Autor Wątek: Pozostali bohaterowie serialu  (Przeczytany 15494 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline grant1

• M&Ar-forever!
  • Carpe diem
Odp: Pozostali bohaterowie serialu
« Odpowiedź #15 dnia: Październik 19, 2012, 11:08:30 »
To prawda, chyba już każdy wątek jest z "kosmosu". W "Klanie" pojawił się wielbłąd, ciekawe, czy w eMce zafundują nam np. słonia....

Offline Tabusia

• M&Ar-forever!
  • kociomaniaczka :)
« Odpowiedź #16 dnia: Październik 19, 2012, 11:30:28 »
W ogołe oni co rusz zmieniają zawody, no nie powiem kreatywni, ale coś to za latwo im idzie. Najpierw chyba Kinga prcowała w jakimś laboratorium co Mirka miała? Potem portal randkowy ( no dobra tam Kinga jako psycholog była), potem znów Mirka wzięłą się za kamieniarstwo, a teraz to? W jakiś cudowny sposób te prace dostają i zmieniają...
Prawdziwe pocieszenie jest wtedy, gdy ktoś daje ci do zrozumienia: możesz być taki, jaki jesteś. Phil Bosmans

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #17 dnia: Październik 23, 2012, 17:07:04 »
Historia z ojcem (biologicznym) Ulki, który okradł pieniądze Cioteczki po uprzednim gwizdnięciu kluczy córci, da Ulce do myślenia. Może przemyśli i przeanalizuje swoje słowa do ojca adopcyjnego sprzed paru tygodni. Może dojdzie do niej, że jednak Mostowiakowie to nie zło wcielone...
W ogóle to jak ona powiedziała ciotuni (brr...nie lubię jej teraz strasznie), że idzie się spotkać z ojcem to myślałam, że mówi o Marku :P
Oczywiście ten ten terapeuta/opiekun czy kim on tam był,  z ośrodka, gdzie przebywał biologiczny tatuś Ulki wyraźnie zawiesił oko na Annie, zresztą nie bez powodu odbyła się tam wcześniejsza rozmowa i pytanie Ulki; "Dlaczego nikogo nie masz?".

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #18 dnia: Październik 31, 2012, 19:50:30 »
Cieszę się, że pana terapeutę, czy kim on tam jest, gra Bartek Kasprzykowski. Lubię go, sympatyczny facet. ;) Inna sprawa, że ma rolę adoratora swojej życiowej partnerki, którą już lubię mniej. Jaki to przypadek, że akurat jego wybrali do tej roli. ;D

Offline grant1

• M&Ar-forever!
  • Carpe diem
« Odpowiedź #19 dnia: Grudzień 17, 2012, 22:49:23 »
Hm...taka refleksja mi się nasunęła...Gdzie im się "zapodziała" Natalka, zaginęła w akcji w tej "policyjnej" szkółce, ktoś ją tam zastrzelił na ćwiczeniach ?
Tzn. broń Boże nie tęsknię za nią, tyle tylko, że teraz w eMce są wakacje, więc gdzie są te dwie "zaginione" siostrzyczki, córeczki Mareczka? Nawet o nich nie wspominają..."Zapomniało" się o nich tatusiowi i starym Mostowiakom, czy co ?
A tak przy okazji - ile tych dzieciorów zwalili na kark starym dziadkom, to chyba ta "eksmisja" miejscowych podlotków została "wymuszona", trzeba było zrobić miejsce dla napływowych <smiech>
W ogóle ostatnio siedlisko Mostowiaków, to niezłe przytulisko jest, taki dom otwarty, powinni wrócić do koncepcji gospodarstwa agroturystycznego, przynajmniej trochę by zarobili, a tak wszyscy są na "garnuszku" dwojga emerytów... <hahaha>...

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #20 dnia: Grudzień 25, 2012, 17:08:51 »
No fakt, Natalka zagubiła się w akcji... niech tak zostanie! ;D

Raaaaaaanyyyy... czy jest jakaś szansa, żeby ta cała Kaśka zniknęła z serialu? Nikt mnie tak nie drażni w tym serialu jak ona... ::)

Całkiem fajna jest ta Ewa(?), matka Antka. Na początku nie byłam przekonana co do tego wątku, ale może to jakoś rozbuja akcję w tym serialu.

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #21 dnia: Grudzień 25, 2012, 20:33:06 »
Ewa jest bardzo sympatyczną kobietą, a i sama aktorka dobrze mi się kojarzy (rola z BrzydUli), także chętnie zobaczyłabym ją w roli partnerki Mostowiaka. A tymczasem... Marek i Anka?! Nie zgadzam się. ::)
Jeśli "plan A" nie zadziała, alfabet ma jeszcze 31 innych liter. Nie martw się.

