Autor Wątek: EURO 2012  (Przeczytany 65168 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
Odp: EURO 2012
« Odpowiedź #150 dnia: Czerwiec 10, 2012, 23:22:06 »
Mecz Irlandia-Chorwacja na zakończenie dnia bardzo fajny. Według mnie najlepszy z tego weekendu, było ciekawie. Kibicowałam Irlandii, ale niestety to Chorwacja była górą. Fajnie wypracowała sobie akcje, stwarzała sytuacje i wykorzystywała głowę - dosłownie ;) W ogóle ciekawie te gole padały, chyba 3/4 były z użyciem główki  :D

Kurczę, no szkoda mi Irlandii... Jak już strzelali to tuż obok bramki. Mam nadzieję, że następny mecz pójdzie lepiej i "You'll never beat the Irish" będzie aktualne ;)

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #151 dnia: Czerwiec 10, 2012, 23:35:20 »
Mi było obojętne kto wygra mecz Irlandia-Chorwacja, ale jednak kilku Chorwatów znałam (z Irlandczyków nie kojarzyłam żadnego:-D), więc trochę cieszy mnie, że to oni wygrali. Nie przypuszczałam, że to spotkanie będzie takie interesujące. Chorwaci zdominowali Irlandczyków, ale mimo to oby dwie drużyny chciały strzelić jak najwięcej goli - czyli z obu stron był ciąg na bramkę, a to lubię! :D

A już jutro...
Anglia - Francja
i
Ukraina - Szwecja.
Za kim jesteście? :)

Ja w pierwszym meczu chyba jednak za Francją jestem. A w drugim niech wygra lepszy, nie jestem za nikim. :)
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 11, 2012, 22:51:29 wysłana przez Donia »

Zołza;)

• Gość
« Odpowiedź #152 dnia: Czerwiec 11, 2012, 10:28:11 »
Jestem pełna podziwu dla Irlandczyków- grają bardzo walecznie. Absolutnie nie mają się czego wstydzić! :clapping: Mecz był na bardzo wysokim poziomie i chociaż spodziewałam się zwycięstwa Chorwatów 3:1 to nie mogłam nie zauważyć poziomu gry Irlandczyków- potwierdza się zatem, że jesteśmy najsłabszą ekipą w tych rozgrywkach... niestety.

Mecz Włochy- Hiszpania- mój mecz marzenie. :clapping: Niebardzo wiedziałam komu kibicować więc życzyłam sobie remisu- i dobrze! Bo to właśnie remis okazał się najbardziej sprawiedliwym wynikiem- obie drużyny stwarzały świetne akcje i były jednakowo groźne, a bramki? Rewelacja! Klasa sama w sobie! :) Fantastyczne zespoły, fantastyczne bramki i poziom meczu. Jak dla mnie tak mógłby wyglądać finał smilie_girl_253

Offline Maleńka

• Przyjaciel Forum
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #153 dnia: Czerwiec 11, 2012, 11:29:12 »
O tak - Włochy-Hiszpania - świetny mecz. Też nie wiedziałam komu kibicować, obie drużyny bardzo lubię więc tak naprawdę było mi obojętne kto wygra ;)
A że padł remis więc...
Nie przeglądaj forum anonimowo :) Dołącz do nas, zarejestruj się już dziś ;) Zapraszamy <komputer>

Offline El

• Ekspert
  • zagubiona w czasie...
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #154 dnia: Czerwiec 11, 2012, 13:25:21 »
A mnie mecz Włochy - Hiszpania niestety z lekka wynudził smilie_girl_349
Poziom może nie najgorszy, ale na pewno nie świetny.

Możemy nosić chińskie ciuchy, jeździć czeskimi autami, patrzeć w japońskie telewizory, gotować w niemieckich garnkach hiszpańskie pomidory i norweskie łososie. Co do kultury, to jednak wypadałoby mieć własną.
Andrzej Sapkowski

Zołza;)

• Gość
« Odpowiedź #155 dnia: Czerwiec 11, 2012, 13:46:51 »
No co Ty! :) Akcja za akcją- non stop bieganie od jednego do drugiego pola karnego- dotychczas było tak jedynie w meczu Chorwacja- Irlandia.

Offline Cukierek

• Czy te oczy mogą kłamać?
  • M&Ar-forever!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #156 dnia: Czerwiec 11, 2012, 15:22:31 »
Zgadzam się z Dodi! Super mecz! Może liczyłam na więcej bramek, bo sytuacji było kilka ślicznych wręcz, ale nie zapominajmy, że i obrona dobra i bramkarze wyśmienici.
Mimo wszystko kibicowałam Hiszpanii i czuje lekki niedosyt :P ale widowisko naprawdę ładne

Offline stella

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #157 dnia: Czerwiec 11, 2012, 18:54:48 »
Właśnie się skończyła pierwsza połowa meczu Francja-Anglia. Baaardzo się cieszyłam z gola Anglików. Jaka szkoda, że Francuzi wyrównali wynik. Ale dobra, jeszcze została jedna połowa, oby Anglicy dostali skrzydeł! smilie_girl_014

