Autor Wątek: Marek i... Agata czy Maria?  (Przeczytany 42361 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
Odp: Marek i... Agata czy Maria?
« Odpowiedź #75 dnia: Marzec 11, 2013, 18:01:45 »
Oooo matko! Aż tak ostro? Scenarzyści nam szaleją. <haha> To może być baaardzo ciekawa scena... Na samą myśl się śmieję, a co dopiero jak to zobaczę ;D

Offline Ala94

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #76 dnia: Marzec 11, 2013, 18:17:16 »
Ano! I to jeszcze tylko 4 odcinki dzielą nas od tej pięknej sceny. :D Nie mogę się doczekać. <skacze> A tak w ogóle to dziś o 19 zaczynają się Telekamery i Agnieszka Dygant oraz Małgorzata Kożuchowska mają szansę zdobyć nagrodę w kategorii "aktorka". <brawo> Oczywiście oddałam głos na Agę, trzymajmy kciuki. :D Może jak Aga dostanie Telekamerę to scenarzyści zafundują nam coś więcej niż latający ręcznik, i wcale nie mam na myśli latającego dywanu.   <ok>

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #77 dnia: Marzec 11, 2013, 18:27:55 »
No proszę zapowiadałoby się ciekawie <haha> ale znając naszych scenarzystów o na pikantnych newsach i ułamku wywiadu się skończy, z pewnością nie posuną się do tego aby Dębski sporo zobaczył, co najwyżej nagie ramię Agaty to wszystko. Chociaż nie ukrywam, że gdyby było inaczej to bardzo bym się ucieszyła, ale wolę nastawiać się jednak na to, że nic nie zobaczę i nic nie będzie, bo później nie chcę się niemiło rozczarować. ;)

Nigdy bym nie pomyślała, że Marek może się załamać po rozstaniu z Marią... ale mam nadzieję, że Agata go pocieszy i szybko zapomni ;D
Jakoś nie wyobrażam sobie załamanego Marka <haha> naprawdę! Skoro jest z Marią tylko dlatego, żeby być nic więcej to nie mogę uwierzyć, że będzie po niej rozpaczał <haha>

Offline Ala94

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #78 dnia: Marzec 11, 2013, 19:10:10 »
Spokojnie, będzie goło i wesoło, a nie jakieś ramię tylko. <smiech> Myślę, że jak scenarzyści poczytają trochę opowiadań o PA, to wezmą przykład i będziemy mieć niebo na ekranie.  <buja_w_oblokach>

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #79 dnia: Marzec 11, 2013, 19:36:16 »
Ala a jak będzie tylko ramię to po prostu zwątpię w naszych scenarzystów <haha>
Dajmy im naszą wyobraźnię i spokojnie byłoby więcej pikantnych scen!  <rumieniec>

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
  • "Nie potrzebuje marzeń, jestem spełniona" D.O.
« Odpowiedź #80 dnia: Marzec 11, 2013, 21:47:33 »
Łoł!!! W końcu coś, no nie wierzę!! Huuuuuuuuura!  <skacze> Moja radość jest przeogromna!  ;)

Ach. Nie mogę się doczekać, chociaż przyznam, że odrobinkę szkoda mi Marii, ale tak to już jest serce nie sługa  <haha>

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline Ala94

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #81 dnia: Marzec 11, 2013, 22:16:17 »
Witaj Nareli. <czesc> Czas uwierzyć. :D Mam nadzieję, że oni sobie nas w balona nie robili przypadkiem, rozsyłając te newsy o ręczniku i innych ciekawych akcjach.  ;)

Tez mi trochę szkoda Marii, ale... Tłumaczę to sobie w ten sposób, że to tylko serial.  <jezyk> Zresztą, ona wcale nie jest taka święta, przyczyni się do tego rozpadu.  <usmiech>

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #82 dnia: Marzec 13, 2013, 16:54:08 »
Ale mam chrapkę na te sceny w Krynicy! Coś tak czuję, że Mareczek nie wytrzyma i w końcu weźmie sprawy w swoje ręce. Po takich widokach to nawet musi! :D Już teraz widać, że im ślinka na siebie cieknie tylko się bronią, a tam full romantic... żadnych zbędnych gapiów, spokój, cisza, ładne widoki...  <pompony>
nie chcę się rozczarować!  <placze>
« Ostatnia zmiana: Marzec 13, 2013, 18:24:47 wysłana przez Amaranth »

