Autor Wątek: Newsy i ciekawostki dotyczące serialu  (Przeczytany 80394 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline grant1

• M&Ar-forever!
  • Carpe diem
Odp: Newsy i ciekawostki dotyczące serialu
« Odpowiedź #15 dnia: Październik 29, 2012, 11:25:48 »
E tam koniec świata, raczej koniec serialu. Rzeczywiście zatrudnili "znaną i popularną" aktoreczkę, uśmiać się z tego tylko można.

Offline Katakumba

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #16 dnia: Październik 29, 2012, 12:56:49 »
E tam koniec świata, raczej koniec serialu. Rzeczywiście zatrudnili "znaną i popularną" aktoreczkę, uśmiać się z tego tylko można.

Nie lubię czegoś takiego, jak zamiana jednej aktorki na drugą. Zwłaszcza po tak długiej obecności w serialu...Gośka to Gośka, nie widzę nikogo w tej roli poza Koroniewską. Jak już, to lepiej powinni ją wysłać gdzie pieprz rośnie, albo uśmiercić. Nowa Małgosia nic a nic mi się nie widzi <olaboga>

Offline Mintek

• Ekspert
  • Polski faszysta
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #17 dnia: Październik 29, 2012, 14:23:30 »
OSYDA?????!!!!!! Boże, pasuje tam jak pięść do nosa...... Chyba przestanę oglądać, bo Osyda działa mi na nerwy samym widokiem swoim. To może w ogóle wakujące role obsadzić jakimiś Grycankami, Siwcami..... Zakończyć w diabły ten serial bo się karykaturalnie już robi.
"Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem. Możesz być lepszy ale gołąb i tak poprzewraca figury, nasra na szachownicę i będzie się cieszył, że wygrał"

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #18 dnia: Październik 29, 2012, 14:32:18 »
O nie, nie, nie - również jestem na nie.
Kolejna bezpłciowa postać - druga Kasia :/
Nie przeglądaj forum anonimowo :) Dołącz do nas, zarejestruj się już dziś ;) Zapraszamy <komputer>

Offline grant1

• M&Ar-forever!
  • Carpe diem
« Odpowiedź #19 dnia: Październik 29, 2012, 20:32:57 »
OSYDA?????!!!!!! Boże, pasuje tam jak pięść do nosa...... Chyba przestanę oglądać, bo Osyda działa mi na nerwy samym widokiem swoim.
Zgadzam się w 100% z Mintkiem, nie wiem kto podejmuje takie decyzje dotyczące obsady, kiedyś pisali, że podobno sama Łepkowska...Hm...i jeszcze z satysfakcją napisali, że Osyda wygrała casting spośród 40 innych uczestniczek, <hahaha> ...
Ta aktoreczka ma 24 lata, Koroniewska 34, to co takiego "genialni" scenarzyści wymyślą , że tak gruntownie odmłodzą postać serialowej Myszki? Wyślą ją przed serialową zamianą na operację plastyczną, czy jak? A może przejdzie cudowną metamorfozę po pobycie w jakimś słynącym z cudów sanktuarium...Naprawdę nie mogli znależć jakiejś innej aktorki?
Ta Osyda to taka sama makolągwa, jak ta Sienkiewicz, kolejna miernota w obsadzie i tyle w tym temacie.

Offline Mintek

• Ekspert
  • Polski faszysta
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #20 dnia: Październik 30, 2012, 06:35:03 »
Poza tym - przydałoby się jakieś podobieństwo o nieco większym stopniu niż "to kobieta i to kobieta, jedna ma długie włosy i druga". Jakaś zgodność temperamentu jednej i drugiej aktorki - bo Koroniewska to jednak charakterek ma, Osyda to takie "ciepłe kluchy z olejem". Nie, no.... sami sobie robią koło pióra.
"Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem. Możesz być lepszy ale gołąb i tak poprzewraca figury, nasra na szachownicę i będzie się cieszył, że wygrał"

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #21 dnia: Październik 30, 2012, 10:09:51 »
Teraz to już bym nie była jakaś wybitnie zła, gdyby Tomek zostawił Gośkę dla Rudej...
Bo to już nie ta sama Gośka :(
Nie przeglądaj forum anonimowo :) Dołącz do nas, zarejestruj się już dziś ;) Zapraszamy <komputer>

Offline Marciocha

• Pink Cadillac
« Odpowiedź #22 dnia: Październik 30, 2012, 10:43:51 »
Problem w tym, że Magda Walach także ma zamiar odejść. :) Osydę wzięli pewnie dlatego, że zgodziła się na kilkuletni kontrakt, który uziemi ją w MjM na parę lat, żadna rozsądna aktorka z wyrobioną marką lub jej brakiem raczej nie zgodziłaby się na to.

Offline Mintek

• Ekspert
  • Polski faszysta
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #23 dnia: Październik 30, 2012, 10:52:57 »
Nie zazdroszczę scenarzystom. Będą musieli kleić fabułę z tego co im życie przyniesie. Wałach może i dobrze robi, że chce odejść, bo wiązanie przyszłości z telenowelą to może i gwarantuje stałe dochody, ale jednocześnie szufladkuje aktora na całe życie. I pół biedy jak jest to taka osobowość jak Pyrkosz, Lipowska czy Kamiński - dla nich jest to jakby dopełnienie kariery - ale taka Cichopek - ona już zawsze będzie "Milusią Kinią Zawsze Dziewicą", tak samo jak Mroczki zawsze będą tymi tam "klonami". Teraz jeszcze Osydę znaną z aż jednej roli tu wsadzić, niech dziewczyna robi z siebie błazna...
Boże, Osyda w "eMce".... ciekawe czy też zostanie metafizycznie zapłodniona :) :)

