Autor Wątek: Pozostali bohaterowie serialu  (Przeczytany 15490 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
Pozostali bohaterowie serialu
« dnia: Sierpień 27, 2012, 07:39:20 »
Mirka, Irek, Kuba, Agnieszka, Marcin... I tak dalej ;)
Nie przeglądaj forum anonimowo :) Dołącz do nas, zarejestruj się już dziś ;) Zapraszamy <komputer>

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
Odp: Pozostali bohaterowie serialu
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 27, 2012, 18:11:11 »
Ze wszystkich bohaterów serialu najbardziej lubię właśnie Mirkę, Irka i Kubę. :D To trio potrafiło mnie nie raz rozśmieszyć ;)
No, ale z tego co wiem to Kuba, czyli Przemek Cypriański odchodzi z serialu. :( Wielka szkoda i strata dla MjM.
No, ale zostaje Mirka i Irek. Nie widzę ich już jako parę, wolę oglądać ich jako przyjaciół. :)

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 27, 2012, 18:25:44 »
Ja widzę ich jako parę, nawet bardzo wyraźnie. Te magnesy między nimi ;D
Ze strony przyjaźni uważam, że odejście Kuby spowoduje stratę. Tak naprawdę nie wyobrażam sobie tego. Irek zawsze z czymś do Kuby, Kuba zwykle do Irka. A teraz co? W zastępstwie za niego zaprzyjaźnią się z Krzyśkiem? To byłaby zagłada.
Fajnie natomiast, że znowu pojawi się Magda. Ania Mucha jest mi obojętna jako aktorka w innych produkcjach, ale rola Magdy jest trafiona. Zawsze kojarzyć mi się będzie z wiecznie uśmiechniętą dziewczyną. Mam nadzieję, że jej nie zmienią.

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 27, 2012, 20:28:53 »
Ja również kibicuję, żeby Mirka z Irkiem znów stworzyli parę. Przyjemnie się ich oglądało - zakochanych, bo kłócących się to już nie.
Szkoda Kuby - potrafili się fajnie z Irkiem wygłupiać. Trochę tę postać obrzydzono tym nudnym i mdłym romansem z Nataszą, nie chciało się na to patrzeć - ja m.in. przez ten wątek zrobiłam sobie przerwę w oglądaniu serialu ;)
A z powrotu Madzi się cieszę - mam nadzieję, że na długo zagości w serialu ;)
Nie przeglądaj forum anonimowo :) Dołącz do nas, zarejestruj się już dziś ;) Zapraszamy <komputer>

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 28, 2012, 16:10:39 »
Jednak niektóre kłótnie Irka i Mirki były fajne. Chociaż może wtedy niekoniecznie były to kłótnie a wzajemne dogryzanie.

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #5 dnia: Wrzesień 25, 2012, 21:17:18 »
Oj co ta Mirka wyprawia... Znowu będziemy zmuszeni oglądać tę powolną ofiarę losu u jej boku... Gdzie ta dziewczyna ma oczy? Irku walcz!

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #6 dnia: Październik 10, 2012, 20:01:13 »
Nie znoszę Krzysztofa! Gdzie Mirka ma oczy?! <olaboga>
Ale chyba odzyska wzrok, gdyż... :D

Na koniec: seria dobrych wiadomości! Już niedługo, Mirka zdobędzie angaż w radiu - razem z Kingą. Wspólnie przyjaciółki zaczną pracować nad kolejnymi audycjami.

A Kwiatkowska swój nowy sukces postanowi uczcić w ramionach Irka?

Pewnie już to widzieliście, ale po prostu musiałam gdzieś wyrazić swą radość, bo od kilku dni duszę ją w sobie <haha> Mam nadzieję, że dzięki temu Mirka i Irek wrócą do siebie. Wybuchowa para, ale cudowna - i bardzo przyjemnie się ich oglądało. Najzwyczajniej w świecie do siebie pasują.
Jeśli "plan A" nie zadziała, alfabet ma jeszcze 31 innych liter. Nie martw się.