Offline Ala94

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #83 dnia: Marzec 13, 2013, 19:12:58 »
Ja się staram o tej Krynicy jak najmniej myśleć, żeby nie zwariować. <haha> Sobie znowu będziemy wyobrażać niestworzone rzeczy, a potem nie daj Boże nas zawiodą... To znaczy myślę, że nie powinni nas zawieść, w końcu to już trzeci sezon i mogłoby się coś większego wydarzyć, nawet by wypadało, zwłaszcza że to taka wybuchowa para. Zastanawiam się, jak oni to robią, że jeszcze się nie pozabijali albo coś wręcz przeciwnego. xD Niesamowici są, no...  <zakochany>

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
  • "Nie potrzebuje marzeń, jestem spełniona" D.O.
« Odpowiedź #84 dnia: Marzec 13, 2013, 19:55:31 »
Hahaha, racja!  ;) Ale para byłaby z nich świetna. Agata jest taka naturalna, zabawna i prawdziwa, a Markowi się to w kobietach podoba. Maria była przeciwieństwem Agaty..przynajmniej ja tak sądze.. oczywiście nie pod każdym względem, ale w większości tak  :D

Ja bym się zadowoliła nawet podobnymi scenami do tych w hotelu z poprzedniego sezonu  :D tylko może ciut bardziej rozbudowanymi pod względem uczuciowym, ale mam nadzieje, że nawet jak już Marek będzie z Agatą to oni nie przestaną się ze sobą droczyć, bo to jest urocze  <serce>

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline Ala94

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #85 dnia: Marzec 13, 2013, 20:44:38 »
Tu się sprawdza słynne powiedzenie - kto się czubi, ten się lubi. <serce>

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #86 dnia: Marzec 13, 2013, 20:45:50 »
ale mam nadzieje, że nawet jak już Marek będzie z Agatą to oni nie przestaną się ze sobą droczyć, bo to jest urocze  <serce>
O tak! Uwielbiam te ich docinki, te sprzeczki  <rumieniec> Nie chcę, żeby cały czas sobie słodzili, bo jednak taki pazur, w postaci dogryzania sobie dobrze im zrobi :D nie wpadną przynajmniej w rutynę.

A ja tam sobie staram nic nie wyobrażać jeżeli chodzi o ten wyjazd do Krynicy, bo za każdym razem jak sobie nawyobrażam wiadomo co <haha> to potem nic z tego nie wychodzi, a strasznie bym chciała żeby chociaż tym razem doszło do czegoś więcej, jakiś pocałunek, jakieś wyznanie? No heloł niedługo zasnę przed telewizorem jeżeli będziemy tylko oglądać Marka z Marią i zapracowaną Agatę, słowo daję.  <okularnik>

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #87 dnia: Marzec 15, 2013, 19:38:28 »
Agata z Markiem już się kilka razy całowali <haha> i za każdym razem nic z tego nie wychodziło, więc teraz jednak wolałabym aby najpierw porozmawiali, żeby wyznali sobie uczucia a dopiero potem mogą się pocałować :D i niech to nie będzie pod wpływem chwili, błagam! :D
Dobrze by było gdyby w końcu odważyli się na szczerą rozmowę, powiedzieli co do siebie czują, jak to będzie dalej. Widać, że Marek się miota, ta scena z ostatniego odcinka w gabinecie Agaty pokazała, że ma na nią chrapkę i wzajemnie. :D
Zamknij drzwi, bo nie mogę się skupić... nie z tej strony. <zauroczony>

Offline Klaudia

• Moderator Globalny
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #88 dnia: Marzec 16, 2013, 15:27:05 »
Widać, że Marek się miota, ta scena z ostatniego odcinka w gabinecie Agaty pokazała, że ma na nią chrapkę i wzajemnie. :D
Zamknij drzwi, bo nie mogę się skupić... nie z tej strony. <zauroczony>
On chce, ona chce ale jak na razie nic z tego nie wynika <haha> naprawdę tutaj jedna szczera rozmowa dużo mogłaby zmienić, bo tak on myśli, że ona nic do niego nie czuje, a ona sobie myśli, że Mareczek jest w szczęśliwym związku z Marią i koło się zamyka <haha> Błagam niech scenarzyści wymyślą coś sensownego, żeby jakoś małymi kroczkami tą dwójkę połączyć, bo inaczej zwariuję <haha>

Offline okońska jest koniem

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #89 dnia: Marzec 16, 2013, 21:10:05 »
Uwielbiam mimikę twarzy Kożuchowskiej jak się złości.