Autor Wątek: Aneta i Marek  (Przeczytany 68186 razy)

Offline Anula

• Aneta&Marek
Odp: Aneta i Marek
« Odpowiedź #15 dnia: Luty 16, 2013, 22:36:30 »
Ja uważam, że Marek kiedy się dowie, to będzie miała żal do Anety, że po raz kolejny mu nie zaufała. Wydaje mi się trochę dziwne, to z jakiego powodu Aneta będzie chciała od niego odejść. No bo w sumie, jak Filipowa wsadzą, a Rajmund ucieknie, no to co im może grozić? No chyba, że scenarzyści wpadną na kolejny ,,genialny'' pomysł wtrącenia jakiś podejrzanych typów do wątku A&M (oby nie).
Scena, jaką zobaczyłam w zwiastunie mnie totalnie rozczuliła(pomimo iż była krótka)  <na_poduszce>...
Martwi mnie to wszystko, bo oni wydają się naprawdę dobraną parą. Tak strasznie podobały mi się te odcinki, jak Marek zabiegał o Anetę, te jej wątpliwości i to jego przekonywanie jej do siebie były taaakie urocze. Mam naprawdę wielką nadzieję, że będą razem, bo to by było całkowicie bez sensu, gdyby tak na stałe ich rozdzielili  :zla:
Anula :)

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #16 dnia: Luty 16, 2013, 22:49:28 »
Nie wydaje mi się, aby rozdzielono ich na stałe. Z doświadczenia wiemy już, że scenarzyści wprowadzają takie wątki po to, by przyciągnąć przed telewizorów widzów, którzy z niecierpliwością będą czekać na pogodzenie tej pary. Pamiętacie jak się tym fascynowaliśmy zanim Aneta z Markiem byli razem? Ano właśnie - wniosek nasuwa się sam. Ilu z nas wytrwało później w skrupulatnym oglądaniu każdego odcinka żeby wiedzieć co się u nich dzieje? Kiedy nadeszła rutyna, spora część z nas się zniechęciła, bo nie działo się nic ciekawego.
Jeśli "plan A" nie zadziała, alfabet ma jeszcze 31 innych liter. Nie martw się.

Offline Klaudyna1108

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #17 dnia: Luty 17, 2013, 00:33:56 »
Tacy ludzie jak się łączą to już na stałe; np po co scenarzyści wymyślaliby garderobę? Moim zdaniem to był symbol, że oni już zostaną razem na zawsze na dobre i na złe. Odcinki z nimi były takie słodkie... Ja nawet sobie powycinałam wszystkie sceny z nimi i złączyłam jako jeden film, który ma około 3ech godzin długości (dość już tego przewijania i reklam na ipli, bo to doprowadza do szału) no i sobie to oglądam, wrzuciłabym na youtube ale za długie.

W ogóle to się pocieszam bo jak na to spojrzeć z pozytywnej strony to oni w sumie jeszcze się nie rozstali... My wiemy to ze streszczeń następnych odcinków, ale teraz w naszych wyobraźniach możemy sobie myśleć co oni teraz robią, może się całują, może pieszczą... Bo tak naprawdę oni jeszcze są razem i na pewno zanim się rozstaną to będzie jakaś czuła scenka.

Zapraszam na stronę naszej ukochanej pary na facebooku na której jest mnóstwo zdjęć. http://www.facebook.com/AnetaIMarek?ref=hl

Poprawiłam wszystkie błędy. Donia ;)
« Ostatnia zmiana: Luty 17, 2013, 21:05:31 wysłana przez Donia »

Offline Mańka

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #18 dnia: Luty 17, 2013, 11:09:14 »
Ja tam wierzę, a nawet jestem przekonana, że napewno się pogodzą i Aneta da temu szansę. Rozumiem ją, że się martwi o rodzinę, ale myślę że ich uczucie jest silniejsze niż jej się wydaje i prędzej czy póżniej do siebie wrócą. Marek ją zatrzyma i nie pozwoli odejść! :)  <buja_w_oblokach>  Zobaczycie!!! <serduszko>
« Ostatnia zmiana: Luty 17, 2013, 20:58:36 wysłana przez Donia »

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #19 dnia: Luty 17, 2013, 11:55:22 »
(...) i Aneta da temu szansę.
Wydaje mi się, że to raczej Marek będzie musiał dać temu szansę... Ja na jego miejscu czułabym się bardzo zraniona.
Jeśli "plan A" nie zadziała, alfabet ma jeszcze 31 innych liter. Nie martw się.

