Autor Wątek: Sezon III  (Przeczytany 52165 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline eM

• Kryminalny Zuch
  • Aktywny użytkownik
  • upadły anioł
    • M.O
  • Wyróżnienia:
Odp: Sezon III
« Odpowiedź #120 dnia: Kwiecień 07, 2013, 14:23:57 »
Nadrobiłam dwa ostatnie odcinki i ...ach  :D
W piątym pan Kowalewski genialnie zagrał tego "świrniętego" staruszka.
Fajny kontrast między tym kryzysem w firmie.
A między Agatą i Markiem zaczyna się robić gorąco  ;D
Złaź i trzymaj...drabinę  :hahaha: Już nie wspomnę o rozmowie o seksie.
W szóstym końcówka kochana  :D
Już myślałam, że się miną, a tu proszę jakie spotkanie.

Martwi mnie tylko jedno... jak Marek z Agatą będą razem w tym sezonie, to kolejnego pewnie nie będzie  :(
Btw, wydaje mi się, że wszystkie tutaj czekamy na odcinek, w którym Agata wyląduje z Markiem w łóżku  <haha>

Hey, little rich girl!

Offline Ala94

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #121 dnia: Kwiecień 09, 2013, 18:17:53 »
Mam nadzieję, że po dzisiejszym odcinku będziemy mile zaskoczone! :) Nareszcie Krynica - tak długo czekaliśmy...  Nie opublikowano do tej pory jakichś konkretniejszych zdjęć czy newsów, ale liczę że to tylko dlatego, że tym działaniem chcą nam zrobić niespodziankę. :D Niczego się nie spodziewam na chwilę obecną, a nuż za kilka godzin będę się uśmiechać do tivizora i dziękować produkcji, że jednak coś poszło do przodu bez wcześniejszego trąbienia o tym, jak to miało miejsce w przypadku pocałunku w finalnym odcinku 2 sezonu. :D

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
  • "Nie potrzebuje marzeń, jestem spełniona" D.O.
« Odpowiedź #122 dnia: Kwiecień 09, 2013, 22:30:52 »
Kocham i nienawidzę jednocześnie dzisiejszego odcinka! Kocham za sceny w pokoju Agaty, za scene z ręcznikiem i incydenty przy śniadaniu. Uwielbiam każde klapnięcia się, dotyk, każdy gest wykonany przez Agatę i Marka do siebie nawzajem, a nienawidzę tego, że tak szybko się skończył odcinek, bo modłabym go jeszcze oglądać i oglądać i jeszcze dłużej nawet. Pięknie!!!!!!!!!!!!  <serce>

Żałuję tylko, że Agata nie uczyła się jeździć na tych nartach, bo wyobrażałam sobie sceny, w których oboje się przewracają i tarzają w śniegu...hm... ale kto wie, może jeszcze nic straconego.

Ten serial uczy mnie cierpliwości  ;D

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #123 dnia: Kwiecień 10, 2013, 15:17:16 »
A ja jestem zawiedziona. Liczyłam, że ładnie nawiążą do ostatniej sceny z 6 odcinka, a tu cisza, jakby tego nie było. Szkoda.
Dziwie się Agacie, ja na jej miejscu nie mogłabym się oprzeć Markowi <hahaha>
Dla mnie największy plus odcinka to scena z ręcznikiem i widoki. ;)
A czy jej ten ręcznik nie miał spaść? ;)

M: Też macie taki widok?
A: Nieee, u nas jest morze.

<haha>

Offline eM

• Kryminalny Zuch
  • Aktywny użytkownik
  • upadły anioł
    • M.O
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #124 dnia: Kwiecień 13, 2013, 20:24:32 »
M: Też macie taki widok?
A: Nieee, u nas jest morze.

<haha>
Kocham te dialogi bardzo, bardzo  ;D

Mnie się podobał ten odcinek, taki spokojny  ;)
Trochę pokręcona sprawa z tym Markiem. Niby jest z panią prokurator (czy coś przeoczyłam? ;>) a z Agatą prowadzi takie dwuznaczne rozmowy. Nie, żeby to było złe  <haha>
A Bartuś nie pasuje mi do tej Pani. Kurcze no, powinien mieć jakąś młodszą  <haha>

O! I nie wiem czy wiecie, że sezon IV ma być, więc nie spodziewajcie się cudów teraz  ;D

Hey, little rich girl!

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #125 dnia: Kwiecień 14, 2013, 11:50:42 »
Trochę pokręcona sprawa z tym Markiem. Niby jest z panią prokurator (czy coś przeoczyłam? ;>) a z Agatą prowadzi takie dwuznaczne rozmowy. Nie, żeby to było złe  <haha>
Marek już nie jest z Marią. :P

O! I nie wiem czy wiecie, że sezon IV ma być, więc nie spodziewajcie się cudów teraz  ;D
Dokładnie to samo pomyślałam jak przeczytałam o IV sezonie. ;)

Offline eM

• Kryminalny Zuch
  • Aktywny użytkownik
  • upadły anioł
    • M.O
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #126 dnia: Kwiecień 14, 2013, 12:07:46 »
O, czyli coś przeoczyłam.
Zajarzyłam tylko to, że są pokłóceni i Marek spał na kanapie  ;>
To teraz "droga wolna"  <haha>

Hey, little rich girl!

