Autor Wątek: W następnych odcinkach  (Przeczytany 53051 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
  • "Nie potrzebuje marzeń, jestem spełniona" D.O.
Odp: W następnych odcinkach
« Odpowiedź #30 dnia: Wrzesień 28, 2012, 20:03:55 »
Młynarczyk na wózku inwalidzkim.. jeśli rzeczywiście tak będzie, to jakieś fatum krąży nad Mostowiaczkami  <smiech> Najpierw Marysi zmarł mąż, potem Marcie i do tego też był niepełnosprawny, jeszcze Tomka zabiją i będzie tak, jak w jakiejś strasznej bajce  ;D

To, że się pogodzą było więcej niż pewne. Tylko nie każdy chciał tą myśl do siebie dopuścić - jak ja na przykład. Szkoda mi będzie rozstać się z Wiktorem, bo go po prostu lubię. Nie przeszkadza mi bohater, którego gra ani sam aktor. A w Bucu jest zupełnie na odwrót. Nie sprawia mi żadnej przyjemności oglądanie go na ekranie telewizora, a tym bardziej u boku mojej ulubienicy  :P

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline Agueda

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #31 dnia: Wrzesień 29, 2012, 09:26:56 »
No tak, były nagrywane sceny w szpitalu z Gośką. Pamiętacie wypadek Koroniewskiej? Więc musi być coś w tym. Nich coś się dzieje. 
Nareli, Andrzej jest kochany. Daj mu szanse.
Tylko że, ich sielanka nie będzie (jak zawsze) trwała długo. Ma się pojawić syn Andrzeja, co skomplikuje sprawy.
Marta zacznie się doszukiwać, myśleć... i coś mi się wydaje że, skończy się to romansem z Wiktorem. Niby dlaczego wyprowadzili jego wątek?
"Wychodzę z założenia, że lepiej nie mieć założeń, bo przecież i tak wszystko może się wywrócić do góry nogami" D.O.

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
« Odpowiedź #32 dnia: Wrzesień 29, 2012, 22:20:25 »
O właśnie! Ja o Hubusiu zapomniałam! Może ten chłopak sprawi, że polubię Andrzejka  ;D

Dawałam Bucowi szanse i to nawet nie jedną, ale on coś w sobie ma, co mnie odpycha. Nie lubię aktora, a przez to i postaci.

W głębi duszy liczę na mały romansik Marty z Wiktorem  <serduszko>

"Zostałam aktorką, żeby zrozumieć, dlaczego ludzie robią i mówią pewne rzeczy." D.O.

Offline qwerty500410

• You can kiss my decision as it's walking out the door
  • Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #33 dnia: Wrzesień 30, 2012, 19:20:36 »
Oj, Nareli, bo się pogniewamy :P Wiktor jest okropny, a fe! Ta jego "bezinteresowna pomoc" i wiara Martusi w to, że to święty Wiktorek załatwił im lekarza. Gdyby tylko wiedziała...

Zastanawia mnie jedno, bo ta scena z kulis, gdzie Marti mówi Budzynowi, że bardzo za nim tęskniła, na pewno nie była nagrywana w ich mieszkaniu. A na stronie tvp.pl znalazłam coś takiego: "Wieczorem Andrzej przeprasza Martę za swoje zachowanie przy obiedzie. Prosi, żeby ratowali związek dla dobra rodziny. Marta rani go mówiąc, że powrót do domu dla dobra dziecka to tani chwyt. " Więc nie wydaje mi się, aby właśnie w tym odcinku się dogadali. SE umie dobrze kojarzyć fakty, ale czasem wyprzedza rzeczywistość.
You can kiss my decision as it's walking out the door

Offline Amaranth

• Art's Souls
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #34 dnia: Wrzesień 30, 2012, 19:31:02 »
Zdecydowanie wolę taką opcję niż wielki powrót do Andrzejka. :P

No, ale zobaczymy jak się rozwinie ta cała sytuacja. :P
Niech się w końcu coś zacznie dziać w tym serialu! :D

Offline Nareli

• Naćpana marzeniami
  • Zaawansowany
« Odpowiedź #35 dnia: Październik 01, 2012, 22:04:59 »
Oj, tam oj tam.. To nie moja wina. Jak ktoś kogoś denerwuje, to nie ma mocnych, nie da się tego zmienić. Przynajmniej w moim przypadku. Buc jako sama postać mi nie przeszkadza, ale ten aktor... no nie mogę się przekonać. Dla mnie on nie jest w ogóle przystojny... nie mój typ.

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #36 dnia: Październik 02, 2012, 07:07:27 »
Przypominam, że o Marcie i Andrzeju można porozmawiać w innym temacie ;)
Nie przeglądaj forum anonimowo :) Dołącz do nas, zarejestruj się już dziś ;) Zapraszamy <komputer>

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #37 dnia: Październik 06, 2012, 19:34:19 »
O matko, tylko nie to <olaboga>

Tak całkiem notabene (Maleńka, nie zabijaj ;D) - dla mnie Wieczorek JEST przystojny. Ale to już zostało naukowo dowiedzione, że zdecydowanie wolę blondynów :D

Właśnie przeczytałam (chyba mi gdzieś wcześniej umknęła ta informacja), że matka rzekomego nieślubnego syna Andrzeja pojawi się dopiero w styczniu 2013 roku... Wydaje mi się, że do tego czasu Budzyńscy zdążą się już pogodzić, więc... Wygląda na to, że rzeczywiście scenarzyści nie zamierzają im ofiarować ani grama sielanki, ciągle tylko jakieś przeciwności losu, problemy, kłopoty... Tu zdrada, potem choroba, tam mafia, jakieś nieślubne dzieci. Zbliżamy się do Mody na sukces.

