Autor Wątek: Klan  (Przeczytany 13477 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Zorina13

• Bonanzica
  • Nowy użytkownik
  • *
    • https://bonnaza.fora.pl/
Klan
« dnia: Maj 25, 2012, 12:34:30 »
Najstarsza realizowana od 1997 roku polska telenowela przez złośliwych nazywana polską Modą na sukces.
Klan jest elementem mojej codzienności.
Nie wiem jak wy ale trochę brakuje Rysia -wątek wygrania przez Grażynkę miliona przesadzony.
"Lepiej być nietypowym i nielubianym niż takim jak wszyscy i otoczonym tak zwanymi przyjaciółmi '
https://bonnaza.fora.pl/

Zołza;)

• Gość
Odp: Klan
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 25, 2012, 12:36:44 »
Mała poprawka... najstarsi są "Złotopolscy" ;) No chyba, że mówimy o nadal trwających tasiemcach... ;)

Offline szyszata

• crazy shipper
  • Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 26, 2012, 19:31:22 »
Moim zdaniem powinni już dawno zakończyć tą bezsensowną telenowele..  :-X Nawet po śmierci Ryśka nic się nie dzieje ciekawego i jak dla mnie nie potrzebnie dalej ciągnąc coś, co jest już niesmaczne.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Proszę pamiętać, że "nie" z przymiotnikami piszemy łącznie. :)
« Ostatnia zmiana: Maj 29, 2012, 14:33:17 wysłana przez Dodi »
“Well, it seems to me that the best relationships - the ones that last - are frequently the ones that are rooted in friendship. You know, one day you look at the person and you see something more than you did the night before. Like a switch has been flicked somewhere. And the person who was just a friend is… suddenly the only person you can ever imagine yourself with.”

Offline Mycha

• Laurkowi
  • Laurkowi krejzole ?
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 27, 2012, 18:59:08 »
A ja przyznam, że Klan oglądam. I owszem, może jakieś furory nie robi, czasami nie dzieje się nic, co mogłoby wywołać jakieś ogromne emocje. Alee... Lubię sobie usiąść przed tv, włączyć tvp 1 i obejrzeć Klan. Są wątki mniej ciekawe, ale są też takie, które mnie interesują. Na przykład wątek Olki i Norberta, Agnieszki. A ostatnimi czasu fajnie patrzyło mi się na Bożenę i Miłosza. I chociaż serial wśród moich rówieśników chyba nie cieszy się jakąś większą popularnością, ja go lubię :)

Offline Ann

• Aktywny użytkownik
  • I w?nn? be somebody.
« Odpowiedź #4 dnia: Maj 29, 2012, 14:28:27 »
Ja nie oglądam "Klanu" regularnie,czasami sporadycznie.
Udało mi się natchnąć na scenkę gdzie Aga informuje małą dziewczynkę o śmierci ojca. I jestem pod wrażeniem gry aktorskiej tej małej. Fajna rezolutna dziewczynka nie wstydzi się kamer i chyba ma dobre relacje z serialową mamą bo wspólne granie wychodzi im bardzo dobrze. :th_0girl_dance:

Offline Daisy

• Kryminalny Zuch!
  • Nowy użytkownik
  • *
  • To witness a miracle.
« Odpowiedź #5 dnia: Maj 30, 2012, 09:38:03 »
A ja do tej pory nie rozumiem, dlaczego Błażej do Koziełły mówi "tato", a do Anny "ciociu". Przecież on nie jest jego ojcem  :th_0girl_impossible: tak sądzę. Czy ktoś może mi coś na ten temat powiedzieć? Wytłumaczyć?
Nic nie trwa wiecznie, niebezpiecznie jest wierzyć w to, że coś trwa wiecznie.

Offline Maleńka

• Przyjaciel Forum
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #6 dnia: Czerwiec 01, 2012, 17:52:34 »
W sumie się nie dziwię - też nie mogłabym do niej powiedzieć mamo ;) A tak serio to nie wiem... Może ma z nim jakieś bliższe relacje? A może coś tam było, że on jest jego biologicznym ojcem i po śmierci jego matki - zaopiekował się nim... Kurczę, nie pamiętam, albo niezbyt dokładnie oglądałam tamte odcinki.

Teraz staram się oglądać w miarę regularnie bo podobnie jak Mycha interesują mnie niektóre wątki - Bożenki, Maćka, Olki.
Przyznam, że wciąga ;)
Nie przeglądaj forum anonimowo :) Dołącz do nas, zarejestruj się już dziś ;) Zapraszamy <komputer>

Offline Maleńka

• Przyjaciel Forum
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #7 dnia: Wrzesień 03, 2012, 11:23:58 »
Dziś nowy odcinek Klanu! :D
Nie przeglądaj forum anonimowo :) Dołącz do nas, zarejestruj się już dziś ;) Zapraszamy <komputer>

Offline Kompaktowa

• Art's Souls
    • Artistic Souls
« Odpowiedź #8 dnia: Wrzesień 03, 2012, 11:25:00 »
Moja babcia będzie wniebowzięta! :D
Dziękuję Maleńka, muszę Jej przypomnieć. ;)

Offline Maleńka

• Przyjaciel Forum
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #9 dnia: Październik 09, 2012, 17:43:38 »
Nikt już nie ogląda Klanu?
Ja się wciągnęłam w wątek Kasi... Co za masakra, przyjaciółka zaczyna się od niej odwracać...

