Autor Wątek: W następnych odcinkach  (Przeczytany 53048 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
Odp: W następnych odcinkach
« Odpowiedź #60 dnia: Październik 08, 2012, 20:26:58 »
Kiedy pogodzeni małżonkowie wrócą do Warszawy, Marta zakomunikuje rodzince, że Andrzej zostaje w domu na noc. Henio uzna, że to jego zasługa, bo wcześniej wyznał mecenasowi, że uwzględni Budzyńskich w swoim testamencie tylko wtedy, kiedy się pogodzą. <haha>
Wujek Henio to skarb, potrafi pogodzić nawet najbardziej skłóconych małżonków, a metody ma naprawdę przednie <haha>

Poza tym wiedziałam, po prostu wiedziałam, że Marta wybaczy Andrzejowi dopiero wtedy, gdy dowie się o tym, co zrobił dla Ani...
Jeśli "plan A" nie zadziała, alfabet ma jeszcze 31 innych liter. Nie martw się.

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #61 dnia: Październik 08, 2012, 20:54:14 »
Domysły okazały się słuszne!
Na przyszłość prosiłabym jednak by nie dublować dyskusji ;) i pisać jedynie o sprawdzonych informacjach.
Nie przeglądaj forum anonimowo :) Dołącz do nas, zarejestruj się już dziś ;) Zapraszamy <komputer>

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #62 dnia: Październik 18, 2012, 20:40:01 »
Oglądałam odcinek 939 - Adam, zupełnie nieświadomy, że Gosia o niczym nie wie, powiedział jej jak to naprawdę było z Andrzejem i operacją Ani. A Gośkę już nosi i już chciała dzwonić do Marty, także jest dobrze ;) Teraz czekam na 940 i happy end! <zauroczony>

PS Kasia całujaca Marka? <olaboga>

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #63 dnia: Październik 18, 2012, 21:40:00 »
O tak! O wiele przyjemniej byłoby widzieć Kasię całującą Marka - na co dzień, niż Kasię z tym jej "nastolatkiem"...
Nie przeglądaj forum anonimowo :) Dołącz do nas, zarejestruj się już dziś ;) Zapraszamy <komputer>

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #64 dnia: Październik 18, 2012, 21:50:26 »
Ok, tylko, że ona w tej chwili jest zaręczona - jak ten pocałunek ma się do całości? Nie rozumiem tej dziewczyny, godzi się na coś, co nie da jej szczęścia. Wręcz przeciwnie. Tutaj się całuje z Markiem, lada moment swoje serce odda Marcinowi... Tak nie zachowuje się szczęśliwa narzeczona.

PS Z tym Marcinem to ponoć ma być coś poważnego...

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #65 dnia: Październik 18, 2012, 22:00:47 »
O Kasi - by nie robić Offtopa - możemy porozmawiać tu ;)

Offline Caro

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #66 dnia: Październik 22, 2012, 16:49:39 »
Po oświadczynach Roberta (Paweł Górlaski), Kasia (Agnieszka Sienkiewicz) zacznie szykować się do ślubu...

Spoiler
Jednak, gdy tylko myśli o narzeczonym, jej uśmiech znika. Wcale nie jest pewna, czy go kocha. I zaledwie kilka dni po tym, jak przymierzy biały welon zacznie flirtować z Marcinem Chodakowskim (Mikołaj Roznerski). Kasia zacznie umawiać się z nim na sekretne randki - okłamując nie tylko Roberta, ale też całą rodzinę Mostowiaków.

Co z tego wyniknie? 

Offline Mintek

• Ekspert
  • Polski faszysta
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #67 dnia: Październik 23, 2012, 06:38:05 »
Niby wszystko ładnie-pięknie. Tylko skąd ten niedorobiony bokser w Grabinie? Lucek i Baśka i nim TAKŻE się zaopiekują? Litości........!
« Ostatnia zmiana: Październik 23, 2012, 09:02:51 wysłana przez Mintek »
"Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem. Możesz być lepszy ale gołąb i tak poprzewraca figury, nasra na szachownicę i będzie się cieszył, że wygrał"