Offline Klaudyna1108

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #20 dnia: Luty 17, 2013, 17:33:23 »
To fakt- Marek powinien się czuć FATALNIE. Taki brak zaufania, takie tajemnice. Jeszcze tajemnica to jedno ale ona tyle razy kłamała że idzie na spotkanie służbowe. Tyle razy go wystawiła, on chciał dla niej jak zwykle dobrze. Marek kiedyś był palantem, ale teraz jest zupełnie inna postacią i taki facet to skarb, ale oczywiście scenarzyści zrobili z Anety ważniarę która nie potrafi tego docenić i wszystko się popsuje.
Najgorsze jest to czekanie bo to się wszystko ciągnie. Jak się teraz rozstaną to z powrotem się zejdą za jakieś sto odcinków.

Poprawiłam wszystkie błędy. Donia ;)
« Ostatnia zmiana: Luty 17, 2013, 21:05:21 wysłana przez Donia »

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #21 dnia: Luty 17, 2013, 19:48:15 »
(...) i Aneta da temu szansę.
Wydaje mi się, że to raczej Marek będzie musiał dać temu szansę... Ja na jego miejscu czułabym się bardzo zraniona.
No właśnie nie rozumiem tego serialu, ani trochę. Marek- porządny facet, odpowiedzialny ojciec i dziadek, zakochał się po uszy w kobiecie, z którą generalnie mu się układa. Wszystko by dla niej poświęcił, wielokrotnie dawał wyraz swoim uczuciom, chociażby ostatnio jak wybaczył jej kłamstwa i to, że ukrywała przed nim powrót syna.
Co dostaje w zamian? Kobietę wspaniałą, trzeba przyznać, jednakowoż okłamującą go wielokrotnie, rzekomo dla jego dobra, nieprzystosowaną do bycia w związku, prawdziwym związku, w którym ludzie na sobie polegają, dzielą się swoimi problemami, nawet tymi najcięższymi, bo nie od dziś wiadomo, że najłatwiej jest sobie z czymś poradzić, gdy ma się wsparcie w drugiej osobie. Mareczek oczywiście z miłości stale jej wybacza wszystko, rozumie jej zachowanie, że taka już jest.
Ale teraz...Aneta zostawi go, że niby znów dla jego dobra, choć wie jaki jest w niej zakochany i że nieba by uchylił, aby ją chronić. A ten pacan będzie jeszcze musiał walczyć o nią i prosić, aby wróciła? :D Parodia! :D

Offline Klaudyna1108

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #22 dnia: Luty 17, 2013, 20:16:34 »
Aneta nigdy nie paliła się do tego związku. Nawet na początku- był taniec u Marka w domu, całowali się. Następnego dnia Aneta udawała, że nic się nie stało i że powinno było zostać po staremu- to po co dawała mu nadzieje? Marek przez długi czas musiał znowu ja 'uwodzić' i dopiero później, kiedy ona sobie tego zażyczyła, w końcu się ze sobą związali. Później z tym Andrzejem - w ogóle nie paliła się do przeprosin. Owszem chciała się wytłumaczyć, ale mogla go zatrzymać siłą - fizycznie, a ona powiedziała po ciuchu "Marek" i pozwoliła mu wyjść. Teraz znowu to samo- nie dość, że to znowu ona go oszukała, znowu ona zaniedbała związek, bo Marek chciał z nią pobyć sam to jeszcze teraz ma zamiar go zostawić, z jakiego powodu? Że go nie kocha? Właśnie nie rozumiem czy tu chodzi o to ze go nie kocha czy naprawdę się o niego martwi? W ich związku dominuje ona i cokolwiek nie zrobi to Marek zawsze jej wybaczy wystarczy, że zrobi maślane oczka. Naprawdę kocham Marie Pakulnis, Anetę nawet też, ale jej zachowanie w związku z Markiem czasami jest okropne. Ona robi z niego tępaka, który nic nie rozumie i nie dorasta do pięt jej kompetencji. No smutne to jest, ale zobaczymy jak to się potoczy. Oby się szybko pogodzili, ale strasznie by było jakby znowu przestali ich pokazywać, jeszcze Marek to tak, bo w domu z Kingą, z Marysią, ale Aneta? Teraz jak się od niej odwrócą wszyscy, galerii nie pokazują już to gdzie ja pokażą? A no nigdzie.

