Autor Wątek: Postacie drugoplanowe i epizodyczne  (Przeczytany 20429 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
Odp: Postacie drugoplanowe i epizodyczne
« Odpowiedź #30 dnia: Marzec 18, 2013, 18:31:36 »
No z jednej strony przez Marczaka, ale sam Marek odradzał Agacie tą sprawę z tym budowlańcem, powiedział, że będą kłopoty i się nie mylił, a Agata dała się oszukać - po prostu. :)

Offline Ala94

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #31 dnia: Marzec 18, 2013, 18:37:58 »
To może Mareczek powinien zmienić profesję i zostać jasnowidzem? :D Teraz przynajmniej ma kolejny pretekst by się z Przybyszową pokłócić i tym samym się później będą musieli pogodzić. Polecam zawarcie pokoju w krynickim pokoju hotelowym. <niecierpliwy>

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #32 dnia: Marzec 18, 2013, 19:34:29 »
Marek już kilka razy Agatę ostrzegał w tej czy w innej sytuacji i zawsze jego scenariusz się sprawdzał <haha> no cóż Agata lubi się pakować w kłopoty, a może robi to tylko dlatego, żeby zbliżyć się do Marka? <haha> tak, tak wiem, to jest mało realne. Nie mniej jednak liczę, że po tych kilku spięciach, po ostrej wymianie zdań, do której mam nadzieję dojdzie, bo jedna uwielbiam jak oni się sprzeczają <haha> ładnie się pogodzą i może to być nawet w Krynicy, może to być nawet w kancelarii, byle było uroczo!  <zauroczony>

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #33 dnia: Marzec 19, 2013, 13:07:43 »
Przypominam, że Agata i Marek mają oddzielny temat. ;)

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #34 dnia: Marzec 19, 2013, 14:31:59 »
Tak, tak już znikamy stąd Am :D
Ale jakoś wszystko kręci się wkoło Agaty i Marka i tak trudno jakoś pisać o tym tylko w jednym temacie. <haha>

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #35 dnia: Kwiecień 03, 2013, 16:13:56 »
Czy tylko ja miałam wrażenie, że ta bogata klientka leci na Bartka? :D Coś mi się wydaję, że biedny Bartuś będzie miał dylemat.
I kolejny plus za panią Pieczyńską ;)

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #36 dnia: Kwiecień 28, 2013, 10:24:09 »
A czy pamięta ktoś z Was może w którym odcinku epizodyczną rolę miała Bożena Stachura?  <serduszko>

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #37 dnia: Kwiecień 28, 2013, 11:33:53 »
Jeżeli się nie mylę to ona grała jakąś właścicielkę biura matrymonialnego, tak? To chyba był ostatni odcinek II sezonu. ;)

Offline Justek

• Moderator Globalny
  • we are only the sun
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #38 dnia: Kwiecień 28, 2013, 13:56:22 »
Tak, to ten odcinek, dzięki :) Tak jak myślałam- rola baaardzo malutka, nawet mniejsza niż większości występujących tam aktorów jednoodcinkowych, szkoda. Niemniej jednak i tak miło było zobaczyć swoją ulubioną aktorkę w tak świetnym serialu, no i dodatkowo w tak znaczącym odcinku :D

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #39 dnia: Maj 20, 2013, 15:29:44 »
Cieszę się z tego, że w PA zobaczę Mirosława Bakę! Bardzo się cieszę. Czekałam na niego. Fajnie się go ogląda obok Agnieszki i czuję, że i tu będzie mocno. Może nie zbyt przyjacielsko, ale emocje będą. Coraz bliżej do finału.

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #40 dnia: Maj 26, 2013, 15:10:10 »
Podobał mi się Baka, serio! :D Mam nadzieję, że jednak nie był to jego jednorazowy występ i w kolejnej serii będziemy mogli go oglądać. Niby wydawał się taki anty wobec Agaty, a później proszę, pomaga jej, sugeruje co powinna zrobić, elegancko. :)

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #41 dnia: Maj 30, 2013, 19:57:29 »
Baka + Dygant zawsze będą mi się podobać, mam do  nich sentyment ;) Fajnie by było gdyby pojawił się w kolejnej serii, może gdyby zaczął się kręcić przy Agacie to Marek wziąłby się w końcu w garść i zawalczył ;D

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #42 dnia: Maj 31, 2013, 13:03:45 »
może gdyby zaczął się kręcić przy Agacie to Marek wziąłby się w końcu w garść i zawalczył ;D
Nie, nie, nie :D tego to było by za dużo. Marek i tak ma poważne problemy ze zrobieniem tego najważniejszego kroku, a jak pojawiać się będzie ten komendant koło Agaty, to już w ogóle Dębski straci wiarę w siebie i swoją męskość <haha> i zrezygnuje z walki o serducho Agaty, a przecież tego byśmy nie chcieli. Swoją drogą mam ogromną nadzieję, że jednak w następnym sezonie będą razem! :D