Offline grant1

• M&Ar-forever!
  • Carpe diem
« Odpowiedź #68 dnia: Październik 23, 2012, 09:12:18 »
Mintku...ale jesteś "drobiazgowy", zawsze "genialni" scenarzyści coś wykombinują , że ten niedorobiony trafi akurat do Mostowiaków. Ze streszczeń odcinków wynika taka historyjka : ta niedoszła ofiara mordobicia spotka  w "stolycy" kolejny raz, oczywiście przypadkiem bezpłciową narzeczoną policaja Roberta, a mając przy sobie działkę "marychy",
w obawie przed "groźnym" stryjem Tomusiem-Dużą Wargą, podrzuci ten trefny towar mimozowatej niemocie do jej torebeczki. No a potem zaoferuje kochliwej panience podwózkę do Grabiny, żeby w sprzyjających okolicznościach (czytaj tet a tet ) odzyskać trawkę.Będąc przy tym odzyskiwaniu tak "szarmanckim", że ta wyposzczona "nieboga" z mety zakocha się bez pamięci w tym wyjątkowym Casanovie. I w ten "cudowny" sposób playboy trafi do Grabiny, nie piszą, czy pozna Lucków, ale to jest drobiazg, wcześniej, czy później oni i tak przyjmą bratanka ukochanego zięcia "chlebem i solą"...Grabina i Lucki chętnie wszystkich przygarniają pod swój dach, widocznie mają taką misję w eMce...
A zresztą skoro "serialowe" dzieci powoli dają nogę z obsady serialu, to trzeba w jakiś sposób uzupełnić im te "braki" w rodzinie M. Summa summarum z tej niewydarzonej Kasieńki niezłe ziółko, rzuca się na wszystkich facetów z wyjątkiem swojego narzeczonego , wiejskiego policaja Roberta.

Offline Mintek

• Ekspert
  • Polski faszysta
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #69 dnia: Październik 23, 2012, 09:19:19 »
Ja pindolę...... ale wymyślili, niech ich szlag, muszą chyba non-stop na jakimś koksie zasuwać... Z tego co czytałem na głównej, to Kasieńka nasza ma również Mareczka naszego całować w ryjek, potem się będzie kleić do tego Marcinka od siedmiu boleści - to ja już nie wiem o co jej biega.
"Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem. Możesz być lepszy ale gołąb i tak poprzewraca figury, nasra na szachownicę i będzie się cieszył, że wygrał"

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #70 dnia: Październik 23, 2012, 09:22:36 »
Boże, w końcu załapałam, kto to jest ta "Duża warga" <skacze>
grant, powinieneś scenariusze pisać, zaiste, uśmiałam się do łez. Zwłaszcza kiedy oczami wyobraźni zobaczyłam zestawienie Mostowiak kontra Marcin pod jednym dachem  :hahaha: I albo się ten drugi całkowicie nawróci albo ten pierwszy zacznie popalać maryśkę

PS Nikt nie oglądał wczorajszego odcinka? Ja muszę czekać do popołudnia...a jestem ciekawa (a tymczasem nikt się żadnym wnioskiem nie podzielił).  ;D

Offline Mintek

• Ekspert
  • Polski faszysta
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #71 dnia: Październik 23, 2012, 09:35:07 »
PS Nikt nie oglądał wczorajszego odcinka? Ja muszę czekać do popołudnia...a jestem ciekawa (a tymczasem nikt się żadnym wnioskiem nie podzielił).  ;D
Bo nie ma czym. Jak zobaczyłem tą rudą Ulkę z krętaczką Anką to mi starczyło za wszystkie "wnioski" :D

Offline grant1

• M&Ar-forever!
  • Carpe diem
« Odpowiedź #72 dnia: Październik 23, 2012, 09:35:16 »
Widocznie serialowa Kasieńka jednego facia nie chce, z kolei Mareczek nie przejawia na nią ochoty, no to skoro pojawia się taki Marcinek-Casanova, a dziewucha wyposzczona, to dlaczego ma nie skorzystać...Ta mimoza będzie jeszcze robić
w bambuko Lucków, tzn. nie przyzna się do kontaktów z tym niedorobionym. Swoją drogą jedno warte drugiego. A takie to było zagubione, nieszczęśliwe, a tu masz - Kasieńka zrobi się "puszczalska".
A jeśli chodzi o dragi, to widocznie scenarzyści są za legalizacją "miękkich" narkotyków, a skoro w mediach i nie tylko trwa o to kampania, to i w eMce taki temacik. <smiech>

Offline Mintek

• Ekspert
  • Polski faszysta
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #73 dnia: Październik 23, 2012, 09:39:36 »
Widocznie serialowa Kasieńka jednego facia nie chce, z kolei Mareczek nie przejawia na nią ochoty, no to skoro pojawia się taki Marcinek-Casanova, a dziewucha wyposzczona, to dlaczego ma nie skorzystać...
No jak to? Przecież nasz młody policmajster wyposzczony jak żołnierz przed urlopem i jeszcze jej mało? A może Kaśka woli "z pieprzem"? W sumie ten Robercik to taka "cnotka", kochanek bardziej klasyczny, romatyczny... :D

A jeśli chodzi o dragi, to widocznie scenarzyści są za legalizacją "miękkich" narkotyków, a skoro w mediach i nie tylko trwa o to kampania, to i w eMce taki temacik. <smiech>
Jak oglądam te nasze seriale to widzę, że scenarzyści to nie tylko tych "miękkich" używają, a treści odcinków pisać muszą albo na niezłej fazie albo na ciężkim kacu.

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #74 dnia: Październik 23, 2012, 19:15:47 »
jednak czepiam się drobiazgów.
Ja też ;) I proponuję by na tym zakończyć wypowiedzi na temat poprzedniego odcinka, wszakże nie od tego jest ten temat ;)