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #7 dnia: Październik 18, 2012, 22:00:14 »
O Kasi... Kiki zapraszam ;)

Nikt nie mówił, że ona jest szczęśliwą narzeczoną... Myślę, że się niestety pogubiła w życiu. Straciła pracę, została tak naprawdę sama, wbiła sobie do głowy słowa Baśki - że miłość przychodzi z czasem (nic to, że Barbara potem zaczęła się wycofywać z tego swojego gadania) - i są efekty - Robert chodził, chodził i wychodził. A że ona go nie kocha to inna sprawa.

I bardzo dobrze, że z Marcinem będzie poważnie - już bardziej do niego pasuje. Robert jest idealny dla Natalki ;)

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #8 dnia: Październik 18, 2012, 22:18:13 »
Zgadzam się, od początku było oczywistym, że Kasia godzi się zostać żoną Roberta trochę wbrew sobie, kierując się nie uczuciem, a swego rodzaju poczuciem bezpieczeństwa, tym, że on ją kocha, z nadzieją, iż kiedyś uczucie przyjdzie samo i będą szczęśliwi. Trochę to naiwne...

W sumie też jestem ciekawa połączenia Kasia-Marcin, jestem pewna, że będzie ciekawie i wydaje mi się, że to naprawdę może się udać.

Robert jest idealny dla Natalki ;)
Chyba bym na to nie wpadła <haha>

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #9 dnia: Październik 18, 2012, 22:26:39 »
Spokojna Kasia i taki wariat? Przeciwieństwa się przyciągają :D

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #10 dnia: Październik 18, 2012, 22:45:53 »
Przeciwieństwa się przyciągają :D
Czasem tak, czasem nie. A znając życie i scenarzystów, to pewnie Marcin pod wpływem miłości do Kasi przejdzie metamorfozę i stanie się wspaniałym, poukładanym, oddanym swej wybrance facetem :D

Co do scen Mirka-Irek - inaczej to sobie wyobrażałam. Jestem rozczarowana.

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #11 dnia: Październik 18, 2012, 22:53:27 »
Jeśli tak się stanie to kolejny wątek zrobi się nudny, do czasu zdrady ;)
Czyli powtórka z rozrywki - Andrzej i Marta ;)

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #12 dnia: Październik 19, 2012, 08:49:31 »
Ta Kasia jest dla mnie tak bezpłciowa i bez wyrazu, że najchętniej całkowicie bym się jej stamtąd pozbyła, bez łączenia z kimkolwiek. Nie pamiętam żadnej fajnej sceny z jej udziałem.
A jeśli już gdybamy, to nawróconego całkowicie Marcina też nie zniosę :P

Offline grant1

• M&Ar-forever!
  • Carpe diem
« Odpowiedź #13 dnia: Październik 19, 2012, 10:19:51 »
Zgadzam się całkowicie z Jean w temacie postaci Kasieńki. Ona zupełnie nie pasuje do Mareczka, w ogóle do obsady eMki również. Co z tego, że jest ładna, ale aktorka z niej żadna, tak jak Jean napisała - zupełnie bezpłciowa!!!
Wątek ten jest bezsensowny i zupełnie zbędny, zresztą teraz jest jakiś wysyp co rusz to nowych wątków i postaci, który prowadzi tylko do tego, że odechciewa się oglądać ten serial, bo zrobił się po prostu nudny, pomimo że na siłę scenarzyści chcą go uatrakcyjnić.
A tak przy okazji, Mirka w "cudowny" sposób zostaje "dziennikarką", czy to ma jakiś związek z rządowym programem deregulacji zawodów??? Dawno, dawno temu funkcjonowało takie powodzienie- "Nie matura, a chęć szczera zrobi z ciebie oficera...", czy to jest włączenie się scenarzystów w nurt pomysłów Gowina&co??? Przesłanie misyjne eMki...Akurat nie mam nic do postaci Mirki, ale ten pomysł na jej wątek do najmądrzejszych również nie należy...

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #14 dnia: Październik 19, 2012, 10:23:33 »
A który należy?
Kinia przecież też dziennikarstwa nie studiowała, a tu proszę... ;)
Już rozumiem gdyby udzielała jakiś psychologicznych porad w radiu, ale nie - wywiady ze sportowcami ;)