Dziś to już koleżaneczki z klasy przeszły same siebie. Boże, pozabijałabym takie durne wywłoki, znalazły sobie kozła ofiarnego i się wyżywają. I co to w ogóle za akcja z darciem bluzki - też mają pomysły. Żałosne są w tym co robią. Wyrzucić takie ze szkoły na zbity pysk, może by się czegoś nauczyły.

No i zdarzyło się pobicie, akurat nie oglądałam tego odcinka ;(

No i Olka kocha dwóch facetów na raz - kolegę z pracy i swojego Norberta... <slucha>Przecież tak się nie da...

Ależ ten Klan się ciekawy teraz zrobił - wciąga mnie bardziej niż M jak miłość ;)
« Ostatnia zmiana: Październik 17, 2012, 16:40:56 wysłana przez Maleńka »

Offline Jean

• Ekspert
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #10 dnia: Październik 18, 2012, 14:30:57 »
No, to chyba już koniec tego wątku prześladowania, skoro jest już dowód w postaci nagrania. Ta szkoła z tym całym dyrektorem na czele jest chora a młodzież mnie przeraża.
Tak pobić człowieka - masakra.
Olka ma też ciekawy orzech...

Czasami oglądam, ale na razie co najwyżej mogę oglądać powtórki (a one chyba są z tygodniowym opóźnieniem) i do końca października się to na pewno nie zmieni. Przyznaję - wielu ciekawych wątków jest ostatnio. Sama jestem ciekawa co zrobi Olka...
Może Norbert w kwestii tego papierka z USC dla spółdzielni mieszkaniowej chciał dąć do zrozumienia, że może by się już pobrali?
« Ostatnia zmiana: Październik 19, 2012, 15:00:21 wysłana przez Jean »

Offline Maleńka

• Przyjaciel Forum
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #11 dnia: Luty 19, 2013, 09:31:40 »
Śledzi ktoś?

To się porobiło... Zawsze wiedziałam, że z Marty jest kawał s... Jeszcze tak perfidnie całowała Miłosza na oczach Bożeny...

Offline Maleńka

• Przyjaciel Forum
  • Don't be afraid!
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #12 dnia: Marzec 18, 2013, 18:44:13 »
Ubolewam nad tym, że nikt z Was Klanu nie ogląda :D
Dziś się śmiałam jak mało kiedy. Były (?) chłopak Bożeny wpadł dziś do niej do mieszkania przebrany za kobietę :D po tym jak ona mu powiedziała, że nie zaprasza go na imprezę bo to babski wieczór i proszę :D W pierwszym momencie nawet go nie poznałam ;) Poczucie humoru ma nieziemskie ;)

Offline Kiki

• Administrator Forum
  • Wyróżnienia:
« Odpowiedź #13 dnia: Czerwiec 15, 2013, 16:11:26 »
Maturzyści w wakacje różne rzeczy nadrabiają, toteż ostatnio nawet Klan wybiórczo oglądałam - również odcinek, o którym mówisz. Polubiłam Miłosza, jest bardzo pozytywną postacią, no i poczucie humoru - trzeba przyznać - bez wątpienia ma. :D Chłopak się stara, kombinuje, czerwoną kieckę nie wiadomo skąd załatwia, wszystkie dziewczyny ubawione, a Bożenka obrażona - dobrze, że jej z biegiem czasu przeszło. Nieźle się też uśmiałam jak się na imprezie spił i go Bożena do domu odwoziła. :D
- Wuju... *postawa wyprostowana, pierś do przodu, uścisk dłoni* <haha>

Arkadiusz z Grażyną jakoś mi do siebie nie pasują, za duża różnica wieku. Się porobiło... Pocałunki, do łóżka poszli, a tu córka się przebudziła i Arkadiusz się wyprowadza. Ciekawa jestem co dalej się wydarzy.

Bardzo lubię Justynę Sieńczyłło, szkoda, że Bogny tak mało w serialu, ale co się dziwić, w końcu pani Justyna prowadzi z mężem własny teatr. :)
Jeśli "plan A" nie zadziała, alfabet ma jeszcze 31 innych liter. Nie martw się.

Offline użytkowniknn

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #14 dnia: Czerwiec 16, 2013, 13:09:09 »
Lista rzeczy w Klanie nie do zrobienia a także charakterystyczne wydarzenia dla Klanu:
1.Wkładanie rąk do kieszeni.
2.Down jest uzdolniony muzycznie(Może się coś takiego zdarzyć w realu?)
3,Na uroczystościach sok jest lany z dzbanka.
4.Inne przykłady robienia z Piotra Swenda idioty przez scenarzystów.
5.Jerzy z siekierą!
6.Groteskowa śmierć Ryśka.
7.Grażynka płacząca jakby odpalała motor.
8.Nie palimy papierosów.
9.Nie przeklinamy.
10.Nie kładziemy łokci na stole.
11.Klątwa rodziny Lubiczów(Jak nie pożar na studniówce,to spóźnienie się na maturę)
12.Nie wspominam już że powtórki Kryminalnych lecące niegdyś przed tym serialem na TVN7 miały więcej erotyki.
13.Zobaczcie jak tam są te pary u nastolatków,jak ni chodzą pod rękę.
14.Jak tam mówią,jak tam się do dzieci zwracają w charakterystyczny sposób.
Pominąłem coś?