Poprawiłam wszystkie błędy. Donia
« Ostatnia zmiana: Luty 17, 2013, 21:05:12 wysłana przez Donia »

Offline Anula

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #23 dnia: Luty 17, 2013, 20:37:17 »
Aneta nigdy nie palila sie do tego zwiazku. Nawet ma poczatku- byl taniec u Marka w domu , calowali sie. Nastepnego dnia Aneta udawala ze nic sie nie stalo i ze powinno bylo zostac po staremu- to po co dawala mu nadzieje? 

To nie było tak, że ona nagle zaczęła udawać, że nic się nie stało, tylko na drugi dzień, jak przyszła do Marka to Tomeczek zaczął pokazywać jej zdjęcia Teresy i mówił, że Marek tak często je ogląda. Wtedy Aneta stwierdziła, że Marek tak naprawdę ciągle myśli o byłej żonie i nie czuła się na siłach, żeby zająć jej miejsce.
Po za tym faktem jest, że Aneta długo była sama, a wcześniej strasznie sie przejechała na Janku i po prostu bała się kolejnego poważnego związku. Zdziwiło mnie, że potem, jak już byli na dobre razem to Aneta tak szybko się do Marka wprowadziła, chociaż później i tak nie zachowywała się do końca fair. Ta sprawa z Andrzejem strasznie mnie wkurzyła, no ale można to było jeszcze zrozumieć, bo to były ich początki, Aneta nie była jeszcze oswojona z myślą, że nie jest sama i faktycznie nie chciała Marka w nic mieszać. Ale teraz? Przecież powinna już wiedzieć, że ma w Marku wielkie oparcie i zawsze może na niego liczyć. Boję się, że teraz, jak ona wyjedzie to Marek pomimo tego, że ją kocha i z pewnością będzie strasznie tęsknił, to nie będzie chciał dalej walczyć. Może uznać, że skoro Aneta po raz kolejny go oszukała, to znaczy, że naprawdę jej nie zależy i, że odcina się od niego specjalnie.

Offline Klaudyna1108

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #24 dnia: Luty 17, 2013, 20:46:16 »
No tak, ale Teresy nie było, Marek ja pocałował, zresztą długo widziała jak ją uwodzi tylko nie chciała się przyznać, że tez go kocha.

Poprawiłam wszystkie błędy. Donia
« Ostatnia zmiana: Luty 17, 2013, 21:04:59 wysłana przez Donia »

Offline Anula

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #25 dnia: Luty 17, 2013, 21:01:32 »
No ok, nie było jej, ale po tym co Aneta usłyszała, to miała prawo mieć wątpliwości. Swoją drogą, to strasznie się wtedy wkurzyłam na Tomka, że wygaduje takie rzeczy. Ale tak to jest niestety, że dzieci czasami coś palną, a potem są przez to kłopoty  <olaboga>

Offline Klaudyna1108

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #26 dnia: Luty 17, 2013, 21:16:18 »
Ja nie mogę znieść myśli, że się rozstaną. Kiedy Marek mówił do niej "kotku", "kochanie" i te inne to aż tak się miło robiło. To nie może być koniec.
« Ostatnia zmiana: Luty 17, 2013, 21:17:11 wysłana przez Donia »

Offline Anula

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #27 dnia: Luty 17, 2013, 21:23:29 »
Ja to sobie z tego wszystkiego dzisiaj zaczęłam oglądać wcześniejsze odcinki z A&M i po prostu tak mi się fajnie robiło  <buja_w_oblokach>.
Oni nie mogą się rozstać!!!!!!!!!!  <histeryk>

Offline Klaudyna1108

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #28 dnia: Luty 17, 2013, 21:31:36 »
 Ja już się nie mogę doczekać tych scen z najnowszego zwiastunu- gdzie Filipov uderzył Anetę, gdzie Marek tak stał blisko Anety, to wszystko ma się dziać w tym tygodniu?

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #29 dnia: Luty 17, 2013, 21:33:12 »
Ja już się nie mogę doczekać tych scen z najnowszego zwiastunu- gdzie Filipov uderzył Anetę, gdzie Marek tak stał blisko Anety, to wszystko ma się dziać w tym tygodniu?
Tak, to wszystko będzie w tym tygodniu ;)