klaudyna...właśnie, opisz i ukryj! Ja chętnie przeczytam, bo zaintrygowałaś mnie swoim postem :)

Offline Anula

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #54 dnia: Luty 21, 2013, 21:45:34 »
Dzisiejsze sceny z Anetą i Markiem, były po prostu piękne. Normalnie aż się popłakałam, jak ona mówiła do niego, że go kocha i jeszcze ta muzyka w tle  <buja_w_oblokach>. Ale wcześniej, jak Marek ja pytał czy powiedziałaby mu, gdyby miała problemy, to mi się tak smutno zrobiło i pomyślałam: kobieto, facet tak Cię kocha i się martwi, powiedz mu wreszcie! Szkoda, że później, to wszystko tak się zepsuje  :(

Offline Klaudyna1108

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #55 dnia: Luty 21, 2013, 22:12:13 »
Mnie najbardziej dotknęły jej słowa "Kocham Cię' i muzyka. Nie wiem czy pierwszy raz ją słyszałam ale chyba tak. Symbolizowała ona taki koniec- nie tylko tego całego kryminału ale i ich związku. Szkoda,że Aneta nie wypłakała się Markowi. Może gdyby powiedziała mu teraz to nie wyszło by tak jak ma wyjść. No ale jeszcze przez 4 odcinki będą razem- to nie pociesznie ale ja czasami udaję, że nie przeczytałam tych streszczeń więc dla mnie oni nadal są kochającą się parą. Przecież obydwoje powiedzieli,że się kochają czyli rozstaną się z cieżkim sercem..

Offline Anula

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #56 dnia: Luty 21, 2013, 22:37:03 »
Klaudia, widzę, że mamy ze sobą dużo wspólnego. Ja miałam takie same odczucia, ta muzyka tak mnie zdołowała, że łzy same napływały mi do oczu. Ja też wolę udawać, że nie przeczytałam żadnych streszczeń i nie myśleć, że coś będzie źle, skoro narazie jest dobrze :)

Offline Klaudyna1108

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #57 dnia: Luty 21, 2013, 23:11:55 »
No dużo osób myśli podobnie , bo to są takie naturalne odczucia dlatego scenarzyści - żeby zwiększyć oglądalność- powinni brać pomysły od widzów, bo w końcu to dla nas ten serial jest i chociaż malutkie scenki - typu właśnie ta, w której Aneta powiedziała "kocham Cie"- mogą uszczęśliwić.

Offline mindreader

• Aktywny użytkownik
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #58 dnia: Luty 22, 2013, 13:27:06 »
Obejrzałam sobie dzisiaj 2 ostatnie odcinki i powiem Wam szczerze, że coraz bardziej podziwiam fanów Anety :P Osobiście postać wystrzeliłabym w kosmos - może nie do końca orientuję się o co chodzi w całej sprawie, ale to, że każdy ma przed każdym tajemnice, że każdy kręci i w sumie nikt nie wie, kto jest wrogiem a przyjacielem, jest po prostu straszne i na dłuższą metę ciężko się ogląda. Zrobili wątek bardzo kryminalny, który pasuje do tego serialu jak pięść do oka. Na dodatek sama Aneta w scenie np. z Sandrą wypada okropnie, sztucznie i w ogóle aż dziw bierze, że akurat ta aktorka może tak słabo grać. No ale na pocieszenie muszę przyznać, że przy Monice Dryl, to i tak wypada wybitnie aktorsko, bo tamta kładzie całą swoją rolę, ta tylko czasami.

Offline Klaudyna1108

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #59 dnia: Luty 22, 2013, 13:39:52 »
Każda postać w każdym filmie ma swoje lepsze i gorsze sceny. Akurat Aneta teraz ma tą gorszą ale to wcale nie znaczy, że wszyscy musimy ją uważać za wszelkiego wroga. Co do aktorstwa to Maria Pakulnis jest jedną z najlepszych polskich aktorek lecz nawet gdyby jej coś nie wyszło to próbowałaby do bólu,bo taka już jest. Nie wiem czy przepadasz za nią czy nie ale każdy kto dobrze pozna ją jako aktorkę, będzie ją podziwiał i może nie wielbił ale szanował. Wszystko co jest pokazywane w telewizji musi być profesjonalne, bo aktorzy kupę kasy za to dostają i cała Polska ma szanse to oglądać, więc myśle że żeby oceniać to trzeba się na tym znać (nie mówię, że się nie znasz , bo może się mylę)To tylko moje zdanie oczywiście każdy może mieć swoje.