Offline Somebody

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #24 dnia: Październik 30, 2012, 12:14:14 »
A ja uważam, że scenarzyści sobie poradzą i bardzo dobrze że zaczynają sięgać po innych aktorów, bo gwiazdeczkom wylansowanym przez ten serial, zaczyna się we łbach przewracać.
Że niby chcą się dalej rozwijać...Tere fere. Im o kasę chodzi  wyłącznie, a nie o żaden rozwój.
Pierwsza Koroniewska, której się wydaje, że jak włosy przefarbowała na blond, to już wszystkie drzwi do światowej kariery stoją przed nią otworem.
Właśnie widać, jak się rozwija z drugą "wschodzącą gwiazdą" polskiego kina i teatru, Katarzyną Zielińską w debilnym programie: "Kocham cię Polsko"...
Pieńkowska też odeszła dopiero wtedy, jak sobie zabezpieczyła tyły...w kolejnym serialu, a jakże!
Pani Walach jakoś wcześniej nie przeszkadzał fakt, że podreperowuje domowy budżet grając z mężem w jednej produkcji. A niby tyle się mówi na temat wszechobecnego w samorządach nepotyzmu.
Artystów ta dwuznaczność oczywiście nie dotyczy, bo oni z innej gliny lepieni. <zez>
Dlatego jestem zdania, że jak się komuś  nie podoba, to niech spada, ale niech mi tu nikt o rozwoju zawodowym nie pierniczy.  Niech się przyzna, że nęci go większa kasa, niż te marne 6 tysięcy złotych za jeden ( sic!) dzień zdjęciowy.
Ma być Osyda? Niech będzie Osyda, a nie jakaś rozkapryszona gwiazdeczka, która uwierzyła, że odtąd będzie świecić na zawodowym firmamencie dłużej niż żarówka LED. <haha>

« Ostatnia zmiana: Październik 30, 2012, 13:28:27 wysłana przez Somebody »

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
  • "Nie potrzebuje marzeń, jestem spełniona" D.O.
« Odpowiedź #25 dnia: Październik 30, 2012, 14:46:29 »
Jak tylko przeczytałam, że będzie nowa "Mostowiaczka" to od razu wiedziałam, że Magłosie zagra Osyda. Po prostu śmiać mi się tak chcę, że zaraz wybuchne! Ja nie mogę! Normalnie parodia! Parodia i nic więcej  <smiech> Koszmar jakiś. Jak nie lubiłam Koroniewskiej, tak Osydy nienawidzę. To jedna z "aktorek", których totalnie nie trawię. Totalnie  <hahaha> Nie wyobrażam sobie jej w tej roli.  <szczerzy_sie>

M jak miłość całkowicie zlazło na psy. Gorzej już być nie może. Isiuuuuuu, błagam daj sobie spokój!!!   ;D

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #26 dnia: Październik 30, 2012, 14:48:55 »
Osyda w roli Gośki??? To jakiś żart? Gorzej już chyba nie mogli trafić. :P Co się robi z tym serialem... ::) Aż mi brak słów, żeby to skomentować. Porażka i tyle.

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #27 dnia: Październik 30, 2012, 14:50:26 »
Czyli Osyda też będzie musiała obciąć włosy i je ufarbować :D

Offline grant1

• M&Ar-forever!
  • Carpe diem
« Odpowiedź #28 dnia: Październik 30, 2012, 15:42:41 »
Czyli Osyda też będzie musiała obciąć włosy i je ufarbować :D
Nie wierzę, żeby w przypadku tej Osydy takie "zabiegi" coś dały <smiech> Powtórzę się, czy naprawdę nie było już innej aktorki?
A przy okazji, to jest "czytelny" sygnał tzw.produkcji do pozostałych "gwiazd", żeby im "nie podskakiwały", na zasadzie, nie podoba się rola i stawki dzienne, to fora ze dwora, zrobimy podmiankę <smiech> A że widzom może to się nie spodobać, no problem, kogo to obchodzi, będziemy "kręcić" dalej, widz jest tu najmniej ważny, tylko że ci ostatni mogą przestać oglądać te coraz bzdurniejsze historyjki.
Mam nadzieję, że nie wpadną na taki pomysł, jak z postacią Myszy, z serialowym Luckiem M., bo niestety widać, że P.Pyrkosz jest fizycznie/zdrowotnie coraz słabszy.
Gzyra dołączyła do polsatowskich "Przyjaciółek", następna do zamiany, czy do wywalenia z obsady?

Offline Somebody

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #29 dnia: Październik 30, 2012, 18:18:54 »
M jak miłość całkowicie zlazło na psy. Gorzej już być nie może. Isiuuuuuu, błagam daj sobie spokój!!!  ;D

A co, ma wzorem swoich koleżanek jak szczur opuścić statek miłości? Tylko z czego będzie żyć, z gaży teatralnej?

Serial "M jak miłość", bez względu na to, jak na niego psioczymy, zajmuje od lat pierwsze miejsce w rankingu oglądalności, mimo konkurencji: "Przepisu na życie, "Prawa Agaty", "Julii", "Majki", "Lekarzy", "Pierwszej miłości", "Przyjaciółek" i innych pociotek.

Tego fenomenu chyba sama Łepkowska nie jest w stanie zrozumieć, bo po raz pierwszy poniosła sromotną porażkę - wygrała konkurs na scenariusz kolejnej telenoweli- na jego podstawie powstał nowy serial emitowany w "Jedynce" ( jak go zwał, tak go zwał ), a tu KLAPA.Oglądalność znikoma.

A co do Osydy... dajcie jej się najpierw pokazać w serialu, a dopiero później oceniajcie, bo niektóre komentarze są...
Ma zagrać Myszkę, to ją zagra.