Nowością z ostatnich dni jest utwór "Mózg"
Misi Furtak - wokalistki i basistki zespołu tr?s.b. Ów zespół, ku mojemu wielkiemu zmartwieniu, zawiesił kilka dni temu swoją działalność

na rzecz między innymi rozwoju solowych projektów Misi, które odbiegają od tego co prezentował zespół (który ze względu na swą międzynarodowość prezentował utwory wyłącznie w języku angielskim). Jedynym pocieszeniem w tej sytuacji jest więc to, że
"w przyrodzie nic nie ginie", a singiel promujący pierwszą płytę artystki, której premiera ma mieć miejsce 21 października, jest naprawdę ciekawy. Może nie jestem zbytnio obiektywna, bo Misia znajduje się wśród moich najulubieńszych wokalistek, lecz od kilku dni nie mogę przestać zapętlać tego utworu, a tekst - choć na pozór banalny - nie może wyjść mi z głowy. Chodzę po mieszkaniu nucąc sobie:
"mój mózg działa, jak on działa, nic nie działa, nabić działa i działami boom boom boom w mózg" 
"Mózg" nie pojawił się jeszcze na YouTube, ale można przesłuchać sobie na Sondcloud -
klikI chciałabym wspomnień może nie taki najnowszy (bo sprzed 3 tygodni), ale jednak promujący nadchodzącą płytę utwór zespołu
Sorry Boys zatytułowany
"Phoenix". Jest to już drugi singiel, o pierwszym też tutaj wspominałam, jeśli mnie pamięć nie myli, lecz niestety z żadnym odzewem się to nie spotkało

Niemniej jednak polecam bardzo zwrócić uwagę na ten zespół, bo naprawdę warto. Głos wokalistki został nawet swego czasu porównany do głosu Kate Bush, co z pewnością jest ogromnym komplementem dla niej samej.
Sorry Boys - Phoenix (official single)