Offline Katakumba

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #22 dnia: Grudzień 25, 2012, 21:00:33 »
Ewa jest bardzo sympatyczną kobietą, a i sama aktorka dobrze mi się kojarzy (rola z BrzydUli), także chętnie zobaczyłabym ją w roli partnerki Mostowiaka. A tymczasem... Marek i Anka?! Nie zgadzam się. ::)

Jestem za...Anka przy Marku nic a nic mi się nie widzi :-\ Więcej z tego kłopotów będzie jak pożytku.

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #23 dnia: Grudzień 25, 2012, 21:15:50 »
Dziwi mnie sposób w jaki rzekomo ma to być przedstawione - Marek i Anka są samotni, potrzebują bliskości, czułości, ale dla obojga jest to niezobowiązujący związek. W końcu Anka zaczyna się angażować, co Markowi jest nie w smak. Jakoś tak... Spodziewałabym się zupełnie odwrotnej sytuacji.
Jeśli "plan A" nie zadziała, alfabet ma jeszcze 31 innych liter. Nie martw się.

Offline Katakumba

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #24 dnia: Grudzień 25, 2012, 21:24:12 »
Dziwne jest to że scenarzyści wpadli na taki pomysł. "Niezobowiązujący zwiazek" już sam w sobie jest śmieszny. Czyli co, sypiają ze sobą żeby nie wyjść z wprawy i pocieszaś się nawzajem kiedy inne związki nie wypalą... mój mózg przestał przyjmować genialne pomysły scenarzystów <hahaha>

Offline china doll

• HaPi
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #25 dnia: Styczeń 13, 2013, 19:27:33 »
Kurczę, mimo że tak długo już nie ma Hanki, to ja jeszcze za nią tęsknię i nie w smak mi oglądanie Marka z inną. Wiem, że może się wyłamię, bo z tego co wiem Hankę raczej niewiele osób lubiło.  ;) Mi bardzo dobrze się kojarzy ze starymi, dobrymi i jeszcze interesującymi odcinkami, na które naprawdę się czekało. Później zrobili z niej jakąś kurę domową... ale to w czasie, kiedy cały serial ogółem zaczął się psuć.
Marka widzę ewentualnie z Ewą, która wydaje mi się całkiem sympatyczna i nie powiem, miło się ją ogląda. Anki nie mogę zdzierżyć.  ::) Ma jakiś irytujący sposób bycia i ogółem mnie odpycha, brr. Mam nadzieję że Marek szybko się wyplącze z tego chorego związku.

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #26 dnia: Styczeń 13, 2013, 19:31:37 »
Ja też bardzo lubiłam Hankę i mi jej też brakuje. I podobnie jak Ty - jeśli już mają połączyć z kimś Marka - to tylko z Ewą.
Nie przeglądaj forum anonimowo :) Dołącz do nas, zarejestruj się już dziś ;) Zapraszamy <komputer>

Offline Amour

• HaPi
« Odpowiedź #27 dnia: Styczeń 14, 2013, 11:26:57 »
O tak, ja również bardzo lubiłam Hankę. Był moment, że mnie nieco irytowała, albo w sumie to może wyraz twarzy Małgorzaty Kożuchowskiej (nawet nie ona sama), ale generalnie to uważam, że to była bardzo fajna postać! Podobnie jak china doll też Anki nie mogę zdzierżyć. O matko, nienawidzę tej osoby, i irytuje mnie jak mało kto... za to Ewę uwielbiam! Naprawdę! Tak sympatyczna postać, na pewno to też sprawa bardzo fajnej aktorki (uwielbiam jej głos! :D), ale i postać jest moim zdaniem ciekawie wykreowana... jej występ przy pianinie, ojejku!  <buja_w_oblokach> Postać Ewy + Dominika Kluźniak = bardzo fajny duet moim zdaniem :D

Offline china doll

• HaPi
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #28 dnia: Styczeń 14, 2013, 14:24:44 »
Oj, co do głosu Ewy zgadzam się w stu procentach, jej występ, gra i śpiew to było coś cudownego. Uważam, że ma wielki talent. <zauroczony>
Widzę, że nie tylko ja tęsknię za Hanką. Najbardziej to do mnie wraca w takich scenach, jak ostatnio, gdy Ewa przytulała Antka a Mateusz tak zazdrośnie się temu przyglądał. Najbardziej żal mi tego małego.  :( Ula i Natalia można powiedzieć, że były przyzwyczajone do takiej niepełnej rodziny, spędziły sporo czasu w domu dziecka itd., poza tym są starsze. A Mateusz... szkoda gadać. Za każdym razem, gdy się pojawia, aż mi się serce ściska.

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #29 dnia: Styczeń 14, 2013, 17:13:25 »
No i właśnie Ewa się idealnie nadaje do roli mamy Mateusza. Pamiętasz jak się wtedy zachowała? Jego też przytuliła - jest taka dobra, ciepła, taka kochana :) Może Marek się opamięta...
Nie przeglądaj forum anonimowo :) Dołącz do nas, zarejestruj się już dziś ;) Zapraszamy <komputer>