Autor Wątek: Hana i Piotr  (Przeczytany 78680 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Alden

• HaPi
Odp: Hana i Piotr
« Odpowiedź #105 dnia: Styczeń 27, 2013, 21:26:23 »
Przecież to kobieta-cyborg wszystko zniesie...dla scenarzystów nie ma rzeczy niemożliwych.

Offline Amour

• HaPi
« Odpowiedź #106 dnia: Styczeń 27, 2013, 22:06:32 »
A wiecie co?... Gdzieś czytałam, że w 512 odcinku
Spoiler
Piotr przytuli Hanę!
Byłoby taaaaaaak cudownie! Ale nie wiem na ile to prawda... oni w końcu muszą być razem. Kto wierzy w to tak głęboko jak ja?! :)

Jak to? Gdzie czytałaś? Masz może streszczenie odcinka?  <olaboga> Jeju, jeżeli to się sprawdzi...  Ja, oczywiście że wierzę!

Co do pierwszego spojlera, to mam nadzieję, że oni nie wciągną w to Hany, np. nie porwą jej ze względu na Jamesa. To już będzie stanowczo za dużo jak dla niej, dlaczego ciągle rzucają jej kłody pod nogi?  :(
No właśnie jedna z jakichś lasek (lat 12 -.-) zrobiła o to aferę pod jednym ze zdjęć na prywatnym profilu Kamilli Baar i ona pisała, że czytała to na jednym z fanpage'ów "Fani Hany i Piotra" na Facebook'u, a oni to ponoć czytali w streszczeniu 512, a tego streszczenia nikt nie może znaleźć. Także nie wiem, na ile to jest prawda, a na ile nie... bo równie dobrze mogli to sobie dla żartów napisać.

Również mam taką nadzieję... ale wiecie... po każdej burzy, wychodzi słońce i może w końcu kiedyś będzie idealnie? I to z Piotrem?  <serce>

Offline china doll

• HaPi
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #107 dnia: Styczeń 28, 2013, 16:31:56 »
Wiesz, po Twoim wczorajszym newsu zaczęłam szukać streszczenia 512, ale niestety przychodzę z niczym. Zamiast tego jednak natknęłam się właśnie na jakieś komentarze w tym stylu, o jakich pisałaś. No i niestety - równie wiele jest wypowiedzi, wg których Piotr będzie przytulał, ale... Magdę.
Po ostatnim jej wyskoku jednak wydaje mi się to wysoce nieprawdopodobne, także zachowajmy spokój.  <boi_sie>

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
« Odpowiedź #108 dnia: Styczeń 28, 2013, 17:20:07 »
No i niestety - równie wiele jest wypowiedzi, wg których Piotr będzie przytulał, ale... Magdę.

Czemu nie? Zawsze mógłby być to przutulas pożegnalny na drogę w siną dla ;-)

Offline china doll

• HaPi
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #109 dnia: Styczeń 28, 2013, 18:22:48 »
No i niestety - równie wiele jest wypowiedzi, wg których Piotr będzie przytulał, ale... Magdę.
Czemu nie? Zawsze mógłby być to przutulas pożegnalny na drogę w siną dla ;-)
<haha>
No ja myślę!

Patrzcie, co wyczaiłam. Co mam o tym myśleć? O szlafroczek chodzi rzecz jasna.
Hanie zdecydowanie lepiej w nim do twarzy  <cwaniak>

1. http://cdn23.se.smcloud.net/t/photos/thumbnails/181338/na_dobre_i_na_zle_580x0_rozmiar-niestandardowy.jpg
2. http://cdn19.se.smcloud.net/t/photos/thumbnails/195063/dramat_hany_580x0_rozmiar-niestandardowy.jpg

Offline sandi

• Zaawansowany
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #110 dnia: Styczeń 28, 2013, 18:35:38 »
Te jakie, najpierw mężczyzną się wymieniają, teraz będą szlafrokiem?  <haha>

Offline china doll

• HaPi
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #111 dnia: Styczeń 28, 2013, 18:42:06 »
Ach, ten szlafrok jeszcze się przewijał.. widziałam go w walizce, jak Hana go pakowała, gdy zamierzała wyjechać z Polski...
Potem Magda miała go na sobie, gdy siedziała któregoś ranka przy Tosi..   <olaboga>
Sama nie wiem, czemu zwracam na niego uwagę, ale sam pcha mi się w oczy.   :D

Offline Karolina

• Fall...
  • HaPi
  • This love is be and end all..
« Odpowiedź #112 dnia: Styczeń 28, 2013, 22:10:20 »
Właśnie ja też zauważyłam ten szlafrok,ale nie dowierzałam i stwierdziłam,że mam schizy.:D  a ze streszczenia z odcinka 512 znalazłam tyle :odc. 512:

Niewidoma pacjentka denerwuje się zaginięciem laptopa z jedyną wersją jej książki. Chłopak, który okradł Romę w czasie wypadku, pojawia się w szpitalu. Gdy próbuje po cichu zostawić jej torbę, kobieta przytrzymuje go za rękę. Kuba wypytuje ją o twórczość literacką. Wkrótce pisarka dostaje przesyłkę z tekstem napisanym młodzieżowym slangiem. Zdzisława, słynna śpiewaczka operowa, jest niezadowolona z przepisanego przez Lenę nowego środka przeciwbólowego. Starska tłumaczy jej, że uzależniła się od wcześniejszego leku. Zirytowana Zdzisława żąda zmiany lekarza. Pacjentkę przejmuje Agata, która lepiej rozumie jej problem... Lena jest przemęczona samotną opieką nad Felkiem, gorączkującym prawdopodobnie z powodu ospy. Latoszek nie przechodził tej choroby, dlatego na wszelki wypadek nocuje u Konicy. Żali się koledze, że żona go zaniedbuje... Na izbę przyjęć zgłasza się Adam ze skręconą kostką. Okazuje się, że to nie pacjent, tylko nowy dowcipny chirurg. Falkowicz serdecznie wita się z Krajewskim, wypytując o "sprawy Szwajcarii". Sambor jest zaskoczony, że Adam zaczyna pracę w Leśnej Górze; a Wiki rozczarowana, gdy Falkowicz wybiera go do prowadzenia operacji Romy; profesor zapewnia, że Adam Krajewski to doświadczony chirurg. Personel plotkuje o Wiktorii i Falkowiczu, których zdjęcia z bankietu zostały zamieszczone na tablicy informacyjnej szpitala. Wiki czuje się osaczona, zastanawia się nawet nad zmianą pracy. W prezencie urodzinowym Falkowicz przysyła jej lampiony. Wieczorem razem wypuszczają je w niebo. Wtedy profesor proponuje Wiki, aby weszła w skład jego zespołu naczyniowego. Odprowadza ją do hotelu, gdzie czeka na nią niespodzianka - przyjaciele z tortem i szampanem...

Offline Skorpionica

• Zaawansowany
« Odpowiedź #113 dnia: Styczeń 29, 2013, 13:28:52 »
Karolina streszczenie 512 pojawiło się już w temacie W następnym odcinku. ;)

A może mają jeden szlafrok na wszystkie wybranki Piotra? ;-)
Czyżby Magda szperała w ciuszkach Hany, których ta od Piotra nie odebrała?  Zołzica <histeryk>

Offline Karolina

• Fall...
  • HaPi
  • This love is be and end all..
« Odpowiedź #114 dnia: Styczeń 31, 2013, 20:14:42 »
Kurczę oglądałam odcinek 510 i jestem zła ! W ogóle nie było Hany,a o Piotrze to już nie wspomnę bo jego też nie ma, i to jeszcze dłużej. :-[  :ysz: :zla:

Offline china doll

• HaPi
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #115 dnia: Luty 01, 2013, 20:34:20 »
A 511 będzie znów tylko Hana. Za to w 512 nikogo...  <zniecierpliwiony> Dziś powinno się już gdzieś pojawić streszczenie 513, ale nigdzie nie mogę znaleźć. Mam ogromną nadzieję, że któreś z nich będzie, a najlepiej obydwoje, ale obawiam się, że znów się rozczaruję.

Offline Alden

• HaPi
« Odpowiedź #116 dnia: Luty 01, 2013, 21:58:55 »
Skoro M.Bukowski pracuje nad jakimś filmem to nie ma co liczyć na jego zbyt częstą obecność w LG.

Offline china doll

• HaPi
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #117 dnia: Luty 02, 2013, 13:02:27 »
Pracuje nad serialem 'Na krawędzi'.
Niektóre odcinki NDiNZ  można sobie jeszcze obliczyć. Kiedyś dawali tzw. 'raporty z planu' - spis aktorów, którzy dzisiejszego dnia pracują nad nowymi odc NDiNZ. Potem przestali, bo ponoć fani ich zamęczali ciągłymi pytaniami, a poza tym to za dużo zdradzało. Ja sama nie wyliczam, ale obserwuję rozmowy dziewczyn na innym forum i  z tego wychodzi, że M.Bukowski będzie się pojawiał częściej dopiero w kwietniu/maju. Ale po drodze też czasem był, choć rzadko.
Trzeba myśleć pozytywnie. Jak nie on, to może chociaż Hana.  ;)

Offline Amour

• HaPi
« Odpowiedź #118 dnia: Luty 02, 2013, 13:57:05 »
Co do szlafroczka, albo raczej bardziej porannika - wydaje mi się, że to mogło być celowe zdjęcie Anny Dereszowskiej w tymże ciuszku, które było potrzebne np. do jakiegoś porównania - kto ma być z Piotrem: Hana czy Magda. Albo faktycznie Magda pogrzebała sobie w torbie Hany i sobie go 'pożyczyła'. Intryguje mnie to.

A co do Marka Bukowskiego - mi się wydaje, że nie ma co na razie się nad tym zastanawiać, przecież aktorzy mają to do siebie, że muszą łączyć prace na wielu planach. Ale co moim zdaniem jest NAJWAŻNIEJSZE - zdjęcia na planie tego serialu trwają już od MAJA, premiera miała być jesienią 2012, a przełożyli ją na wiosnę 2013. Czyli to jest równoznaczne z tym, że jakby miało być Marka Bukowskiego, czyt. Piotra w serialu mniej, to już by zapewne to nastąpiło!  :)

Offline china doll

• HaPi
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #119 dnia: Luty 02, 2013, 14:28:29 »
Amour, ten szlafrok pojawiał się już nie raz, jak pisałam.  ;) Nie był wykorzystany tylko do zdjęcia. Raz Magda miała go na sobie, chyba pierwszego dnia, kiedy spała u Piotra i czekała przy łóżku Tosi, aż ta się obudzi.
Nie wiem, w każdym razie nie raz prognozy tych dziewczyn się sprawdzaly, dlatego im ufam.  ;)