Autor Wątek: Aneta i Marek  (Przeczytany 68253 razy)

Offline Mańka

• Aneta&Marek
Odp: Aneta i Marek
« Odpowiedź #30 dnia: Luty 17, 2013, 21:59:18 »
Aneta od zawsze była postacią, która jeśli widziała jakieś problemy, to chciała uciekać. Pamiętacie z Jankiem ile razy się rozstawali na samym początku? Jak Aneta po tym jak wydało się, że Andrzej spowodował wypadek, uciekała od Jana? Spotykali się wtedy, Jan chciał, żeby dała im szansę. Może też teraz tak będzie i dzięki temu będą fajne sceny z A&M :) Skoro Aneta nie wyjedzie (nie wydaje mi się, żeby tak było, bo skoro będzie odbudowywała zaufanie Marysi, to musi być na miejscu- tak przynajmniej mi się wydaje i w sumie mam taką nadzieję), to mam nadzieję, że nie wyjedzie właśnie za sprawą tego, że się pogodzą <buja_w_oblokach> Ja ją trochę rozumiem, przynajmniej staram się. Boi się, że Marek mógłby zrobić jakiś ruch np w jej obronie i mógłby bardzo tego pożałować- przecież widać, jaki jest Filipov. Wiadomo, że dla nas lepiej by było jakby mu powiedziała, a on by ją wspierał. Ale chyba tak już ta postać jest określona przez scenarzystów, jako "niezależna". Mam jednak nadzieje, że nie będziemy musieli czekać 100 odcinków na ich pogodzenie, tylko już niebawem będziemy mogli cieszyć się ich szczęściem <buja_w_oblokach>

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #31 dnia: Luty 17, 2013, 22:11:33 »
Mam jednak nadzieje, że nie będziemy musieli czekać 100 odcinków na ich pogodzenie, tylko już niebawem będziemy mogli cieszyć się ich szczęściem <buja_w_oblokach>
W tym serialu i z tymi scenarzystami to jest chyba niemożliwe :D Na to, żeby widzieć ich szczęście raczej nie ma co liczyć, bo pewnie nawet jak się pogodzą, to po jakimś czasie albo znów nie będą ich zbyt często pokazywać, albo wprowadzą jakiś wątek, który spowoduje, że tzw. sielanki u nich nie zobaczymy :D

Offline Klaudyna1108

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #32 dnia: Luty 17, 2013, 22:19:50 »
 Łóżkowa scena byłaby naprawde mile widziana- nie musi być nic wielkiego tak jak pokazują z tymi młodymi ale cokolwiek! Scenarzyści skupiają się bardziej na tych nowych i młodych postaciach, pewnie widzą po rankingach co najbardziej interesuje widzów i to dają.

Offline Anula

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #33 dnia: Luty 17, 2013, 22:20:27 »
A ja właśnie myślę, że scenarzyści ,,szarpną się'' na jakieś fajne i romantyczne sceny przy godzeniu się Anety i Marka. Pamiętam, jak właśnie Janek ją zachęcał do siebie, były takie odcinki, jak spotykali się w parku i to było taaakie fajne. Możliwe, że w przypadku Marka też będzie tak, że w końcu przekona do siebie Anetkę, tylko mam nadzieję, że nie skończy się to tak, jak z Jankiem.
Anula :)

Offline Klaudyna1108

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #34 dnia: Luty 17, 2013, 22:29:21 »
Właśnie "w końcu" może się pogodzą. Najgorsza jest właśnie ta wieczna niepewność i czekanie, bo nie ma ich przez pare odcinków i już się zastanawiamy czy oni nagle wygineli?

Offline Jullcia

• Aneta&Marek
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #35 dnia: Luty 17, 2013, 22:30:14 »
W sumie dziewczyny czego My oczekujemy od tych "bajko-pisarzy" zawsze wszystko co dobre rozwalają żeby przyciągnąć uwagę widza. No cóż jakoś chyba przeżyjemy to ich rozstanie co ?
Nie w sumie nie nie przeżyje oni są tacy fajni razem, ale pewnie jak się pogodzą to oczywiście Marek jej wybaczy, bo to dla jego dobra było..
A tak właściwie wytłumaczy mi to ktoś? Ona go nie kocha czy rozstaje się z nim z tych "swoich ważnych powodów bezpieczeństwa" ?

