Aaaach!
Tabu znów mnie zachwyciło!

Nowa płyta pt.
Endorfina jest rewelacyjna!
Marzenia z gościnnym udziałem członków EastWest Rockers. Na nią pierwszą się natknęłam. Od razu wpadła mi w ucho. Plusem są też goście

I tekst też świetny.
Nie chcę umierać - ach.. wstawki z trąbką.. miodzio!
A czas ucieka jak piasek przez palce..Kończy się dzień - troszkę wolniejsza, ale nie odstaje od innych.
Chodź ze mną - druga piosenka o tym samym tytule, która mnie zachwyciła, tym razem to Tabu.
Nie bój się - tekst wart jest uwagi.
Mam to - i znów ta sekcja dęta, chyba za to ich kocham najbardziej
Ona to wie - druga na płycie troszkę spokojniejsza, ale w takich chłopaki też dają radę.
Tysiące mil - podobnie jak w poprzedniej.
Naga prawda - kolejna piosenka z prawdziwym tekstem.
Nie ma wyjścia -
Odmalujemy czerwień naszych serc.
Jak dobrze Cię widzieć - na koniec zostawiłam tę, która spodobała mi się najbardziej.
Napij się ze mną wina, napij się ze wódki, zapalimy papierosa, utopimy smutki! Najszybciej mi wpadła w ucho, już sobie ją podśpiewuje.
Uwielbiam ich za to radosne podejście do wszystkiego! Ich muzyka jest genialna dla ucha. Sekcja dęta + głos Rafała to jest to! Świetnie wszystko współgra. Wcześniejsza płyta
Salut też jest warta uwagi.
Ale się rozpisałam

Mam nadzieję, że kogoś zainteresuję tymi utworami. Wśród tych wyżej na pewno każdy znajdzie coś dla siebie.

edit:
Jeeeaa!!
Koniec Świata udostępnił dwa single z nowej płyty
Hotel Polonia. Cała płyta ukaże się dopiero 19 października.
Koniec Świata - LubliuUwielbiam ich za te melodie. I głos Dżekiego mnie niezmiennie zachwyca. Ta delikatna chrypka.

Nie mogę się tego nasłuchać!
Koniec Świata - Między Tobą a mnąTekst na +. Całość genialna.
Na prawdę polecam posłuchać! Są świetni, choć pewnie mało kto ich zna.