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #127 dnia: Kwiecień 14, 2013, 12:17:55 »
Nie pamiętam, który to był odcinek, ale Maria i Marek spotkali się na sądowym korytarzu i wtedy Maria powiedziała, że to nie ma sensu i takie bla bla.. :D
Mam tylko nadzieję, że 3 sezon nie zakończy się jak 1 i 2... ::)

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
« Odpowiedź #128 dnia: Kwiecień 14, 2013, 12:21:25 »
W następnym odcinku coś słyszałam o jakiejś randce, więc może będzie choć troszkę cieplej... nie mówie gorąco, ale chociaż ciepło  ;D

Czekam po prostu na miłe słówka, ewentualnie dogryzanie sobie nawzajem i czułe uśmieszki  ;)

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #129 dnia: Kwiecień 14, 2013, 12:48:42 »
Pozwolę sobie dorzucić dwa słowa, ponieważ od kilku odcinków oglądam "Prawo Agaty" na nowo (porzuciłam wraz z końcem pierwszego sezonu, potem oglądałam tylko z doskoku) i póki co zapowiada się, że na tych kilku odcinkach się nie skończy ;D

A moim zdaniem należy się cudów spodziewać, bo kurde, ileż można? Teraz jest między nimi taka chemia, że aż się dziwię, że na tym wyjeździe do niczego nie doszło :D Myślę, że długo nie dadzą rady na tym "pojechać", że jednak teraz, kiedy Marek wie trochę o uczuciach Agaty (stanęła wtedy w drzwiach! i ostatnio też chciała się z nim spotkać), no i jest już sam, ma wielką...umm, ochotę ;D na Agatę, no długo tego ciągnąć nie mają co. I tak już trochę pociągnęli, bo chociaż w pierwszym sezonie dziwiłam się wszystkim, którzy twierdzili, że między Agatą i Markiem jest chemia- bo wtedy tego naprawdę nie było widać, tak już powoli w drugim sezonie zaczęło się to zmieniać, no i teraz stan ten osiąga apogeum. Niech tego nie zmarnują, pliiis...

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #130 dnia: Kwiecień 14, 2013, 13:03:15 »
Justek, obyś miała rację! :)
Zmartwił mnie wywiad z Agnieszką, który przed chwilą znalazłam na streemo. Sami zobaczcie - klik
Boję się, że Marek będzie się starał, a Agata starannie będzie go zniechęcać (tfu! tfu!... i puk! puk! w niemalowane).

Offline eM

• Kryminalny Zuch
  • Aktywny użytkownik
  • upadły anioł
    • M.O
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #131 dnia: Kwiecień 14, 2013, 16:34:06 »
Ja mam dwa scenariusze:
I. Pod koniec sezonu Agata będzie z Markiem. Jednak to nie byłoby zbyt dobre, bo to oznaczałoby pogorszenie ich stosunków w sezonie IV (zna się dramaturgię seriali  :P)
II. Agata zyska nowego adoratora. I to myślę, że jest najprawdopodobniejsza wersja.
Ale nie gdybam dalej, pożyjemy, zobaczymy  ;)

Hey, little rich girl!

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #132 dnia: Kwiecień 14, 2013, 18:54:07 »
No oczywiście, wystarczyło że wpadnę, napiszę że moim zdaniem będą razem- chwilę później pojawia się news zwiastujący to, że raczej razem nie będą  <haha> Nie no, ja potrafię przynieść pecha nawet serialowi :D

Ale w takim razie albo wkrótce się znów pokłócą, albo będzie jakiś wybuch namiętności, który potem zakłóci jakiś problem, jakaś nowa sprzeczka. Po TAKICH scenach jak ostatnio były nie może być inaczej :D

Offline Ala94

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #133 dnia: Kwiecień 14, 2013, 19:20:48 »
Mnie się wydaje, że teraz nie ma co się zastanawiać jak to będzie, bo jesteśmy w takim momencie serialu, gdzie nic nie jest pewne i można domysły snuć w nieskończoność.<slucha> A potem pewnie i tak będzie taka sytuacja, że żadnemu z nas się nie śniło to, co wymyślili scenarzyści :D I albo się zawiedziemy, albo wręcz przeciwnie. Liczę na to "przeciwnie" <mruga>

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
« Odpowiedź #134 dnia: Kwiecień 16, 2013, 22:30:19 »
Ja się chyba powieszę!!!!!  <flaga> Nie mam już siły. Niech coś się w końcu wydarzy, no, błagaaaam!  <wsciekly>

Dzisiaj tylko sprawa była fajna, a Marka i Agaty praktycznie zero - tylko ta niby randka, ktora trwała nie wiem czy 2 sekundy. Nie wiem, jak wy, ale ja czuję się niezaspokojona.