Niemniej jednak nie dostałeś zbyt wiele szans na grę, nawet jeśli pokazywałeś się z dobrej strony.
- Nie przeszkadza mi to, mogę odpoczywać w tym czasie, co lubię robić. Jestem zadowolony, lubię pozostawać na ławce rezerwowych, relaksować się. Jeśli zajdzie taka potrzeba, wejdę na boisko i pomogę zespołowi, ale na tę chwilę nie muszę tego robić.
__________________________________________________________________________________________________________
Może mi ktoś to wytłumaczyć? Czyli co "lubię nic nie robić i dostawać za to kasę"? Matteo stracił w moich oczach i nawet sama nie wiem, co mogę więcej powiedzieć.
Lubię odpoczywać, lubię relaksować się na ławce rezerwowych?!
AHA.
Nie ma to jak ambicja i zaangażowanie... Trochę się dziwnie poczułam jak to przeczytałam. Szkoda, że ma takie podejście. Minus dla Matteo, też stracił w moich oczach.
Co do reszty - szkoda, że się nie odnalazł w JW. Jestem ciekawa o kogo dokładnie chodzi. Ale to, że źle się tam czuje było widać nawet na filmikach, które przedstawiały radość Ptoków po zdobyciu brązu. Zdecydowanie się wyróżniał, jeśli chodzi o wspólne świętowanie.
Fonteles, Igła.... hehehe no to sobie spojrzeli głęboko w oczy

Ale co tam, czasem musi zaiskrzeć pod siatką

Ulubione strony. Kiedyś reprezentacja.net i to, że tak powiem na żywo (w sensie codziennie wchodziłam tam na stronę, a nie tylko na fejsbukowe konto) Szkoda, że to padło. Duża strata, uwielbiałam wywiady, które pojawiały się na bieżąco, artykuły i dyskusje, które się pod nimi tworzyły i z których można było się czasem dużo dowiedzieć

No a teraz to w zasadzie przepływ informacji mam tylko z fejsbukowych fanpejdżów, głównie chyba Strefa (uwielbiam komentarze Czarka

) i Siatkówka w Obiektywie. Tak osobno to nigdzie nie wchodzę, chyba że już czegoś konkretnie szukam, albo zainteresuje mnie link do artykułu/wywiadu, który jest podany na fejsie. No i oczywiście profile siatkarzy, klubów i jakieś tam po drodze zalajkowane fanpejdże takie mniej oficjalne, zrobione przez kibiców

Często już po prostu nie wiem, gdzie i co przeczytałam, wszystko mi się tam przeplata na tym fejsie