A miało być tak pięknie...
Jeśli "plan A" nie zadziała, alfabet ma jeszcze 31 innych liter. Nie martw się.

Offline Katakumba

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #38 dnia: Październik 06, 2012, 20:14:14 »
Niby Budzyńscy mają się pogodzić we wtorkowym odcinku, jeśli by się tak stało, to mielibyśmy 3 miesiące sielanki. A w styczniu kolejne zawirowania i odcinki pełne emocji... ;D

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #39 dnia: Październik 06, 2012, 20:26:04 »
To ściema była ;D Ktoś opacznie pokojarzył fakty...
Nie wiadomo kiedy się pogodzą.

Ze strony Mjm:
Patrząc na córkę, Marta wciąż się uśmiecha. Jest pewna, że profesor Kazan przeprowadził operację na prośbę Wiktora? I w końcu, postanawia koledze podziękować.
- Pomyślałam, że byłoby miło, gdybyśmy zaprosili go na obiad. Co ty na to?
Wojciechowska spogląda badawczo na męża? A Budzyński od razu blednie.
- Nie, Marta, wybacz, to kiepski pomysł? Nie mam ochoty się z nim spotykać?
- Po tym wszystkim, co dla nas zrobił?
- Bez przesady, a cóż on takiego zrobił? Porozmawiał z Kazanem, wielka mi sprawa! Sam bym to załatwił, gdybyś się nie pośpieszyła i nie pobiegła od razu do Wiktora!
Prawnik, na myśl o rywalu, szybko traci cierpliwość? A w głosie Marty pojawia się chłód.
- Ach tak? Wiesz co, Andrzej? Bez łaski, sama się z nim spotkam!
- Po co? Żeby go znowu zapewniać o swojej dozgonnej wdzięczności?
- Moja sprawa, o czym go będę zapewniać!

Kilka godzin później, Budzyński próbuje żonę przeprosić. Zagląda wieczorem do domu i wyznaje:
- Wiem, że dzisiaj przegiąłem, ale? nie mogłem się powstrzymać. Nic na to nie poradzę, ten Wiktor strasznie działa mi na nerwy!
A po chwili, cicho dorzuca: 
- Ja dziś długo o tym wszystkim myślałem? Ta operacja Ani to była dla nas taka trauma, a my? A my nic, dalej, jak te konie z klapkami na oczach? Nie wyciągnęliśmy żadnych wniosków. Nie widzisz, że to nie ma najmniejszego sensu? Te ambicjonalne gierki?
Jednak Marta, zirytowana, od razu wchodzi mu w słowo.
- Aha? Więc tak zamierzasz to rozegrać? - Wojciechowska posyła mężowi ostre spojrzenie. - Dla dobra dziecka chcesz wrócić do domu? To tani chwyt, Andrzej? Nie zapunktowałbyś u sędziego na sali sądowej!

Jaki będzie finał? Czy Budzyński wyzna prawdę? Opowie żonie o problemach Kazana i? podbije na nowo jej serce? Emisja odcinka numer 935 już we wtorek, zobacz koniecznie!

Moim zdaniem Andrzej zostanie aresztowany, kiedy policja będzie go podejrzewała o kontakty z mafią. Martusia tak się przejmie całą sytuacją, że gdy go wypuszczą, wybaczy mężowi wszystkie grzeszki ;D

Offline Katakumba

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #40 dnia: Październik 06, 2012, 20:32:14 »
Moim zdaniem Andrzej zostanie aresztowany, kiedy policja będzie go podejrzewała o kontakty z mafią. Martusia tak się przejmie całą sytuacją, że gdy go wypuszczą, wybaczy mężowi wszystkie grzeszki ;D

Taa...albo pobiegnie do Wiktora i poprosi o pomoc :hahaha:

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #41 dnia: Październik 06, 2012, 20:40:11 »
Taa...albo pobiegnie do Wiktora i poprosi o pomoc :hahaha:
Bez przesady, aż taką wyrocznią Wiktor dla Marty nie jest. Chociaż... Po przemyśleniu stwierdzam, że wszystko jest możliwe. Wolałabym, żeby (jeśli Andrzej zostanie aresztowany) szukała wsparcia w rodzinie, a nie w jakimś obcym facecie, który chce ją zaciągnąć do łóżka.

Offline Katakumba

• Aneta&Marek
« Odpowiedź #42 dnia: Październik 06, 2012, 21:13:48 »
. Chociaż... Po przemyśleniu stwierdzam, że wszystko jest możliwe. Wolałabym, żeby (jeśli Andrzej zostanie aresztowany) szukała wsparcia w rodzinie, a nie w jakimś obcym facecie, który chce ją zaciągnąć do łóżka.

Jakim obcym, przecież sama powiedziała że Wiktor to jej przyjaciel. A te pocałunki? To tylko takie okazywanie przyjaźni... :-\

Offline Maleńka

• Moderator Lokalny
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #43 dnia: Październik 06, 2012, 21:16:57 »
Dziewczyny, a może by tak naprawdę przenieść się do tematu Marty i Andrzeja?
Nie przeglądaj forum anonimowo :) Dołącz do nas, zarejestruj się już dziś ;) Zapraszamy <komputer>

Offline Somebody

• Użytkownik
  • **
« Odpowiedź #44 dnia: Październik 06, 2012, 22:49:46 »
To ściema była ;D Ktoś opacznie pokojarzył fakty...
Nie wiadomo kiedy się pogodzą.

Może i ściema, bo kto liczył, że do zacieśnienia stosunków małżeńskich dojdzie już w odc. 935. to się rozczaruje.
Ale chyba nie na długo, bo do bliskich relacji małżonków dojdzie zapewne w hacjendzie Wernera na Mazurach.