Offline Anula

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #36 dnia: Luty 17, 2013, 22:40:04 »
Ja myślę, że to jest niemożliwe, żeby Aneta nie kochała Marka. Po tych wszystkich scenach, jakie obejrzałyśmy z nimi w roli głównej, to ja nie uwierzę, że ona nic do niego nie czuje. Te ,,ważne powody'' zaczynają mnie strasznie irytować.

Offline Klaudyna1108

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #37 dnia: Luty 17, 2013, 22:43:14 »
A tak właściwie wytłumaczy mi to ktoś? Ona go nie kocha czy rozstaje się z nim z tych "swoich ważnych powodów bezpieczeństwa" ?

Właśnie nad tym samym się zastanawiam, bo wiele w tym związku to ona się nie stara tylko Marek; on szykuje niespodzianki, on pierwszy ją przytula, on pierwszy ją całuje(większość razy, nie zawsze, ale przeważnie), więc jaki Aneta będzie miała powód na zostawienie go? Pewnie się dowiemy, ale to czekanie jest najgorsze!
« Ostatnia zmiana: Luty 17, 2013, 23:13:49 wysłana przez Donia »

Offline Anula

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #38 dnia: Luty 17, 2013, 22:58:15 »
Może i faktycznie Marek troszkę bardziej się stara, ale nie przesadzajmy. A co było, jak ten szejk chciał ,,kupić'' Anetę od Marka? Ona wtedy tak pięknie mówiła, że to jego kocha. Albo nawet ostatnio, jak rozmawiała przez telefon z tym Filipowem, to potem była wystraszona, że się wtuliła w Marka, tak jakby chciała w jego ramionach zapomnieć o wszystkich problemach  <na_poduszce>

Offline Klaudyna1108

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #39 dnia: Luty 17, 2013, 23:06:29 »
No z tym wtuleniem to naprawdę aż motyle w brzuchu.. Nawet teraz jak to przeczytałam co napisałaś Anula to zaraz sobie to jeszcze raz obejrzę :)

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #40 dnia: Luty 17, 2013, 23:24:23 »
Według mnie lepiej by było, gdyby Aneta porozmawiała z Markiem na temat tych wszystkich porachunków, a nie chciała się z nim od razu rozstać. To takie trochę bez sensu. Przecież jeśli się jest z kimś w związku, to zaufanie do niego powinno się mieć, a przynajmniej tak mi się wydaje. Ten serial, jak sama nazwa wskazuje, powinien być o miłości, a nie o rozstaniach, kłótniach itp., które baaardzo często widzimy. Okej, gdyby cały czas było sielankowo, nie byłoby zbyt ciekawie, kłótnie też się przecież zdarzają, ale bez przesady... ;)

Offline Klaudyna1108

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #41 dnia: Luty 17, 2013, 23:32:25 »
Ja naprawdę myślałam, że jak już będą razem to jedyny ich problem to będzie taki, że np Aneta nie może czegoś znaleść, bo Marek dał w nie to miejsce co trzeba -bo takie są problemy ludzi w tym wieku- ale nie sądziłam, że dojdzie do rozstania.
« Ostatnia zmiana: Luty 18, 2013, 00:08:25 wysłana przez Donia »

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #42 dnia: Luty 17, 2013, 23:41:12 »
Właściwie to my jeszcze nie wiemy, czy oni się rozstaną czy nie, bo w streszczeniach napisane jest jedynie o tym, że Aneta się na to rozstanie decyduje, a o dalszych wydarzeniach nic nie przeczytałam  ;) Czyli możliwe, że będą nadal razem, może Aneta dojdzie do wniosku, że jednak nie chce odchodzić... ;)

Offline Klaudyna1108

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #43 dnia: Luty 17, 2013, 23:58:19 »
Nie wiemy też czy to Marek ją do takiej decyzji sprowokuje, nie wiemy czy będzie na nią zły czy nie. Mam nadzieję, że jeżeli już się rozstaną to się tak czule pożegnają a nie, że Aneta poprostu wyjdzie. Wogóle to ona ma zamiar się wyprowadzić? I co z tą garderobą i tą jej masą rzeczy?
« Ostatnia zmiana: Luty 18, 2013, 20:40:37 wysłana przez Donia »

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #44 dnia: Luty 18, 2013, 00:11:00 »
Tego czy ma zamiar się wyprowadzić i co z tą garderobą jeszcze nie wiadomo ;) Pozostaje czekać na kolejne streszczenia/zwiastuny, może wtedy wyjaśni się, co się dokładnie stanie, a jak tam się żadna informacja nie pojawi, to mam nadzieję, że scenarzyści wyjaśnią to nam w jakimś odcinku ;)