Offline Zuz

• Pink Cadillac
« Odpowiedź #158 dnia: Czerwiec 11, 2012, 22:21:43 »
Właśnie się skończyła pierwsza połowa meczu Francja-Anglia. Baaardzo się cieszyłam z gola Anglików. Jaka szkoda, że Francuzi wyrównali wynik. Ale dobra, jeszcze została jedna połowa, oby Anglicy dostali skrzydeł! smilie_girl_014

A ja byłam za Francją :P I nie jestem zadowolona z wyniku :P

Teraz trzymam kciuki za Szwecję :-)

Offline El

• Ekspert
  • zagubiona w czasie...
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #159 dnia: Czerwiec 11, 2012, 22:28:36 »
Ukraina - Szwecja: świetny mecz, takie się super ogląda.
Grają jak równy z równym. Ukraina w niczym nie ustępuje drużynie "Trzech Koron", która określana była jako faworyt spotkania.

Jestem za Ukrainą, niech dociągnie, lub podwyższy wynik do końca meczu :bravojs0:
Możemy nosić chińskie ciuchy, jeździć czeskimi autami, patrzeć w japońskie telewizory, gotować w niemieckich garnkach hiszpańskie pomidory i norweskie łososie. Co do kultury, to jednak wypadałoby mieć własną.
Andrzej Sapkowski

Lisbeth

• Gość
« Odpowiedź #160 dnia: Czerwiec 11, 2012, 23:00:55 »
A jakie są końcowe wyniki z dzisiaj?

Niestety nie śledziłam dzisiejszych rozgrywek.

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #161 dnia: Czerwiec 11, 2012, 23:01:28 »
Jestem pod wrażeniem gry Ukrainy. Nigdy nie powiedziałabym, że są w stanie wygrać ze Szwecją i grać na naprawdę dobrym poziomie. Mecz był ciekawy, pełno okazji bramkowych, walka o każdą piłkę - takie spotkania lubię najbardziej! smilie_girl_120 Mam nadzieję, że Ukraina będzie grała tak, jak zrobiła to dzisiaj, w meczu z Anglikami. Ba, liczę na to, że z nimi wygra. Nie lubię Anglików. I najlepsze jest to, że nie wiem za co - tak samo jak Portugalii. Chociaż w tej drugiej nie mogę patrzeć na cudownego Cristiano Ronaldo.  smilie_girl_120

Jeśli chodzi o mecz Francja - Anglia, byłam za Francuzami. I naprawdę szkoda, że nie wygrali, bo zasługiwali na to. Anglia oprócz kilku kontr przez większość meczu broniła się około 8 zawodnikami, na co patrzeć nie mogłam. Nie cierpię jak jakaś drużyna broni się prawie wszystkimi zawodnikami, to jest nudne. :P Jak na klasyk przystało - mecz był interesujący, ale tego chyba można było się spodziewać. :D Nie rozumiem tylko dlaczego Benzema nie został zmieniony. To co grał przez większość spotkania to porażka...

Lisbeth - Francja 1-1 Anglia
Ukraina 2 - 1 Szwecja :)

Offline grant1

• M&Ar-forever!
  • Carpe diem
« Odpowiedź #162 dnia: Czerwiec 11, 2012, 23:16:13 »
Wielkie brawa dla Ukrainy i szczególnie dla A.Szewczenki !!! Co znaczy ambicja i wola walki, umiejętności i nazwiska nie zawsze wygrywają. Nam chyba nie będzie dane, tak cieszyć się ze zwycięstwa Naszych ....
Hm ....jutro będzie kolejna "obrona Częstochowy", ale nie gramy z potomkami uczestników Potopu, a Rosjanie są w "gazie", mam cichą nadzieję, że Nasi będą walczyć do "upadłego".

Offline Donia

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #163 dnia: Czerwiec 11, 2012, 23:28:47 »
Ja mam nadzieję - co do jutrzejszego meczu Polaków - że pokażą to co pokazywali w meczu z Grecją przez pierwsze pół godziny, tylko, że teraz będą grać tak przez cały mecz. Jeśli będą grać tak jak wtedy w pierwszej połowie, myślę mamy duże szanse chociażby na remis. smilie_girl_129

Offline stella

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #164 dnia: Czerwiec 11, 2012, 23:49:27 »
Szkoda, że w pierwszym meczu został remis, ale cóż... bywa i tak, dobrze że obie drużyny mają po jednym punkcie. Ale teraz w Grupie D to Ukraina jest na wyżynach! Po tak rewelacyjnym meczu naprawdę zasłużyła! :clapping:

Mam nadzieję, że nasi nie spompowali się za bardzo po pierwszym meczu i będą mieli siłę, by bronić naszej bramki. Oby Rosjanie myśleli, że są najlepsi i że z Polakami mogą zrobić co chcą, bo tylko wtedy jest szansa na popełnienie błędu, którego my możemy wykorzystać smilie_girl_014
Ale zobaczymy jak będzie jutro... smilie_girl_253